Logo
Vaadatav -194 tundi

SEAL Team

Kaalul on Jasoni karjäär ja vabadus, kui juhtkond süüdistab teda missiooni ajal kohutava kuriteo toimepanemises. Kuna Bravol on keelatud temaga kontakteeruda, peab Jason seda lahingut pidama ilma oma vendadeta.
USA
2020
Osa 12 - Tagurpidi
Olles missioonil alla lastud ülisalajase drooni kättesaamiseks, eiravad Jason ja SEAL-i meeskond korraldusi, selleks et päästa relvastatud terroriste täis ruumi all lõksus olev Clay. Clay ja Stella suhe võtab uue pöörde.
Osa 11 - Valikuvõimaluseta
Jason ja SEAL-i meeskond saadetakse nurjama tuumarelvade müüki, kuid missioon hakkab viltu kiskuma, kui nad peavad ette võtma ohtliku tagasitee baasi tuumarelvadega, millel on kinnitamata kütusevardad. Ray on õlavigastuse tõttu kõrvale jäänud ning Jason ja Alana on šokeeritud nende laste reaktsioonist nende taasühinemisele.
Osa 10 - Elu muster
Jason ja SEAL-i meeskond sisenevad Jeemenis majja, et leida terroristide võrgustikuga seotud mobiiltelefon ja kuulata üle perekond ning leiavad sealt tulistamises kogemata pihta saanud kriitilises seisundis peretütre.
Osa 9 - Rulluv pimedus
Jason ja SEAL-i meeskond peavad päästma Vene teadlase ja tema naise ning viima nad üle Afganistani piiri ohutusse kohta, samal ajal kui neid üritavad takistada nii Hiina kui Venemaa eriväed. Clayl on esimene päev Jasoni üksuses.
Osa 8 - Vahetus
Jasonil ja SEAL-i meeskonnal on vastakad tunded, kui neile antakse ülesandeks tuua koju pärast deserteerumist vangistatud Ameerika sõdur, vahetusena Gitmos kinnipeetavatele.
Osa 7 - Piirjooned
Jason ja SEAL-i meeskond peavad päästma CIA salaagendi pärast seda, kui radikaalsed terroristid naise kinni võtavad, et teda läbirääkimistel ära kasutada. Clay läbib viimase ränkraske ülesande esimesele astmele kandideerimiseks.
Osa 6 - Pöörlev ratas
SEAL-i meeskond peab tegema koostööd Jasoni kauaaegse rivaali Beau Fulleri ja tema meeskonnaga, et kavandada ja täiustada rünnakut kõrgeima sõjaväelase valvsa pilgu all. Clay peab edastama tõsiseid uudiseid meeskonnakaaslase lähedastele.
Osa 5 - Krahh
Jason ja SEAL-i meeskond peavad kaitsma Ameerika saatkonda Lõuna-Sudaanis, kuna suursaadik keeldub evakueerumast üha ebastabiilsemaks muutuvast riigist.
Osa 4 - Jõulukummitused
Jason ja meeskond keelduvad katkestamast ohtliku sõjakurjategija tabamise missiooni ka pärast seda, kui see viltu läheb. Clay vastuoluline isa saabub linna oma raamatu esitluse tuurile.
Osa 3 - Pidu pardal
Jason ja SEAL-i meeskond peavad päästma rühma uurijaid, keda Lõuna-Hiina merel laeval pantvangis hoitakse. Olles oma klassi "alumises viies", seab Clay ohtu oma tuleviku SEAL-is.
Osa 2 - Teiste elud
Süürias tõendite kogumise missioonil olles leiavad Jason ja SEAL-i meeskond hädasti päästmist vajavad süütud tsiviilisikud, just hetkel, kui vaenlase väed neile lähenevad.
Osa 1 - Odaots
Mereväe eliitüksuse SEAL liikmed peavad vangerdama oma töö ja isikliku elu vahel, treenides, planeerides ja ellu viies kõige ohtlikumaid ja kõrgeima panusega missioone, mida riik võib neilt nõuda.