Logo

Kelgukoerad

Pulgale hakkab tunduma, et kõik, mis tema ümber toimub, on seotud Hans Koolmeistri juhtumiga. Mart on löödud, et tema salaoperatsioon liiva jooksis. Bärbel tuleb tagasi tööle ning annab uurimisele uue suuna.
Eesti
2011
31. mai 2013 - Hooaja viimane!
Kõrs on Kirsika kadumise tõttu hullumas, samal ajal kui teised uurijad ja kohalikud politseijõud püüavad teha kõik, mis võimalik, et kurjategijad tabada. Lihvimata teemanti lugu saab põneva lõpu ja paneb punkti ka Kelgukoerte hooajale!
24. mai 2013
Kirsika ja Kõrsi puhkus katkeb ootamatult, kui hotellis tapetakse tundmatu vene ärimees. Üllatuslikult selgub, et ohver on sama isik, kelle pärast ootas Pulleritsu ees salajane komandeering. Sündmuste keskmes on hindamatu väärtusega lihvimata teemant...
17. mai 2013
Kõrs otsustab Kirsika tagasivõitmiseks teha kõik mis võimalik ja lõpuks õnnestub tal naine endaga paaripäevasele puhkusele meelitada. Mart klaarib Lepikuga suhteid ja Kelgul on Pulleritsule ootamatu uudis.
10. mai 2013
Eelmises osas alguse saanud mõrvaloo uurimine jätkub ning uurijatel kulub selle lahendamiseks nii mehist jõudu kui naiselikku kavalust. Kirsikal valmib Kairi vastu uus plaan.
3. mai 2013
Korrusmaja aknast enesetapu sooritanud naise juhtumit uurides hakkab selle alt kooruma hoopis segasem lugu, mis osutub mõrvaks. Kõrs püüab end Lepiku kodus mugavalt sisse seada, kuid see plaan osutub keerulisemaks, kui ta lootis.
26. aprill 2013
Tööjõuvahendusäri mustad tagamaad ujuvad päevavalgele ning Kirsika suudab end taas tubli uurijana tõestada. Kõrsi käsi nii hästi ei käi, kuid tänu sellele saab Kairi taas võimaluse Kirsikale koht kätte näidata.
19. aprill 2013
Sadamast leitakse uppunud naine. Selgub, et tegu on Soomes töötanud koristajaga, kuid oli tema surm enesetapp, õnnetus või hoopis mõrv? Kirsika on Kõrsi peale pahane.
12. aprill 2013
Ööklubi põlengu uurimine jõuab tänu Kirsikale lõpusirgele, kuid naise nutikusest häiritud Kõrs võtab kogu au endale. Kirsika ja Kairi rivaalitsemine jätkub järjest teravamalt.
5. aprill 2013
Ööklubi süütamisel on traagilised tagajärjed ning uurijatel on käed-jalad tööd täis. Kelk määrab Kirsika praktikale ehk Kõrsile ja Mardile appi.
29. märts 2013
Eelmises osas alguse saanud mõrvaloo uurimine paljastab kasutatud autode äri tegelikud tagamaad. Kõrsi elu satub ohtu. Kirsika ei mõista, mida ja keda Kairi tegelikult tahab.
22. märts 2013
Kõrs ja Mart saavad ülesandeks uurida ühe vanahärra surma. Kui algselt langeb kahtlus konfliktsele naabrimehele, siis ootamatult selgub, et juhtunu tagamaid tuleb otsida hoopis kasutatud autode müügiplatsilt. Kirsikale käib Kairi järjest enam närvidele.
15. märts 2013
Ajakirjaniku mõrva uurimine võtab uue pöörde kui selgub, et mees oli enne surma tõepoolest millegi suure jälil. Loo lahenemisele aitavad kaasa ka terane Kairi ja nutikas Kirsika!
8. märts 2013
Tapetakse endine ajakirjanik, kes oli osutunud petiseks ja suure skandaaliga töölt vallandatud. Uurija Kõrs oli ohvrit isiklikult tundnud ja teda tüütuks fantaseerijaks pidanud. Mõrvajuurdluse valguses omandab nende tutvus aga hoopis kurjakuulutavama tähenduse. Uued tuuled puhuvad ka politseijaoskonnas, kuhu lisandub värsket verd. Loomulikult on jätkuvalt mängus ka uurija Pullerits ja Kõrsi pea lootusetult segi ajanud Kirsika...
14. detsember 2012 - Hooaja viimane!
Saaremaal toimunud mõrvaloo uurimise jõuliselt enda kanda võtnud Kõrs satub keerulisse olukorda, kuid loo lõpp üllatab kõiki, teiste hulgas ka elukogenud Kelku.
7. detsember 2012
Kõrsi peale laekunud kaebus on Kelgu jaoks viimane piir ning ta saadab mehe kolmeks päevaks palgata puhkusele. Kuigi Kirsika nõustub Kõrsiga kaasa tulema, ei kujune nende puhkus Saaremaal sugugi selliseks, nagu loodetud...
30. november 2012
Kõrs ei suuda Kirsikast loobuda ja palub viimases hädas Pulleritsu ja Õnne abi. Samal ajal tuleb uurijatel lahendada eelmises osas alguse saanud salapärase kunstniku lugu.
23. november 2012
Pullertsu ja Õnne suhe soojeneb iga päevaga, kuid tüdrukul on ühel hetkel põhjust muretseda oma sõbrannade pärast ning ta palub Pulleritsult abi. Kõrs leiab elamiseks soodsa üüripinna, kus hakkavad toimuma imelikud lood...
16. november 2012
Kui pealinnas mõrvatakse üksteise järel inimesed, kelle tegudele järgnenud liiga kerged karistused riivavad ühiskonna moraalinorme, tekib uurijatel kahtlus, et mõrvade taga on mõni isehakanud õigluse jaluleseadja. Tegelik tõde üllatab aga ka paljunäinud Kõrsi ja Pulleritsu.
9. november 2012
Tapetakse noor neiu, kes oli korvpallimeeskonna tantsutüdruk ning lootustandva noore korvpalluri tüdruksõber. Pullerits ja Kõrs avastavad, et spordis käib oluliselt suurem mäng kui see, mis palliplatsilt näha...
2. november 2012
Eelmises osas alguse saanud kentsakas pantvangidraama jõuab veel pöörasema lahenduseni. Kas võidab õigus või õiglus?
26. oktoober 2012
Röövitakse suure panga tegevdirektor ja mehe eest nõutav lunaraha summa jahmatab ka kogenumaid uurijaid. Üsna pea selgubki, et tegemist on kõike muud kui tavalise pantvangidraamaga...
