Logo
Vaadatav -4583 tundi

Langenud naised

Lydia vajab Cunliffe'i abi, et Margaret Wellsist lõplikult vabaneda, aga Emily põgenemine on ta plaanid rikkunud. Harriet ja North teevad veel viimase katse päästa Harrieti lapsed Benjamin Lennoxi käest. Lucy omandab uue oskuse, mis võib tema tulevikku muuta. Margareti vastu koguneb üha uusi tõendeid ja Charlotte vabastatakse vanglast. Margareti ees seisab kohutav valik - oma elu päästmine võib tähendada teise inimese surma.
USA, Suurbritannia
2017
Osa 6
Howard soovib Lucyt oma ülalpeetavaks armukeseks, mis teeb Margaretile suurt rõõmu. Charlotte'i ja Howardi suhe on läbi ja see pakkumine lahendaks kõik Lucy probleemid. Aga kui Lucy avastab, et on Howardile müüdud, seab tema ootamatu reaktsioon kõik kolm Wellside naist suurde ohtu. Lydia Quigley ihkab kättemaksu ja on otsustanud Emily üles otsida.
Osa 5
Lord Fallon näitab Lucy vastu huvi üles. Charlotte'i otsus lahkuda Howardi juurest seab ta ohtu. Emily peab Lydia juurest põgenemiseks riskima mitte ainult enda eluga. Kas ta võtab selle riski?
Osa 4
Lydia kampaania hakkab Margareti ärile halvasti mõjuma. Margaret teeb kõik panused maskiballile, mis peab nad kas tippu tõstma või hävitama. Lucy ei saa oma uue ametiga hakkama. Kas Charlotte aitab õel kuulsaks kurtisaaniks saada?
Osa 3
Lucy palgatakse paariks päevaks lord Reptoni majja, mis võib olla just õige võimalus, käivitamaks Lucy karjääri kõrgklassi kurtisaanina. Aga lordil ja tema abikaasal on kummaline maitse ja kõik ei suju ootuspäraselt. Bordelli kolimine on käimas, aga uues majas tervitab Wellsi perekonda Lydia palgatud pätikamp. Nathanieli ootamatu surm jätab Harrieti hätta ja naine peab otsima liitlasi väga ootamatutest kohtadest.
Osa 2
Kui linna saabub vana sõber, loodab Margaret veenda teda oma uude majja investeerima. Aga Nathaniel Lennoxit paistavad huvitavat hoopis muud asjad. Kui kaugele on Margaret valmis minema? Margaret leiab tänavalt ühe Lydia tüdruku, Mary Cooperi, kes on süüfilisse suremas ja otsustab kasutada teda kättemaksuks Lydia vastu, mis võib aga tema enda plaanid ohtu seada.
Osa 1
Erutav ajalooline draamasari lõbumajadest ja nende asukatest. 1763. aasta Londonis, maailma ühes suurimas patupesas, teenib iga viies naine elatist prostitutsiooniga. Pea igal tänaval leidub bordelle ja neid pidavad „maadamid“ peavad omavahel halastamatuid lahinguid. Bordelliomanik Margaret Wells plaanib oma lõbumaja räpasest agulist uhkesse Sohosse kolida. See ei sobi aga sugugi maadam Lydiale, kellele kuulub sealtkandi moodsaim ja edukaim lõbustusasutus. Lydial on ka ohtlikke liitlasi, kelle abil kolleegi elu ja äri tõeliseks põrguks muuta.