Logo

Saladused

Saladused räägib tõestisündinud lood kummalistest emadest. 11-aastane Kristin peab saama ruttu täiskasvanuks, et oma eluga ihuüksi toime tulla. Sest pärast traagilisi sündmusi ei taha tema ema enam kodus elada. Teises loos on 36-aastase mehe ema aga poja külge nii klammerdunud, et täisjõus mees ei saa pruutigi majja tuua. Tragikoomiline vanaproua vangistab noored ning sunnib tööorjusesse.
5. september 2011 - Uus hooaeg!
Saladuste uus hooaeg alustab väga tundlike lugudega... Einar on rassist. Tema elu keeratakse peapeale, kui tema ainus hellitatud tütar hakkab kohtamas käima mustanahalisega. Rassisti tolerantsus pannakse tõsiselt proovile kui ta saab vanaisaks - lapselapseks on pesueht kräsupea. Teiseks looks on ühe õnnetu koera saladus. 13-aastane Eleri peab võitlema oma parima sõbra elu eest. Nimelt tahavad Eleri lahutavad vanemad tüdruku eluaegse lemmiku Nospli magama panna.
29. november 2010 - 46. osa - Hooaja viimane!
Armunud laps läks kohtama 16-aastase internetipeigmehega, ent kohtus 40-aastase pedofiiliga. Alaealine ema kasvatab oma beebi kõrval ka oma joodikust ema väikest beebit.
22. november 2010 - 45. osa
Tänane saade räägib seksist ning selle puudumisest. Naisteajakirjad jutlustavad seksist vähemalt 2x nädalas. Margit ja Kaspar tunnevad aga, et see on täielik müüt, vähemalt abielupaaride puhul kindlasti. Iirisel seevastu on oma seaduslik abikaasa, armuke ning hulgaliselt juhuslikke mehi. Kas selline
15. november 2010
Iga perekond elab oma reeglite ja loogika järgi. Kuid mitte kõik ei taha sellega nõustuda. Ühe maja elanikud on veendunud, et naaberkorteris toimiv perekonnamudel on vulgaarne ja kõiksugu moraalinorme ületav ning see tuleks kohaselt lõpetada. Ükskõik, missuguse hinnaga. Teises loos näete noort tüdrukut, kellel on saanud osaks õnn ja õnnetus kasvada koos mitme erineva emaga.
8. november 2010 - 43. osa
26-aastane Jane saabub pärast pikki välismaal veedetud aastaid tagasi koju. Ta ootab väga taaskohtumist oma sõpradega, kellega sai kunagi koos kõvasti lõbutsetud. Kuid miski pole enam nii nagu varem. Jane avastab, et temal ja parimatel sõbrannadel, kes vahepeal on emaks saanud, pole omavahel mitte millestki rääkida. Tema, kes ta on maailma näinud, ei suuda mõista, et olemas on ka teistsugune elu, mis tiirleb ümber laste. Jane arvates pole selline elu midagi väärt. Teine lugu puudutab tõenäoliselt paljusid, kes on sunnitud looma oma pere vanemate katuse all. Ehkki ämm väidab, et noored on nüüd majas peremehed, ei toeta ükski tema tegu suusõnaliselt öeldut. Tavalisest majast saab hullumaja.
1. november 2010 - 42. osa
Anna ja Valdo soetavad oma esimese ühise kodu. Nende rõõm asendub aga kiiresti meeleheitega, kui nad tutvuvad korteriühistu diktaatorliku esinaisega. Algab omavaheline kemplemine, mis võtab aina hoogsamaid tuure. Mida teha, kui sul on kohutavad naabrid? Teises loos näete koolitüdrukuid, kes kaebavad lihtsalt flirtimise pärast oma nägusa noore meesõpetaja peale, et too neid ahistab.
25. oktoober 2010 - 41. osa
18. oktoober 2010 - 40. osa
11. oktoober 2010 - 39. osa
4. oktoober 2010 - 38. osa
27. september 2010 - 37. osa
Teist noorust elava Signe jaoks on maailm kui armastuse meri. Ta tahab end tunda noorena ning selleks vajab ta noort meest. Tema armutaevasse kerkivad esimesed pilved siis, kui selgub, et tema uus silmarõõm on tema poja koolivend. Saate teises loos tutvume tüdrukuga, kes elab pärast vanemate lahutust vanemate soovil nii ema kui isa juures. Kuid ta ei saa sugugi parimat mõlemast maailmast vaid jääb hoopiski kahe kodu vahele, kuulumata ei ühte ega teise.
20. september 2010 - 36. osa
13. september 2010 - 35. osa
Siim läheb uude kooli, kus ta kedagi ei tunne. Sõprade võitmiseks otsustab ta oma söögiraha eest klassivendadele maiustusi osta. See samm osutub aga saatuslikuks. Siimult hakatakse regulaarselt raha välja pressima. Summad muudkui kasvavad ja Siim ei näe muud võimalust, kui varastada oma vanaema tagant. Teises loos näete meest, kes ei taha sugugi uskuda oma sõpru, kes väidavad, et tema naine teda petab. Ja veel mehe enda sõbraga. Kust jookseb tõe ja vale piir?
6. september 2010 - 34. osa
26. august 2010
Heidame pilgu mängusõltlase piinaderohkesse ellu, kus lootus, et just järgmise mänguga tuleb võit, veab ta üha suurematesse võlgade ning valede kuristikku. Aga selgub, et kasiino ohvrid ei ole mitte ainult mängukirest vaevatud. Kiikame ka teisele poole mängulauda, kus kasiino diilerina töötava neiu pihtimusest selgub, et kasiino töötajate elu sarnaneb prostituutide omaga.