19. oktoober 2012
Kõrs kohtub unistuste naisega ja leiab end üleöö olukorrast, kus teda süüdistatakse tuntud advokaadi mõrvas. Kuigi asitõendid räägivad Kõrsi vastu, usub Pullerits, et sõber lavastati süüdi ja püüab Kõrsi aidata. Selleks on aga vaja leida see müstiline, saatuslik naine...
12. oktoober 2012
Kõrs veab Pulleritsu vabaõhufestivalile, kuid mõnus üritus jääb uurijate jaoks üürikeseks, sest ühelt terviserajalt leitakse tapetud mees. Siis aga ilmub jaoskonda tütarlaps, kes väidab, et tappis mehe enesekaitseks, kuid uurijatel on põhjust tüdruku sõnades kahelda.
5. oktoober 2012
Eelmises osas alguse saanud sündmused aastas 1924 jätkuvad ja Pullerits ning Kõrs peavad tõestama, et nemad pole taluperemehe mõrvas süüdi. Samal ajal avaneb neil võimalus muuta ajalugu...
28. september 2012
Pullerits püüab Kõrsi trennipisikuga nakatada, kuid tuntud teadlase mõrv tõmbab sellele plaanile kriipsu peale. Kõrsi hooletuse tagajärjel satuvad mehed aastasse... 1924!
21. september 2012
Noor tüdruk sõidetakse surnuks ja juht põgeneb sündmuskohalt. Esialgu lihtsalt lahenema hakkav lugu võtab ootamatu pöörde, kui selgub, kes ja miks püüab kahtlusalust süüdi lavastada. Mart tuleb Kelgu juurde end tagasi tööle pakkuma.
14. september 2012
Komissar Kelgu meeskonnaga on liitunud vanemuurija Pullerits (Taavi Tõnisson) ja tema paarimehena Kõrs (Anti Kobin) jälitusgrupist ning nende kahe mehe koostöös ei jää lahendamata ükski kuritegu! Avaosas tuleb neil lahendada üksiku naise mõrv ning teha tutvust karmi äriga neljajalgsete maailmas.
25. mai 2012 - Hooaja viimane!
Selgub, kuidas lõppes haarang ja kellel millist hinda maksta tuli. Mart ja Post lahendavad mõrvaloo ning saame teada, kes on Bärbeli salapärane elukaaslane.
18. mai 2012
Post ja Mart uurivad noore naise mõrvajuhtumit, samal ajal kui Soopalu ja Kõsta satuvad üha suuremasse ohtu. Soopalu võtab Kelguga ühendust ning samal päeval otsustatakse nii mõnegi mehe saatus.
11. mai 2012
Romiina kojujõudmisest on kõigil suur rõõm, mida varjutab vaid teadmatus Kõsta ja Soopalu saatuse suhtes. Kersti seab end suurde ohtu. Pulga ja Bärbeli suhted kisuvad teravaks.
4. mai 2012
Romiinal ja Soopalul õnnestub põgeneda, kuid oht pole sellega möödas ja Soopalu teeb pakkumise, millest Kõsta ei saa keelduda. Post on tagasi ja tal on põrutavaid uudiseid!
27. aprill 2012
Bärbel otsustab lisaks Kõsta aitamisele abiks olla veel ühe õnnetu loo uurimisel. Samal ajal kui Kersti abiga avalikkust eksitatakse, jõuavad uurijad nii mõnegi saladuse jälile. Romiinal ja Soopalul tekib lõpuks ometi võimalus põgenemiseks!
20. aprill 2012
Pulga elu satub ohtu, kuid õnneks on keegi, kes oskab olla õigel ajal õiges kohas. Kõsta teeb kõik mis võimalik, et esitatud tingimusi täita ja Rommi tagasi saada. Mart annab Kerstile andeks.
13. aprill 2012
Pulk kohtab lapsepõlvesõpra, kelle ootamatu kadumine juhatab ta kurjategijast maakleri jälgedele. Soopalu ja Romiina püüavad üksteisele toeks olla, kuid olukord muutub järjest keerulisemaks...
6. aprill 2012
Kõsta saab salapärase paki, mille sisust selgub, kui tõsist mängu temaga tegelikult mängitakse. Pulk ja Mart leiavad, et Post on neid alt vedanud, kuid Kõsta on teist meelt. Pulk on Bärbeli pärast armukade.
30. märts 2012
Õnneojade perekonna saladused tulevad päevavalgele. Heleene on Kõstale toeks, Mart aga saab teada, milleks Kerstil teda tegelikult vaja on. Kõsta loodab Bärbeli peale.
23. märts 2012
Leitakse noore naise surnukeha ning üksiku ja sügavalt uskliku tütarlapse mõrva tagant hakkavad kooruma ühe musterperekonna mustad saladused. Kõsta saab vihje, mis viib ta Soopalu ja Rommi leidmisele väga lähedale...
16. märts 2012
Romiina eest hoolitsetakse Soopalu majas hästi ja laps peab röövijat oma vanaisaks, samal ajal kui Kõsta on murest hullumas. Heleene toimetatakse turvalisuse eesmärgil Kõsta koju ning viimasele üllatuseks on naisest talle palju abi. Politseitöötajate peol kohtub Pulk Bärbeliga...
9. märts 2012
Kõsta saab teada, miks Romiina rööviti. Pulk, Post ja Mart uurivad tuntud transiidiärimehe mõrva. Kõsta tunneb, et Kelk ei aita teda piisavalt ning otsustab omal käel tegutseda...
2. märts 2012
Kelk ja tema meeskond on tagasi ning taas on võimalik kaasa elada põnevatele juhtumitele ning peategelaste pöörasele eraelule! Post ja Mart peavad lahendama noore tüdruku kadumisloo, Pulk igatseb taga Bärbelit ning Kõsta peres juhtub midagi ootamatut...
9. detsember 2011
Artur püüab Hansu veenda varandusest loobuma. Kersti on Hansu pärast mures. Koolmeistri tabamise haarang saab ootamatu lõpu, kuid kas sellega saab kogu lugu läbi?
2. detsember 2011
Pulk on Bärbeli pärast mures. Hans tahab Kerstist lahti saada. Kõsta ei mõista, mis Hansu ja ajakirjaniku vahel juhtus ning miks naine uurimisele kaasa ei taha aidata. Ometi avaneb lõpuks võimalus Koolmeister tabada...
