Logo
Vaadatav 430 päeva
Nähtav ainult Eestis.

Võmmid

Ettevõtte omanik kutsub kohale politsei, kui ettearvamatu mees hakkab tema autole ronima. Ebatavalised asjaolud võimaldavad politseinikel juhisse aususe eest veidi leebemalt suhtuda. Mees unustab pärast asjaajamist auto tagastada.
USA
2020
Osa 33 - Ebaõnnestumised
Isaga raha pärast tülitsev mees kähmleb kolme politseinikuga. Mootorrattur põgeneb Fontanas politseinike eest. Alameda maakonnas rammib kahtlusalune patrullsõidukit.
Osa 32 - Ma olen merineitsi
Valge kaubikuga kahtlusalused püüavad politsei teed jalgrattaga tõkestada. Mees püüab minirattal politsei eest põgeneda. Merineitsi takistab liiklust ja tema käest leitakse ebaseaduslikke ravimeid.
Osa 31 - Kiired ja pahased
Tagaajamise käigus oma auto kraavi sõitnud juht põgeneb aasia restorani, kus ta lõpuks tabatakse. Logelev kahtlusalune tabatakse metamfetamiini suitsetamast. Tossavast vrakist päästetakse purjus juht.
Osa 30 - Kinni jäänud
Juht hüppab välja liikuvast kaubikust ja püüab end politsei eest peita. Teismeline keeldub politsei signaali peale peatumast. Politsei eest põgenev mees takerdub aia külge.
Osa 29 - Väljakutse vastu võetud
Politsei eest ära jooksja satub tupikusse. Kui ta käe taskusse pistab, kasutab politsei ta taltsutamiseks tulirelva. Relvastatud röövilt tabatud mees tunnistab, et viha sai temast võitu.
Osa 28 - Halvad uudised
Vihane klient laseb maha apteegi turvamehe. Varastatud autoga avarii teinud naine saab ise vigastusi. Mees barrikadeerib end koos emaga oma korterisse.
Osa 27 - Kustunud armulõõm
Politsei leiab kinnipidamise käigus autost 51 kilo kokaiini. Jalgrattur põgeneb metsa samal ajal metamfetamiini ja kanepit suitsetades. Naine kasutab tulekustutit, et oma tüdruksõbra ust maha murda.
Osa 26 - Kõige halvem auto
Teetõkised peatavad põgeneja, kuid enne jõuab sõidukist naisterahvas välja kukkuda. Kõrvalistuja põgeneb ja püüab end teiste riietega maskeerida. Akendeta autoga sõitev Oklahoma naine tunnistab, et ta on metamfetamiini tarvitanud.
Osa 25 - Ohtlik armastus
Varastatud auto sõidab tagaajamise käigus vastassuunavööndis. Kahtlusalune võtab üledoosi. Purjus isa ründab oma geist poega ja püüab end peita puu taha.
Osa 24 - Mopeedivargus
Varastatud mopeediga vahele jäänud mees püüab käed raudus ära joosta. Politsei leiab püksata mehe. Kahtlusalune leitakse valesti pargitud autost magamast.
Osa 23 - Tänavakõlbmatu
Segaduses mehele antakse elektrilöök ja ta kodutu naine peab ise enda eest asuma hoolt kandma. Kodanik arreteeritakse varastatud tulirelva omamise eest. Narkoga leitud mees väidab, et narko kuulub ta tüdruksõbrale.
Osa 22 - Issi, ära lõpeta!
Tagaajamine lõpeb kui autojuht otsustab restorani põigata. Noor närviline rekkajuht keeldub oma rekkast välja tulemast. Koduvägivalla ohver jääb politsei küsimustele vastamisega jänni.
Osa 21 - Reisiv röövel
Autovargad suudavad koos varastatud autoga kanalisse sõita. Poevargad tabatakse varastatud kraamiga. Mehaaniku külastamine lõpeb vahistamisega.
Osa 20 - Bussipeatuse bandiidid
Politsei märkab linnaliinibussis kaht kahtlusalust, kuid nende tabamine kujuneb pikaks tagaajamiseks: sõbrad keelduvad nende asukohta avaldamast ja ühe relvastatud mehe kotist leitakse metamfetamiini.
Osa 19 - Läbilõigatud kõri
Oma abikaasat ootaval pussitamisohvril lõigatakse kõri läbi. Auto läbiotsimise käigus leitakse kaasreisija juurest sünteetilist kanepit.
Osa 18 - Peida ja nuta
Numbrimärgita mootorratas teeb tagaajamise käigus avarii. Ilma esiklaasita autoga sõitev naine süüdistab oma eksi. Patrull leiab peatatud autost peidetud relva.
Osa 17 - Tuline võidujooks
Politseijuhid jooksevad ajaga võidu, et päästa tulevangis poiss. Purjus klient nõuab tasuta õlut ja vaidleb poemüüjaga. Vanem proua on hädas heroiiniga.
Osa 16 - Meelemürkidega pahuksis
Politsei püüab kodutülis aru saada, kes räägib tõtt, kuid alkohol ja narkootikumid segavad jälgi. Narko omamise pärast vahistatud naine teatab, et heroiin on ainus aine, mis teda päästa suudab.
Osa 15 - Õepoja ebaõnn
Mees avastab, et ta noor sugulane varjab palju saladusi. Politsei saab väljakutse lahendada tüli endiste elukaaslaste vahel, kelle haavad pole veel paranenud.
Osa 14 - Tuvastamatu relv
Turvamehi ähvardatakse „tabamatu“ relvaga. Kaasreisija viskab auto aknast välja kahtlase koti ja sellel on fataalsed tagajärjed.
Osa 13 - Ohumärk
Politseijuhid peatavad röövi, millele järgneb dramaatiline tagaajamine. Politseinikud peatavad varastatud veoauto ja peavad muuhulgas välja selgitama, kuidas õnnestub autot koduvõtmega käima panna.
Osa 12 - Kadunud armastusemasin
Äsja vangist vabanenud kahtlusalune saadetakse narkootikumide pärast taas trellide taha. Armastusemasina-nimeline mootorratas on kadunud ja keegi pole sellega rahul.
Osa 11 - Kaks kahtlustäratavat korterit
Kahtlusalune unustab lahkuda pärast parklasse sisse murdmist. Rahatüli lõpeb vandaalitsemisega. Narkoga vahelejäänud kurjategijad üritavad taas väljamõeldud lugude abil pääseda.
Osa 10 - Kolimisapsakad
Teetõketega tabatakse varastatud kolimiskaubik ja ükski vale ei suuda politseid kõigutada. Ootamatult püksata tabatud kahtlusalune ei jõua isegi oma narkot ära peita.
Osa 9 - Õnnetoov kutsikas
Usaldamatusest sündinud tüli läheb üle käte. Kutsikas osutub tõeliseks päästjaks lepitusläbirääkimistes.