19. august 2010
Lahutusjärgne varade jagamine muutub tõeliseks õudusunenäoks. Kas raha on tõesti olulisem kui kolm last ja kaheksateist aastat kooselu? Teises loos näete edukat ärinaist, kellele saab üksinda kodus töötamine saatuslikuks. Töö tegemise asemel veedab ta aina rohkem ja rohkem aega baarikapi juures.
5. august 2010
Ema kohtleb oma ainukest poega, kui väikest last ning lämmatab teda oma liigse hoolitsusega. Kuhu selline käitumine välja viib? Kas poiss jääb alatiseks ema hellikuks? Meie teine lugu viib meid aga maale. Näete perekonda, kelle käekäik sõltub isa joomahoogudest. Vähe sellest, et pere pisemad liikmed peavad olema täiskasvanu eest väljas ja tegema ära kogu vajaliku töö, neil tuleb kantseldada ka oma isa.
29. juuli 2010
Elu andmine ja elu võtmine. Näete Saladuste üht kummalisimat lugu, kus aastaid tulutult last saada proovinud naine leidis lõpuks abi kõige uskumatumast kohast - oma veel sündimata lapselt endalt. Kui mõne inimese suurim mure on laste mittesaamine, siis mõni laps jälle soovib, et teda poleks ilmale kantudki. Lugu suitsiidsest teismelisest, kelle jaoks enesetapp tundub ainus mõttekas tegu tema muidu nii mõttetus elus.
22. juuli 2010
Tänases saates lavastame ära kaks meesterahvaste poolt saadetud lugu. Kõigepealt näete noormehe pihtimust, kes tuleb maalt linna tehnikumi, satub elama ühikasse ning kaotab linnatulede säras pinna jalge alt. Ta uus elu kujutab endast lakkamatut pidude virvarri ja suhete rägastikku. Ühes suhtes kaotab ta oma südame ning kaotab lõpuks veel enamatki. Teine lugu jutustab pereisast, kes võtab rahalistel kaalutlustel vastu tööpakkumise kodust eemal. Komandeeringusse minek muudab aga alatiseks tema pereelu. Ehkki armastav isa on naise ja laste nimel nõus kõigest loobuma, on purunenud tükke perekonnaks lappida pea võimatu. Kas mehel õnnestub oma perekond päästa?
13. juuli 2011
Naine roolis, auto kraavis? Võib-olla on asi hoopiski sõiduõpetajas? Tänane esimene lugu viib meid autokooli, kus tutvume õpetajaga, kes on pehmelt öeldes ebameeldiv ja muudab praktikatunnis käimise täiesti väljakannatamatuks. Lisaks, leiab aset meie oma "Kirgede torm", kui noor neiu avastab, et on juhuse tahtel sattunud seebiooperlikku suhtepuntrasse.
12. juuli 2011
Tänases saates näete kahtlemata paljusid puudutavat lugu ühest töökoha kaotusest. Väikelinna elanik Milvi alustab lootusrikkalt uuel töökohal, kuid peagi selgub, et ametikoht on loodud vaid selleks, et tublisid tööinimesi ära kasutada ning nad seejärel vallandada. Lõpuks ei jää Milvil üle muud, kui alustada võitlust iseenda koondamise eest. Lisaks näete uskumatut lugu mehest ja naisest, kes sukelduvad uute kogemuste otsingul tõelisesse salasuhtesse.
11. juuli 2011
Kooli populaarseima tüdruku palvel alustab nohikust tütarlaps kirjavahetust ühe poisiga. Noored armuvad. Paraku eksisteerib see armulugu ainult paberil, sest noormehe tundeavaldused on mõeldud kellelegi märksa ilusamale. Kas mehed eelistavad hingesugulasele tõesti kedagi külma, kalki ja ilusat? Et välimine ilu on sisemisest tähtsam, tõestab ka saate teine lugu, kus näeme teismelise tüdruku pihtimust, kes arvab, et ta on liiga paks. Igati heas vormis tütarlaps otsustab pisut alla võtta, kuid väike dieet muutub hirmuäratavaks kõhnumissaagaks.
8. juuli 2011
Saladuste action-kostüümidraama 90ndate algusest! Vene sõjavägi oli just Eestist lahkunud ning valitses hundiseaduste aeg, kus iga pätt proovis varandust kokku kahmata niipalju kui oskas ja julges. Saade toob vaatajateni tänaseks 16 aastat varjul olnud loo, kus kriminaalsete sündmuste keskmesse sattusid kaks koolitüdrukut. Kumb on hullem - kas füüsiline vägivald või vaimne terror? Näete, mis juhtub inimestega, kes on sunnitud elama vaimse terroristi hirmuvalitsuse all.
7. juuli 2011
"Saladused" heidab pilgu peadpööritavasse armusuhtesse alkohooliku ning narkomaani vahel. Selgub, et noored pole sõltuvuses vaid mõnuainetest vaid ka teineteisest. Kas kolm sõltuvust ühes suhtes pole liiga kange segu? Piilume ühe lapseootel noore naise ellu, kes peab ühe mõtlematu kireöö tõttu veetma üheksa närvesöövat kuud. Kas tema pettus tuleb ilmsiks sünnitusmajas? Kas naine suudaks elada nii suure valega lastes oma abikaasal kasvatada teise mehe last? Saatejuht Tuuli Roosmaa.