25. november 2011
Hans Koolmeister teeb rabava ülestunnistuse. Manfred pole rahul Kõsta tegevusega ning otsustab kogu loo omal käel lahendada, mis viib aga traagiliste tagajärgedeni...
18. november 2011
Hans esitab Kersti abil uurijatele jahmatava ultimaatumi. Mart, Pulk, Post ja Bärbel pole rahul, et Kõsta kaitseministriga diili teeb ning otsustavad edasi tegutseda ülemuse selja taga.
11. november 2011
Kõsta sõlmib kaitseministriga kokkuleppe, mis vähemalt algul tundub mõlemale poolele kasulik... Pulk ja Bärbel ajavad kadunud Kersti jälgi ning Mart ja Post peavad lahendama mõrvaloo, mis nende mõlema rõõmuks ei ole seotud Hans Koolmeistriga.
4. november 2011
Pulk ja Bärbel uurivad salapäraste kaartide teemat ning kõigi üllatuseks selgub, et Hans Koolmeistri varandusest on huvitatud keegi vägagi tuntud ja mõjukas mees... Kõstal on põhjust Kelgu käest nõu küsida ning ajakirjanik Kersti satub suurde ohtu.
28. oktoober 2011
Antiigiärimehe mõrv viib Pulga ja Bärbeli hinnalise vanakraami salapärasesse maailma. Mardil on juhtumi kohta oma teooria ja suurejooneline plaan. Kersti piirab Posti ning Kõsta saabub tagasi linna.
21. oktoober 2011
Maantee äärest leitakse tapetud noorpaar. Kõsta tutvub vana arheoloogiga ning palub tema abi selle loo uurimisel. Mart on veendunud, et seenele läinud vanaproua kadumise taga on samuti salapärane Hans Koolmeister.
14. oktoober 2011
Pulgale hakkab tunduma, et kõik, mis tema ümber toimub, on seotud Hans Koolmeistri juhtumiga. Mart on löödud, et tema salaoperatsioon liiva jooksis. Bärbel tuleb tagasi tööle ning annab uurimisele uue suuna.
7. oktoober 2011
Hans Koolmeistri jälgede ajamine toob üha uusi ja järjest ebameeldivamaid üllatusi, kuid veel suurem shokk ootab ees Kõstat. Pulk otsustab minna tagasi surnuaeda, kust kogu lugu alguse sai.
30. september 2011
Üksiku vanaproua mõrv ja Hans Koolmeistriga kohtunud tunnistajad muudavad kogu loo veel ohtlikumaks ja pöörasemaks. Pulgaga toimub midagi kummalist. Kelgul on Kõstale suur uudis.
23. september 2011
Kirjaniku mõrva uurimine annab uurijatele uut ja põnevat infot salapärase Hans Koolmeistri kohta, kuid kurjategija on uurijatest alati mitu sammu ees. Kõsta paneb Bärbeli proovile ning teeb kõigi jaoks ootamatu otsuse.
16. september 2011
Ühes linnaäärses väikeses surnuaias juhtub koletu lugu, kui öö varjus kaevab keegi lahti ühe vana haua. Pulk ja Bärbel asuvad juhtumit uurima, samal ajal kui Postil ja Mardil tuleb tegeleda raamatukogus toimunud rööviga. Kõigi üllatuseks selgub, et need kaks juhtumit on omavahel seotud ning üsna pea järgneb ka kolmas kuritegu, külmavereline mõrv...
27. mai 2011
Otepääl toimunud mõrv ja käimasolev salaoperatsioon toob väikelinna kogu Kõsta meeskonna ja Kelgu. Toimuva jooksumaratoni käigus on kurjategijatel plaan mõrvata peaminister ning uurijatel tuleb kuritöö ära hoida. Pulk julgustab Bärbelit lapsega kohtuma, kuid saatusel on teised plaanid...
20. mai 2011
Juhtum Bärbeli minevikust viib ta koos Pulgaga Otepääle. Vaikses väikelinnas aga võtavad sündmused ootamatu pöörde ja lahendada tuleb hoopis salapärane mõrvajuhtum. Kõsta ja Kelgu salaoperatsioon hakkab lõpule jõudma ning meestel tuleb otsustavalt tegutseda, et tõde päevavalgele tuua.
13. mai 2011
Eelmises osas alguse saanud lugu jätkub, sest linnalähedases külas langeb mõrva ohvriks veel üks jahimees. Uurimise käigus hakkab selguma, kelle isiklikud ja ärihuvid tegelikult mõrvade tagant paistavad. Kõstal on Bärbelile jahmatav ettepanek.
6. mai 2011
Linnalähedases külas tapetakse kohalik jahimees. Selgub, et tegemist pole esimese jahimehega, kes sealkandis ohvriks langenud ning kohaliku jahiseltsi liikmed peavad süüdlasteks kaht jahimehest venda. Mõrvad aga jätkuvad ning uurijaid ootab raske ülesanne selles kummaliste reeglitega suurte meeste "mängumaal"...
29. aprill 2011
"Esimese Eesti" räpased saladused hakkavad päevavalgele ujuma ning eelmises osas alguse saanud mõrvalugu leiab lahenduse tänu Bärbelile, kes võtab otsustaval hetkel vajaliku riski. Pulgale ei anna rahu Bärbeli minevik, kust koorub välja nii mõndagi jahmatavat...
22. aprill 2011
Maantee äärest leitakse varastatud luksusauto, rooli taga mõrvatud autovaras. Mõrvaloo tagant paistab aga hoopis äpardunud ärimehe, liisingu ja kindlustuse segane suhtepundar. Sama segased on Pulga tunded Hele vastu, kes hakkab mehele üha enam hinge pugema.
15. aprill 2011
Jätkub sarimõrvari tabamiseks korraldatud operatsioon, kuid kurjategija on pidevalt uurijatest mitu sammu ees ning talle jälile jõudmiseks tuleb osata lugeda mõrvapaikadele maha jäetud vihjeid. Bärbelil õnnestub taas Pulka üllatada.
8. aprill 2011
Aastaid tagasi tegutsenud sarimõrvar ilmub taas välja ning üks mõrv järgneb teisele. Kaval ja osav kurjategija osutub uurijatele tõeliseks väljakutseks. Pulk püüab Bärbeli kohta rohkem teada saada.
1. aprill 2011
Pesumajas leitakse noore naise tükeldatud surnukeha ning võika kuritöö jäljed juhatavad uurijad ühe kahtlase võõrastemajani. Pulk on hädas pealetükkiva pruudiga ning Bärbelil ei jää muud üle, kui oma paarimeest aidata...