Osa 8 - Kadunud püstoli otsingud
Teetõketega püütakse kätte saada autot, milles on rohkem laskemoona kui kohalikus lasketiirus. Kahe narkokurjategija unistused purunevad.
Osa 7 - Saag 30
Politsei otsustab iga hinna eest tabada sae moodi noaga ringi käiva mehe. Chihuahua püüab oma omanikule toeks olla uimastisõltuvusest vabanemisel.
Osa 6 - Paanikatuba
Uurijad püüavad koertega aidata segaduses meest. Kahtlusalune osutub liiga uimaseks, et oma veokiröövimist korralikult läbi viia. Konditsioneerita autost päästetakse imik.
Osa 5 - Luba hängida
Sissemurdmises süüdistatud mees üritab uurijaid veenda, et tal olid riknenud tanklatoidu söömise pärast hallutsinatsioonid.
Osa 4 - Teemantivaras
Tegeledes katkise esiklaasi eest kinnipeetuga, avastavad relvakuritegude üksuse liikmed ta juurest ka kräkki.
Osa 3 - Käkitegu
Turvavööta sõitva juhi kinnipidamisest areneb tagaajamine, millel on kaugeleulatuvad tagajärjed kõigi asjaosaliste jaoks.
Osa 2 - Varastatud ratta seiklused
Kahtlusalune püüab rattal politsei eest põgeneda. Uurija võtab ette varastatud pesapallide juhtumi.
Osa 1 - Kontvõõra vallutused
Las Vegases viib tagaajamine purustatud rehvide ja lõhutud väravateni.
Osa 17 - Higised peod
Ühele mehele saabub üldsuse terviseohutuse tõttu suur kergendus. Politsei on skeptiline, kui kaks sõpra väidavad, et polnud teineteise tegevusest teadlikud. Politsei peatab autotäie inimesi, kes enda kohta eriti midagi ei tea.
Osa 16 - Mitte hea päev, väga halb
Omanäoline tätoveering paljastab tagaotsitava kurjategija tegeliku isiku. Politsei räägib noore naisega, kes on asendanud ühe halva harjumuse teisega. Mees, kelle valduses on varastatud auto, räägib politseile oma halvast päevast.
Osa 15 - Boksipeatus
Politsei peatab mehe ja naise, kes on teel kommi ostma. Väike liiklusrikkumine käivitab mitme politseiautoga tagaajamise. Politseile teatatakse varastatud autost ja nad avastavad juhi valdusest ühe huvitava riistapuu.
Osa 14 - Kauge külaline
Varastatud sõiduki leidmisel avastatakse tulirelv ja pikk kuritegelik minevik. Uurijate teele satub autoröövi käigus ärandatud auto. Politseinikud räägivad mehega, kellel on relvaohutusest oma arusaamine.
Osa 13 - Pihtimused auto kõrval
Politsei peatab lõbusõitu nautiva teismeliste seltskonna. Kontrollpunktis saab alguse ühe väga kahetseva olekuga kahtlusaluse teekond paranemise suunas. Kahtlusalune väidab, et ta auto ei ole varastatud, sest ta on netis asja uurinud.
Osa 12 - Beebiootel
Peatselt isaks saav kodanik algatab tühisel põhjusel ohtliku tagaajamise. Puhumiskontrolli vältinud auto äratab korrakaitsjate tähelepanu. Politsei vastab väljakutsele seoses ühe kohaliku mehe kaootilisele käitumisele.
Osa 11 - Süü veeretamine
Varastatud veoki omanik märkab oma sõidukit lähedal asuvas kõrvaltänavas ja teavitab politseid. Põgeneva autojuhi tagaajamine viib ülel suletud silla. Politsei leiab alkoholipoes võltsitud 100-dollarilisega maksnud kahtlusaluse.
Osa 10 - Hoiatus: sissetungija
Perekonda tabab ehmatus, kui põgenev kahtlusalune nende majja siseneb. Politsei lahendab kahe lapsepõlvesõbra vahelist kaootilist vaidlust. Kahtlust äratavas sõidukis naisel on rääkida tõest oma versioon.
Osa 9 - Peatumiskavatsus
Politsei uurib auto kohta, mis võib olla varastatud. Naine palub politsei abi halbade harjumuste seljatamisel. Vallaline naine planeerib kohtingut netist leitud kallimaga, kuid õhtu kisub õige kiirelt rappa.
Osa 8 - Raev teel
Eakas autojuht ohverdab põgenemiskatse käigus oma kaubiku. Auto kinnipidamine paljastab oodatust rohkem. Mitu autos olijat veenduvad, et kõige parem on kohe tõtt rääkida.
Osa 7 - Peresisene asi
Jalgrattur peab politseinikku ekslikult vargaks ja püüab põgeneda põõsaste varju. Politsei halastab pereisale ja tolle auto jäetakse teisaldamata. Kaks õde jäävad liikluskeerises tülitsedes politseile silma.
Osa 6 - Kindad käest
Koostööaldis autovaras räägib politseile sellest, kuidas õnn talle naeratanud on. Äriasjade üle puhkenud tüli tagajärjel jääb üks mees verise suuga maha lebama. Veokikasutajad on hämmingus selle üle, mille politsei tagaistmelt leiab.
Osa 5 - Topeltkaristus
Mitme rikkumisega seoses tagaotsitav mees saab enne vanglasse siirdumist veel hetkeks vabadust maitsta. Kiiruseületaja vahistatakse samal põhjusel nagu ka juba päev varem. Põgenev kahtlusalune jätab endast jälje maha.
Osa 4 - Tee on jagamiseks
Liiklusseisakus paneb juht kaassõitja maha, et siis minema kihutada. Politseinikud on hämmingus, kui mees esitab neile dokumendi, mille pilt temaga üldse ei sarnane. Politseinikud uurivad liiklusraevu juhtumit, millega on seotud ka tulirelv.
Osa 3 - Musi, ma pean vangi minema
Abišerif suhtub mõistvalt mehesse, kelle suhteprobleemid on kontrolli alt väljunud. Teismeline saab õppetunni alaealisena alkoholipruukimise kohta. Pruutpaar on sunnitud oma tähtpäeva edasi lükkama.
Osa 2 - Kasta ja sukeldu
Seadusesilma eest põgenev kahtlusaluste paar teeskleb uinaku tegemist. Mees sirutab käe millegi järele taskusse, aga väidab, et ei tea, mis seal on. Pere teatab politseisse relvaga vehkivast korteri
Osa 1 - Kes see nüüd olla võib?
Põgenenud jalgrattur otsib varju majast, et hinge tõmmata. Abišerif otsustab rikkuja tegudesse leebelt suhtuda. Tühja maja omanikud kuulevad toas liikumist ja helistavad politseisse.
Osa 33 - Võitle või põgene
Kui käerauad nähtavale ilmuvad, paneb emotsionaalne rattur politseinikud liikvele. Poiss-sõbra ausus päästab tema tüdruku sünnipäeval vanglasse minekust. Politsei uurib võimalikku relvaga seotud liiklusraevu juhtumit.
