Logo
Nähtav ainult Eestis.

Kogujad

Tänases saates esitleb Laitse mees üliharuldast tõldautode kollektsiooni, näeme Pärnus asuvat Eesti vingeimat akordionite kogu ja Maaülikooli tudeng presenteerib vabariigi suurimat elusmadude erakogu. Lisaks vaatame, kuidas Tallinna mees kogub... numbreid.
Eesti
2015
31. august 2015 - Hooaja viimane!
Hooaega lõpetavas erisaates selgitame välja Eesti kõige erilisema ja vingema kollektsiooni. Samuti toome vaatajateni kogujate TOP 10 edetabeli.
24. august 2015
Tänases saates esitleb Pärnu mees üliharuldasi maamootoreid, Lavassaare kortermajas müriseb mudelrongide kollektsioon ja lisaks rabab meid jalust Keila detektoristi hõbedakogu.
17. august 2015
Tänases saates külastame vanatehnika varjupaika. Lisaks näeme haruldaste Vene autode kollektsiooni ning teeme ülevaate Teise maailmasõja aegse militaarvarustuse kogust.
10. august 2015
Tänases saates näeme suurt lennukite kollektsioone, külastame aabitsate kogujat ja uurime, mida põnevat leidub ühes elevantide kollektsioonis.
15. juuni 2015
Tänases saates näeme Tallinna meest, kellel on 1000 mobiiltelefoni ja külastame Leesist pärit Hennu, kes kogub telliskive. Lisaks esitleb üks mustamäelane meile oma pöörast viskikogu ja noor ema näitab, kuidas jahtida öökulle.
8. juuni 2015
Täna vaatame kunstiõpetaja Heli Eesti vingeimat nukkude kogu ja kinnisvarahindaja Marguse superautode kollektsiooni. Lisaks väisame vabariigi parimat vanajalgrataste kogu Väätsal ning näeme Lagedi mehe relvade kollektsiooni, mille hulka kuulub ka sõitev tank.
1. juuni 2015
Algab lõbus saatesari Eesti kõige põnevamatest kollektsioonidest ja ägedamatest kogujatest. Valik on uskumatult kirju, sest kogutakse tõepoolest kõike - haruldastest markidest kuni tankideni välja. Avasaates vaatame üle tohutu sangamakkide kollektsiooni ja uudistame vägevat mootorrataste kogu. Lisaks astume sisse maasikakööki, kus eranditult kogu sisustus on maasikatega kaunistatud ning uurime vinget salvrättide kollektsiooni.
3. august 2015
Tänases osas näeme suurt veoautode kollektsiooni, uurime, kui palju on võimalik ühte kohta kokku saada reklaaminänni ja vaatame põnevat traktorite mudelite kogu. Lisaks tutvustatakse meile ülivinget muusikainstrumentide kollektsiooni.
27. juuli 2015
Tänases osas vaatame üle toreda vanade busside kollektsiooni, näeme kui palju on võimalik erinevaid pandasid koguda ja saame teada, milline näeb välja ühe filmitegija kollektsioon. Lisaks tutvume ka vinge välgumihklikoguga.
20. juuli 2015
Tänases saates lähme külla Gertile, kes kogub õllepurke ja Tallinna tüdrukule, kelle huviks on nätsude kogumine. Lisaks näeme 79-aastast Tallinna meest, kes kogub küünlaid ja vaatame ühte põnevat kitsarööpmelise raudtee-teemalist kollektsiooni, mis sisaldab muuhulgas ka ronge ja vedureid.
13. juuli 2015
Tänases saates näeme suurt topiste kollektsiooni, vaatame üle Eesti suurima õllesiltide kogu ning uurime lähemalt ägedat pastakate kogu. Lisaks tutvume põneva telefonide ja pangakaartide kollektsiooniga.
6. juuli 2015
Täna külastame endist Riigikogu liiget Väino Lindet, kes kogub päkapikke. Tallinna rokimees esitleb 50ndate aastate stilistika kogu, heidame pilgu Eesti suurimale kaotatud asjade kollektsioonile ja näeme visiitkaarte, mida kogub verinoor Koeru ärimees.
29. juuni 2015
Eksklusiivselt näeme tänases saates Maksuameti poolt konfiskeeritud asjade kollektsiooni, mis toob pisara silma igal kaabakal. Näkiallika talu peremehel on üle 60 000 tööriista ja Eesti haruldaseim välikemmerg. Läheme külla viiele "tapjakoerale", kes müdistavad 2-toalises Kopli korteris ja külastame meest, kelle kireks on Lanz Bulldog vanatraktorid.
22. juuni 2015
Tänases saates esitleb Laitse mees üliharuldast tõldautode kollektsiooni, näeme Pärnus asuvat Eesti vingeimat akordionite kogu ja Maaülikooli tudeng presenteerib vabariigi suurimat elusmadude erakogu. Lisaks vaatame, kuidas Tallinna mees kogub... numbreid.