25. märts 2011
Tapetud vanaproua mõrva uurimine toob päevavalgele uut ja huvitavat infot nii vanadaami enda kui tema naabrite kohta. Ühtlasi hakkavad selguma Kelgu "karjääri" tagamaad ning Bärbel tekitab Pulgas järjest enam vastuseta küsimusi.
18. märts 2011
Väikeses kortermajas tapetakse üksik vanaproua, kes oli naabrite sõnul headuse kehastus ja sai kõigiga hästi läbi. Mõrvamotiivi ja mõrvari leidmisest saab uurijatele paras pähkel. Samal ajal püüab Pulk tundma õppida oma uut paarimeest, kes tekitab jaoskonnas omajagu elevust.
11. märts 2011
Kelk on suundunud tööle siseministeeriumisse ja loovutanud oma koha jaoskonnas Kõstale, kes asub hooga ümberkorraldusi tegema. Samal ajal toimub ühes vanalinna majas mõrv, mille lahendamisel ei saa üle ega ümber vana maja valitsevatest kummitustest...
3. detsember 2010
Elvas toimuv uurimine võtab dramaatilise pöörde ning kurjategija paljastamine saab teoks elu ja surma piiril. Kelgul on põhjust oma meeste üle uhkust tunda, kuigi vähemalt üks neist kaotab väikelinnas oma südame...
26. november 2010
Laip, mille Pulk metsast leidis, käivitab uurimise, mis toob Elvasse kohale terve Kelgu meeskonna. Metsast leitud kohaliku ärimehe surma uurimine kerib uurijate silme all lahti väikelinna teravad intriigid, kahe perekonna võimuvõitluse ning hoolega varjatud kuriteod.
19. november 2010
Post ja Kõsta uurivad vabakutselise ajakirjaniku mõrva, kelle surma põhjuseks näib olevat intriigiderohke ajakirjanduslik eksperiment. Mart otsustab Pulgale õppetunni anda ning viib ta Lõuna-Eestisse ellujäämiskursustele. Loomulikult ei puudu ka sealt üks laip. Liisbet teeb viimase katse Kelgu tähelepanu võitmiseks.
12. november 2010
Post ja Kõsta peavad uurima noore mehe mõrva, kelle surma tagant paistavad keerulised ja meile kõigile tuttavad peresuhted. Elviira tunneb ennast Lili tõttu ebakindlalt ning paneb Kõsta valiku ette. Liisbetil on Kelgule shokeeriv ettepanek.
5. november 2010
Eelmises osas alguse saanud lugu jätkub, kui salajase politseioperatsiooni käigus hullumajja pandud Pulk avastab, milleks uut ravimit tegelikult kasutatakse. Kõsta ja Posti üllatuseks on turule toodud ravim "Restart" mitte ainult meditsiini, vaid ka kuritegevuse kasutuses ning sihtmärgiks on riigi kõrgemad pead...
29. oktoober 2010
Ühe nädala jooksul toimuvad järjest kummalised enesetapud, mille sooritajaid seob ühine minevik salapärases ravimifirmas. Juhtumeid uurima hakates viivad tõendid uue innovatiivse ravimini ning seda katsetama asuva psühhiaatriahaiglani. Kui loo uurimine hakkab ummikusse jooksma, on Pulk valmis end töö nimel ohvriks tooma...
22. oktoober 2010 - Juubeliosa!
Kelgukoerad on jõudnud märkimisväärse verstapostini, sest eetrisse jõuab sarja 100. osa! Nagu uhkele numbrile kohane, on tegemist väga erilise osaga, kus miski pole nii, nagu me harjunud oleme. Üllatusi jagub nii vaatajatele kui ka peategelastele!
15. oktoober 2010
Eelmises osas alguse saanud lugu kogub hoogu, sest teletähe röövimisele järgnenud jõhker mõrvalugu annab uurijatele kätte mitmed huvitavad niidiotsad. Ja kui uurijad saavad oma töö tehtud ja loo lõpetatud, siis kannatajate hingehaavade ja elus tehtud vigade parandamine nii lihtsalt ei käi...
8. oktoober 2010
Rahva poolt armastatud kuid unustatud endist teletähte röövitakse tema enda kodus. Kummalisel kombel ei soovi aga röövi käigus ka ise kannatada saanud mees uurijatega koostööd teha. Mõni aeg hiljem aga toimub jõhker mõrv, mis üllataval kombel viitab just sellele samale teletähele...
1. oktoober 2010
Eelmises osas alguse saanud külmaverelised mõrvad jätkuvad ja kui DNA-analüüs kinnitab peamise kahtlusaluse süütust, on uurijad ummikus. Vajalik niidiots hakkab tõendite ja jälgede asemel hargnema hoopis virtuaalmaailma sügavustest.
24. september 2010
Oma kodus lastakse maha noor naine ja tema elukaaslane. Ainus kahtlusalune näib olevat naise äsja vanglast vabanenud abikaasa, kuid piisavalt tõendeid tema vastu pole. Mõrvad aga jätkuvad... Post üritab Felixiga koos rohkem aega veeta, kuid ikka ja jälle astub töö otsustavalt vahele.
17. september 2010
Kelgu meeskond eesotsas Posti, Kõsta, Pulga ja Mardiga tegutseb täistuuridel edasi! Seekord tuleb peategelastel lahendada noore ja lootustandva bändisolisti mõrvalugu.
28. mai 2010
Põgenenud kurjategija tabamise operatsioon Lätis jätkub ning viib dramaatilise lõpplahenduseni. Post on Anna reeturlikkusest sügavalt haavunud, Kõstat seevastu ootab ees äärmiselt meeldiv üllatus.
21. mai 2010
Uurijad saadetakse Lätti, täitma salajast ülesannet, mis sunnib neid kasutama tavapärasest hoopis loovamaid töömeetodeid. Perfektselt kulgev politseioperatsioon satub aga ootamatult ohtu ning kurjategija põgeneb.
14. mai 2010
Olümpiavõitja mõrvaloo lahendamine võtab ootamatu suuna, kui hakkavad selguma huvitavad detailid tema eraelust. Pulka ootab ees meeldiv üllatus ning tal on põhjust kolleegidele välja teha.
7. mai 2010
Põlenud majast leitakse rahva poolt armastatud kunagise olümpiavõitja surnukeha. Selgub, et tuntud sportlane oli tapetud juba enne, kui tema keha tulle jäi ning et julmal veretööl võib olla olulisi tunnistajaid. Paraku järgneb üks kuritegu teisele... Postil on Annaga tõsine vestlus ning Liisbetil on põhjust Kelku hoiatada.