6. juuli 2011
Seksiks sundimine on muutunud Eestis kohati juba lastevaheliseks probleemiks. Näitame teile ühe õõvastava loo noortepeolt, kus alkoholi liigtarbimine viib pöördumatute tagajärgedeni. Kurb tõsiasi on see, et täna näidatud lugu on üks saatele kõige sagedamini saadetavatest saladustest. Lavastasime ära Kati loo, mis peaks olema hoiatuseks kõigile rajult pidutsevatele noortele, kes samas soovivad, et nende esimene sekskogemus oleks positiivne. Näitame ka üht jaburat lugu konservatiivsete vaadetega emmest-issist, kes oma pideva ja häbematu sekkumisega poja suhtesse tema tütarlapse hulluks ajavad. Saatejuht Tuuli Roosma.
5. juuli 2011
Noore tüdruku elu muutub alatiseks, kui ta vanemad teatavad talle, et nad lahutavad. Tekkinud olukorrale lisab õli tulle isa uus lapseootel naine. Kõikide pereliikmete elud on hetkega segi paisatud. Kas ja kuidas nad sellest välja tulevad? Tänases teises loos näete, mis hakkab toimuma ühes väikeses ettevõttes, kui uus töötaja muutub ülemusega liiga lähedaseks. Saatejuht Tuuli Roosmaa.
4. juuli 2011
Tänase saate keskseks teemaks on alatu armastus. Toome teieni paljude väikeste tüdrukute suure ja kohutava saladuse - kuidas elada edasi kodus, kus isa ahistab, aga emale sellest rääkida ei saa? Samuti näete üht lugu ahnest tüdrukust, kes plaanis jõukat meest ühise lapsega enda omaks teha. Ometi, kullakaevajast neiu tegi valearvestuse ning majandusliku kasu asemel peab skeemitsev meestekütt hoopis iseenda kukrut kergendama. Kuidas? Vaadake saatest! Saatejuht Tuuli Roosma.
1. juuli 2011
Lapseootel Liina rassis mitmel rindel - õppis, töötas ning kandis hoolt majapidamise eest. Samal ajal otsis tema mees diivanil lesides tööd. Lõpuks leidiski. Selgus aga, et Liina abikaasa on täis saladusi. Millega tegeles mees, kelle naine ta igal hommikul suudlusega tööle saatis, tegelikult? Saate teise loona näete ühe vanaema pihtimust, keda pole enam mitte kellelegi vaja. Saatejuht Tuuli Roosma.
30. juuni 2011
Kas omakohus on lahendus? Tänases saates taaslavastame ühe seitsme aasta eest kogu Eestit vapustanud juhtumi, kus külarahvas maksis üheskoos kätte omakandi inimesi aastaid terroriseerinud pättidele. Omakohtu mõistmisega mindi aga selgelt üle piiri. Näete ka piinlikult naljakat lugu soliidses eas daamist, kes armastab nalja, napsu ja noori poisse. Eriti meeldib talle oma poja parim sõber. Saatejuht Tuuli Roosma.
29. juuni 2011
Tänase saate saladus on eetiliselt vägagi küsitav. See räägib meile ühest Tallinna koolidirektorist, kes on maias noortele neidudele. Ta ei kõhkle loomast suhteid oma kooli õpilastega ning manipuleerimast neidudega pannes nende õppeedukuse sõltuvusse tüdrukute lahkusest direktori vastu. Tänane teine lugu jutustab lapsevanematest, kes elavad laste peal välja oma täitumata unistusi. Saatejuht Tuuli Roosma.
28. juuni 2011
Tänastes saates on mõtlemapanev lugu noorte piiritust ahnusest. Pärandust ihaldades punuvad nad armutuid skeeme ning terroriseerivad omaenese lihaseid vanemaid. Saate teine lugu on see-eest lustakas. Näeme suisa anekdoodina mõjuvat ja uskumatut saladust hajameelsest tütarlapsest, kes jäi peigmehest ilma. Saatejuht Tuuli Roosma.
27. juuni 2011
Paljud naised eelistavad korralike ning hoolivate meeste asemel "pahasid poisse". Suhe salapärase ja riskijulge mehega võib ju olla küll põnev, kuid sel võib olla ka üsna ootamatu lõpp. Näete lugu Tallinnas tegutsevast pätikambast, kes kasutab ära noori armunud naisi. Saate teist lugu võib aga kõhklemata nimetada õõvastavaks õuduslooks. Kui palju selles kummitusloos on hirmust tulenevat ettekujutuse vilja, jäägu iga vaataja enda otsustada. Saatejuht Tuuli Roosma.
22. juuni 2011
Tänases saates toome vaatajateni saladuse, mille tegelasteks on 13-aastane pruut ning 49-aastane peigmees. Tegemist on kummalise looga, kus piir sõpruse, pedofiilia ning armastuse vahel on väga hägune. Lisaks vaatame, mis juhtus noore naisega, kelle mees pööras ühel heal päeval usku ning keeras seeläbi kogu nende senise normaalse pereelu suisa pea peale.
21. juuni 2011
Kas sina oled kunagi seksinud raha eest? Ave tegi seda. Lootuses, et mitte keegi ei saa mitte kunagi teada. Paraku on aga mineviku pattudel komme ennast hiljem meelde tuletada. Saate teises tõestisündinud loos näete, mis saab noorest poisist, kes alustab armusuhet endast tunduvalt vanema ülemusega. Ja mis juhtub siis, kui ülemus oma mängukannist tüdineb. Saatejuht Tuuli Roosma.
