Logo
Vaadatav 8 päeva
Nähtav ainult Eestis.

Minu kodu on parim

Meeskonnad pingutavad selle nimel, et saada oma tsoonid tänaseks õhtuks kohtunike jaoks valmis. Milline meeskond avaldab kohtunikele enam muljet ja saavutab varakult eelise järgmisesse vooru pääsemiseks?
Austraalia
2019
Osa 33
Poolfinaalid jätkuvad ning aedade renoveerimisega tegelevad järgmised meeskonnad. Meeskonnad suunduvad Timi ja Mati majja, et nelja päevaga kohtunikele ja majaomanikele muljet avaldada ning kindlustada endale koht suures finaalis.
Osa 32
Kohtuotsuse langetamise päev on käes ning meie majaomanikud ja kohtunikud naasevad esimest koduaeda renoveerinud meeskondade juurde. Kes pääseb finaalis edetabeli etteotsa?
Osa 31
Poolfinaalid algavad dramaatiliselt, sest ühel võistlejal tekib hädaolukord ja ta vajab kiirabi. Kuna koht finaalis on juba võidetud, seisavad meeskonnad silmitsi oma seni raskeima väljakutsega.
Osa 30
Järele jäänud neli „Minu kodu on parim“ meeskonda tegelevad aedade renoveerimisega. Koht poolfinaalis on juba võidetud ning meeskonnad seisavad silmitsi oma seni raskeima väljakutsega.
Osa 29
Emotsionaalne taaskohtumine pärast oma kohutavat tulekahju renoveeritud koduga muudab Graeme'i ja Mary elu igaveseks. Pärast seda, kui kohtunikud on sellele uskumatule renoveerimistööle oma hinded andnud, langeb üks meeskond võistlusest välja.
Osa 28
Meeskonnad jätkavad uue kodu ehitamist, et Graeme´i ja Mary perekond pärast tulekahju uuesti kokku tuua. Muljeterohkete sündmustega nädalal teevad viis meeskonda tööd rohkem kui kunagi varem.
Osa 27
Joh tutvustab meeskondadele perekonda, keda on räsinud laastav tulekahju. Kõik võistlusesse allesjäänud meeskonnad pingutavad rohkem kui kunagi varem, et ehitada neile uus kodu, mis pere taas kokku tooks.
Osa 26
Abielupaar Katie ja Alex Uus-Lõuna-Walesist näeb esimest korda oma renoveeritud maja. Kas meeskonnad on järginud kõiki olulisi kodureegleid?
Osa 25
Meeskonnad pingutavad selle nimel, et saada oma tsoonid valmis ajaks kui kohtunikud Jamie Durie ja Laurence Llewelyn-Bowen neid hindama tulevad. Milline meeskond avaldab kohtunikele enim muljet ja saavutab varakult eelise teiste ees?
Osa 24
Meeskonnad võistlevad Katie ja Alexi maalähedases kodus pilkupüüdva eseme väljakutses. Osades Johanna Griggs, Jamie Durie, Laurence Llewelyn-Bowen ja Wendy Moore.
Osa 23
Katie ja Alex annavad üle oma Uus-Lõuna-Walesis Lõuna-Tablelandsis asuva maalähedase maja võtmed. Nende 1800. aastatel ehitatud paradiisis on vähe hoiukohti, lisaks on hakanud maja nende ümbert lagunema.
Osa 22
Kohtunike hinded on käes, kuid Shayn ja Carly võivad edetabelit veel muuta. Kuidas nemad oma ümberkujundatud kodu hindavad? Kas nende antud hinded on mõnele meeskonnale hoobiks?
Osa 21
Meeskonnad pingutavad selle nimel, et kohtunikud Jamie Durie, Laurence Llewelyn-Bowen ja Wendy Moore saaksid täna nende renoveeritud tsoonidele oma hinnangu anda.
Osa 20
Tänaõhtuses „Minu kodu on parim“ saates võitlevad meeskonnad Shayni ja Carly kodu renoveerimisel pilkupüüdva eseme võidu nimel. Staarideks, nagu ikka, Johanna Griggs, Jamie Durie, Laurence Llewelyn-Bowen ja Wendy Moore.
Osa 19
Sunshine Coasti paar Shayn ja Carly annavad üle oma tillukese kahekorruselise telliskivimaja võtmed. "Väikesest kastist kiiresti välja kasvanud" pere soovib meeleheitlikult oma kodu uuendada.
Osa 18
Vennad Tim ja Mat Victoriast näevad esimest korda oma renoveeritud 50-ndatest pärit maja. Kas meeskonnad on vendade nõutud kodureeglitest kinni pidanud?
Osa 17
Meeskonnad pingutavad selle nimel, et saada oma tsoonid tänaseks õhtuks kohtunike jaoks valmis. Milline meeskond avaldab kohtunikele enam muljet ja saavutab varakult eelise järgmisesse vooru pääsemiseks?
Osa 16
Täna ootab Victoriast pärit vendade Timi ja Mati 50-ndatel ehitatud maja renoveerimisel meeskondi pilkupüüdva eseme väljakutse.
Osa 15
Puuseppadest vennad Tim ja Mat Victoriast annavad Timi 1950. aastast pärit voodrilaudadega kaetud maja võtmed üle. Maja pole 50 aastat puututud, nii et meeskondi ootab ees korralik väljakutse.
Osa 14
Profisurfarid õed Mikaela ja Eliza ning nende ema näevad oma renoveeritud kodu esimest korda. Kuigi kohtunike hinded on selgunud, võib õdede hinnang veel mängu muuta.
Osa 13
Meeskonnad pingutavad, et Mikaela ja Eliza kodule viimast lihvi anda, enne kui kohtunikud Jamie Durie, Laurence Llewelyn-Bowen ja Wendy Moore oma otsuse teevad. Milline meeskond kohtunikele muljet avaldab?
Osa 12
Pilkupüüdva eseme väljakutse. Meeskonnad on Mikaela ja Eliza perekodu muutmisel surve all. Millise meeskonna pilkupüüdev ese on parim?