30. aprill 2010
Post ja Kõsta peavad lahendama mõrvaloo, mille tagant paistab esmapilgul tavaline armukolmnurk: mees, naine ja mehe armuke. Uurimise edenedes selgub, et ühe perekonna purunemine toob endaga kaasa ootamatult palju traagilisi tagajärgi. Lugu on kirjutatud Kelgukoerte kodulehel toimunud tõestisündinud lugude konkursi võiduloo ainetel ning selles teeb kaasa ka võiduloo autor!
23. aprill 2010
Järjekordne mõrv paljastab uurijatele glamuurse ja särava võistlustantsu tumedama poole, kus pole puudu karmist konkurentsist ja alatutest intriigidest. Kõsta ei saa Lilyd peast ning Post on sunnitud Felixi asjus nõu küsima.
16. aprill 2010
Kohtuniku mõrva uurimisse toovad selgust ootamatud asitõendid. Kelk otsustab Mardi ja Signe nimel oma vaenlasele vastu astuda ning kogu tõe välja selgitada.
9. aprill 2010
Oma kodutänaval mõrvatakse külmavereliselt tuntud kohtunik ning mõrvarile viitavad otsesed tõendid rabavad kogu Kelgu meeskonda. Kelk pannakse raske valiku ette. Postil on Agathaga tõsine vestlus.
2. aprill 2010
Sarimõrvari tabamise operatsioon saab ootamatust vihjest uue hoo, kuid lõpplahendus tuleb sealt, kust seda oodatagi ei osatud. Liisbet on sunnitud oma mineviku haavad lahti kiskuma. Pulk suudab taas oma kolleege üllatada.
26. märts 2010
Aastaid tegutsenud sarimõrvar annab endast järjekordse kuriteoga märku, röövides järgmise ohvri. Kõigi üllatuseks on Liisbetil kogu looga isiklik seos. Kelk saab rabava uudise.
19. märts 2010
Post ja Kõsta võtavad ühe raamatupidaja mõrva uurides ennekuulmatu riski ning satuvad ootamatult spiooniloo keskmesse. Osades Kalju Komissarov, Juhan Ulfsak, Taavi Eelmaa, Madis Milling, Priit Võigemast jt.
11. detsember 2009
Post ja Kõsta lahendavad paastulaagri mõrvadeseeria. Pulgale antakse uus võimalus. Posti elu ootab tänu Annale ees totaalne muutumine.
4. detsember 2009
Paastulaagris toimuvad kummalised mõrvad, mis lisaks kohalikule värvikale konstaablile panevad pead murdma ka kogu Kelgu meeskonna. Mart jagab Pulgaga oma südamevalu ning avastab oma kolleegi suure saladuse.
27. november 2009
Post annab taas Liisbetile põhjuse skandaal korraldada. Pulk üritab aktiivselt mõrvauurimises kaasa lüüa ning saab tõelise lollusega hakkama. Kelk võtab aja maha kuid satub loodetud puhkuse asemel keset mõrvapaika.
20. november 2009
Müstilised mõrvad jätkuvad. Kui Post püüab neid lahendada tavapärasel moel siis Kõsta otsib vastuseid hoopis tavatumast kohast. Ja leiab. Hea ja Kurja duell saab põneva lõpu.
13. november 2009
Üksteise järel leiavad aset kummalised mõrvad, millel pole tunnistajaid ega kahtlusaluseid ning mille ohvrid on tundmatud. Mardile saabub külla Milli.
6. november 2009
Üksiku ja töötu noormehe surma uurimine viib Posti ja Kõsta virtuaalmaailma hämaratesse koridoridesse. Pulk ja Liisbet sõlmivad kokkuleppe. Post saab rabava uudise.
30. oktoober 2009
Matuseäris toimunud mõrvade uurimine sunnib peategelasi süvenema kahtlusaluste eraellu, kus keegi pole tegelikult see, kellena end välja paista laseb. Liisbet märkab, et Kelguga on midagi tõsist lahti, ega jäta enne, kui on tõe välja nuhkinud.
23. oktoober 2009
Posti ja Kõsta korraldatud haarang toob kaasa palju probleeme Kelgule ja ebameeldiva üllatuse uurijatele. Uus kolleeg osutub tõeliseks nuhtluseks kelle ohjamine on uurijatele omaette väljakutse.
16. oktoober 2009
Noore naise matustel juhtub midagi ootamatut, mis annab uurijatele võimaluse tutvuda matuseäri "köögipoolega" kus konkurents on halastamatu. Mardil on oma vanematega tõsine jutuajamine.
9. oktoober 2009
Aastaid koduvägivalla all kannatanud naine leitakse surnuna ning mõrvakahtlus langeb tema mehele. Uurimise käigus selgub ka, et mis on vale inimeste silmis, pole seda mitte seaduse silmis. Anna ja Post sõlmivad mõlemale kasuliku kokkuleppe.
2. oktoober 2009
Tapetud pruutpaari mõrvalugu võtab ootamatu pöörde ning kisub päevavalgele nii mõnegi varjatud saladuse. Post saab teada, mis juhtus Lauraga.
25. september 2009
Värskelt abiellunud pruut sureb ootamatult oma pulmapäeval ning uurijatel on põhjust kahtlustada, et pealtnäha õnnetu juhus on hoopis kavalalt planeeritud mõrv. Postile saabub ootamatu külaline kes toob endaga kaasa hulga probleeme.
18. september 2009
Esimeses osas saab perega puhkust nautivast Kõstast ootamatult elupäästja, kuid õnnelikust juhusest alanud tutvus kujuneb närvesöövaks mõrvajuurdluseks. Liisbetil on Kelgule ootamatu uudis mis puudutab teravalt Posti.
29. mai 2009 - Hooaja viimane osa!
Haapsalus toimuv uurimine jõuab ootamatu lõpuni, kahjuks mitte ohvriteta. Pärast pingelist tööperioodi on kõigil aega eelseisvaks puhkuseks plaane teha.
22. mai 2009
Postile ja Kõstale tundub võimatuna, et Haapsalus vanaduspõlve veetev daam võiks olla jõhker sarimõrvar. Samas hakkavad uurimise edenedes toimuma linnakeses üha kummalisemad lood.
15. mai 2009
Kelk saadab Posti ja Kõsta Haapsallu tabama üht Eesti legendaarsemat sarimõrvarit, kes ametlikel andmetel 30 aastat tagasi vahistamise käigus hukkus. Kuid Kelk arvab midagi muud... Post saab üllatava saadetise.
