Logo

Naised vormis

Ilmub välja uus vägistamise ohver ja see ainult kinnitab naiste teooriat sarivägistaja kohta. Naised otsustavad tegutseda ja panna Kadri söödaks Hingesugulases. Martin on kahtlaselt lahke ja tähelepanelik Karl-Madise suhtes. Anonüümsest allikast on info lekkinud sarivägistaja kohta Kollalehte. Politseid süüdistatakse halvas töös ja võimetuses kurjategija trellide taha saata. Ohvrid keelduvad edasisest koostööst politseiga. Karl-Madis peab aru andma PPA juhile Terje Kõutsile.
Eesti
2022
Osa 10 - Hooaja viimane!
Sarivägistaja Tarmo ilmub uuesti välja. Ta on oma karistuse ära kandnud ja palub Kadrilt andestust. Kadri ei tea, mida uskuda. Kooliõpilased teevad oma õpetaja telefonilt pommiähvarduse ja õpetaja tuuakse jaoskonda. Naised kahtlustavad, et linnas tegutseb uus vägistaja ja hakkavad asja uurima. Kadri on täiesti liimist lahti ja Doris näitab uurimise meistriklassi. Terje Laukas püüab uurimisele pidureid panna.
Osa 9
Kadri sukeldub vanadesse toimikutesse, et saada aru, miks omal ajal tema isa karjääritegemist takistati. Martin üritab Kadriga kena olla. Vanadekodus sureb naisterahvas ja naised kahtlustavad tapmist päranduse pärast ja küsitlevad tema sugulasi. Kadri otsustab, et ta proovib komplimente vastu võtta ja avatud olla, tuleb välja, et ta muutub meeste hulgas populaarseks.
Osa 8
Karl-Madis saadetakse tagasi. Doris hakkab tundma muret enda vanuse ja välimuse pärast. Naised satuvad uurima juhtumeid, kus anonüümne nurgatagune ilusüstija on oma klientide nägusid tahtlikult rikkunud. Vanemad püüavad Kadrile peigmeest leida. Doris ja Kadri sukeduvad ilusüstija leidmisse ja tuleb välja, et see on paras jäneseurg. Kadri tunneb, et tal on vaja karjääris edasi liikuda.
Osa 7
Kadri ja Doris otsustavad Priidule ja Martinile nende seksismi eest kätte maksta ja hakkavad mehi objektistama. Tulemus ei ole selline, nagu nad ootasid. Priit avastab, et tal on Terje üle ootamatu võim. Korterist leitakse noore mehe noahaavadega surnukeha ja naised hakkavad asja omal käel uurima. Selgub midagi väga ootamatut. Terje paneb oma alluvad võimu näitamiseks öövahetusi tegema.
Osa 6
Karl-Madis on vallandatud ja Terje on saadetud tema ametikohta täitma. Kadrile meeldib uus distsipliin, teised teevad Terje elu keeruliseks. Kadi ja Martini suhted lähevad järjest teravamaks. Nelik kutsutaks ehitusplatsile tööriistavargusi lahedama. Terje muudab karistuseks paarid ära, Kadri pannakse Martiniga paari. Tuleb välja, et ehitusplatsi vargus ei olegi nii lihtne juhtum ja selle taga võivad olla keerukad skeemid. Doris kutsub Tormi välja.
Osa 5
Nelik on omavahel täielikult tülis. Karl-Madis üritab olukorda päästa ja viib nad tiimikoolitusele – metsa telkima. Priit leiab põõsast laiba. Kõrvalolevas puhkemajas toimuvad reklaamiagentuuri suvepäevad ja üks nende hulgast on kaduma läinud. Nelik Karl-Madise juhtimisel hakkab mõrva uurima. Kadri ja Martini suhted võtavad eriti kummalise pöörde. Karl-Madisel on saladus.
Osa 4
Jaoskonna igapäevaelu on häiritud, sest toimivad suured kärped. Nelik kutsutalse suvilapõlengut menetlema ja naistele tundub, et tegu ei ole õnnetusega ja nad hakkavad asja omal käel uurima. Tundub, et piirkonnas tegelevad sissemurdjad. Kadri jätkab oma vihahoogude tõttu psühholoogi juures käimist. Talle ei anna rahu kuulsa influentseripaari suhe, mida Doris sotsiaalmeediast jälgib ja Kadri kahtustab lähisuhtevägivalda. Doris tuleb talle appi asja lahendama.
Osa 3
Kadri vaimse tervise probleemid süvenevad. Priit kutsub ta jõusaali, et teda aidata. Tuleb välja, et spordiklubis toimub midagi väga kahtlast ja kriminaalset. Naised hakkavad asja uurima. Jõusaali külastab ka Dorise silmarõõm Tormi. Terje Laukas istub Karl-Madisel kukil ja sunnib naisi erakond Kodumaa kaduma läinud hääli otsima. Priidul on kõigi ees suur saladus.
Osa 2
Kadri kaotab kontrolli ja Karl-Madis suunab ta kohustuslikus korras psühholoogi juurde. Nõustamisest tundub aga kasu lõikavat rohkem Priit kui Kadri. Leitakse noa-haavaga teismeline poiss. Naised lähevad juhtumit lahendama ja kasutavad süüdimatult ära Vallo uut positsiooni. Tuleb välja, et koolinoorte vahelised arveteklaarimised ei olegi nii süütud kui nende vanemad tahaksid uskuda.
Osa 1 - Uus hooaeg!
