Logo
Vaadatav 45 päeva

Minu kodu on parim

Emotsionaalne taaskohtumine pärast oma kohutavat tulekahju renoveeritud koduga muudab Graeme'i ja Mary elu igaveseks. Pärast seda, kui kohtunikud on sellele uskumatule renoveerimistööle oma hinded andnud, langeb üks meeskond võistlusest välja.
Austraalia
2019
Osa 18
Vennad Tim ja Mat Victoriast näevad esimest korda oma renoveeritud 50-ndatest pärit maja. Kas meeskonnad on vendade nõutud kodureeglitest kinni pidanud?
Osa 17
Meeskonnad pingutavad selle nimel, et saada oma tsoonid tänaseks õhtuks kohtunike jaoks valmis. Milline meeskond avaldab kohtunikele enam muljet ja saavutab varakult eelise järgmisesse vooru pääsemiseks?
Osa 16
Täna ootab Victoriast pärit vendade Timi ja Mati 50-ndatel ehitatud maja renoveerimisel meeskondi pilkupüüdva eseme väljakutse.
Osa 15
Puuseppadest vennad Tim ja Mat Victoriast annavad Timi 1950. aastast pärit voodrilaudadega kaetud maja võtmed üle. Maja pole 50 aastat puututud, nii et meeskondi ootab ees korralik väljakutse.
Osa 14
Profisurfarid õed Mikaela ja Eliza ning nende ema näevad oma renoveeritud kodu esimest korda. Kuigi kohtunike hinded on selgunud, võib õdede hinnang veel mängu muuta.
Osa 13
Meeskonnad pingutavad, et Mikaela ja Eliza kodule viimast lihvi anda, enne kui kohtunikud Jamie Durie, Laurence Llewelyn-Bowen ja Wendy Moore oma otsuse teevad. Milline meeskond kohtunikele muljet avaldab?
Osa 12
Pilkupüüdva eseme väljakutse. Meeskonnad on Mikaela ja Eliza perekodu muutmisel surve all. Millise meeskonna pilkupüüdev ese on parim?
Osa 11
Surfiõed Mikaela ja Eliza annavad üle oma Margaret Riveri piirkonnas asuva kodu võtmed. Tüdrukutel, kes sooviksid oma lahutatud emale uut algust, on meeskondade jaoks ranged kodureeglid.
Osa 10
Kõik meeskonnad on teinud kõvasti tööd Lisale ja Andyle Põhjamaadest inspireeritud kodu loomiseks. Kuidas aga hindab oma värskelt renoveeritud kodu Adelaide'i paar?
Osa 9
Lisa ja Andy tumedatest tellisest õudusunenäo täielik muutumine on ära nähtud. Kohtunikud Jamie Durie, Laurence Llewelyn-Bowen ja Wendy Moore peavad otsustama, kas meeskonnad on järginud kõiki olulisi kodureegleid.
Osa 8
Meeskonnad näevad vaeva, et muuta Lisa ja Andy 1970. aastate tumedatest tellistest õudusunenäo unistuste koduks. Milline meeskond täidab kodureeglid ja võidab selle väljakutse?
Osa 7
Nüüd on Lõuna-Austraaliast pärit Lisa ja Andy jaoks käes aeg üle anda oma nn. 1970-ndate õudusunenäo võtmed. Paar ei jõua ära oodata, millal meeskonnad nende kodu reeglitele vastavalt korda teevad.
Osa 6
Kohtunike hinded on käes, kuid nõudlikud majaomanikud Pete ja Courtney võivad kogu mängu pea peale pöörata. Kuidas nemad oma kallist kodu hindavad?
Osa 5
Valmistuge suurejooneliseks kogu maja nägemiseks. Kas meeskonnad on täitnud Pete'i ja Courtney "julge ja üliküllusliku" soovi? Kohtunikud avaldavad oma mõtted ning te näete ka sarja kõigi aegade kõige kõrgtehnoloogilisemat kööki.
Osa 4
Kaks meeskonda lähevad omavahel vastamisi ja majaomanikud seisavad raske valiku ees.
Osa 3
Meie esimene ja kõigi aegade suurim terve maja renoveerimine algab Pete'i ja Courtney tohutus 80-ndate aastate pruunidest tellistest häärberis Melbourne'i äärelinnas.
Osa 2
Pärast meeletut kolmepäevast renoveerimist naasevad meeskonnad kohtupäevaks kodubaasi. Kes võitis esimese „Minu kodu on parim“ väljakutse?
Osa 1
Saatejuht Johanna Griggs tervitab kuut uut „Minu kodu on parim“ meeskonda nende uues kodubaasis ning teatavaks tehakse esimese väljakutse reeglid.