Logo

Restart

Gerdi teed ristuvad tema noorepõlvearmastusega ja ta on sunnitud endalt küsima, kas vana kirg on veel alles. Kas see naine on veel seesama inimene, kes ta oli kunagi ammu? Sven ja Luisa veedavad aina rohkem aega koos. Tiit teeb meeleheitliku sammu. Marion mõtleb välja uue plaani, kuidas oma eesmärgile lähemale jõuda.
28. mai 2015 - Viimane!
Marion tunnistab Evale üles oma kohutava saladuse. Ootamatul taaskohtumisel vennaga kuuleb Luisa nii mõndagi üllatavat. Vihahoos võtab Sven kasutusele äärmuslikud abinõud. Tiidu tervis on ohus. Luisa on valmis Gerdile uut võimalust andma - ainult ühelt tingimusel. Gerd seisab silmitsi elu suurima dilemmaga - kas valida armastus oma naise või töö vastu. Kas ta suudab oma elu taas rööbastele juhtida?
14. mai 2015
Gerd tunneb uut lootust, aga ootamatud sündmused ei lase rahuolekul tekkida. Ta peab võtma vastu uue otsuse. Sidorovi ja Mareki koostöö võtab uue suuna. Tiit on raskes seisus ja Eva ei tea, mida kõigest arvata. Sven teeb suuri tulevikuplaane, aga Luisa soov tuleb tema jaoks üllatusena. Marioni ja Oliveri vaheline pinge kasvab plahvatusohtlikuks ning see hakkab mõjutama ka teisi inimesi nende ümber.
7. mai 2015
Tiit tuleb tagasi ja ütleb, et kõik on hästi. Aga kas on? Eval on raske isa ja venna vahel pooli valida. Sveni jalgealune kõigub. Luisa uus elu on ohus ning ta otsusekindlus pannakse proovile. Marion püüab oma tundeid maha suruda. Gerd tunneb, et on viimaks senisele elule selja keeranud, kui Sidorov talle ootamatult ahvatleva ettepaneku teeb.
30. aprill 2015
Svenile hakkab uus elu oma mõju avaldama. Marek ei ole rahul projekti edenemisega. Remondijärg jõuab keldrisse, aga kõik ei lähe sugugi nii, nagu oodatud. Eva läheb deidile. Marioni armukade kallim tahab teada, kas Marionil on ikka veel Gerdi vastu tunded.
23. aprill 2015
Gerdi painab minevik, ta tahab teada, millest isa räägib. Luisa hinges hakkab pead tõstma kahtluseiva - mis siis, kui ta ei langetanudki õiget otsust? Juhuslikult tutvub Luisa meeldiva mehega. Sven püüab kõigest hingest tööl vajalikku austust saavutada. Ärni satub uutesse äpardustesse.
16. aprill 2015
Gerdi teed ristuvad tema noorepõlvearmastusega ja ta on sunnitud endalt küsima, kas vana kirg on veel alles. Kas see naine on veel seesama inimene, kes ta oli kunagi ammu? Sven ja Luisa veedavad aina rohkem aega koos. Tiit teeb meeleheitliku sammu. Marion mõtleb välja uue plaani, kuidas oma eesmärgile lähemale jõuda.
9. aprill 2015
Gert saab kongis Ärniga lähemalt tuttavaks ja meeste vahel tekib sõprus. Kui Ärni talle oma firmas tööd pakub, on Gert sügavalt üllatunud. Ka Luisa elus on uued väljakutsed - põnev töö advokaadibüroos. Kõik ei ole siiski roosiline. Lahkuminek on hakanud Magnusele raskelt mõjuma. Sveni ja Gerdi sõprusest on saanud vaen. Eval on uus idee, kuidas Gerdile lähemale saada.
2. aprill 2015
Gert vaevleb murtud südame käes ega suuda ennast kätte võtta. Ootamatult koju saabuv Luisa näeb veidi liiga palju. Sveni uus töö paneb tema võimed proovile. Talle saab selgeks, et leping Marekiga ei olnud pooltki nii hea diil, nagu ta uskus. Marion on hakanud oma käitumist kahetsema. Ave annab Evale naiselikku nõu, kuidas oma tahtmist saada. Luisa palub Sveni abi, aga asjad võtavad ootamatu pöörde.
26. märts 2015
Sveni ja Gerdi suhted on pingelised, Sven teeb vihahoos otsustava sammu. Marion sunnib Gerti otsustama, aga mees ei suuda. Pettunud Eva otsustab ise Gerdiga rääkima minna. Luisa ja Sveni suhted soojenevad. Ärnil tuleb hea äriidee. Vana tuttav Peeter pinnib Tiitu.
19. märts 2015
Kodumaine põnevus-draamasari mehest, kelle elu variseb hetkega koost. Gerd (Sten Karpov) on abielus kauni Luisaga (Mari-Liis Lill). Tal on armas laps, mugav kodu ja hea töö Mareki (Priit Võigemast) ehitusfirmas. Kuid õnneliku peresuhte varjus naudib Gerd üha ohtlikumat armuelu ja ka tööl hakkavad tuuled pöörduma. Gerdi süüdistatakse omavolitsemises ja tema lähim kolleeg Sven (Alo Kõrve) mässitakse reeturlikku vandenõusse. Tagatipuks ilmub ootamatult välja Gerdi isa, kellega ta pole juba lapspõlvest saadik kohtunud. Ainsa päevaga pöördub tema senine muretu elu pea peale...