8. mai 2009
Post ja Kõsta lahendavad eelmises osas alguse saanud mõrvaloo mis nii mõnegi inimese väärtushinnangud taas paika loksutab. Kelku tabab ootamatu tõehetk.
1. mai 2009
Tapetakse jõukas koduproua, kelle surma uurimine viib Posti ja Kõsta mitmete üllatavate motiivide ja kahtlusalusteni. Miia aitab Kõstal mõista, mis on lahti tema kaksikutest tütardega.
24. aprill 2009
Noore naise jõhker mõrv paneb Posti raskesse olukorda, kus õiged valikud puuduvad. Tõde jõuab Postini täiesti erakordsel moel. Traagilise kogemuse tõttu suunatakse ta politsei psühholoogi juurde.
17. aprill 2009
Filmitegijate intriigiderohkes suhterägastikus õnnestub Postil ja Kõstal siiski näitleja mõrvalugu lahendada. Kõsta ja Mardi jaoks tähendab see tõelist eneseületust.
10. aprill 2009
Mis juhtub, kui tehakse filmi sellest, kuidas tehakse filmi sellest, kuidas tehakse filmi? Loomulikult palju segadust ja üks mõrv.
3. aprill 2009
Selgub, et üks liiklusõnnetus oli hoopis ettekavatsetud tapmine ning uurimise käigus tuleb abi sealt, kust seda iial oodata ei oskaks. Kõsta kodus toimub midagi kummalist.
27. märts 2009
Post ja Kõsta lahendavad naistelemmikust ilukirurgi mõrvaloo. Kelgul on Mardiga tõsine jutuajamine. Kõsta kaotab kihlveo.
20. märts 2009
Tuntud ilukirurg leitakse mõrvatuna. Kuritegu uurides avastavad Post (Ivo Uukkivi) ja Kõsta (Mait Malmsten), et tapetu pealtnäha laitmatu renomee varjas nii segaseid suhteid kui ka finantsprobleeme. Samal ajal hakkab majanduslangus laastama ka komissar Kelgu (Kalju Komissarov) juhitud osakonda.
12. detsember 2008
Post ja Kõsta lahendavad müstilisena tundunud kadumislood, uurimisele aitab lõpu panna Milli. Kelk jagab Mardile elutarkust.
5. detsember 2008
Kelk saabub Saaremaale. Kõsta ja Post tegelevad müstiliste kadumislugudega, neile abiks olla üritav Mart aga kohtab enda jaoks saatuslikku naist.
28. november 2008
Laura üllatab taas. Posti tabab ränk pettumus. Uurijad saadetakse Saaremaale, kus nende tööks on lahendada esmapilgul absurdsena tunduv lugu.
21. november 2008
Metsast leitakse tapetud noormehe surnukeha. Mõrva uurimine viib suure narkoäri jälgedele. Post kohtub ootamatult oma vana paarimehega.
14. november 2008
Algab Laura kohtuprotsess. Andril on suur mure. Äpardunud "narkomuul" tekitab probleeme nii oma lähedastele kui ka politseile.
7. november 2008
Modelli surma uurimine jõuab lõpule, tuues päevavalge nii mõnedki võikad saladused. Posti tabab järjekordne löök, mis osutub tõeliseks tragöödiaks.
31. oktoober 2008
Uurijatel tuleb seekordses osas tegeleda alaealise modelli segase surmalooga. Feliksi röövija võtab Postiga ühendust. Kõsta teeb midagi endalegi ootamatut.
24. oktoober 2008
Eelmises osas tapetud noormehe mõrva uurimine jõuab lõpule. Juhtub midagi, mis Posti elu täiesti segi lööb.
17. oktoober 2008
Mõrvatakse raske avarii põhjustanud noormees. Kas tegu oli omakohtu vormis kättemaksuga, peab selgitama uurimine. Post on Lauraga hädas. Mart saadetakse koolitusele.
10. oktoober 2008
Laura tabamine on kõigile rabavaks uudiseks. Uurijatel tuleb lahendada arhitektidest abielupaari mõrv. Kõstal on pojaga tõsine jutuajamine.
3. oktoober 2008
Post räägib Kelgule kogu tõe. Eelmises osas alguse saanud lugu leiab ootamatu lahenduse. Toomasel on Kelgule varuks rabav üllatus.
26. september 2008
Uurijatel tuleb tegeleda tuntud arsti vastu esitatud kaebustega, pealtnäha lihtne juhtum muutub keeruliseks mõrvalooks. Post teeb raske otsuse ning satub Toomasega konflikti.
19. september 2008
Suvine klassikokkutulek saab traagilise lõpu, kui oodatud meelelahutus asendub mõrva uurimisega. Lisaks töömuredele vaevab peategelasi ka segane isiklik elu.
23. mai 2008 - Hooaja viimane osa!
Viimases osas jõuavad peategelased mõrvu ning juveelirööve uurides Soome, kus lugu leiab verise lahenduse. Ühe päevaga muutub kõik: Kelku tulistatakse, Kõsta saab võimaluse oma ema elu päästa ning Laura on tagasi ja lööb Posti elu täiesti segamini...
16. mai 2008
Eelmises osas alguse saanud mõrvaloo uurimine saab uue pöörde - läbi järgmise mõrva. Selgub, et selle loo tagamaad ületavad ka riigipiire ning Soomest saadetakse Postile ja Kõstale appi üks sealne tippuurija.
9. mai 2008
Mis seob põgenenud vangi ja paadunud kurjategijat tagasihoidliku pensionärist talumehega? See, et ühe laip leitakse teise autost ning mõrva asuvad uurima Post ja Kõsta. Ellal on Kõstale shokeeriv uudis. Laura võtab Postiga ühendust.
2. mai 2008
Surmadega seotud pärandijagamise lugu jõuab ootamatu lõpuni. Kõstal on pojaga probleeme, Post aga saab ootamatu telefonikõne.
25. aprill 2008
Stella palvel hakkavad Post ja Kõsta uurima õnnetusjuhtumit, mis tegelikult võib olla mõrv. Uurimine viib ühe perekonna segase pärandijagamise ning veel ühe surmajuhtumini. Kõsta satub oma emaga taas konflikti.
18. aprill 2008
Post ja Kõsta satuvad lahendama pantvangidraamat, mille põhjused viivad traagilise lõpuni. Postini jõuab üllatav saadetis.
11. aprill 2008
Mürgitamisjuhtumite tagamaad hakkavad selguma. Post leiab endale hingesugulase ning Kõstale tundub, et suhted emaga hakkavad laabuma. Mart otsib uusi väljakutseid.