20. juuni 2011
Tänases saate esimene lugu võib juhtuda meist igaühega. Toome teieni Kadri ja Mihkli saladuse. Loo, mis pani neid mõlemaid, aga eriti Mihklit, väga tõsiselt oma elu üle järele mõtlema. Meie teine lugu on ilmselt kõige uskumatum, mis iial Saladuste saates tehtud. Räägime mehest, kellele seksuaalsus oli piin ja ta otsustab sellest vabaneda. Meetod ja vahendid, mida selleks kasutab, on aga vägagi tavatud. Saatejuht Tuuli Roosma.
17. juuni 2011
Saade Saladused toob vaatajateni humoorika loo möödunud sajandi algusest, kus ühel naistemehel õnnestus oma kaissu meelitada kõik omaküla neiud. Lõbusa ja anekdoodina mõjuva loo peategelased on laulja Mikk Saar, räppar G-Enka ning muusik Jaan Pehk. Seda, et elu on täis ootamatusi kinnitab ka meie teine tänane lugu. Saate teada, mis juhtus naisega, kes saatis oma joodikust mehe viinaravile. Saatejuht Tuuli Roosma.
16. juuni 2011
Mis paneb noore naise hülgama omaenese last? Kas tõepoolest võib olla ühele emale olulisem kodust väljas meeste tähelepanus särada kui kodus oma tähelepanu väetile beebile jagada? Näete Raivo saladust, kes võttis oma liiderlikult naiselt vanemlikud õigused. Tänane teine lugu jutustab noorukesest pioneerist, kelle elu sai poiste poolt ära lörtsitud. Või kas ikka sai? Toonastele juhtumistele vaatab tagasi praeguseks keskealine naisterahvas. Saatejuht Tuuli Roosma.
15. juuni 2011
Öeldakse, et kellele ema, kellele tütar. Mida aga teha, kui ühel päeval avastad, et sinu mees armastab sinu kõrval ka sinu ema? Tundub uskumatu? Kuid just sellel teemal on meile laekunud kõige enam kirju. Täna jutustame ühe neist - Jana loo. Ei oska öelda, mida tundis ja tunneb Jana ema, eks vaadake ja otsustage! Ka toome teieni loo, kus ülihoolitsev isa üritab kontrollida oma teismelise tütre armusuhteid. Näete, mis sellest kõigest saab. Saatejuht Tuuli Roosma.
14. juuni 2011
Vahel on tunne, et elu saab otsa ja armastust polnudki... Abielus inimesed on sageli sama üksikud ja õnnetud kui üksikud inimesed. Jutustame Silja saladuse, kes oma meest enam ammu ei armasta... Tema hing kuulub ühele, aga keha teisele mehele, täites abielunaise kohust.
13. juuni 2011
Tänases saates näeme, miks on teismelistel tüdrukutel vaja hädasti süütusest lahti saada ning kuidas nende plaan õnnestub. 16-aastase neiu saladuse läbi saame teada, kuidas suhtuvad praegused noored seksi ning esimesse vahekorda.
10. juuni 2011
Paljud eesti piigad soovivad ikka veel saada mehele välismaalasele. "Saladused" jutustab loo neiust, kelle tutvumiskuulutusele internetis saabus Eestisse kohale itaalia armastaja. Tänane teine lugu räägib olukorrast, kuhu satuvad üha enamad noored pered, kes on aastaid üle oma võimete elanud. See on hirmutav ja häbiväärne vaesus.
9. juuni 2011
Seks peaks olema vabatahtlik. Kuid paraku ei ela me ideaalses maailmas. Tänane saade jutustab õõvastava loo sündmustest, mis on meie kirjasaatjate kõige painavamaks, aga kahjuks ka kõige populaarsemaks saladuseks. Samuti näeme kummalist lugu naisest, kellele ennustasid unenäod tulevikku.
8. juuni 2011
Kui lapsed on suured, naine vana ning elu küll normaalne, aga hall, tundub ühe kauni tulesädeme ellutulek uue nooruse algusena. Kui kauaks on kiiruga leitud uus "tõeline armastus" parem kui omal ajal hoolega valitud naine?
7. juuni 2011
Kas isa saab olla oma lapse suhtes liiga armastav? Kust jookseb piir lastesõbralikkuses ja pedofiilia vahel? Tänases saates näeme tõestisündinud lugu, kus pedofiiliasüüdistuse sai lapse lihane isa. Kibedat äratundmist pakub ka lugu, kus mees näitas rasedusuudise peale välkuvaid kandu... Saadet juhib Tuuli Roosma.
6. juuni 2011
Avalikustame saladuse mitmenaisepidajast, kes on terve pika abielu jooksul olnud mees kahele naisele. See tõestisündinud lugu näitab, kuidas taoline kolmikabielu Eesti väikelinna tingimustes toimib. Samuti jõuab ekraanile ühe eduka ärinaise saladus, kes ei otsinud endale mitte elukaaslast, vaid üksnes heade tõutunnustega meest, kes teeks talle ilusa ja targa lapse... Saadet juhib Tuuli Roosma.
3. juuni 2011
Tänases saates jõuavad meieni kaks pööraselt kõlavat, aga ometi otse Eesti tegelikkusest pärinevat tõsilugu. Näeme, mis juhtus perekonnas, kus naisemees avastas ühtäkki, et ta on tegelikult hoopis homo. Ja asi polekski ehk nii pöörane, kui kogu loos poleks ilmnenud veel üht vägagi veidrat asjaolu... Täpsemalt juba saates. Teine lugu jutustab meile maaperest, kellel oli raskusi laste saamisega. Lapsed on aga, teadagi, suur kingitus ning nende kink saabus täiesti uskumatul moel. Tõestisündinud lood otse Eesti elust.
