Logo

Süvahavva

Vapustavatest sündmustest on möödunud aasta ja Süvahavva peretütar Arnika on hakanud uskuma, et see kõik oli lihtsalt halb unenägu. Ta ei tea, et tõeline võitlus surematust tõotava võimu pärast alles algab. Enamgi veel - jaht Süvahavva neitsile on kestnud juba aastasadu ja saladuse võti peitub keskaegses Tallinnas. Osades Doris Tislar, Ivo Uukkivi, Ene Järvis, Mari-Liis Lill, Uku Uusberg, Hans Kaldoja jpt. Stsenarist Indrek Hargla, lavastaja Gerda Kordemets.
Eesti
2013
22. november 2013 - Püstkoja peremees - Hooaja viimane!
Ludwig on oma võitluses jäänud üksi. Kes on see salapärane Meister, Timo käskija ja Ludwigi vastane? Arnika on jõudnud koos Timoga tagasi Wõllamäe tallu ja sinna on teel ka Arno. Feliksi taibukus on teda vangipõlvest omaenda kirikus küll päästnud, ent ootamatult satub ta hoopis järgmisesse. Teise poole maailmas on Arno ja Teele jõudnud püstkoja juurde ja kohtuvad selle peremehega. Ja mida nad seal näevad ja kuulevad on hoopis muu, kui nad oleks osanud arvata...
15. november 2013 - Hukatuse peegel
Selgub, kes korraldas Kristile "pakkumise, millest ta ei saanud keelduda" ning millised salaplaanid Ludwigil ikkagi on. Eva on süvenenud mõistatuslikku ürikusse ja teeb sellest kummalisi avastusi. Arnika kohtab lossis Martat, kelle Ludwig on sinna toimetanud.
8. november 2013 - Doktor Luks
Eva ja Ludwigi kokkusaamise lugu avaneb tagasivaadetes. Kätte jõuab aeg, et Feliks näitab, mis kunste ta Vatikanis õppimas käis. Timo tuleb Arnikale lossi külla. Eva teeb Arnika abiga uusi avastusi ja hakkab äkki taipama tõde, et nende nähtamatu vaenlane, peab olema kusagil Süvahavva talu lähedal. Väljakaevamised paljastavad lossis uue saladuse.
1. november 2013 - Viinamäe viirastus
Minevik ja olevik saavad lõpuks kokku. Mis vägi on peidus Wolfhardi lossis? Arnika on sattunud enda teadmata ohtlikku olukorda. Eval ja Ludwigil on omi tundeid üha raskem varjata. Samal ajal on Arnika lahendamas Wolfhardi portree saladust. Maalil on sõnum, mis suunab neid kuhugi. Marta on "ravil" vaimuhaiglas. Tarmo, Teele ja päris-Arno saavad teisel pool Arnika käest sõnumi. Nad peavad teele asuma püstkoja poole – kus see on ja mis see on – seda ei tea veel keegi.
25. oktoober 2013 - Arbujate needus
Peep ja Arno on uue Süvahavva sauna alt välja kaevanud mõistatusliku raidkivi. See toob Arnika koos Ludwigiga jälle Süvahavvale. Marta on sattunud vaimuhaiglasse. Surmataguses maailmas avab Tarmo Teelele saladuse. Süvahavval aga paljastab nähtamatu vaenlane oma palge ja suunab püssitoru otse Ludwigi ja Eva näkku.
18. oktoober 2013 - Wõllamäe vikatimees
Arnika on Wõllamäe talus saanud kohutava teadmise oma tõelisest võimetest. Tüdruk otsustab Tallinna põgeneda, et ülikooli paberid sisse anda. Seal kohtub Arnika veidi nohiku moodi noormehe Timoga. Surmataguses maailmas otsivad Marta ja Teele paaniliselt võimalust, kuidas elavatele teada anda, et Vaigutaja on nende sekka pugenud. Ludwig ja Eva ei saa lasta Arnikal omapäi ringi hulkuda. Ja keskaegne lugu paljastab edasi esimese Süvahavva neitsi saatust.
11. oktoober 2013 - Valguse isand
Arnika paistab olevat Ludwigi lossis juba kodunenud, kui äkki ilmub taas välja Ofeelia, kes kustub teda tungivalt mõistatuslikku Wõllamäe tallu. Süvahavvale Arnoga kahekesi jäänud Peep avastab, et tema poeg tahab üksinda talu pidada. Ilmari ja Helga mesinädalad ei taha ka eriti roosilised olla. Eva ja Ludwig aga nuputavad, kuidas oma püünised Arnika ümber koomale tõmmata.
4. oktoober 2013 - Teise hooaja osad!