Osa 32 - Käivitage mootorid
Politsei kasutab teesiile, et lõpetada varastatud auto ohtlik jälitamine. Mehaanik väidab, et tal on luba sadulveokiga sõita, omanik väidab vastupidist. Paar peatab naise, kes nende autoga minema sõita üritab.
Osa 31 - Kahtlane käitumine
Kodust põgenenud teismeline üritab politseinike eest põgeneda. Mees plaanib tulevikus oma elus teha kannapöörde, kuid politseinikud paluvad tal sellega kohe algust teha. Mees, kelle juurest leiti sadu päikeseprille, väidab, et ta kavatses need ära anda.
Osa 30 - Vii mind kaasa, kauboi
Põgenev kahtlusalune teeb nurka surutuna ohtliku otsuse. Pahaaimamatu autojuht saab vanale sõbrale küüti pakkudes rohkem kui ta aimata oskab. Sõbralikul naisel on midagi kauboidele.
Osa 29 - Surmani hirmunud
Ettevõtte omanik kutsub kohale politsei, kui ettearvamatu mees hakkab tema autole ronima. Ebatavalised asjaolud võimaldavad politseinikel juhisse aususe eest veidi leebemalt suhtuda. Mees unustab pärast asjaajamist auto tagastada.
Osa 28 - Naljakas õppimisviis
Tuntud autovaras ei saa oma mootorratta juhtimisega hakkama. Töötu mees teeb raha teenimiseks juhutöid. Politseinikud seavad kahtluse alla mehe töökaubiku seaduslikkuse.
Osa 27 - Sõitke minuga
Liiklusseisak muutub ohtlikuks, kui juht stardib koos poolest saadik autos oleva politseinikuga. Hiljutised seadusemuudatused ja otsekohesus aitavad mehel vanglat vältida. Üks mees naabruskonna hirmutab autojuhte.
Osa 26 - Väga ebausklik
Pärast politseinike jälitamisel abistamist ägestub soliidselt riietatud autojuht teise politseiniku peale. Vaatamata naise pisaratele paljastab politseinik tema valed ükshaaval. Halb enne muutub paari jaoks õnneks.
Osa 25 - Räägi asjast
Politseinik püüab olla võrdne mehega, kes on kümme aastat võidelnud sõltuvusega. Akvaariumi turvamehed hoiatavad politseinikke relvaga mehe eest. Maskides jalgratturil ei õnnestu pedaale tallates teda jälitava inspektori eest pääseda.
Osa 24 - Härra Clean Getaway
Varastatud autoga sõitev mees selgitab politseinikele oma unikaalset hüüdnime. Politsei läheb vähem kui 30 minuti jooksul kaks korda samasse majja, et lahendada segane peretüli. Ema, kellel on mitu erinevat prioriteeti, jääb jänni.
Osa 23 - Ohtlik olukord
Põgenev rattur teeb mitu ebaõnnestunud katset korravalvurite eest pääseda. Kahtlasel tegelasel on kummaline meetod vee joomiseks. Pärast oma pere linnast lahkumist hakkab noor naine rumalaid valikuid tegema.
Osa 22 - Eks püüa kinni
Tagaajamine maastikul osutub politseinike jaoks nii ohtlikuks kui ka kasulikuks. Politsei leiab kaubiku pagasiruumist rohkem kui varastatud konditsioneeri. Segaduses mees ei mäleta, mis tema taskus on.
Osa 21 - Ütle see välja
Kaks tanklas kummaliselt käituvat meest äratavad töötajas kahtluse. Politseinikud arreteerivad mehe, kes on oma nooremale vennale ebaturvalise keskkonna loonud. Ema kutsub politsei, kui tütar ta veega üle kallab.
Osa 20 - Täielik autokarma
Politseinik pärib juhilt, miks tema väidetavalt katki läinud auto näib avarii teinud olevat. Üks takistus järgneb teisele ja ei lase naisel oma sõidukit parandada. Uut algust igatseval noormehel on rasked ajad.
Osa 19 - Viharavi
Väidetav murdvaras väidab, et kotitäis raha on kingitus tema vanaemalt. Roosa pearätiku leidmine paneb politseinikud kahtlusaluse jutus kahtlema. Politseinik üritab meest pärast kaklust oma naisega maha jahutada.
Osa 18 - Suured summad
Isikupärastatud võtmehoidja seab mehe niigi nõrga loo kahtluse alla. Jalgrattur viskab midagi maha kui saabuvaid politseinikke näeb. Ladusa juhi jutu järgi leidub tema autos vaid paar prügikotti.
Osa 17 - Üle mäe
Varastatud veokiga kahtlustatava tagaajamine toimub konarlikul maastikul. Bensiinijaama töötajad helistavad politseisse, kui märkavad pumba juures magavat paari. Politseinikele tuttav mees näitab neile, et suudab muutuda.
Osa 16 - Mis tähtskujust sa oled?
Noorpaar kulutab liiga palju aega vaidlemisele ja ei pööra piisavalt tähelepanu teele. Inspektor kasutab oma kindlalt töötavat nippi, et keegi valelt tabada. Jutukas autojuht saab oma maja ees süüdistuste osaliseks.
Osa 15 - Üheksa elu
Lahke noormees üritab takistada oma tüdruksõbra vanglasse sattumist. Politseinikud päästavad ohtlikusse kohta peitunud kassipoja. Mees ütleb, et on varastatud veokiga vaid ühe päeva sõitnud, kuid ta on juba kuud ära olnud.
Osa 14 - Anna gaasi!
Politseinikud on hämmeldunud, kui mees üritab neid veenda, et nad ta vanglasse viiksid. Sädemed lendavad, kui juht üritab kiirteel oma veokil vaid kahel rattal sõita. Korrakaitsjad on valvel, kui sõjakale mehele lähenevad.
Osa 13 - See You Later, Alligator
Mehel tekivad raskused, sest kotil ebaseaduslike asjadega on tema nimi. Jutukas autojuht räägib politseinikele pika ja vastuoluliste detailidega loo. Paar, kes leiab oma hoovist alligaatori, kutsub abi.
Osa 12 - Tühijooks
Põgenevad kahtlusalused riskivad oma turvalisusega, peites end ohtlikusse sohu. Ühe juhi jaoks saab katkine veok väga pika probleemide rea alguseks. Politseinikud tunnevad kaasa naisele, kes on pressi alla sattunud.
Osa 11 - Reetmine ja imikutoit
Naine üritab oma sõpra otse politseinike silme all süüdlaseks teha. Autojuhi valik tekitab küsimusi. Varastatud veoautot kasutav mees väidab, et süüdi on tema sõber.
Osa 10 - Käitu oma vanusele vastavalt
Staažikas kapral annab nõu noorele mootorratturile. Naine vihastab, kui ta tagurdamise pärast rajalt maha võetakse. Politsei annab juhile mitu võimalust end süüst puhtaks pesta.