2. juuni 2011
Eesti inimeste tõestisündinud kirelugusid, draamasid ja saladusi vahendab saatejuht Tuuli Roosma.
17. detsember 2012
Kuue hooaja jooksul oleme "Saladustes" näinud kõige erinevamaid lugusid. Ühed populaarsemad ja enim vastukaja tekitanud neist on olnud lood, kus tegemist üleloomulike jõudude ja kummitustega...
3. detsember 2012 - Hooaja viimane!
Esimeses loos on meil võimalus heita pilk varjatud ja sotsiaalselt ebamugavasse lesbisuhtesse, mis lõpuks lausa armukolmnurgaks välja kasvab. Armukolmnurgaga on tegu ka teises loos. Seekord on pealtnäha toimivasse pereellu end mugavalt sisse seadnud ka lapsehoidja.
26. november 2012
Lood elust enesest on seekord õõvastavalt mõtlema panevad. Esimene lugu heidab pilgu pereellu, kus lastel tuleb ühel hetkel ise enda eest seisma hakata ning teine lugu toob päevavalgele koolikiusu.
19. november 2012
Tänased saladused on täis armastust, kiusu ja vägivalda. Saate esimeses pooles kohtute Eveli ja Mardiga, kelle armusuhte piir kiusu ja terrori vahel kipub kuidagi õhkõrnaks muutuma. Teises loos otsustab aga verinoor üksikema luua ruttu ja lootusrikkalt uue suhte, mis näib tõotavat (vähemalt alguses) pilvitut tulevikku.
12. november 2012
Esimene lugu räägib Geast, kellel tuleb pere kooshoidmise nimel ette võtta paljudele ehk arusaamatuid ja hukkamõistvaid samme. Teise loo kangelanna tegudele aga puudub üldse loogiline seletus. Nimelt teeb Irma seksuaalsus silmad ette paljudele, kas ka õigustatult?
29. oktoober 2012
Krista on 30 aastane ja 3 lapse ema, kellel tuleb hakkama saada töölkäimise, koduhoidmise ja laste kantseldamisega. Krista ema Laine aga arvab, et teab elust kõike ning ei väsi Kristat kritiseerimast tehtud või tegemata asjade pärast. Siinkohal tundub, et elu õppetunnid ja näpuga näitamised tulevad vahel ikka imelikke teid pidi ja teiste elu on alati kergem elada ning murugi tundub alati mujal rohelisem. Sest seda arvas ka Hele, kes otsustas pärast vanemata lahutust jääda elama isa ja tema uue naise juurde, kelle taktikepp aga õige pea valusaid lööke jagama hakkas.
22. oktoober 2012
Esimese loo suhtedraama tekitab tegelikult juba alguses küsimärke ning hoiab pinevust loo lõpuni. Teine lugu on täis ahvatlusi, millele üks sõdurpoiss ei suuda kuidagi vastu panna.
15. oktoober 2012
Selle nädala lood on täis saladusi, neid mis on jäänudki saladuseks ning neid, mida ka aastaid hiljem külapoes kannatab teemana üles võtta.
8. oktoober 2012
Esimene saladus räägib Anetist, kes pärast vanemate lahutust püüab kõigest jõust isale meelejärgi olla, vahendeid valimata. Teises loos kohtume teismelise Raheliga, kelle huvi esoteerika vastu viib ta fantaasiamaailma, mida on juba raske reaalsusest eristada.
1. oktoober 2012
Tutvustame teile narkomaani argipäeva - seda kahjuks endise viielise tüdruku näitel. Teises loos aga näeme kuidas karjääri otsinguil välismaale läinud vanemad hülgavad oma lapse ning püüavad asjadega lapse usaldust tagasi võita. Kas see ka õnnestub?
24. september 2012
Ema tiiva all on mõnus ja mugav... mingi hetkeni, siis pigem juba piinlik. Kuidas memmepoeg vabadusvõitlusesse astub seda esimeses loos näetegi. Teises loos aga heidame pilgu boheemide ja alternatiivnoorte seltskonda, kus uus sõbranna osutub jultunud vargaks ja petiseks.
17. september 2012
Kas armastus on kõikvõimas ja ennastohverdav, sellele saate vastuse tänastest tõestisündinud lugudest. Teismeline Ksenja armub vanamehesse, ent ei suuda teiste suhtumisega toime tulla. Kas ta põgeneb armastatuga välismaale või jääb Eestisse korralikuks lapseks? Millist saladust peidab moodne kärgpere, kus elavad sinu, minu ja meie lapsed?
10. september 2012
Esimene lugu on sellest, kuidas hirm millegi ees, mida ei mõista, inimesi ettearvamatult ja isegi agressiivselt käituma paneb. Teine lugu on aga armukadedusest, mis peategelasi erinevatesse situatsioonidesse paneb ning mis tunduvad vahel väga tõsised ja isegi traagilised, aga distantsilt vaadatuna tragikoomilised või halenaljakad.
3. september 2012 - Uus hooaeg!
Saatejuht Tuuli Roosma toob ekraanile eesti inimeste uued erutavad saladused! 24-aastane Liis leiab omale eakama meessõbra, kellest sündmuste arenedes saab nagu iseenesest hoopis ta ema Karini elukaaslane. Teises loos saame tuttavaks 16-aastase Jannega, kes on tüdinenud oma vanemate kokku-lahku elustiilist, mis on kestnud nii kaua kui Janne end mäletab. Janne otsustab vanemate kooselu ise ära lõpetada.
5. detsember 2011 - Hooaja viimane!
