Logo
Vaadatav -2813 tundi

Esmakohtingud

Humoorikas romantika-tõsielusari paaride esmakohtingutest õdusas restoranis. Ärevus, põnevus ja lootus igavesele armastusele käivad siin käsikäes, sest pimekohtingule saabuv naine ega mees ei tea, kes teda seal ees ootab. Suhteid aitab sättida restorani värvikas personal ettekandjatest kuni baarmenini välja.
Suurbritannia
2016
Osa 22 - Bethany ja Dan
Advokaadi abi Bethany otsib kedagi, kellega pere luua. Oma sünnipäeva tähistav Theodora otsib pärast oma 46 aastat kestnud abielu lahutamist romantikat, teda püüab ära võluda lesestunud Simon. Rekkajuht Beth ja piloot Aristos püüavad toime tulla oma vastandlike kohtingumuredega. Connor püüab tõestada kruiisilaeval töötavale Stephaniele, et ta on valmis tõsiseks suhteks.
Osa 21 - Marc ja Louise
Pulmafotograaf kohtub graafilise disaineri Louise’iga, kes otsib püsisuhet. Neid ühendavad murtud südamed, kuid Louise’i peotrikk ähvardab klapi lõhkuda. Laulja Debbie suurim soov on pääseda esinemistel ligitükkivatest purjus meestest. Lahutatud Clayton otsib enda ellu jõulist naist ja kohtub otsekohese jutuga ärianalüütik Bunmiga. Batuudiakrobaat Josh puistab turundaja Bethanyle südant oma raskest kaotusest. Kas kellegi vahel süttib ka tõeline armuleek?
Osa 20 - Afope ja Timi
Üliõpilane Afope otsib meest, kes oleks emotsionaalselt sama vaba kui ta ise. Ärinduses töötav Luke püüab üle saada oma pahapoisi renomeest ning läheb kohtama perfektsionistist Adamiga. Talunik Chris toob kontoriassistent Diane’le kingiks peete. Kehalise kasvatuse õpetaja Jude loodab leida armastuse värbaja Laureniga, kuid õnnetu juhus võib rikkuda nende sideme.
Osa 19 - Archie ja Emme
Juustuvalmistaja Archie loodab leida tõelise armastuse Emmas, kellel on varrukast võtta hulgaliselt juustunalju. Tätoveerimisstuudio juhataja ja retrofänn Donna läheb kohtama 1950. aastate fänni Anthonyga. Kas ettevõtja Francesca leiab tõelise armastuse ameeriklasest ärijuhiga? Stjuuardess Demi kardab, et ta peletab mehi eemale, kuid Arron võtab sihiks vastupidise tõestamise.
Osa 18 - Valentinipäeva eri - Amanda ja Ryan
Amanda on suur ööeluentusiast ja otsib endale kaaslast, kes oleks sama energiline. Kas tal õnnestub leida klapp äsja klubitöö lõpetanud Ryaniga? Kohtingutel käimisest tüdinenud ärimees Brendan kohtub rootslannast pagari Agnetaga. Korraldatud abielust pääsenud Annie mõjub meestele tavaliselt tõrjuvalt, kuid Dave’i nimel on ta valmis pingutama. Tserebraalparalüüsi all kannatav meikar Erin loodab, et pimekohting kokk Andrewga aitab luua sideme.
Osa 17 - Aisha ja Praem
29-aastane Praem läheb oma elu esimesele kohtingule kommunikatsioonispetsialist Aishaga. Politseiuurija Claire proovib õnne üksisa ja endise politseiniku Mattyga. Ettevõtja Brad kohtub pangas töötava Yasminiga, kuid suudab alustada kohtingut fopaaga. Energiline muusikalinäitleja Rob loodab leida kellegi, kes põleb sama ereda leegiga.