Osa 9 - Ma ei saa sind elama õpetada
Naine palub politseil sekkuda pärast seda, kui ta endine mees ähvardab tema kodu hävitada. Varasemad meditsiinilised protseduurid sunnivad naist leidma valu leevendamiseks ohtliku viisi. Politseinikud otsivad salapärast autojuhti, kes põgenes pärast autoavariid.
Osa 8 - Tõe vältimine
Politsei seab kahtluse alla juhi antud nime õiguspärasuse. Nii mees kui naine kaitsevad teineteist koduvägivalla juhtumis. 12-aastane sõprus satub ohtu, kui naine kahtlustab oma toakaaslast varguses.
Osa 7 - Klaasist süda
Mees üritab varastatud mootorrattaga kihutades politsei eest põgeneda. Politseinikud uurivad koduvägivalla tagajärgi. Ema ja isa ei taha tunnistada, et nende harjumused võivad nende last mõjutada.
Osa 6 - Ratas põõsas
Korravalvurid on mures, sest põgenevast mehest jääb maha jälg keelatud esemetest. Noor naine otsustab mõtlematult välja minna mehega, kellele ta on hüüdnimeks pannud "Puudulik". Mõned hästi paigutatud turvakaamerad aitavad mehe varastatud rattaga uuesti kokku viia.
Osa 5 - Teeme seda otse-eetris
Politseinikud teevad koostööd, et põgeneva sõiduki sabas püsida. Autojuht hoiab otseülekandega oma sõpru enda vahistamisega kursis. Ema soov hirmutada oma tütar paremini käituma võtab tõsise pöörde.
Osa 4 - Kolmas ratas
Veoauto omanik avastab, mis juhtub siis, kui ust ei lukusta. Politsei rahustab maha meest ja palub tal edaspidi paremaid valikuid teha. Inspektor peab tegutsema terapeudina mitme inimese ja nende suhete jaoks.
Osa 3 - Pisarad ja hirmud
Pehme loomuga jalgrattur leiab võimaluse politseinike šokeerimiseks. Pereisa tunnistab kahetsusega politseinikele, et COVID-19 hirmud panid teda vigu tegema. Ametnikud uurivad teel ära keeranud autot.
Osa 2 - Viige see panka
Väike vihm ei takista sihikindlal maastikusõiduki juhil üritamast politseinike eest põgeneda. Politsei ei usu mehe juttu pankade umbusaldamise kohta. Mees eirab mopeedi ostmisel ilmselgeid ohumärke ja peab leppima tagajärgedega.
Osa 1 - Varastatud autod ja tulirelvad
Juhi vale otsus toob kaasa reisi haiglasse. Autotäis noormehi vannub, et üritasid pääseda ähvardava ohu eest. Süütu naine heitleb otsusega esitada oma sõbra vastu süüdistus.
Osa 33 - Armastus ja abielu
Põgeneva mootorratturi halb rõivavalik muudab politseinikele talle jälile jõudmise lihtsaks. Abielumees ei tundu eriti mures olevat, kui tema naine vanglasse viiakse. Peretüli muutub tõsiseks, kui sellesse sekkub süütu teismeline.
Osa 32 - Näguripäevad on möödas
Hilisõhtused tagaotsitava mehe otsingud annavad ootamatuid tulemusi. Paari kahtlusaluse valed varisevad kokku, kui politseinik nad ära tunneb. Selleks, et ta saaks oma koeri kaitsta, soovitavad korravalvurid naisel oma elus kannapööre teha.
Osa 31 - Vale tee
Meeleheitlik põgenemiskatse lõppeb sodiks sõidetud veoautoga ja reisiga haiglasse. Kangekaelne mees tunnistab valikuliselt, millised esemed on tema omad. Politseinik aitab lahendada määrdunud riietest alguse saanud peretüli.
Osa 30 - Võltskruiis
Reisijad kukuvad auto tagaajamise ajal ükshaaval välja. Politseinikud juhivad tähelepanu kahtlasele esemele, mis oli kahtlustatava pükste külge kinni jäänud. Varastatud sõidukis istujad väidavad, et nad langesid salapärase naise ohvriks.
Osa 29 - Uue auto lõhn
Põgenev autojuht otsib teed politsei eest põgenemiseks. Politsei käsib autokaupluse töötajal rohkem turvakaameratesse investeerida. Emotsioonid tõusevad lakke, kui politseinik üritab lahendada plahvatuslikku peretüli.
Osa 28 - Püss katsuerennis
Kahtlustatav pääseb oma sõbra autost välja, kui politseinikud tabavad ta põgenemiskatsel. Närviline autojuht ütleb ennetavalt lahti kõikidest oma riietest. Mehe mõte veidi paugutada, muudab teravaks tema suhted naabruskonnaga.
Osa 27 - Sa said sellest valesti aru
Pärast seda, kui auto öine tagaajamine maja hoovis lõpeb, otsib politsei vihjeid tõe teada saamiseks. Tüdinenud naine üritab aru pähe panna mehele, kes on kaotanud reaalsustaju. Politseiohvitser räägib südamest südamesse veteraniga.
Osa 26 - Aeglane ja ebakindel
Politsei jälitab meest, kes startis mopeedilogul, mis ei suuda sõita kiiremini kui 40 miili tunnis. Naine väidab, et tema eelmine mürgine suhe on süüdi selles, et tema autos leidub keelatud kraami. Ebakindel juht äratab politseinike tähelepanu.
Osa 25 - Punktid korra eest
Politsei on üllatunud, kui üks sissemurdmises kahtlustatavatest naaseb oma kuriteopartnerit toetama. Politseinikud hüppavad kiiresti oma autosse kui üks auto ootamatult stardib. Mees kasutab oma organiseerimisoskusi valeks asjaks.
Osa 24 - Tule hingus
Politseinik satub bussipeatuses vastasseisu paariga ning situatsioon eskaleerub kiiresti. Mees helistab oma tüdruksõbrale, et öelda talle, et nende peoplaanid on tühistatud. Naine, kelle kohta anti teada, et ta juhib autot ebakaines olekus, vannub, et tema endine abikaasa seadis talle lõksu.
Osa 23 - Ei kuulu arutelu alla
Sõjakas naine teeb halva otsuse, samas kui tema poiss-sõber ta kõrval seisab. Võltsitud töötõend ja segane lugu ei aita politseiinspektoril puhumistesti läbida. Politsei peab sekkuma isa ja poja vahelisesse tülisse.
Osa 22 - Liiga vähe ja liiga hilja
Liiklusseisak läheb käest, kui pealtnäha koostööaldis juht ootamatult vastu hakkab. Juba tuttav liikluseeskirjade rikkuja tabatakse enamagagi kui kehtetu juhiluba. Väljatõstmise teade ei takista sõjakat naist haagisesse sisse murdmast.