Kummituslik lugu armastusest, mis ei tunne surma piire. Nimelt käib Astridil kummitusena külas tema elu suur ent varalahkunud armastus Paul. Saate teises loos otsustab mees oma naiste truudust testida.
28. november 2011
Kui väikelinna kooliõpetaja ning temast pea kaks korda noorema õpilase vahel tekib kuum suhe, ei jää see mõistagi kellelegi saladuseks. Küll aga soovib oma tegemisi saladuses hoida Sirli, kes otsustab vaesusele lõpu teha ja paneb raadiosse kuulutuse: "sale neiu otsib sponsorit".
21. november 2011
Tagasihoidlikku Leenat on kogu aeg kiusatud kuni tema toetajaks saab jumal. Lapseohtu Heli hakkab aga usklikuks ning põgeneb oma uskmatu perekonna juurest peigmehe usudünastia hoole alla. Usuhullud võtavad neiu pantvangi...
14. november 2011 - Alevi noored
Rivo läheb vargile, et pidada korralik 18-aastaseks saamise sünnipäev. Meelis elab lastetoas kokku mõlema alaealise õega.
7. november 2011
Eestis kasvavad kahjuks paljud lapsed alkohoolikute peredes. Oma vanemaid me valida ei saa. Ent näeme lugu tüdrukust, kes kolis oma asotsiaalsest kodust elama kujuteldavasse perre ning selline väljamõeldud muutus tõi positiivsed muutused ka reaalses elus. Saate teine lugu räägib noorest armunud poisist, kes ei tunne veel naisi ning ei näe nende topeltmänge.
31. oktoober 2011
Täna on luubi all meeste suured saladused. Lihtne töömees armastab end abikaasa eest salaja naiste pesusse rõivastada ning mukituna tuba koristada. Teine mees ei oska õigel ajal "ei" öelda ning nii valmistuvadki tema kaks naist teineteise teadmata pulmadeks.
24. oktoober 2011
Nahahaiguse tõttu juuksed kaotanud Stiina maskeerib end poisiks ning võrgutab alevisse kolinud uue tüdruku. Kas mees ja naine saavad olla parimad sõbrad? Kuni abieluni arvas Truude, et jah.
17. oktoober 2011
Kuidas leida armastust? Lugu emast, kes ei armasta oma last. Angelika läheb uude kooli ning teeb plaani, kuidas saada populaarseks. Korralikul tüdrukul tuleb peagi tegemist teha politseiga.
10. oktoober 2011
Armastus müügiks! Naisest saab oma mehe prostituut. Värskelt vanglast vabanenud mehel tuleb leida naine, kes toidaks, kataks ja ostaks ilusaid asju.
3. oktoober 2011
Üks õhtu, üks pidu, üks seltskond annab tulemuseks kaks täiesti erinevat versiooni sellest, mis juhtus. Naljakas ja hoogne lugu, mis tõestab veelkord, et nii palju kui on erinevaid inimesi, on erinevaid vaatenurki. Ema, kes vägivallatses oma tütre kallal, on nüüd ise jäänud tütre hoolealuseks.
26. september 2011
Saladuste selles osas tõestisündinud lood koos ning lahus elamisest. Kaks parimat sõbrannat kolivad olude sunnil ühte korterisse elama ning neist saavad vihavaenlased. Teises loos näete paari, kelle kooselu on tõestanud, et nad on harmooniline paar. Ent naise õpingud välismaal viivad noored aastaks lahku. Kõrvalised ahvatlused ei anna end kaua oodata.
19. september 2011
Saladused räägib tõestisündinud lood kummalistest emadest. 11-aastane Kristin peab saama ruttu täiskasvanuks, et oma eluga ihuüksi toime tulla. Sest pärast traagilisi sündmusi ei taha tema ema enam kodus elada. Teises loos on 36-aastase mehe ema aga poja külge nii klammerdunud, et täisjõus mees ei saa pruutigi majja tuua. Tragikoomiline vanaproua vangistab noored ning sunnib tööorjusesse.
12. september 2011
Korralik Merli armub Berliinis elavasse töötusse muusikusse Kennyse. Armastuse pärast jätab ta kooli ning sõidab rahatuna välismaale. Ent Kenny osutub psühhopaadiks, kes ühel hetkel ähvardab tüdrukut mootorsaega, teisel müüb teda prostituudiks, kolmandal vannub aga pisarsilmi, et armastab. Nele jätab oma elu armastuse, sest ootab teise mehe last. Ent unistused saavad Nele puhul vägisi tõeks.
6. juuni 2012
Saladused alustab väga tundlike lugudega... Einar on rassist. Tema elu keeratakse peapeale, kui tema ainus hellitatud tütar hakkab kohtamas käima mustanahalisega. Rassisti tolerantsus pannakse tõsiselt proovile kui ta saab vanaisaks - lapselapseks on pesueht kräsupea. Teiseks looks on ühe õnnetu koera saladus. 13-aastane Eleri peab võitlema oma parima sõbra elu eest. Nimelt tahavad Eleri lahutavad vanemad tüdruku eluaegse lemmiku Nospli magama panna.
19. veebruar 2012
Siim läheb uude kooli, kus ta kedagi ei tunne. Sõprade võitmiseks otsustab ta oma söögiraha eest klassivendadele maiustusi osta. See samm osutub aga saatuslikuks. Siimult hakatakse regulaarselt raha välja pressima. Summad muudkui kasvavad ja Siim ei näe muud võimalust, kui varastada oma vanaema tagant. Teises loos näete meest, kes ei taha sugugi uskuda oma sõpru, kes väidavad, et tema naine teda petab. Ja veel mehe enda sõbraga. Kust jookseb tõe ja vale piir?