Vapustavatest sündmustest on möödunud aasta ja Süvahavva peretütar Arnika on hakanud uskuma, et see kõik oli lihtsalt halb unenägu. Ta ei tea, et tõeline võitlus surematust tõotava võimu pärast alles algab. Enamgi veel - jaht Süvahavva neitsile on kestnud juba aastasadu ja saladuse võti peitub keskaegses Tallinnas. Osades Doris Tislar, Ivo Uukkivi, Ene Järvis, Mari-Liis Lill, Uku Uusberg, Hans Kaldoja jpt. Stsenarist Indrek Hargla, lavastaja Gerda Kordemets.
4. detsember 2012
Erisaates näeme, kuidas tehti Eesti üht müstilisemat põnevussarja, mis toimus kaamerate ümber ja taga. Muuhulgas uurime millised kannatused said osaks nõiale hobuse taga mööda maad lohisedes ja tuleriidal põledes. Kes kirjutas Süvahavvale stsenaariumi ja miks ei filmitud sarja Süvahavval. Kas Arno osatäitja on geenius?
27. november 2012 - Tavaline tüdruk - Hooaja viimane!
Meeleheitel Kristi otsib kadunud Arnot. Roomase tapnud Ludwig saab teada, et Arno on kadunud ja otsustab võita Arnika usalduse. Selgub, et Arnika võib teada, kes on vaigutaja. Viimane lahing läheneb. Keegi peab võitma ja keegi peab... surema.
20. november 2012
Kristi esitab salanõukogule ultimaatumi. Arno saab aru, et Kevin on nõiutud ja ainus viis sellele lõpp teha ei meeldi talle.
13. november 2012 - Tommi
Saame teada, mis Roomase eelmisel sügisel Süvahavval hullumeelseks tegi. Feliks satub agentide küüsi, ta peab leidma lahenduse painavale arvutimurele. Ludwig avab oma mineviku ja põhjused, miks teda Süvahavva huvitab. Koos advokaadiga kombineerib Ludwig oma järgmist käiku. Takistusena ilmub tema teele äkki Roomas...
6. november 2012 - Konsultant
Kes arvatakse olevat Vaigutaja - me saame selle lõpuks teada. Kristi ja Marta vahel puhkeb konflikt. Kristi leiab ennast valede labürindist ja ta otsustab kutsuda abi väljastpoolt - Süvahavvale saabub vaimude väljaajaja. Feliks annab Juhanile vastulöögi. Helga saab teada, et vana arm ei roosteta.
30. oktoober 2012 - Teda kutsuti Arbujaks
Talus juhtunud kohutava sündmuse järel selgub kes on ja mida tahab mõisahärra Ludwig. Arnika kardab, et ta on valla päästnud midagi millel puudub seletus. Vallavanem müüb maha Süvahavva talu saladuse, millel on kohutavad tagajärjed. Marta ei suuda enam oma tundeid talitseda.
23. oktoober 2012
Käib jaht Teele nõidumisraamatule ja otsimise käigus tuleb ilmsiks tume saladus...
16. oktoober 2012
Kristi jätkab Keviniga juhtunu uurimist. Pinged salanõukogus kasvavad. Tüdrukud hakkavad eksperimenteerima mustade jõududega. Vaigutaja võtab järgmise ohvri.
9. oktoober 2012
Lahenduse leiab Teelet, Helgat ja nõiduseraamatut ühendanud saladus, mille juured ulatuvad kaugele minevikku. Silmus hakkab perekonna ümber ähvardavalt koomale tõmbuma.
2. oktoober 2012
Süvahavvat ümbritsev saladus on hakanud igast otsast murenema. Samal ajal kerkib silmapiirile aga hädaoht, mis võib senised suhted ja jõujooned lõplikult hävitada...
25. september 2012
Olukord muutub üha pingelisemaks, sest perekonna ühine saladus ähvardab paljastuda ja selle tagajärjed oleksid ettearvamatud. Samal ajal laheneb üks suur mõistatus, kuid sellest sünnib paraku uus ja veelgi hirmuäratavam küsimus...
18. september 2012
Süvahavva tallu kolinud perekond mõistab üha selgemalt, et majas ja külas toimuvad kummalised sündmused ei saa olla pelgalt juhuslikud kokkusattumused. Küll aga lähevad nende arvamused lahku selles osas, et mida edasi teha ja kas nad peaksid ka oma elu pärast kartma hakkama...
11. september 2012
Põnevussari Eesti väikeasulas hargnevatest salapäraselt ohtlikest sündmustest. Perekond kolib linnast maale, päranduseks saadud Süvahavva tallu. Hetk on paraku enam kui ebasobiv, sest mõne päeva eest on külast teadmata kadunud kohalik teismeline poiss. Võib-olla on see põhjuseks, miks külarahvas uustulnukaid jahedalt vastu võtab? Või on põhjus hoopis nende uues kodus, Süvahavva talus, mida näib ümbritsevat mingi kurjakuulutav saladus? Peaosades Katariina Unt, Aarne Mägi, Doris Tislar ja Toomas Parra. Stsenarist Indrek Hargla ja lavastaja Rasmus Merivoo.