Osa 21 - Kui king sobib
Kui politseinikud poevarga tabavad, kinnitab too, et tal olid vaid heategevuslikud kavatsused. Pesapallifänni autost leitakse hulgaliselt keelatud esemeid. Auto kinni pidamine politseinike poolt toob juhile kaasa hulga probleeme.
Osa 20 - Põrmustav haamrilöök
Hirm võimaliku karmi vanglakaristuse ees sunnib kahtlustatavat politsei eest põgenema. Politseinikud püüavad kahele abivajavale lapsevanemale veidi aru pähe panna. Politsei üritab ohjeldada vihast naist, kes haamriga oma endist poiss-sõpra ründas.
Osa 19 - Paksem kui vesi
Perekond helistab politseisse, sest mõistab, et nende majas on sissetungija. Ema palub oma pojal abi otsida pärast seda, kui politseinikud leiavad tema autost ebameeldivaid asju. Pinged noormehe ja tema kasuisa vahel jõuavad murdepunkti.
Osa 18 - Peaaegu kohal
Politseinikud tegelevad hullunud mehega, kes leiti alasti oma naabri verandalt. Autojuht üritab jalgsi politseinike eest minema hiilida, kuid unustab maha oma kingad. Tülitseval paaril on raske pärast traagilist sündmusest edasi liikuda.
Osa 17 - Koodi murdmine
Korrarikkumises kahtlustatav esitab küsimustele vastamise asemel hoopis palju küsimusi. Politseinikud avastavad auto kinnipidamise ajal salakaubaveo. Endised elukaaslased annavad endast parima, et teineteist veel paar tundi taluda, kuni üks neist võõrutusravile lahkub.
Osa 16 - Tere tulemast koju
Juht põgeneb pärast auto kinnipidamist ja teeskleb pesumaja klienti. Peoplaanid jäävad katki, kui üks viisaka väljanägemisega noormees kinni peetakse. Politseinikud suhtlevad ahastuses naisega, kelle endine poiss-sõber ta majast välja viskas.
Osa 15 - Ma ju ütlesin sulle
Naise sünnipäev lõpeb tagaajamise, käeraudade ja rohkete pisaratega. Politseinikud on skeptilised, kui kahtlustatav väidab, et talle anti tasuta kingitus. Vanaema tuleb appi, kui hirmunud teismeline ilma loata sõidu eest rajalt maha võetakse.
Osa 14 - Kiire kahetsus
Vabandaval mootorratturil on õnne, et ta on pärast pimedalt teelt välja sõitmist elus. Politseinikud pärivad aru kahelt kinni peetud auto reisijalt. Kui politsei ta kinni peab, saab noor juht aru, et tema olukord pole kiita.
Osa 13 - Probleemid hambaharjamisega
Autod üritavad parklast lahkuda, kui politseinikud saabuvad tänavavõistlust katkestama. Idiootlik autojuht üritab oma rikkumise tõsiduse vähendamiseks nalja visata. Tagaotsitav naine hoolib rohkem oma suuhügieenist kui vahistamiskäsust.
Osa 12 - Vanemlikud õpetussõnad
Õnnetu pere ärkab ehmudes, kui purjus juht nende sissesõiduteele sõidab. Kehtetu juhiluba ei takista mehel oma isa koju sõidutamast. Autotäis teismelisi peetakse kinni teel kinno.
Osa 11 - Sool ja mõttekriips
Naise närvid veavad teda alt, kui ta üritab rattapolitseist mööda hiilida. Politseinikud langetavad otsuse pärast seda, kui kaks erutatud endist abikaasat on loost oma versiooni ära rääkinud. Mehe kummaline vürtside valik äratab politsei tähelepanu.
Osa 10 - Kobakäpp juhiroolis
Tüli kaupluses muutub parklas käsikähmluseks. Koordinatsioonihäiretega autojuht tõmbab endale politseinike tähelepanu. Kahtlusalune mees vannub, et tungis suletud poodi vaid selleks, et nende menüüd lugeda.
Osa 9 - Hingetu
Tagaotsitav murdvaras väsib üle aedade ronides ära. Politseinikud on pingelises vastasseisus kurjategijaga, kes keeldub väljumast oma vanaema majast. Kummalise välimusega mopeedimehel kisub kõik viltu.
Osa 8 - Näost punane
Emotsioonid tõusevad lakke pärast seda, kui ema ei pääse politseist mööda ka luba omades. Politsei peatab paadunud liikluseeskirjade rikkuja. Politseinikud kutsutakse lahutama kakluset ja nad leiavad eest tõendeid verise sündmuse kohta.
Osa 7 - Emme armastab sind
Kaitsev ema püüab tütart peita nii politsei kui ka tagajärgede eest. Politsei otsib salapärase kindalaeka võtit. Sõiduauto peatatakse, kui kaasreisija tekitab politseinikes kahtlusi.
Osa 6 - Põgenev reka
Käeraudades mees üritab politseinikega kihla vedada, et järgmine kord on ta neist kiirem. Teismeline ei saa eitada tõendeid, mis näitavad tema viibimist röövimise sündmuskohal. Sädemed lendavad, kui rekkajuht võtab kogu oma pere tagaajamisele kaasa.
Osa 5 - Ärge piirake mind
Politsei reageerib kiiresti ning tabab paadunud identiteedivarga. Kaks naist saavad õppetunni selle kohta, kui oluline on jälgida oma koti sisu. Politsei aitab keskkooliõpilasel mõista, et vanemad tahavad talle vaid parimat.
Osa 4 - Kuidas iganes te seda ka ei lõikaks
Noormees võtab ette oma sõbrad pärast seda, kui nende õhtune lõbusõit katkestatakse. Õnnetu pitsakuller annab politseile teada röövimisest. Politseinikud tunnevad kahtlase auto peatamisel imelikku lõhna.
Osa 3 - Isalik eeskuju
Kõik on mures, kui segaduses mees ahistab oma õde ja tema töökaaslasi. Juht teeskleb liiklusummiku ajal süüdimatult, kuid kaasreisijad väidavad, et ta valetab. Kirju minevikuga mees tõotab oma väikesele pojale paremaks hakata.
Osa 2 - Enesekindlus
Poeomanikku tabab suur üllatus, kui tema poodi peidab end põgenenud kurjategija. Politseinikud kontrollivad kaubikut ja leiavad sellest enamat kui mööblit. Politseil on tegemist naisega, kes juba kolmandat korda nädala jooksul üritab piiri ületada.
Osa 1 - Minu pisarate rada
Politseinikud üritavad kontrolli all hoida ohtlikuks muutuma hakkavat liikluspeatust. Paranoiline onu ründab kadunud esemeid otsides oma teismelist nõbu. Katseajal olev naine ehmub, kui avastab, mis tema autos on.
