Logo

Rikas Eesti

Sel korral tutvub Jüri Iversoniga, kes on pärit Hongkongist ning elab Tallinnas 15-ruutmeetri suuruses korteris. Seejuures on tegemist tema elu suurima koduga, sest Hongkongis elatakse mitmekesi palju väiksemates korterites. Iverson pakub Jürile traditsioonilist hommikusööki, Jüri omakorda viib Iversoni sauna, kus teda pool tundi viheldakse ning siis seejärel külma merre hüppama sunnitakse.
Eesti
2022
Osa 10 - Hooaja viimane!
Vietnamist pärit Thai ravib Tallinnas eestlaste hambaid. Jüri otsustab noore mehe viia loodusesse ning üheskoos võetakse ette ekstreemne süstamatk Jägala Jõel.
Osa 9
Peruust pärit peruulane Pepe on teinud süüa Eesti presidendile, Urmas Sõõrumaale ja Gerd Kanterile. Piret otsustab nii kõrge lennuga välismaise koka viia "juurte juurde" - üheskoos tõtatakse lauta, sest ees ootab lehmalüps ning juustu tegemine.
Osa 8
Lapsepõlves Eestisse kolinud Amil võtab "Rikas Eesti" uues osas uhke Mercedesega peale Robi ning üheskoos süüakse kõigepealt šašlõkki ning seejärel hüppavad kaks karvast meest traditsioonilisse Eesti mudavanni. Igati tavapärane esmakohtumine.
Osa 7
Jüri saab tuttavakse iraanlanna Alalega, kes töötab Eestis maastikuarhitektina ning naudib ekstreemsusi. Jüri otsustabki kaks asja kokku viia ning viib Alale Türisalu pangale, kust mõlemad on sunnitud mööda seina alla laskuma.
Osa 6
Piret tutvub Aafrikast Tansaaniast pärit doktorandi Collinsiga, kes suhtleb hästi eesti keeles ning teeb siin doktorikraadi. Piret soovib Collinsile pakkuda maitseid, mida kuskilt mujalt ei leia ning viib mehe kuulsa "Piraadi" krõpsu vabrikusse.
Osa 5
Robi tutvub sel korral jaapanlanna Sachikoga, kelle elu suurim muutus Eestimaale kolides on magamine madratsil - tema kodumaal magatakse ju mattidel põrandal. Kuna Jaapan on riik kust pärineb automark Toyota ning sama masinaga tuli Ott Tänak maailmameistriks, viib Robi Sachiko ralliradadele kaardilugejaks.
Osa 4
Seekord sõidab Jüri Viljandisse, kus elab Pepi, kes on pärit Argentinast - riigist, kus süüakse rohkem liha kui kuskil mujal. Kuidas on siis võimalik, et sealt pärit Pepi Eestis hoopis taimetoitlaseks hakkas ning kustkohast tulevad Luunja kurgid, see selgub juba "Rikas Eesti" järgmises osas.
Osa 3
Robi tutvub brasiillanna Heleiaga, kes töötab Eestis pea- ja lõuakirurgina. Robi saab teada, et Heleia doktoritöö käsitles laskehaavu, kuid ise naine relvi käes pole kunagi hoidnud. Nii minnaksegi üheskoos lasketiiru, et tutvuda nii politsei- kui maffiarelvadega.
Osa 2
Sel korral tutvub Jüri Iversoniga, kes on pärit Hongkongist ning elab Tallinnas 15-ruutmeetri suuruses korteris. Seejuures on tegemist tema elu suurima koduga, sest Hongkongis elatakse mitmekesi palju väiksemates korterites. Iverson pakub Jürile traditsioonilist hommikusööki, Jüri omakorda viib Iversoni sauna, kus teda pool tundi viheldakse ning siis seejärel külma merre hüppama sunnitakse.
Osa 1
Rikas Eesti teise hooaja esimeses osas saab Piret tuttavaks Filipiinidelt pärit Romiga, kes tutvus Eesti mehega kodumaal läbi suhteportaali. Romi räägib, et eesti mees on võrreldes filipiinlasega meeletult aktiivne ja ettevõtlik. Saade tõotab tulla täis hirmu, põnevust ja Pireti kiljumist, sest üheskoos Romiga minnakse koos Karel Piirojaga driftima.
Osa 10
Seekordses Rikas Eesti saates korraldab Robi Singapuris sündinud Marcile mitmeid toredaid üllatusi, alates salajasest helikopterilennust ning lõpetades varahommikuse kalalkäiguga.
Osa 9
Rikas Eesti tutvub sel korral Gruusia mehe Mamukeliga, kes omab Tallinna vanalinnas restorani ja naudib siin ragbi mängimist. Koos Jüriga jäädakse aga autoga lumme kinni ning teineteisele toetudes tuleb lähedal asuvas metsas ellu jääda.
Osa 8
Rikas Eesti tänase osa peategelaseks on ameeriklane Stewart, kes teenib siin leiba teravmeelse koomikuna. Piret tutvustab talle Eesti õllekultuuri, mille hulka kuulub muuseas ka hapukapsa- ja küüslauguõlu.
Osa 7
Rikas Eesti tänase osa peategelaseks on Jose, kes on sündinud ja kasvanud Mexico Citys. Keset paneelmaju ja asfaltteid üles kasvanud mehhiklane ei ole seetõttu kunagi eestlastele omaseid talutöid näinud, proovinud ega isegi neist kuulnud. Ka loomade karjatamine ja nende keskel olemine on tema jaoks midagi teisest maailmast. Jüri viibki Jose alpakafarmi, kus tuleb silmitsi seista nii puhtamate- kui mustemate talutöödega.
Osa 6
Rikas Eesti uue osa peategelaseks on Ecuadorist pärit Jorge, kes on Eestis elanud juba 22 aastat. Miks Ecuadoris armsaid merisigu süüakse ja kuidas vanale mägironijale mägedevaeses Eestis meeldib, uurib Robert Rool. Üheskoos võetakse ette ka Jorge unistus proovida kiikingut.
Osa 5
Tänases saates tutvub Jüri Kolumbiast pärit Eduardiga, kes tunneb suurt huvi meie setu kultuuri vastu. Kuid kuidas saab Kolumbia noormees hakkama setude keskkonnas, kus on aukohal sõir ja 60-kraadine “hansa”?
Osa 4
Tänases osas tutvume Süüriast pärit Shorokiga, kes elab 9-liikmelise perega Lasnamäe 4-toalises korteris ning loodab, et ühel päeval saab ta ratsutada. Piret helistabki mõnele tuttavale ning üheskoos asutakse toredale seiklusele.
Osa 3
Seekordses osas uurib Robert Rool, miks kolis Ghana juurtega Kymbali Londonist Eesti väikseimasse linna Mõisakülla. Lisaks saame teada, kuidas kõlavad Kymbali esituses meie rahvalaulud ning mis emotsioone tekitab temas Wittensteini Ajakeskuses pakutav seakärss.
Osa 2
Tänases saates tutvustab Piret poistele India noormeest Akarshi, kellega asutakse verivorsti valmistama. Muuseas selgub, et Akarshi lemmikroog Eestis on seljanka põhi kodujuustuga.
Osa 1
Humoorikas seiklusi täis saatesarjas tutvustavad saatejuhid Jüri, Robert ja Piret Eestisse elama tulnud välismaalastele ehedat “Eesti asja”. Sarja avaosas tutvub Jüri Pakistanist pärit Aliga, kes on Eestis elanud tervelt 13 aastat, kuid pole kunagi siinsetesse metsadesse sattunud. Mõeldud, tehtud - üheskoos minnakse jahile.