26. juuni 2012 - Hooaja viimane osa!
Hooaja viimases saates satume mängupõrgusse. Heidame pilgu mängusõltlase piinaderohkesse ellu, kus lootus, et just järgmise mänguga tuleb võit, veab ta üha suurematesse võlgade ning valede kuristikku. Aga selgub, et kasiino ohvrid ei ole mitte ainult mängukirest vaevatud. Kiikame ka teisele poole mängulauda, kus kasiino diilerina töötava neiu pihtimusest selgub, et kasiino töötajate elu sarnaneb prostituutide omaga.
12. juuni 2012
Ema kohtleb oma ainukest poega, kui väikest last ning lämmatab teda oma liigse hoolitsusega. Kuhu selline käitumine välja viib? Kas poiss jääb alatiseks ema hellikuks? Meie teine lugu viib meid aga maale. Näete perekonda, kelle käekäik sõltub isa joomahoogudest. Vähe sellest, et pere pisemad liikmed peavad olema täiskasvanu eest väljas ja tegema ära kogu vajaliku töö, neil tuleb kantseldada ka oma isa.
5. juuni 2012
Elu andmine ja elu võtmine. Näete Saladuste üht kummalisimat lugu, kus aastaid tulutult last saada proovinud naine leidis lõpuks abi kõige uskumatumast kohast - oma veel sündimata lapselt endalt. Kui mõne inimese suurim mure on laste mittesaamine, siis mõni laps jälle soovib, et teda poleks ilmale kantudki. Lugu suitsiidsest teismelisest, kelle jaoks enesetapp tundub ainus mõttekas tegu tema muidu nii mõttetus elus.
22. mai 2012
Tänases saates lavastame ära kaks meesterahvaste poolt saadetud lugu. Kõigepealt näete noormehe pihtimust, kes tuleb maalt linna tehnikumi, satub elama ühikasse ning kaotab linnatulede säras pinna jalge alt. Ta uus elu kujutab endast lakkamatut pidude virvarri ja suhete rägastikku. Ühes suhtes kaotab ta oma südame ning kaotab lõpuks veel enamatki. Teine lugu jutustab pereisast, kes võtab rahalistel kaalutlustel vastu tööpakkumise kodust eemal. Komandeeringusse minek muudab aga alatiseks tema pereelu. Ehkki armastav isa on naise ja laste nimel nõus kõigest loobuma, on purunenud tükke perekonnaks lappida pea võimatu. Kas mehel õnnestub oma perekond päästa?
15. mai 2012
Naine roolis, auto kraavis? Võib-olla on asi hoopiski sõiduõpetajas? Tänane esimene lugu viib meid autokooli, kus tutvume õpetajaga, kes on pehmelt öeldes ebameeldiv ja muudab praktikatunnis käimise täiesti väljakannatamatuks. Lisaks, leiab aset meie oma "Kirgede torm", kui noor neiu avastab, et on juhuse tahtel sattunud seebiooperlikku suhtepuntrasse.
8. mai 2012
Tänases saates näete kahtlemata paljusid puudutavat lugu ühest töökoha kaotusest. Väikelinna elanik Milvi alustab lootusrikkalt uuel töökohal, kuid peagi selgub, et ametikoht on loodud vaid selleks, et tublisid tööinimesi ära kasutada ning nad seejärel vallandada. Lõpuks ei jää Milvil üle muud, kui alustada võitlust iseenda koondamise eest. Lisaks näete uskumatut lugu mehest ja naisest, kes sukelduvad uute kogemuste otsingul tõelisesse salasuhtesse.
1. mai 2012
Kooli populaarseima tüdruku palvel alustab nohikust tütarlaps kirjavahetust ühe poisiga. Noored armuvad. Paraku eksisteerib see armulugu ainult paberil, sest noormehe tundeavaldused on mõeldud kellelegi märksa ilusamale. Kas mehed eelistavad hingesugulasele tõesti kedagi külma, kalki ja ilusat? Et välimine ilu on sisemisest tähtsam, tõestab ka saate teine lugu, kus näeme teismelise tüdruku pihtimust, kes arvab, et ta on liiga paks. Igati heas vormis tütarlaps otsustab pisut alla võtta, kuid väike dieet muutub hirmuäratavaks kõhnumissaagaks.
3. oktoober 2013
Saladuste action-kostüümidraama 90ndate algusest! Vene sõjavägi oli just Eestist lahkunud ning valitses hundiseaduste aeg, kus iga pätt proovis varandust kokku kahmata niipalju kui oskas ja julges. Saade toob vaatajateni tänaseks 16 aastat varjul olnud loo, kus kriminaalsete sündmuste keskmesse sattusid kaks koolitüdrukut. Kumb on hullem - kas füüsiline vägivald või vaimne terror? Näete, mis juhtub inimestega, kes on sunnitud elama vaimse terroristi hirmuvalitsuse all.
24. aprill 2012
Tänase saate keskseks teemaks on alatu armastus. Toome teieni paljude väikeste tüdrukute suure ja kohutava saladuse - kuidas elada edasi kodus, kus isa ahistab, aga emale sellest rääkida ei saa? Samuti näete üht lugu ahnest tüdrukust, kes plaanis jõukat meest ühise lapsega enda omaks teha. Ometi, kullakaevajast neiu tegi valearvestuse ning majandusliku kasu asemel peab skeemitsev meestekütt hoopis iseenda kukrut kergendama. Kuidas? Vaadake saatest! Saatejuht Tuuli Roosma.
