Logo

Võrkpalli Eesti MV

Credit24 Meistriliiga poolfinaali kordusetenduses otsustavad Eesti meistrivõistluste esimese finalisti Pärnu VK ja TalTech. Neist esimene pole käimasoleval hooajal oma parimate päevade tasemel, samas eurosarjas kaasa teinud TalTech on indu täis.
Eesti
2022
6. aprill 2022 - finaali 4.mäng Pärnu VK - Bigbank Tartu
Käes on finaalseeria neljas mäng, meeskondi kaks, meistritiitleid üks. Mängitakse nelja võiduni.
4. aprill 2022 - finaali 3.mäng Bigbank Tartu - Pärnu VK
Nelja võiduni mängitav finaalseeria on jõudnud kolmanda mänguni. Kui üks finalistidest pidi poolfinaalseerias mängima viis mängu, siis teine piirdus kolme mänguga. Kas lisapuhkepäevad hakkavad mõju avaldama ning tugevam meeskond hakkab eest ära libisema või on tegemist võrdsete vastasseisuga?
Osa 11 - finaali 2.mäng Pärnu VK - Bigbank Tartu
Meistritiitlile mängivad veel vaid kaks meeskonda, kes selgusid paaridest TalTech - Pärnu VK ja BigBank Tartu - Selver Tallinn. Finaalis tagas esimesena koha Tartu Bigbank, kes oli poolfinaalseerias mängudega 3–0 üle Tallinna Selverist. Kui tänaseks päevaks on seljataga juba finaalseeria esimene mäng, siis kas täna teise mänguga seis võrdustub või läheb üks meeskondadest juba 2:0 juhtima?
Osa 10 - finaali 1.mäng Bigbank Tartu - Pärnu VK
Kolme võiduni mängitavad poolfinaalseeriad paaride TalTech - Pärnu VK ja BigBank Tartu - Selver Tallinn vahel selgitasid Eesti meistri tiitlile mängivad meeskonnad. Eesti meistriks saab see võistkond, kes esimesena saavutab neli võitu. Kas ühe meeskonna ülekaal on nii veenev, et meister selgub juba esimese nelja mänguga või on meistri selgitamiseks vaja koguni seitset mängu?
Osa 9 - 5. poolfinaal TalTech-Pärnu VK
Võrkpalli Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria Pärnu Võrkpalliklubi ja TalTechi vahel on jõudnud otsustava viienda mänguni. TalTech võitis seeria kaks esimest mängu, kuid viimased kaks on kuulunud Pärnule. Finaalis ootab oma vastast teise poolfinaalseeria võitnud Tartu Bigbank.
Osa 7 - 4. poolfinaal Pärnu VK - TalTech
Selles Eesti meistrivõistluste poolfinaalpaaris vajavad finaali pääsuks parema selgitamiseks TalTech ja Pärnu VK meeskonnad vähemalt 4 mängu. TalTech juhib kolme võiduni peetavat seeriat mängudega 2:1. Esimene finalist selgus kolmapäeval, kui Tartu Bigbank võitis seeria Tallinna Selveri vastu.
Osa 6 - 3. poolfinaal TalTech - Pärnu VK
Pärast Credit24 Meistriliiga lõppu jätkatakse parima Eesti klubi välja selgitamisega. Selles Eesti meistrivõistluste poolfinaalpaaris on sarnaselt Credit24 Meistriliiga poolfinaalile vastamisi TalTech ja Pärnu VK. Balti liiga poolfinaalis oli kindlalt parem TalTechi võistkond, kes alistas Pärnu kindlalt 3:0.
Osa 5 - 3. poolfinaal BigBank Tartu - Selver Tallinn
Veebruari lõpus krooniti tänane kodusaali meeskond Tartu Bigbank Credit24 Meistriliiga võitjaks. Selver Tallinn jäi Credit24 Meistriliiga nelja parema seast sootuks välja ning ihkab kindlasti Eesti meistrivõistlustel pääseda medalimängudesse. Siin poolfinaalis on Tallinna meeskonnal aga väga raske vastane.
Osa 4 - 2. poolfinaal Selver Tallinn - BigBank Tartu
BigBank Tartu võttis Credit24 Meistriliiga põhitabelis vastu vaid ühe kaotuse ja seda just Selver Tallinnalt. Detsembris peetud tasavägine kohtumine Sõle Spordikeskuses kuulus 3:2 Selverile. Nüüd on tegemist aga kohtumisega mõisa peale ehk Selver ja BigBank selgitavad Eesti meistrivõistluste teise finalisti.
Osa 3 - 2. poolfinaal Pärnu VK - TalTech
Credit24 Meistriliiga poolfinaali kordusetenduses otsustavad Eesti meistrivõistluste esimese finalisti Pärnu VK ja TalTech. Neist esimene pole käimasoleval hooajal oma parimate päevade tasemel, samas eurosarjas kaasa teinud TalTech on indu täis.
Osa 2 - 1. poolfinaal BigBank Tartu - Selver Tallinn
Eesti meistrivõistluste teise finalisti selgitavad tugev BigBank Tartu ja Selver Tallinn. Neist viimane jäi Credit24 Meistriliiga nelja parema seast välja ning ihkab Eesti meistrivõistlustel pääseda medalimängu, kuid poolfinaalis on neil ees väga raske vastane.
Osa 1 - 1. poolfinaal TalTech - Pärnu VK
Pärast Credit24 Meistriliiga lõppu jätkatakse parima Eesti klubi välja selgitamisega. Eesti meistrivõistluste poolfinaalis lähevad sarnaselt Credit24 Meistriliiga poolfinaalile vastamisi TalTech ja Pärnu VK.