Logo

Eestlased Lõuna-Koreas

Saatejuhid Sander Valge, Leho Lehis ja Jaan Roose teevad suure retke maitsete maailma ning kirsiks tordil on suur kokkamine koos kohaliku kokaga.
Eesti
2022
Osa 8 - Viimane!
Saatesarja viimases eriti põnevas osas väisame veel ühte huvitavat templit. Lisaks proovib Leho Lehis, kes on üks saatejuhtidest, kätt kohalike Taekwondo meistritega ja õhtu lõpetame korraliku matkaga mägedes!
Osa 7
Tänases saares võetakse ette teekond Suwoni linna, kus on maailma suurim ja ainulaadseim WC-de teemapark. Lisaks tutvustab Jaan Roose meile slackline eelkäijat - yultagit!
Osa 6
Üks koht kuhu iga turist Koreas käies peaks oma jala tõstma on kohalik kalaturg! See on elamus omaette. Lisaks hüppavad saatejuhid läbi ka suurest loomaaiast!
Osa 5
Selles saates seiklevad saatejuhid Sander Valge, Leho Lehis ja Jaan Roose legendaarses Gangnami piirkonnas! Milline näeb välja superhiti Gangnam Style võttepaik ja millega üllatab Lōuna-Korea veel, selgub juba saates.
Osa 4
Saatejuhid Sander Valge, Leho Lehis ja Jaan Roose teevad suure retke maitsete maailma ning kirsiks tordil on suur kokkamine koos kohaliku kokaga.
Osa 3
Kui räägitakse Koreast, siis reeglina meenub inimestele Põhja-Korea! Sel korral sõidavadki saatejuhid Sander Valge, Leho Lehis ja Jaan Roose Pōhja-Korea piirile.
Osa 2
Sel korral alustame kohe Korea veidrustega - meid ootab ees üks ebamaine teemakohvik ja Lōuna-Korea üks kōige olulisem paik oma imeliste vaadetega. Teejuhiks sel kummalisel teekonnal on saatejuhid Sander Valge, Leho Lehis ja Jaan Roose.
Osa 1
Eksootiline reisiseiklus, kus esimeses episoodis tehakse lähemat tutvust selle kummaliselt veidra riigiga. Saatesarja teejuhid Sander Valge, Leho Lehis ning Jaan Roose satuvad nii mõnegi probleemiga silmitsi.