Kadri ei ole ainukene kellel pärast Tarmo sarivägistajaks osutumist ja metsas toimunud seikluseid raske on. Ainult Martin naudib oma kuulihaavast saadud kangelase-staatust. Naised pole siiski oma naiselikku vaistu kaotanud ja kasutavad seda olulise juhtumi lahendamiseks. Rannalt leitakse naise surnukeha ja tundub, et tegu on korraliku müsteeriumiga. Kas seekord saavad naised lõpuks oma töö eest väärilise tasu?
Osa 10 - Hooaja viimane!
Kadri jääb kadunuks. Doris võtab asja tõsiselt, teised ei muretse. Tarmo on vihane, et miks politsei Kadrit ei otsi. Sariväljakutsuja Maiu näeb pealt Kadri kadumist. Doris saab Kauri kaudu leitud narkoärikalt vihje, kus Kadri võiks olla ja tormab teda päästma. Päästeoperatsiooniga ühineb terve osakond.
Osa 9
Doris pidutseb meeletult. Meedia on Karl-Madise suhtes kriitiline. Martin tahab tööle tagasi tulla ja mõtleb välja plaani, kuidas Vallost lahti saada. Kadri ja Doris uurivad narkoärikate käest rahusti jälgi, et selle kaudu kurjategija üles leida. Kadri ja Tarmo suhe muutub pingeliseks.
Osa 8
Karl-Madis on kangelane Peetrikese kinninabimise pärast. Martin teeb uuest kohast tööluusi ja hakkab koos Priidu ja Valloga väljasõitudel käima. Vallo närvidele on see aga ilmselgelt liig. Kadri naudib Tarmoga romantikat. Tuleb välja, et Peetrike pole otsitav kurjategija ja Doris otsustab iseseisvalt vägistajat püüdma hakata.
Osa 7
Karl-Madis peab nägema vaeva, et vabandada välja Kadrit ja Dorist, kes omaalgatusliku operatsiooniga suure jama kokku keerasid. Dorisel saab kõrini ja ta marsib töölt minema, Karl-Madis peab ise patrulli minema. Peamiseks kahtlusaluseks saab kahtlane narkoärikas Peetrike. Doris otsustab tagasi tulla et koos osakonnaga operatsioonis Peetrike kinni võtta.
Osa 6
Priidule leitakse uus partner Vallo, kes tundub esmapilgul liiga normaalne, et olla tõsi. Karl-Madis peab avaliku pöördumisega oma mainet puhtaks pesema. Kadri vend Kaur aitab naisi uurmises jälitades narkootilist ainet, mida vägistaja kasutab oma ohvrite uinutamiseks. Kas otsitav kurjategija võib olla Dorisele lähemal kui naised aimata oskavad?
Osa 5
Ilmub välja uus vägistamise ohver ja see ainult kinnitab naiste teooriat sarivägistaja kohta. Naised otsustavad tegutseda ja panna Kadri söödaks Hingesugulases. Martin on kahtlaselt lahke ja tähelepanelik Karl-Madise suhtes. Anonüümsest allikast on info lekkinud sarivägistaja kohta Kollalehte. Politseid süüdistatakse halvas töös ja võimetuses kurjategija trellide taha saata. Ohvrid keelduvad edasisest koostööst politseiga. Karl-Madis peab aru andma PPA juhile Terje Kõutsile.
Osa 4
Doris saab lõpuks ometi endale õige vormi, see ei päästa teda aga lõhnamast nagu vanapaber. Naised on endiselt määratud vanu toimikuid üle vaatama. Doris flirdib kohtingu-äpis “Hingesugulane” poliitik Taavet Villeriga. Tundub, et Kadri ja koerajuht Tarmo vahel hakkab susisema. Naiste omavaheline läbisaamine paraneb vaikselt. Nad avastavad midagi väga olulist vanadest toimikutest ja ühendavad oma jõud.
Osa 3
Kadri venna ekspruut helistab paanikas, teda on vägistatud. Naised asuvad juhtumit lahendama. Doris ja Kadri peavad veel niikaua koos töötama kuni Karl-Madis Dorise kuhugi teise jaoskonda üle viib ja Kadrile uue partneri leiab. Karl-Madis otsustab aja võitmiseks naised arhiivi vanu toimikuid lahendama panna.
Osa 2
Kadri ja Dorise vaheline kihlvedu on täies hoos. Kord jääb üks peale, kord jällegi teine. Mõlemal naisel leidub austajaid. Doris paneb aga tähele, et Kadri käitub imelikult. Võib-olla ei olegi muster- konstaabel nii puhas politseinik kui ta paista laseb.
Osa 1
Kaks täiesti vastandlikku mendipreilit on sunnitud koos töötama ja väga erinevaid juhtumeid lahendama. Politseinikutööd ülimalt tõsiselt võttev Kadri (Kristel Aaslaid) ning oma hea välimuse ja naiselike võludega osavalt manipuleeriv Doris (Grete Kuld) tahavad üksteisele tõestada, et just nende meetodid aitavad meeste maailmas kõige paremini karjääri teha. Nad sõlmivad kihlveo, kes rohkem toimikuid lahendab ja kiiremini edutamise saab. Korda armastava ja oma töösse tõsiselt suhtuva politseinik Kadri Hellermaa elu teeb põrguks sovinistist paariline Martin Helves. Doris Vastsemägi liigub läbi elu kasutades ära enda naiselikke võlusid, kuid see ei päästa teda vallandamisest. Elu ja mehed viivad kaks vastandlikku naist kokku. Algab võistlus, kes on õigem naine.