Logo

Sassis

Evelini abielu on karidel ja võitlus käib iga asja pärast - olgu selleks raamatud, maja või lapsed. Naine aga ei kavatsegi lahutusjärgsesse masendusse langeda ja hakkab oma uut elu üles ehitama.
Eesti
2022
Osa 6 - Hooaja viimane!
Selle hooaja "Sassis" viimases osas õpib Evelin kõigele ja kõikidele "ei" ütlema, tema isa Sass aga õpib liiga kergesti "jah" ütlema. Vääramatu jõuna lükkavad need valikud isa ja tütart suure sõnnikuhunniku suunas. Majja ilmub tädi Viiu väidetav kasupoeg, kelle kiindumus Viiusse paneb Evelinil ohukellukese tilisema. Osades: Ragne Pekarev, Katrin Karisma, Guido Kangur, Maris Nõlvak, Annabrith Heinmaa, Paul Samuel Vihmar. Mängu astuvad Mait Joorits, Helgur Rosenthal, Tarmo Jüristo, Andrus Ansip, Jaak Madison, Marina Kaljurand ja teised vabariigi tipptegijad.
Osa 5
Nagu enda elus jamasid vähe oleks kukub Evelinile kaela tema vanatädi Viiu, kes ajab peategelase oma nõudmiste ja luuludega hullumise äärele. Lisaks haarab Evelini kinnisidee teha kodus remonti. Paraku osutub ehitusmees Rein peategelase jaoks üleliia heaks. Andres Maimiku ja Rain Tolki kirjutatud ja lavastatud komöödiasari “Sassis” on 2022 aastal auhinnatud parimaks Eesti telesarjaks. Komöödiasarja osades: Ragne Pekarev, Katrin Karisma, Margus Jaanovits, Tarvo Sõmer, Rain Tolk, Maria Avdjushko, Annabrith Heinmaa, Paul Samuel Vihmar ja teised.
Osa 4
Tark õpib teiste vigadest, natuke vähem tark enda vigadest, aga on ka selliseid, kes ei õpi üldse millestki midagi. Evelin on just selline, kes otsides üha uusi suhteid, komistab sama ämbri otsa. Olukorrale lisab vürtsi, et tema eksmees osutub naisele uueks bossiks. Andres Maimiku ja Rain Tolki kirjutatud ja lavastatud komöödiasari “Sassis” on 2022 aastal auhinnatud parimaks Eesti telesarjaks. Komöödiasarja osades: Ragne Pekarev, Karin Rask, Tarvo Sõmer, Rain Tolk, Anti Kobin, Velvo Väli, Lotta Lizbeth Hirv, Maria Avdjushko, Annabrith Heinmaa, Paul Samuel Vihmar ja teised.
Osa 3
Evelini lastel Liisal ja Jonil seisab ees vastutusrikas kooli lõpetamine ja oma tee leidmine. Pidurdamatu Evelin proovib igal moel oma lastele sellel raskel ajal toeks olla, aga paraku osutab ta ühe karuteene teise järel. Komöödiasarja kolmas osa uurib seda, kui palju lapsed oma vanematest ja vanemad oma lastest üldse aru saavad. Andres Maimiku ja Rain Tolki kirjutatud “Sassis” on 2022 aastal auhinnatud parimaks Eesti telesarjaks. Komöödiasarja 3. osa on lavastanud Maris Nõlvak. Osades: Ragne Pekarev, Karin Rask, Andrus Vaarik, Demjan Shyian, Natali Väli, Kristiina-Hortensia Port, Maria Avdjushko, Rain Tolk, Annabrith Heinmaa, Paul Samuel Vihmar ja teised.
Osa 2
Evelin sukeldub pea ees romantilisse suhtesse, aru saamata, kas tal seda tegelikult ka vaja on. Tema õde Marika avastab aga esoteerika maailma, kuhu tõmbab kaasa ka oma lihtsakoelise abikaasa Aivari. Järgneb kaos, mida saab lahendada ainult Münchauseni kombel end juukseid pidi välja tirides. Andres Maimiku ja Rain Tolki kirjutatud ja lavastatud komöödiasari “Sassis” on 2022 aastal auhinnatud parimaks Eesti telesarjaks. Komöödiasarja osades: Ragne Pekarev, Karin Rask, Tarvo Sõmer, Ülle Lichtfeldt, Ivo Reinok, Alo Kõrve, Maria Avdjushko, Rain Tolk, Annabrith Heinmaa, Paul Samuel Vihmar ja teised.
Osa 1 - Uus hooaeg!
Evelini abielu on karidel ja võitlus käib iga asja pärast - olgu selleks raamatud, maja või lapsed. Naine aga ei kavatsegi lahutusjärgsesse masendusse langeda ja hakkab oma uut elu üles ehitama.
Osa 6
Kui Evelin hakkab nii töö- kui eraelus jalgu alla saama, marsib kadunud abikaasa koju tagasi ja anub uut võimalust. Nüüd on hoopis Evelin see, kes peab kaksikelus kombineerima. Pereüritusel paiskavad kõik kõigile tõde näkku ja Evelin Kass on sunnitud silmitsi seisma suure otsusega.
Osa 5
Evelinis kasvab vajadus armastuse järele. Tema õe mahitatud ekspeditsioon kosjaturule viib naise kokku erinevate elukaaslase-kandidaatidega, aga ükski mees pole see, kes ta pealispinnal tundub.
Osa 4
Evelin saab aru, et tema sassis eraelu on teismelised lapsed paisanud kontrolli alt välja. Kuidas lastega usalduslikku suhet taastada kui ükski kasvatusviis enam ei tööta?
Osa 3
Evelin avastab, et mees on pangaarve tühjaks teinud ning tal tuleb ootamatult tabanud rahahädas endale tööd leida. Pärast mitmeid eksisamme maandub ta matusebüroos, surnugrimeerija ametis. Isegi seal pannakse tema tahtekindlus ja võimekus kõige hullemal viisil proovile.
Osa 2
Puhastamaks oma nime skandaalidest, laseb Evelin teha kõmureporteril endast portreesaate. See aga vastupidiselt loodetule, paiskab niigi vabalangemises oleva maine täielikult torudest alla.
Osa 1
Koduperenaine Evelin Kass (Ragne Pekarev) elab oma ärimehest abikaasa selja taga nagu kuninga kass, kuni ükspäev läheb mees prügiämbrit välja viima ja haihtub teadmata suunas. Õige pea on ukse taga politsei ja sensatsioonijanune ajakirjandus, sest mehe vastu on algatatud juurdlus korruptsioonikahtlustusega. Keskikka tüüriv Evelin saab aru, et ta peab hakkama otsast peale õppima oskusi iseseisvaks eluks. Andres Maimiku ja Rain Tolki elujaatavas komöödiaseriaalis teevad kaasa Ain Mäeots, Guido Kangur, Maria Avdjushko, Karin Rask, Ott Raidmets, Anne Reemann, Külliki Saldre, Margus Prangel, Tarvo Sõmer, Annabrith Heinmaa, Paul Samuel Vihmar.