Logo
Vaadatav -40168 tundi

Armastuse saar

Villasse saabuvad kaks uut kutti ja draama on kiire järgnema. Uued poisid on valinud välja neiud, kellega kohtingul käia. Üheks neiudest on Amber ja Kem ei ole sugugi rahul.
Suurbritannia
Osa 17
Kolmas nädal armastuse saarel on täies hoos. Seekord peab keegi tüdrukutest oma asjad pakkima. Mike peab valima sophie ja Leanne’i vahel ning otsustab Sophie kasuks. Leanne on šokeeritud. Jess tunnistab Mike’ile, et ei tea, kas suhtleks Luke’iga väljaspool saadet ning see süstib Mike’i taas lootust.
Osa 16
Unustamatu nädal täis draamat, nalja, flirti ja romantikat hakkab taas otsa saama. Ootamas on taas hulk saatusepöördeid ning kõik annavad endast maksimumi, et saarele jääda.
Osa 15
Leanne teatab Michaelile, et pole temast enam huvitatud ning Sophie tunnistab Wallace’ile, et ta pole kindel, kas jätkata Connoriga. Nas teatab rannahüti elanikele, et ootab juba Demiga tutvumist.
Osa 14
Saarelistel on meri põlvini, kuid armumängud jätkuvad ja keegi ei saa kindel olla, mis ootamatus ootab järgmise nurga taga.
Osa 13
Connagh on just saarelt koju saadetud. Uute paaride moodustamisel tahtis Siannise valida Luke T, kuid Rebecca jõudis temast ette.
Osa 12
Vaatajad hääletasid Siannise ja Jessi uute poiste Luke T ja Luke Miga kohtingule minema. Nüüd on aeg uueks paaride vahetuseks, kuid seekord on valimine tüdrukute käes.
Osa 11
Teine nädal armastuse saarel on läbi saamas ning meie vallalised naudivad elu täiel rinnal. Connagh ja Rebecca on pärast oma suudlust eriti meelas tujus.
Osa 10
Paradiisis on olnud dramaatiline päev ja osalejad peavad leppima tõsiasjaga, et armastuse leidmine on okkaline tee. Mike ja Shaughna lepivad ära. Tüdrukud on samas kadedad Rebecca peale, kes paistab kõigi poistega liiga hästi läbi saavat. Mike ja Leanna arutavad oma suhte tulevikku.
Osa 9
Seksikad vallalised lõbutsevad täiel rinnal, kuid kes moodustavad uued paarid ja keda ähvardab mahajätmine? Praegu ei taha keegi koju minna. Villas on uus tüdruk, kas poisid hakkavad oma senistes valikutes kahtlema?
Osa 8
Armastuse saarel lõõmab kiretuli üha suurema leegiga. Terve osa on täis üllatusmomente. Ja nagu ikka paradiisis, siis kaugeltki mitte kõik pole nii nagu näib.
Osa 7
Mängud jätkuvad ja nüüd ootab osalisi paaride väljakutse. Kui hästi teavad partnerid üksteist?
Osa 6
Lõuna-Aafrika päike paistab üha kuumemalt meie osalejate peale. Callum püüab Shaughnat võluda ja teeb talle hommikusöögi. Sophie on frustreerunud Connori käitumise pärast ning saade lõppeb paaride ümberjaotamisega.
Osa 5
Villasse saabub kaks uut noormeest ja mõlemad viivad kohe kumbki kaks tüdrukut kohtingule. Connagh’i esimene valik on Sophie ja Finley valib Siannise’i.
Osa 4
Lõuna-Aafrikas hakkab tundeilm tuliseks kiskuma. Noored hakkavad villaeluga juba vaikselt harjuma, kuid kas on nad ka lähemal armastuse leidmisele? Tüdrukud avaldavad Callumile survet, et ta oma valiku langetaks, kuid ta pole selleks valmis. Mike ja Leanne on teineteist leidmas, kuid üks saareline otsustab, et talle saatest aitab.