4. aprill 2008
Post ja Kõsta uurivad nn klubimürgitamisjuhtumeid, kus ohvriteks noored peokülastajad. Kelk kutsub Triinu Pärnust tagasi pealinna. Post saab ootamatu telefonikõne.
28. märts 2008
Hotellist leitakse ühe külastaja laip, kelle mõrva uurimine laotab Posti ja Kõsta ette ühe pealtnäha tavalise perekonna varjuküljed. Kõsta ema korraldab oma pojale tõeliselt ebameeldiva üllatuse.
21. märts 2008
Kadunud naise leidmiseks määrab Kelk Kõstale ja Postile appi ühe omapärase naisuurija. Teadmata kadunud naise ja tema pere saladused tulevad päevavalgele. Post saab rabava uudise.
14. märts 2008
Kõstal ja Postil tuleb lahendada juhtum, kus keset päeva kaob oma kodust jäljetult noor naine. Koduperenaise elus ei anna miski põhjust kahtlustada inimröövi või mõrva, ometigi on naine jäljetult kadunud…
7. märts 2008
Kelgu meeskonnas on toimunud nii mõnedki muudatused. Kõsta ellu ilmub ootamatult keegi, kes kindlasti oodatud polnud.
7. detsember 2007 - Hooaja viimane osa!
Laura tabamiseks korraldatud operatsioon jõuab lõpule. Ühes Tallinna hotellis toimub suurärimehe juubelil midagi sellist, mida näevad ka kogenud uurijate silmad esimest korda.
30. november 2007
Ajakirjaniku mõrva uurimine võtab ootamatu pöörde kui selgub, mille Rops lahkamisel tegelikult leidis. Kõsta ja Mardi korraldatud operatsiooni õnnestumine satub tõsisesse ohtu.
23. november 2007
Tapetakse vabakutseline uuriv ajakirjanik, kelle puhul on mõrvamotiive ning kahtlusaluseid rohkem kui üks. Laurat tabab ebameeldiv üllatus mis toob Mardi ja Kõsta talle ohtlikult lähedale.
16. november 2007
Samal ajal kui Mart ja Kõsta Laura jälgi ajavad, tuleb Postil koos Anu ja Triinuga leida röövitud laps ning lahendada mõrv. Iga mööduv minut töötab nende kahjuks...
9. november 2007
Postiga seotud probleemid jätkuvad. Oma kodust röövitakse väike tüdruk ning röövi käigus tapetakse lapse hoidjatädi. Mart ja Kõsta saavad ootamatu ülesande.
2. november 2007
Seekordses osas tuleb uurijatel lahendada topeltmõrv, mis üllatab salapärase teispoolsuse, müstilise isikukultuse ja enneolematute nähtustega. Kelgul on Kõstale ebameeldiv uudis.
26. oktoober 2007
Tapetakse endine poksija, kelle enam kui veidral moel toimunud mõrv tekitab pingeid ka uurijate omavahelistes suhetes. Posti tabab ebameeldiv üllatus. Kõsta on Maris pettunud.
19. oktoober 2007
Uurimisel oleva mõrva tagant hakkab paistma tulus, kuid jõhker äri. Post on sunnitud tunnustama oma uute kolleegide head tööd. Laura muutub kannatamatuks.
12. oktoober 2007
Mererannast leitakse noore neiu surnukeha, kelle mõrva uurimine viib veel ühe kadunud tütarlapse jälgedele. Triin ja Anu võtavad uurimise huvides liigagi suure riski.
5. oktoober 2007
Uurija Post teeb uutele kolleegidele töösse sisseelamise üsna raskeks. Eelmises osas alguse saanud mõrvaloo lahendamine võtab uue pöörde. Ootamatult ilmub välja Laura.
28. september 2007
Tapetakse noormees, prominentsete vanemate poeg, kelle mõrva uurimine viib Posti ja Kõsta segaste peresuhete, narkootikumide ja ootamatute motiivideni. Lisaks saabuvad jaoskonda tööle kaks uut uurijat.
21. september 2007
Uurijad Post ja Kõsta võtavad vastu oma ülemuse, komissar Kelgu kutse veeta puhkuse viimased päevad tema uues maakodus. Paraku ei möödu ka perekeskne puhkus ilma ootamatute probleemide ja laibata...
18. mai 2007 - Hooaja viimane!
Kõigil peategelastel on põhjust kahelda nii iseendas kui ka oma lähimates sõprades, sest nii mõnigi neist pole see, kelleks teda siiani on peetud. Traagilised sündmused viivad ootamatu lõpuni...
11. mai 2007
Lasnamäel tapetakse noor tütarlaps kelle mõrva uurides jõuavad Post ja Kõsta inimkaubanduse mustadele jälgedele. Mart satub Kelgu poolt antud ülesannet täites tõsisesse ohtu.
4. mai 2007
Säde palub Posti ja Kõsta abi oma isa surma uurimisel, sest on kindel, et õnnetusjuhtumi taga peitub tegelikult külmavereline mõrv. Post otsustab Alexiga lõplikult arved klaarida.
27. aprill 2007
Postil ja Kõstal tuleb lahendada mõrvalugu, mille ainsaks tunnistajaks on kodutu ja tumm mees. Kõsta isiklikus elus hakkavad vaikselt uued tuuled puhuma, samal ajal kui Marti tabab välguna rabav uudis ja tõeline ebaõnn välismaal.
20. aprill 2007
Tapetakse tuntud saatejuht, kelle varjatud eraelu peidab endas nii mõndagi üllatavat. Mart üritab jätkuvalt Laura tähelepanu võita kuid peab taas kord tõdema, et kellel ei vea armastuses, sellel veab... Osades: Ivo Uukkivi, Mait Malmsten, Kalju Komissarov, Mari Aabel, Kadri Adamson, Madis Milling, Ita Ever jpt.
13. aprill 2007
Järjest toimuvad mõrvad, mis on otseselt seotud turule jõudnud uue narkootilise ainega. Ootamatult selgub, et narkootikumide varjus katsetatakse inimeste peal midagi hoopis kohutavamat. Posti isiklik elu võtab uue pöörde. Osades: Ivo Uukkivi, Mait Malmsten, Kalju Komissarov, Mari Aabel, Kadri Adamson, Madis Milling, Ita Ever, Olaf Suuder jpt.