Osa 33 - Terve perekond
Õdede-vendade vaheline tüli lõppeb pussitamisega. Politseinikud arreteerivad oma venda ja naabrit rünnanud mehe. Vaatamata sellele, et abielupaaril on keelatud teineteisele läheneda, leiavad politseinikud nad võõras majas koos hängimas.
Osa 32 - Kaotatud ja leitud
Politseinikud reageerivad kiiresti, kui kaasreisija põhjustab liiklusummiku ajal probleeme. Üks perekond rõõmustab väga, kui politseinikud nende varastatud kutsika turvaliselt tagasi toimetavad. Hädas naine põrutab vastu kiirusetõket.
Osa 31 - Kolmekordne oht
Meelehelitlikult vangistust vältida üritav tagaotsitav mees kihutab keset mitmerealist liiklusvoogu. Tuline vaidlus viib selleni, et naine hakkab aknaid sisse lööma. Kergelt enesekontrolli kaotav mees läheb oma liiklusraevuga liiga kaugele.
Osa 30 - Kõnekas kõnepost
Põgenev ATV juht üritab politseinikele otsa sõita. Pisarad hakkavad voolama, kui närviline naine tabatakse asitõendite hävitamisel. Rünnakus kahtlustatav saab jahmatuse osaliseks, kui kõnepost tema süüd tõestab.
Osa 29 - Kaotades enesekontrolli
Põgenenud sõiduki kaasreisija pääseb minema, kuid juhil ei vea. Põgenev mootorrattur teeb avarii. Üks eriskummaline naine süüdistab meest katses varastada tema juukseid.
Osa 28 - Segaduses
Tõrges jalgrattur mäletab tema vahistamiseni viinud südnmusi hoopis teistsugusena. Politseinikud reageerivad korrarikkumisele, millesse on segatud sõjakalt meelestatud mees ja grillkaste. Väikesel kiirusel tagaajamine lõppeb autojuhi tüdruksõbra majas.
Osa 27 - Segaduses naine
Tagaotsitav naine annab politseinikele vale nime, kuid ta vend paljastab kogemata tõe. Korterinaabrite vahelise tüli käigus lastakse lendu konservikarbid. Kaks politseinikku aitavad paaril mõista, et aus käitumine on parim.
Osa 26 - Suhkur ja vürtsid
Liiklusummik võtab üllatava pöörde kui kahtlusalune hetke ära kasutab. Mees keeldub oma õiget nime avaldamast, kuid politseinikud leiavad vihje otse enda ees. Vaikse loomuga autojuht häbeneb teiste ees olemist.
Osa 25 - Kanna kaigast kaasas
Naabreid ähvardanud vägivaldne mees suunab oma viha politseinike vastu. Kahtlusalune süüdistab hoopiski sõpra oma püksitaskust leitud asjade pärast. Kriisiolukorda sattunud autojuht mängib kõigi inimeste, kaasa arvatud enda, eludega.
Osa 24 - Tuhvlialune
Tagaotsitav kurjategija teeb jultunud katse politsei üle kavaldada. Salapolitseinikud viivad läbi operatsiooni prostitutsiooni poolest tuntud piirkonnas. Kodune tüli nõbude vahel läheb üle piiri, kui üks neist noa haarab.
Osa 23 - Väike valge vale
Mees üritab autost välja hüpata kui sõber ta meeletusse tagaajamisse kisub. Kiirelt raha teenida lootnud lihtsameelne mees satub ohtu. Inspektorid hakkavad uurima tuttavat meest, kes leitakse pimedal maanteel kõndimas.
Osa 22 - Beebist autojuht
Politseinikuid on šokeeritud kui leiavad põgeneva auto tagaistmelt autojuhi lapse. Poevargus juhatab uurijad ühe hullu naise ja ebameeldivate asjade juurde. Tüdinenud mees kutsub kohale politsei, kui ta kasupoeg hakkab kahtlaselt käituma.
Osa 21 - Katastroofi valem
Jutukas kaasreisija hoiab liiklusummikus seistes kõikide tuju üleval. Politsei saab jälile poevargale, keda huvitavad ainult imikutele mõeldud tooted. Ahastuses noormees ei suuda enam oma ebakindlat suhet taluda.
Osa 20 - Mitte minu tagahoovis
Politseiinspektorite ja tagaotsitava vahel läheb pingeliseks vaidluseks. Kaks venda üritavad iga hinna eest külma rahu säilitada, kuid politsei satub kuulma, mida nad varjavad. Naabritevaheline väike tüli muutub tõsiseks, kui üks neist otsustab kätte maksta.
Osa 19 - Milline on minu vanus
Politsei lahendab väga riskantse situatsiooni ning muudab selle väärtuslikuks õppetunniks. Kahtlusalune üritab teenida veidi raha kahte uurijat tüssates. Suutmatus lahendada lihtsat matemaatikaülesannet saadab naise kuuma vette.
Osa 18 - Maniküür murtud südamele
Maskis kahtlusalune lööb verest välja, kui ametnikud avastavad tema vaistamismääruse. Ekstsentriline naine sooritab teel küünesalongi liikluskuriteo. Füüsiline kaklus lõpetab pingelise suhte.
Osa 17 - Kõik saab selgeks
Hullunud mees tahab oma naist tema süüdistuste pärast karistada. Politseinikud on hämmingus kui kahtlusalusel on iga asja kohta selgitus olemas. Ebaaus juht jääb valedega vahele.
Osa 16 - Toiduvalmistamine toob probleeme
Politsei vajab kohtuekspertisi abi, sest kumbki kahtlusalune ei tunnista poolikut suitsupakki omaks. Õhtusöök on rikutud, sest üks korterikaaslastest laseb käiku rusikad. Hiljuti lahutanud naine jääb endale kindlaks väites, et temale seatakse lõksu.
Osa 15 - Selgel silmapiiril
Enesekindel naine ei taha, et politsei tema hilisõhtust rattasõitu katkestaks. Hoolimatu autojuht riskib süütute inimeste eludega. Kohtinguõhtu lõpeb teel väljasõitnud auto ja kahe paari käeraudadega.
Osa 14 - Täiuslikud võõrad
Apologeetiline mees otsustab lahti saada oma sõbrast. Kaootilise tagaajamise kaasreisija vannub, et ei tunne põgeneva auto juhti, kuid tema toimik näitab midagi muud. Politsei leiab tagaotsitava mehe, kuid hoopiski mitte sealt, kust arvati.
Osa 13 - Rattasõit ja vargus
Juht otsutab, et tal on politseinikest kõrini ning ta naine on sunnitud osalema tagaajamises. Paranoiline mees elab oma viha välja oma korterikaaslaste autode peal. Üks vale järgneb teisele kui politsei jutukale poevargale peale satub.
Osa 12 - Aeglane ja alatu
Kahtlusalune annab alla kui saab aru, et seaduse eest tal pääsu ei ole. Politseinikud üritavad aru saada naabritevahelise metsiku kakluse põhjustest. Kättemaksuhimulise mehe plaan oma ekspruudilt raha välja pressida, läheb luhta.
