Logo

Tene Laul. Elamise kunst

Millal on õige aeg saada laps ja miks soov lapsevanemaks saada vahel ei täitu? Paljud naised otsivad Tene käest vastust just sellele küsimusele. Lisaks süveneme numbritesse ja saame teada, millised sõnumid neis peituvad, mida tähendavad pidevalt meie tähelepanu köitvad numbrikombinatsioonid ning millest räägib sünnikuupäev. Mis on Deja Vu ja mida sellest järeldada? Juttu tuleb ka tähemärkide tasakaalus ja tasakaalututest versioonidest ning süveneme järjekordse tähemärgi esindajatesse.
Eesti
2022
Osa 12 - Elu 5D maailmas - Viimane!
Viimases saates keskendub selgeltnägija Tene Laul muutustele, mis on maailmas toimunud pärast 12. aprilli 2022. Mis on 5D energia ja kuidas see meid mõjutab? Millised muutused toimuvad, milliste võimalustega tasub kaasa minna, millest hoiduda? Miks on oluline olla autentne ja kuidas spirituaalselt areneda? Need ja paljud teised küsimused saavad vastuse, lisaks on juttu järjekordse tähemärgi esindajatest.
Osa 11 - Tene ja tema teekond selgeltnägijana
Tänases saates heidab spirituaalne teejuht Tene Laul valgust oma isiklikule teekonnale selgeltnägijana. Millised võimed avaldusid temas juba varases lapsepõlves? Kas selgeltnägijaks saab õppida? Kuidas tekivad ja mida näitavad erinevad visioonid? Millist infot saab Tene taimedelt? Kui kaugele on võimalik tulevikku ette näha? Miks on oluline rääkida lihtsate sõnadega? Mis muutus toimus 12.04.2022? Kõik need ja paljud teised küsimused saavad vastuse. Lisaks on juttu järjekordse tähemärgi esindajatest.
Osa 10 - Lapsed ja 5D maailm. Illusioonide aeg. Unehäired
Et areneda ja liikuda elus edasi, tasub hoiduda enda sildistamisest ning lasta vabaks oma minevikust. Kuidas terveneda vanadest traumadest ja kasvatada oma lapsed õnnelikeks inimesteks? Miks tasub olla ettevaatlik, kui miski tundub liiga ilus ja liiga hea? Kas tänapäevases infokülluses on võimalik eristada olulist ebaolulisest, tõde valest, head halvast? Kuidas mitte langeda manipulatsioonide ohvriks? Selgeltnägija Tene Laul aitab leida õiget rada ning säilitada tasakaalu. Juttu tuleb ka sellest, kuidas vabaneda unehäiretest ning õigesti puhata. Tähelepanu all on ka järjekordse tähemärgi esindajad.
Osa 9 - Tervis. Tähelepanuvajadus. Mediteerimine
On väga oluline hoida inimestega häid suhteid, toita ennast heade emotsioonidega ning püsida kõrges energias – kõike seda selleks, et olla terve. Negatiivsed mõtted tõmbavad ligi haiguseid ja panevad meid ise ennast hävitama. Lisaks terviseteemadele avab Tene inimeste tähelepanuvajaduse tagamaid ja seda, miks kuulsaks saamine on paljudele eesmärk omaette. Juttu tuleb ka sellest, millised võimalused on meil kõigil mediteerimiseks ja kuidas leida just endale sobiv viis selleks. Nagu ikka, räägib Tene lähemalt ka järjekordse tähemärgi esindajatest.
Osa 8 - Seksuaalenergia ja kirg. Wu wei. Edasiviivad jõud
Inimene on võimekas ja täis elujõudu, kui temas on piisavalt seksuaalenergiat. Kuidas seda edasiviivat energiat endas kasvatada ja mida teha selleks, et seksuaalenergia ei vaibuks ära ega muutuks ka agressiivseks? Mis muudab mõne inimese teiste jaoks atraktiivseks ja miks välisest ilust sageli ei piisa? Spirituaalne teejuht Tene Laul avab energiate toimimise tagamaid. Mis on wu wei ja kuidas seda praktiseerida? Millised on edasiviivad jõud elus ja kuidas minna kaasa muutustega, saame samuti teada. Lisaks tuleb juttu järjekordse tähemärgi esindajatest.