6. aprill 2007
Mõrvatakse minister, kelle tapmise lahendamine viib uurijad teravasse konflikti kolleegidega kaitsepolitseist. Ühel hetkel selgub, et kui vaja, on tegeliku tõe asemel olemas veel üks tõde. Kõstal tuleb lisaks töömurdele leida aega ka oma poja murede lahendamiseks. Osades: Ivo Uukkivi, Mait Malmsten, Kalju Komissarov, Mari Aabel, Kadri Adamson, Madis Milling, Ita Ever, Andres Dvinjaninov, Hele Kõre jpt.
30. märts 2007
Üksteise järel shokeerivad avalikkust mõrvad, mis läbi ohvriks toodud hasartmängusõltlaste viitavad üheselt kasiinoäri ja kriminaalsete võlausaldajate mustadele mängudele. Lisaks tabab uurijaid ebameeldiv üllatus uue nais-prokuröri näol kellega koostöö tõotab tulla kõike muud kui kerge. Osades: Ivo Uukkivi, Mait Malmsten, Kalju Komissarov, Kadri Adamson, Madis Milling, Ita Ever jpt.
23. märts 2007
Venemaal läbi löönud eestlasest menukirjanik esitleb Tallinnas oma esimest eestikeelset romaani. Samal ajal tuleb Postil (Ivo Uukkivi) ja Kõstal (Mait Malmsten) lahendada mõrv, mille niidid viivad üllataval kombel selle sama püstirikka kirjanikuni. Teistes osades: Kalju Komissarov, Kadri Adamson, Madis Milling, Ita Ever jpt.
16. märts 2007
Komeedina Eesti meediasse lennanud seltskonnatüdruk leitakse surnult oma kodust, meedia jaoks kujuneb see loomulikult järjekordseks suursündmuseks kuid uurijatel Postil (Ivo Uukkivi) ja Kõstal (Mait Malmsten) tuleb lahendada tüdruku surma taga peituv suhete segapundar. Teistes osades: Kalju Komissarov, Kadri Adamson, Madis Milling, Ita Ever, Kleer Maibaum jpt.
9. märts 2007
Mart läheb täitma Kelgult saadud ülesannet, mis osutub arvatust raskemaks. Ootamatu traagiline sündmus aga annab peategelastele ränga hoobi sealt, kust seda oodatagi poleks osanud. Osades: Ivo Uukkivi, Mait Malmsten, Kalju Komissarov, Kadri Adamson, Madis Milling, Ita Ever, Kleer Maibaum jpt.
2. märts 2007
Oma perekonna silme all mõrvatakse jõhkralt allilmasidemetega ärimees, kelle sõber aasta eest täpselt samal moel tapeti. Uurijad kahtlustavad, et mõlemad mõrvad on omavahel seotud kuid kummalisel kombel viitavad tõendid äriprobleemide asemel hoopis üllatavamate motiivideni.
24. november 2006
Tallinnasse saabub Hispaanias redutav palgamõrvar ning uurijatel on põhjust arvata, et mees saabus tapma üht tuntud kohalikku ärimeest. Alex mängib taas topeltmängu ning ettenägelik politseioperatsioon muutub tõeliseks tragöödiaks. Kõsta pereprobleemide lahendamine ei sõltu enam temast endast.
17. november 2006
Toimub järjekordne kallaletung hääletajale, kellel õnnestub siiski vägistaja käest pääseda. Ründaja laip aga leitakse samal päeval metsast ning mõrvas kahtlustatavaid on rohkem kui üks. Kertu ja Lea kohtumine lõppeb traagiliselt.
10. november 2006
Röövitakse presidendi lapselaps ning koos temaga ka sõbranna, kes jõhkralt tapetakse. Uurijad peavad ära hoidma presidendi lapselapse mõrva ning nurjama väljapressijate plaanid mis lõhnavad kahtlaselt palju poliitilise tellimuse järele.
3. november 2006
Ehitusplatsil juhtunud õnnetusest saab ootamatult tahtlik tapmine. Selgub, et kellelgi oli tõeliselt üllatav motiiv kuid see teadmine ei aita uurijaid kurjategijale kuidagi lähemale. Elviiral on taas põhjust oma testamenti muuta.
27. oktoober 2006
Edukate ärimeeste kontodelt kaovad miljonid kroonid, ilma et rahakad mehed ise seda kuidagi seletada oskaksid. Tõendid räägivad aga hoopis teist juttu kui ärimehed. Post (Ivo Uukkivi) ja Kõsta (Mait Malmsten) peavad leidma salapärase naise, kes paistab olevat kogu loo võti. Kelgu isiklik elu saab ootamatu hoobi.
20. oktoober 2006
Tallinna kesklinnas leitakse rikka iraanlase surnukeha. Mõrvarelv viitab üheselt sellele, et loosse on segatud naised. Kui selgub, et tapetul oli armusuhe kümnete noorte naistega, muutub lugu eriti keeruliseks, sest mängus on suured rahasummad ning pöörased armukolmnurgad.
13. oktoober 2006
Krimisarja neljandas osas peavad uurijad Post (Ivo Uukkivi) ja Kõsta (Mait Malmsten) lahendama Koplis toimuva mõrvajuhtumi, kus purjus mees tapab peretüli käigus oma abikaasa. Esmapilgul labaselt lihtne lugu võtab ootamatu pöörde kui kohtuekspert teeb lahangu käigus üllatava avastuse…
6. oktoober 2006
Kodumaise krimisarja kolmandas osas tabab uurijaid Posti (Ivo Uukkivi) ja Kõstat (Mait Malmsten) ohtlikult ebameeldiv üllatus. Palgamõrvari tabamine sõltub mehest, kellega komissar Kelk ja tema uurijad ei saa ega taha koostööd teha… Teistes osades Kalju Komissarov, Ita Ever, Madis Milling, Kadri Adamson jpt.
29. september 2006
Post (Ivo Uukkivi) ja Kõsta (Mait Malmsten) saavad vihje ulatusliku narkoveo kohta. Samal ajal sureb ootamatult kriminaalse taustaga transpordiärimees ning hargnema hakkab ootamatute pööretega ohtlik lugu kus keegi pole tegelikult see, kellena ta esmapilgul näib ning laipu tekib järjest juurde.
22. september 2006
Kodumaiste krimisarjade teerajaja taas ekraanil! Uurijad Post (Ivo Uukkivi) ja Kõsta (Mait Malmsten) peavad lahendama kuriteo, mille niidid viivad vägagi ootamatusse suunda. Meeste ülemus, komissar Kelk (Kalju Komissarov), peab lisaks juurdluse juhtimisele vaigistama ka elumees Posti ja pereisa Kõsta omavahelisi konflikte.