Logo
Vaadatav -9921 tundi

Igavene armastus

Emir on hullumas ja otsib Nihani igalt poolt. Ta läheb Onderile kallale ja ähvardab teda. Tufan toob Asule paberi, kus on kirjas laeva aeg, millega lahkuvad Kemal ja Nihan. Zeynepil hakkab halb ja ta mõistab, et ootab last. Samal ajal helistatakse Vildanile laborist. Tufan teavitab Emiri Nihani ja Kemali asukohast.
Türgi
2015
Osa 9
Kemali perel on raske tema otsuseid mõista. Asu jätab Kemali kaaslasena nii mõnelegi sügava mulje. Nihan aitab Zeynepi tema unistusele sammu võrra lähemale.
Osa 8
Kemali vanemad saavad teada, et Kemal ja Nihan on taas kohtunud ja muutuvad väga murelikuks. Salih tahab enda ja Zeynepi suhte avalikustada, see plaan aga tüdrukule ei meeldi. Leyla teeb Kemalile ettepaneku nädalavahetusel saarele sõita.
Osa 7
Käes on Nihani ja Emiri 5. pulma-aastapäeva pidu. Kemal otsustab Istanbuli jääda.
Osa 6
Nihan meenutab oma minevikku Kemaliga ja räägib Leylaga südamest-südamesse. Kemalil on seoses Emiri firma hankes osalemisega plaan. Emiril ja Nihanil on tulemas pulma-aastapäeva pidu, kuhu kutsutakse ka Kemal.
Osa 5
Ees on Nihani ja Emiri viies pulma-aastapäev, kuid abielu pole sugugi roosiline. Nihan silmab üle aastate naasnud Kemali ja kaua alla surutud tunded ei lase end unustada.
Osa 4
Kemal saabub Istanbuli, ärikohtumisele Emiri firmasse. Zeynep palub Nihani abi oma näitlejakarjääri edendamisel. Nihanile tundub, et ta nägi Kemali ja ta läheb Leyla juurde, lootuses saada temalt infot.
Osa 3
Nihan soovib Kemaliga Zonguldaki kaasa minna, kuid Emiri kuri plaan rikub kõik ära. Zonguldaki kaevanduses juhtub õnnetus.
Osa 2
Nihani ja Kemali kohal hõljuvad murepilved. Nihani saladus tuleb ema ees avalikuks. Kas see aga pehmendab Vildani südant?
Osa 1
Noor tudeng Kemal kohtab bussis põgusalt imekaunist neidu, keda seejärel unustada ei suuda. See ei jää neil aga sugugi viimaseks kohtumiseks – saatusel on Kemali ja Nihaniga omad plaanid.