Osa 16 - Rory ja Ella
23-aastane tööline Rory püüab võita Ella südant ja tõestada, et temas on abikaasa potentsiaali. Endine finantsnõustaja Caroline kohtub põllumajanduses töötava Mowbrayga, kuid viimase hambad ähvardavad suhte juba eos nurjata. Kalaauto juht Adam püüab võluda üksikema Laurat pärast oma eelmist luhtunud katset. Uroloog Abi loodab leida raamatupidaja Adamis omale armastatu.
Osa 15 - Alice ja Max
Arstiüliõpilane Alice loodab leida mehe väljaspool arstide mulli ja läheb kohtama värbaja Maxiga. Hooldaja Mark loodab leida kellegi, kes imetleb ta kehaneete. DJ Maxine taaskohtub rahanduses töötava Carlaga. Nägemispuudega Cadelli unistus on pere luua, ta leiab lootust abiõpetaja Hannahiga.
Osa 14 - Fiona ja Rakim
Pagar Fiona loodab leida oma pontsaka Shreki värbamisspetsialist Rakimis. Veteran Tristan loodab, et rannamõnude nautija Ema lõpetab tema poissmehepäevad. Narkolepsia all kannatav Lewis näeb potentsiaali DJ Thomis. Jalgpalli- ja õllefänn Jessica proovib õnne elektrik Ryaniga, kellega pitsid baaris ja ühised huvid loovad potentsiaali heaks alguseks.
Osa 13 - Tessa ja Jason
Erilise moetunnetusega raamatupidaja Tessa otsib armastus ja naeru hooldaja Jasoni seltskonnast. Autofanaatik Mike läheb kohtingule nohikliku Zoega, kellega teda ühendab pettumus kohtinguäppides. 45-aastane seksuaaltervise ekspert Liza loodab leida oma igavese õnne viie lapse isas Simonis. Laulja Saskia ja mustkunstnik Luke leiavad ühisosa oma haavatavuste üle arutades.
Osa 12 - Brenna ja Ross
Üksikema ja koerakasvataja Brenna loodab leida mehe, kes aktsepteerib ta tütart. 24-aastane meikar Tori otsib ka oma eraellu sädet ning pannakse paari kosmeetik Sophiega. Pauline otsib tõelist armastust ning katsetab oma õnne punapäise ragbimängija Ericuga. Viimasena kohtume näitleja Alice’iga, kes läheb kohtama baarmen Jackiga. Viimane avaldab kohe esimesel kohtingul midagi tõeliselt ootamatut.
Osa 11 - Maddie ja Ewan
21-aastane Madeleine unistab ragbimängijast abikaasast, kuid Tom Hardy kehastaja Ewan ei suuda kohe teda põlvist nõrgaks võtta. 56-aastane rekkajuht Paul on tagasi pärast ebaõnnestunud kohtingut oma venna eksnaisega. Sophie, kes jäeti maha just enne pulmi, püüab nüüd õnne leida juuksur Dannyga. Pubiomanik Branislav teeb silma töötajatele ja läheb kohtingule Eurovisiooni fännava Liamiga.
Osa 10 - Carol ja Keith
Komöödialegend Carol loodab leida õnne sisekujundaja Keithiga. 26-aastasel Charlesil pole kunagi olnud tüdruksõpra, ta kohtub Freyaga, kellega neid seob armastus origami vastu. Õed Merritt ja Emma lähevad kohtingule vastavalt Milesi ja Damaniga.
Osa 9 - Craig ja Luke
Finantsspetsialist Craig otsib meest, kellega koos koera pidada. Tracey loodab õnne leida ehitaja Shane’iga. Disney fänn Holly on pärast suurt õnnetust naasmas kohtingumaailma ja proovib õnne Pauliga. Viimasena asub armastust otsima Subbia, kes on käinud kohtamas rohkem kui 50 mehega, kas 28-aastane Sachin võib olla lõpuks see õige?