Osa 11 - Muretse endale bussipilet
Impulsiivne teismeline ei suuda oma vea suurust mõista. Üks naine saab õppetunni, et võõrastega ei tasu sõitma minna. Abieluprobleemid väljuvad kontrolli alt, kui mees oma naisele vanglasse vastu sõidab.
Osa 10 - Katkestades tsüklit
Haagisele otsa sõitnud põgenev mootorrattur ehmatab süütut meest. Kangekaelne kahtlusalune üritab lolli mängida, kui politseinikud ta tõega silmitsi seavad. Politseinikud on pettunud, kui peavad taas tegelema korduva seaduserikkujaga.
Osa 9 - Põlevad kummid
Korduvaid katseid põgenevat sõidukit peatada saadab lõpuks edu. Juht muutub silmanähtavalt närviliseks, kui politseinikud hakkavad jõudma tema saladuse paljastamiseni. Politseinikud peavad hargnema, kui noor jalgrattur üritab kiiresti põgeneda.
Osa 8 - Aknast välja
Köögis süttinud tulekahju levib kiiresti üle kogu maja ja jätab ühe mehe ülemisele korrusele lõksu. Üllatavalt rahulik põgenenud autojuht ajab ametnikud segadusse, sest ta väidab, et tema tegudes on süüdi närvid. Kahtlusalune palub politseil endaga rahulikult käituda.
Osa 7 - Kolm on seltskond
Kahtlusalune ei suuda politseinikke veenda selles, et tal oli põgenemiseks hea põhjus. Abielupaari uudishimulik korterikaaslane ei lase neil halbadest harjumustest loobuda. Naabrid on tunnistajaks, kuidas mees ja naine kaklevad oma väikese poja pärast.
Osa 6 - Elu tõsiasjad
Perega jalgpalli vaatamise õhtu muutub täismahuliseks võitluseks. Kurikuulus poevaras, kelle juurest leitakse varastatud kaupa, kasutab ära politseinike heatahtlikkust. Keskealine kahtlusalune tunnistab, et ei saa tänavalt põgeneda.
Osa 5 - Välkrünnak
Kangekaelne kahtlusalune pikendab vaid paratamatust katuselt tingimusi esitades. Kui ööklubi juht seisab silmitsi töötajaga, kes varastas sularaha, tekib paras kaos. Jutukas mees üritab veenda, et ta tahtis, et teda arreteeritaks.
Osa 4 - Eitades
Mõne sekundiga jõuavad politseinikud kahtlusaluse kinnipidamisest tema elu päästmiseni. Õnnetu abikaasa reageerib teravalt, kui naine paljastab tema interneti-ajaloo. Mehe vaenulik käitumine võõrandab teda teistest ja teeb haiget kõigile tema ümber.
Osa 3 - Edu võti
Tüli vendade vahel teravneb, kui üks neist tõmbab välja relva. Mees ei hoia endisest tüdruksõbrast eemale vaatamata kohtumäärusele. Politseinikel on südamest südamesse vestlus naisega, kes üritab oma elu kontrolli alla saada.
Osa 2 - Kiiresti ei pääse kusagile
Asitõendite puudumisel esitatud kahtlusaluse valed põrmustuvad, kui ohver esitab turvakaamera salvestised. Hirm saab juhist põgenemiskatsel võitu. kui ta püüab teha mitte nii puhta põgenemise. Hilisõhtune käik kodulähedasse kauplusesse lõpeb pisaratega.
Osa 1 - Tunne soojust
Kahtlane numbrimärk aitab politseinikel võimalikku sissemurdmist ära hoida. Politsei saabub just ajal, mil õnnetu armastus muutub vägivaldseks. Võimuesindajaid üllatab süütamises kahtlustatava riietuse valik või hoopis selle puudumine.
Osa 33 - Kuulsusetu lõpp
Meeleheites mehe viimane katse põgeneda lõpeb leekidega. Mitu üksust teeb koostööd, et deeskaleerida ohtlik olukord. Uurijad hoiavad silma peal hooldusõiguse tülil, millega on seotud kallid toidukaubad.
Osa 32 - Põsk põse vastas
Liikluskontroll võtab ootamatu pöörde, kui üks kahtlusalune otsustab teelt välja sõita. Naine keeldub oma poja sõbra eest valetamast. Turvakaamerad tabavad mehe varjamas salajasi asju.
Osa 31 - Ameleme
Mootorrattur sunnib politsei endaga mööda linnatänavaid kihutama. Isegi surnud autoaku ei peata leinas meest politsei eest putkamast. Ühel autojuhil ei õnnestu politseid maha raputada ning ta on sunnitud piinlikult oma tüdruksõbra ees vabandama.
Osa 30 - Meelemuutus
Politsei sekkub, kui mees püüab kogu oma naabruskonnaga tüli algatada. Kahtlusalune on kindel, et politsei käskis tal oma mootorrattaga minema kihutada. Noor ja paheline ema saab võimaluse oma elus värske leht keerata.
Osa 29 - Kavalad trikid
Kahtlusalune läheb õhtust snäkki hankima ning teeb selle käigus mitu halba valikut. Tülitsev paarike veab politsei küsitlemise peale teineteist sügavale mutta. Politsei võtab kinni mehe, kes on veendunud, et ta kaasreisija andis ta üles.
Osa 28 - Ebaausad mehed
Politsei kulutab oma piduriklotsid läbi, kui hulljulge autojuht sunnib nad metsikule sõidule. Kanakasvatajal on kõhedusttekitav põhjendus ta autost leitud asjadele. Mehel on raske oma vigade eest vastutust võtta.
Osa 27 - Kelle relv see on?
Enesekontrolli kaotanud autojuht püüab sünnipäevapeoks koju jõuda. Suurte unistustega mees ei oska hästi politseile põhjendada, miks on ta sõrmejäljed relval. Koeratoidu ostmine kujuneb tagaajamiseks politseiga.
Osa 26 - Põgenev mees
Poolpaljas rattur sunnib politsei mööda kvartalit ringi jooksma. Kahtlane mees käitub oma tüdruksõbra ees väga kummaliselt. Politsei leiab naise kapist ning asjad alles lähevad imelikuks.
Osa 25 - Kallista kõvasti
Politsei jälitab tagaotsitavat ning hoiab ära potentsiaalselt vägivaldse sissetungi. Pinges kahtlusalune hakkab rääkima enne, kui politsei sõnagi suust saab. Politsei otsib teismelise kadunud ratast ja jõuab ootamatute avastusteni.
Osa 24 - Öine poodleja
Valvas naaber kutsub politsei nähes allkorruse alkoholipoe röövimist. Autojuht põletab sillad värske sõbraga, kes püüdis ta autot varastada. Uurijad innustavad noort meest oma vennale paremaks eeskujuks olema.
