Logo

Käsikäes Aasiasse

Noored on jõudnud Phi Phi saarele. Tutvutakse kohaliku elu ja naabruses olevate pisemate saartega. Jana ja Ivo jäävad ootamatult tormi kätte. Ivo võtab osa ohtlikust võistlusest.
Osa 10 - Viimane!
Saate viimases osas käiakse Balil kohaliku ravitseja ja selgeltnägija juures. Täidetakse viimased kaasa antud ülesanded ja proovitakse, mis tunne on vee all kõndida.
Osa 9
Jana ja Ivo seiklused jätkuvad troopilisel Bali saarel. Esimese asjana võetakse keset ööd ette tülikas reis aktiivse vulkaani tippu. Noored õpivad kohaliku ehtemeistri juures. Kohtutakse nii politsei kui delfiinidega.
Osa 8
Noored liiguvad Kambodzha pealinna Phnom Penhi. Elu Kambodzhas tekitab vastakaid tundeid. Jana ja Ivo tutvuvad sealse verise ajalooga. Sooritatakse Mihkel Raua kaasa antud reisiülesanne. Käiakse kohaliku tätoveerija juures.
Osa 7
Noored liiguvad edasi Kambodzhasse, ent piiriületus ei lähe nii sujuvalt, kui loodeti. Jana ja Ivo tutvuvad Siem Reapiga ning alustavad öösel sõitu Angkor Wati, et sealseid tohutuid templeid avastada.
Osa 6
Täna sõidavad noored Põhja-Taisse kuulsa munga juurde. Munk tutvustab elu ökofarmis, kus tegeldakse jooga ja meditatsiooniga ning toitutakse vaid taimedest.
Osa 5
Noored on jõudnud Phi Phi saarele. Tutvutakse kohaliku elu ja naabruses olevate pisemate saartega. Jana ja Ivo jäävad ootamatult tormi kätte. Ivo võtab osa ohtlikust võistlusest.
Osa 4
Jana ja Ivo liiguvad Samui saarelt edasi Ko Tao saarele, et läbida koolitus edasijõudnute sukeldumises. Noortel on tarvis sooritada süvasukeldumine ja öösukeldumine. Ettevõtmine osutub aga Ivo jaoks oodatust raskemaks.
Osa 3
Seiklused jätkuvad kaunil Samui saarel. Noored avastavad kohalikke koskesid ja asuvad täitma esimest ülesannet, korraldada võidusõit kohalikega.
Osa 2
Tänases osas liiguvad Jana ja Ivo Bangkokist Pattayasse. Ees ootab kohalik pöörane ööelu ja Ivo otsustab vastu astuda enda kõrgusekartusele.
Osa 1 - Uus reisisaade
"Käsikäes Aasiasse" räägib näitleja Ivo Reinoki ja tema fotograafist elukaaslase Jana reisiseiklustest ettearvamatus Aasias. Esimeses saates tutvustavad noored end vaatajatele ja räägivad, millest reisi nimel loobuma pidid. Ühtlasi saavad ka sõpradelt kaasa ülesanded, et reis poleks liialt lihtne. Ees ootavad palmid, meri ja ootamatud sekeldused.