17. aprill 2012
Lapseootel Liina rassis mitmel rindel - õppis, töötas ning kandis hoolt majapidamise eest. Samal ajal otsis tema mees diivanil lesides tööd. Lõpuks leidiski. Selgus aga, et Liina abikaasa on täis saladusi. Millega tegeles mees, kelle naine ta igal hommikul suudlusega tööle saatis, tegelikult? Saate teise loona näete ühe vanaema pihtimust, keda pole enam mitte kellelegi vaja. Saatejuht Tuuli Roosma.
10. aprill 2012
Kas omakohus on lahendus? Tänases saates taaslavastame ühe seitsme aasta eest kogu Eestit vapustanud juhtumi, kus külarahvas maksis üheskoos kätte omakandi inimesi aastaid terroriseerinud pättidele. Omakohtu mõistmisega mindi aga selgelt üle piiri. Näete ka piinlikult naljakat lugu soliidses eas daamist, kes armastab nalja, napsu ja noori poisse. Eriti meeldib talle oma poja parim sõber. Saatejuht Tuuli Roosma.
22. veebruar 2012
Tänases saate esimene lugu võib juhtuda meist igaühega. Toome teieni Kadri ja Mihkli saladuse. Loo, mis pani neid mõlemaid, aga eriti Mihklit, väga tõsiselt oma elu üle järele mõtlema. Meie teine lugu on ilmselt kõige uskumatum, mis iial Saladuste saates tehtud. Räägime mehest, kellele seksuaalsus oli piin ja ta otsustab sellest vabaneda. Meetod ja vahendid, mida selleks kasutab, on aga vägagi tavatud. Saatejuht Tuuli Roosma.
16. september 2013
Saade Saladused toob vaatajateni humoorika loo möödunud sajandi algusest, kus ühel naistemehel õnnestus oma kaissu meelitada kõik omaküla neiud. Lõbusa ja anekdoodina mõjuva loo peategelased on laulja Mikk Saar, räppar G-Enka ning muusik Jaan Pehk. Seda, et elu on täis ootamatusi kinnitab ka meie teine tänane lugu. Saate teada, mis juhtus naisega, kes saatis oma joodikust mehe viinaravile. Saatejuht Tuuli Roosma.
11. september 2013
Vahel on tunne, et elu saab otsa ja armastust polnudki... Abielus inimesed on sageli sama üksikud ja õnnetud kui üksikud inimesed. Jutustame Silja saladuse, kes oma meest enam ammu ei armasta... Tema hing kuulub ühele, aga keha teisele mehele, täites abielunaise kohust.
10. september 2013
Tänases saates näeme, miks on teismelistel tüdrukutel vaja hädasti süütusest lahti saada ning kuidas nende plaan õnnestub. 16-aastase neiu saladuse läbi saame teada, kuidas suhtuvad praegused noored seksi ning esimesse vahekorda.
9. september 2013
Paljud eesti piigad soovivad ikka veel saada mehele välismaalasele. "Saladused" jutustab loo neiust, kelle tutvumiskuulutusele internetis saabus Eestisse kohale itaalia armastaja. Tänane teine lugu räägib olukorrast, kuhu satuvad üha enamad noored pered, kes on aastaid üle oma võimete elanud. See on hirmutav ja häbiväärne vaesus.
6. september 2013
Seks peaks olema vabatahtlik. Kuid paraku ei ela me ideaalses maailmas. Tänane saade jutustab õõvastava loo sündmustest, mis on meie kirjasaatjate kõige painavamaks, aga kahjuks ka kõige populaarsemaks saladuseks. Samuti näeme kummalist lugu naisest, kellele ennustasid unenäod tulevikku.
5. september 2013
Kui lapsed on suured, naine vana ning elu küll normaalne, aga hall, tundub ühe kauni tulesädeme ellutulek uue nooruse algusena. Kui kauaks on kiiruga leitud uus "tõeline armastus" parem kui omal ajal hoolega valitud naine?
4. september 2013
Kas isa saab olla oma lapse suhtes liiga armastav? Kust jookseb piir lastesõbralikkuses ja pedofiilia vahel? Tänases saates näeme tõestisündinud lugu, kus pedofiiliasüüdistuse sai lapse lihane isa. Kibedat äratundmist pakub ka lugu, kus mees näitas rasedusuudise peale välkuvaid kandu... Saadet juhib Tuuli Roosma.
3. september 2013
Avalikustame saladuse mitmenaisepidajast, kes on terve pika abielu jooksul olnud mees kahele naisele. See tõestisündinud lugu näitab, kuidas taoline kolmikabielu Eesti väikelinna tingimustes toimib. Samuti jõuab ekraanile ühe eduka ärinaise saladus, kes ei otsinud endale mitte elukaaslast, vaid üksnes heade tõutunnustega meest, kes teeks talle ilusa ja targa lapse... Saadet juhib Tuuli Roosma.
2. september 2013
Tänases saates jõuavad meieni kaks pööraselt kõlavat, aga ometi otse Eesti tegelikkusest pärinevat tõsilugu. Näeme, mis juhtus perekonnas, kus naisemees avastas ühtäkki, et ta on tegelikult hoopis homo. Ja asi polekski ehk nii pöörane, kui kogu loos poleks ilmnenud veel üht vägagi veidrat asjaolu... Täpsemalt juba saates. Teine lugu jutustab meile maaperest, kellel oli raskusi laste saamisega. Lapsed on aga, teadagi, suur kingitus ning nende kink saabus täiesti uskumatul moel. Tõestisündinud lood otse Eesti elust.