Osa 23 - Ainult magustoit
Kahtlusalune jätab oma maiustused maha, kui politsei leiab ta taskust ka vähem süütuid komme. Relvastatud autojuht räägib väheusutava loo, et põhjendada relva omamist. Vali tüli lõpeb loomakaitsesse helistamisega.
Osa 22 - Valeraha ja piits
Rahulikust naabruskonnast saab järsku mitme autoga tagaajamise tulipunkt. Oma õnne kaotanud mees püüab varjata oma süüd riiete minema viskamisega. Poepidaja läheb kätega kallale end petnud sulile.
Osa 21 - Hall hiireke
Politsei võtab kinni mehe, kes on veendunud, et teda ajab taga metsloom. Sünnipäevapidu muutub vägivaldseks, kui välja tõmmatakse relvad. Uurijad lahutavad ägeda kodutüli.
Osa 20 - Tunnista oma vigu
Politsei on sunnitud kandma kaitseriietus, et läheneda tujukale nahahaigusega kahtlusele. Peagi isaks saav mees mõistab, et põgenedes teeb ta asju ainult hullemaks. Noor räppar kostitab pärast kinni võtmist politseid omaloominguga.
Osa 19 - Õpi käigu pealt
Tagaotsitav mees püüab põgeneda, kuid politsei on tal tihedalt kannult. Politseid ootab taas tagaajamine, kui autojuhi hirmud saavad kainest mõistusest jagu. Liikluskontrolli käigus avastatakse terve autotäis saladusi varjavaid inimesi.
Osa 18 - Asi pole isiklik
Politsei tabab tuttava näo. Emotsioonid on laes, kui mehe armuke asub tüli kiskuma seadusliku abikaasaga. Politseinikud ei suuda kahtlaselt paarilt selgeid vastuseid saada.
Osa 17 - Täitsa teel
Hoolimatu autojuht püüab põgeneda nii politsei kui oma murtud südame eest. Politseinikud tabavad korraliku isa halba eeskuju andmast. Kirju minevikuga naisel on raskusi uue lehe pööramisega elus.
Osa 16 - Kuhugi pole peituda
Politsei jookseb ajaga võidu, et tabada auto ärandanud ja relvastatud kahtlusalune. Politsei saabub kaootilisele kuriteopaigale, kuid tänu tunnistajale saadakse olukorda selgust. Jalgrattur süüdistab oma halvas käitumises animed.
Osa 15 - Võltssõbrad
Vigastatud kahtlusalune põgeneb esimesel võimalusel. Mees käsutab ohvitsere vaatamata sellele, et ta autost on leitud nii mõndagi huvitavat. Uurijad tabavad kurikaela teolt, kuid viimane pole siiski valmis oma süüd tunnistama.
Osa 14 - Pulmarikkuja
Korrale allumatu mees püüab politseinikele altkäemaksu anda. Hästiriietatud autojuht rammib mitut barrikaadi. Ootamatu pöörde võtnud kojukutse šokeerib isegi kogenud uurijaid.
Osa 13 - Veendunud
Korduv korrarikkuja põgeneb, kui ta taas teolt tabatakse. Kaks teismelist ei suuda rattavargust ära hoida ning peavad kaasama politsei. Toakaaslaste vaheline tüli võtab väga sünge pöörde.
Osa 12 - Kiire uinak
Põgenev kahtlusalune püüab kasutada kulunud valesid, et vältida vangi minekut. Unine juht palub, et uurijad varjaks tõde ta vihase naise eest. Politsei on sunnitud ära kuulama kõigi lood, kui ühest loata maa ületamisest saab kogu naabruskonda kummitav mure.
Osa 11 - Vanasti mõtlesin ma peaga
Esmakordne rikkuja kahetseb oma halbu valikuid. Puiklev autojuht püüab politseid veenda, et ta on langenud kuriteo ohvriks, kuid tema lugu ei klapi. Uurija julgustab noort naist oma elus uut lehte keerama.
Osa 10 - Halb äri
Kahtlusalune tuleb elektrišokiga taltsutada. Kurikael püüab politseid veenda, et nad ei näinud just pealt seda, kuidas ta kuriteo toime pani. Politseinik kutsutakse turvama jaburat äritehingut.
Osa 9 - Vale kodutee
Katseajal oleval kriminaal õnnestub politsei maha raputada, kuid mitte kauaks. Paarikese tüli läheb nii valjuhäälseks, et naabrid on sunnitud politsei kutsuma. Segaduses autojuht süüdistab oma kohutavas õnnetuses halba ilma.
Osa 8 - Ennatlikud järeldused
Politseinikest ümberpiiratud auto kõrvalistuja teeb ootamatu käigu. Kui naine otsustab oma koerale mune sööta, lahvatavad pingeleegid korterikaaslaste vahel. Uurija näeb auto tagaistmel ohtlikku eset ning tegutseb otsusekindlalt.
Osa 7 - Must pesu
Kahtlusalune otsustab põgeneda ning muudab sellega väikse asja suureks probleemiks. Otsusekindel naine tunnistab oma eksimusi ning paneb sellega oma abielu proovile. Uurijad uurivad kahtlast naist, kuid lõpuks klõpsuvad käerauad hoopis ta sõbranna randmete ümber.
Osa 6 - Valel on lühikesed jalad
Põgeniku maailm kukub kokku. Nutu äärel naine palub politsei abi oma abikaasaga hakkama saamiseks. Rutiinse peatamisega politseile vahelejäänu püüab joosta nii politsei kui oma mineviku eest.
Osa 5 - Otse vangi
Jutukas autojuht läheb närvi, kui politseinik küsimusi esitama asub. Politsei on šokeeritud, kui tagaaetav keset tagaajamist oma naisele otsustab helistada. Politseinikud avastavad, et neile valetatakse, kuid annavad mehele võimaluse oma süütust tõestada.
Osa 4 - Otsustamatu
Ohtlik põgenemine paneb kahtlusaluse piinlikku olukorda. Autojuht kutsub hullunud jalakäijale politsei. Paarisuhe läheb hapuks, kui mees otsustab naasta oma vanade harjumuste juurde.
Osa 3 - Üllatuskülaline
Politsei korraldab ümbruskonnas haarangu ning leiab kahtlusaluse kavalast peidukast. Pastor leiab kiriku tagant kahtlase auto ja kutsub politsei välja. Politseinik annab kirju minevikuga noorele emale väärt nõu.
Osa 2 - Maiustused ja kasvatamatud inimesed
Korduv rikkuja paneb politsei raskesse olukorda. Teismelised saavad õppetunni nad autost leidnud politseinikult. Naist tabab šokk, kui politsei avastab ta venna saladuse.
Osa 1 - Deani nimekirjas
Põgenev tagaotsitav teeb meeleheitliku otsuse. Liiga kaitsev tüdruksõber seab politsei töö kahtluse alla ning lõpetab käeraudades. Armukade mees jääb ilma rohkemast kui tüdruksõbrast, kui ta otsustab naise pojaga kaklema minna.