Osa 8 - Sophie ja Adam
Sophie otsib kedagi, kes meelitaks ta kodust välja. Connoril ja Kemisel on mõlemal kohtingutel käimisest kõrini, kas nad suudavad lõpuks oma õiged leida? Lesestunud Mike ja Colleen loodavad teineteises leida kellegi, kellega jagada oma elurõõmu. Jõusaalipidaja Rebeccat võluvad tätoveeringutega mehed, kas Martin suudab tõestada, et ta pole südametemurdja?
Osa 7 - Becky ja Lee
Becky armastab eksootilisi loomi ja loodab leida, kellegi kes aktsepteerib teda ja ta madu. Rekkajuht Paul pannakse paari oma vennapoja emaga Ruthiga, keda ta pole aastaid näinud. Õpetaja abina töötav Michael ja Imogen katsetavad söögiga. Endine peoloom Emma loodab Seanis leida endale noore täku, kuid kas ta on valmis näiteks Seani pesu pesema?
Osa 6 - Nathaniel ja Victoria
20-aastane vanakooli kommetega Nathaniel pannakse paari sekretär Victoriaga, kes tahab, et keegi võtaks teda sellisena nagu ta on. Kõbusad 83-aastased Jean ja John otsivad seltsi. 30-aastane koristaja Luke loodab leida lõbusa latiino, kellega tantsimas käia ning 35-aastane ämmaemand kohtub Mattiga, kelle suur unistus on luua oma pere.
Osa 5 - Valentinipäeva eri - Alex ja Tom
On valentinipäev ja esimeste kohtingute restoran ootab avasüli armastuseotsijaid. Seekordses eriosas otsivad õnne pulmakorraldajad Alexandra ja Tom; endine poliitik Roger ja maailmarändur Jean. Kalanduses töötav Adam püüab võluda vallatut Charliet. Viimasena püüab armastusehirmust üle saada West Endi näitleja Joseph.
Osa 4 - Thomas ja Imogen
Esimesena viiakse saates kokku mikrobioloogia üliõpilased Thomas ja Imogen. Järgmisena paneb finantsspetsialist Sylthea proovile end ise üles töötanud Dave’i. Iluduskuninganna ja müürsepp Chloe loodab õnne leida baaridaam Elliega. Viimaks katsuvad oma õnne üritustekorraldaja India ja pidevalt lennus olev Jacob.
Osa 3 - Kiera ja Max
Saates kohtub paralümpia lootus Keira endise jalgpalluri Maxiga, kummalgi pole erilist edu armastuses olnud, kuid nad loodavad, et nüüd nende õnn pöördub. Hooldaja Charlotte loodab uue armastusega maailma avastada. Luksusautode müüja Sam püüab leida moodust, kuidas esimesel kohtumisel oma magamistoaeelistustest rääkida. Viimasena naaseb eelmisest saatest tuttav Lauren, kellele meeskond on uue kaaslase välja vaadanud.
Osa 2 - Ian ja Amy
Esimesena saavad saates kokku Ian ja Amy, kes on mõlemad lahutatud ja loodavad koos uuele algusele. Pensionieas neuroteadlane Gerald ja kirjanik Lisa leiavad ühisosa oma ekstsentrilisuses. Abiõpetaja Laurenile jääb restoranis silma hoopis keegi teine kui ta kaaslane. Danny otsib enne kohtingut Abbiega vägijoogist julgust ning peab pärast tagajärgedega tegelema.
Osa 1 - Jessie ja Josh
Uus sari toob kokku kõige erinevamate taustadega armastuseotsijad. 23-aastane Westminsteris töötav Tory otsib meest väljaspool oma töömulli ning kohtub sõnaka Joshiga. Endine helitehnik Winston, kes on oma kodus võõrustanud Metallicat, püüab ära võluda särava vanaema Donna. 37-aastane leedulanna loodab luua pere inglise härrasmehega ning viimaks satuvad pimekohtingul kokku endised seksisemud Stephen ja Alan, kes loodavad nüüd õige jalaga oma suhet alustada.