Osa 7 - Lapsevanemaks saamine. Numbrid ja sõnumid. Deja Vu
Millal on õige aeg saada laps ja miks soov lapsevanemaks saada vahel ei täitu? Paljud naised otsivad Tene käest vastust just sellele küsimusele. Lisaks süveneme numbritesse ja saame teada, millised sõnumid neis peituvad, mida tähendavad pidevalt meie tähelepanu köitvad numbrikombinatsioonid ning millest räägib sünnikuupäev. Mis on Deja Vu ja mida sellest järeldada? Juttu tuleb ka tähemärkide tasakaalus ja tasakaalututest versioonidest ning süveneme järjekordse tähemärgi esindajatesse.
Osa 6 - Kuidas luua positiivset energiat ning viia oma soovid ja unistused täide
Mida teha selleks, et unistused täituksid? Kuidas hoida end negatiivse energia eest? Millal kasutada loogikat, millal intuitsiooni? Miks uudishimu on vahel hea, vahel aga toksiline? Kuidas toita kollektiivset energiat? Spirituaalne teejuht Tene Laul aitab leida vastused, õpetades lisaks, kuidas igaüks saab ise tervendada end minevikus juhtunud traumadest. Lisaks saame teada, miks ei tohi perfektsionismi rakendada inimsuhetes ning taas tuleb juttu järjekordse tähemärgi esindajatest.
Osa 5 - Saatus ja unenäod
Kas saatus on ette määratud või on kõik siiski inimese enda teha? Tene Laul avab saatuse erinevaid külgi, aidates hoida elus õiget kurssi. Unenäod on üks olulisematest teemadest, millega Tene poole pöördutakse, ta on aastaid unenägusid tõlkinud ja kirjutanud oma kodulehele põhjaliku unenägude seletaja. Saates avab Tene ukse unenägude maailma, et olulised sümbolid saaksid tõlgitud ja tulevikku kuulutavad sõnumid vastu võetud. Taas tuleb juttu ka ühe päikesemärgi esindajatest.
Osa 4 - Anded ja autentsus, intuitsioon ja hirmud, energia
Mis on minu anne, küsivad inimesed selgeltnägijate vastuvõtul väga sageli. Spirituaalse teejuhina aitab Tene Laul leida inimestel üles oma tugevused ja loomuliku ande. Saame teada, miks on oluline usaldada ja järgida intuitsiooni, kuidas tulla toime ja saada üle hirmudest ning mil viisil mõjutab meid energia, mida saame nii toidust kui ka sõnadest. Lisaks tuleb juttu järjekordse päikesemärgi esindajatest.
Osa 3 - Muutused aastal 2022, üleminek 3D maailmast 5D maailma
Aasta 2022 on suurte muutuste aasta ning mitte alati ei taju inimesed selliseid protsesse valutult ja positiivsena. Spirituaalne teejuht Tene Laul aitab mõista, milleks on meil kõigil sel aastal tohutu potentsiaal, millised muutused meid ees ootavad, mida tähendab 3D maailmast 5D maailma liikumine ja kuidas aru saada, millises faasis oma elus hetkel oled. Juttu tuleb ka üleminekusodiaakidest ja ühe järjekordse päikesemärgi esindajatest.
Osa 2 - Hingetüübid romantilistes suhetes: hingesugulane, kaksikleek ja karmakaaslane
Selgeltnägija Tene Laul jätkab romantilistes suhetes võimalike hingetüüpide tutvustamist. Kes on hingesugulane, kes kaksikleek ja kes karmakaaslane? Saame teada, kuidas praktiseerida tingimusteta armastust ning mis on baasenergia ja kuidas seda luua. Õpime tundma iseseisvust kui iseloomujoont ning taas tuleb juttu ühe päikesemärgi esindajatest.
Osa 1 - Hingetüübid romantilistes suhetes: saatusekaaslane ja elukaaslashing
Spirituaalne teejuht Tene Laul aitab meil märgata võimalusi, mida kiires muutumises olev maailm sel aastal inimestele pakub. Tema visioonid ja teadmised loovad igaühele võimaluse muuta oma elu soovitud suunas, parandada suhteid, saavutada eesmärke ja liikuda unistuste täitumisele lähemale. Suhted on alati number üks teema, romantilistes suhetes võime kohata saatusekaaslast ja elukaaslashinge. Kes nad on ja kuidas neid ära tunda? Lisaks tuleb igas saates juttu ühe päikesemärgi esindajatest.