Logo

Armastuse malev

Välja tuleb Liina ja Sandri hästihoitud saladus. Teised osalised katsuvad aru saada kas värske paar on ikka päriselt suhet loomas või sõlmiti ratsionaalne liit auhinnaraha võitmiseks? Liina ja Sander saadetakse sisutuspoodi ja tülliminekuvõimalus on jälle käeulatuses. Angela ja Rauno tähistavad sünnipäeva ja teiste suunas lendavad ootamatult krõbedad sõnad. Kas Stepan ja Karl leiavad endale kaaslased ja millised paarid pääsevad finaali 10 000 euro nimel võistlema?
Eesti
2021
Osa 11 - Suur finaal!
Kordus! Salu talu saunamaja saab lõplikult valmis ja sisustatud. Mida suutsid kaksteist ehituskogemuseta noort vaid paari nädalaga meister Kermo Jürmanni käe all korda saata? Finaalipaarid lähevad viimasele romantilise kohtingule ja saab selgeks, kas just kokku saanud paarid on ikka teineteise jaoks loodud. Televaatajad otsustavad, kumb paar peaks saatest lahkuma 10 000 eurose auhinnaga - kas Iiris ja Xavier või Maarja-Liis ja Siim.
Osa 10
Šokeeriva paaride vahetuse järel on malevlaste suhted nii sassis kui üldse olla saavad. Kuidas pettunud Gabriel, Marit ja Arvi malevas edasi olla suudavad? Kuidas paarisuhtekollaps mõjub ehitusele ja kas saunamaja saab üldse valmis? Värskelt teineteist leidnud Iiris ja Xavier ning Maarja-Liis ja Siim lähevad kohtingule ning saab selgeks, kas nad tegid ikka õige valiku. Selguvad finaalipaarid, kes pääsevad konkureerima 10 000 eurosele auhinnale.
Osa 9
Malevas on armukolmnurk, Iirise südame nimel peavad verbaalset lahingut Arvi ja Leho. Mehed üritavad füüsilise jõuga selgeks teha, kumb väärib neiu tähelepanu. Iirisel on aga hoopis teised plaanid ja need šokeerivad kõiki. Maarja-Liisil seisab ees raske valik, kas eelistada südame või mõistuse häält?
Osa 8
Kellel tuleb koju minna? Arvil või Lehol; Agnesel või Annikal; Siimul, Gabrielil või Maarja-Liisil? Kellele lahkuja ruumi teeb?
Osa 7
Maarja-Liis kahtleb kas ta tegi Siimu Gabrieli vastu vahetades õige otsuse. Armuvalu tuleb avalikuks ja paaridel tuleb suhted selgeks saada. Emotsionaalne Annika leiab võimaluse Leho korralikult läbi sõimata. Kuidas läheb Lehol ja Agnesel, kas neist saab maleva neljas paar? Malevlasi tabab šokk, sest suhted seisavad paigal ja Grete toob ootamatu sõnumi.
Osa 6
Malevasse saabus jokker Agnes, kes saab tema esimeseks kaaslaseks ja kes peab uuele paarile ruumi tegema? Agnese tervituspeol läheb nii mõnigi mees liiale ja põletab silla ühisesse tulevikku.
Osa 5
Malevas on moodustunud kolm tugevat paari. Ülejäänute valikuvõimalused on ahtad. Leho, Arvi ja Kristi pole suhet leidnud ja teineteise leidmiseks on vähe võimalusi. Saatesse saabub uus osaline ja hirm kaaslase kaotamise ees teeb osalised närviliseks.
Osa 4
Kas malevasse jääb napsutamise ja madala töökultuuriga silma paistav Kermo või esimesel õhtul terve seltskonna närvi ajanud Leho. Peobuss viib malevlased Tartus lõbutsema.
Osa 3
Saatesse saabub jokker ja lööb osaliste paarivahetusplaanid segamini. Maarja-Liis ja Gabriel lähevad esimesele romantilisele kohtingule, kuid neiu pole kindel, kas ta tegi üldse õige valiku. Jokkeri saabumispidu muutub ühe neiu jaoks õudusunenäoks.
Osa 2
Armastuseotsinguil noored peavad maha esimese suurema peo ja pimeduse varjus aetakse tünnisaunas armuasju. Öised romantilised seiklused tulevad välja ja saatuse irooniana peavad tülis noored minema „romantilisele“ kohtingule. Kristi ja Kermo tormiliselt alanud suhe kisub kohe kiiva. Mida teeb Siim, et Maarja-Liisi süda tagasi võita?
Osa 1 - Kirglik suhtereality!
Üheksa vallalist noort kogunevad Järvamaale Salu tallu otsima armastust ja restaureerima vana saunamaja. Kas hullu moodi tööd tehes tuleb armastus, nagu ütleb kirjandusklassika või tekitab koos töötamine hoopis tülisid? Kirgliku suhtedraama avasaates moodustavad osalised paarid, kes elavad ja töötavad koos. Esimeste päevadega saab selgeks, et kõik pole kuld mis hiilgab ja esmapilgu põhjal tehtud kaaslasevalikuid tuleb kibedalt kahetseda. Saatejuht on Eesti seksikaim naine Grete Paia.
Osa 10 - Suur finaal!
Paarid lähevad viimasele, üliromantilise kohtingule. Kas Sander ja Liina suudavad tülitsemiseta lõpuni välja vedada? Millega üllatab Rauno Angelat? Kas Jaan ja Mari-Liis leiavad tee ühiseks edasiminekuks või lõpebki nende armulugu malevas? Finaalsaates saab näha, milline näeb välja täielikult renoveeritud ja sisustatud Körtpärtli talumaja ja selgub paar, kes võidab 10 000 eurose auhinnaraha.
Osa 9
Välja tuleb Liina ja Sandri hästihoitud saladus. Teised osalised katsuvad aru saada kas värske paar on ikka päriselt suhet loomas või sõlmiti ratsionaalne liit auhinnaraha võitmiseks? Liina ja Sander saadetakse sisutuspoodi ja tülliminekuvõimalus on jälle käeulatuses. Angela ja Rauno tähistavad sünnipäeva ja teiste suunas lendavad ootamatult krõbedad sõnad. Kas Stepan ja Karl leiavad endale kaaslased ja millised paarid pääsevad finaali 10 000 euro nimel võistlema?
Osa 8
Milline mees saadab naise enda eest välikempsu puhastama? Milliseks kujunevad provokatiivse Karli ja ülejäänud malevlaste suhted ning kes peab vahetult enne lõpuponnistust kohvrid pakkima?
Osa 7
Kas Sander saab Liinaga uue võimaluse või on saatusel armunud mehele veel lööke varuks? Saate lõpp läheneb, 10 000 eurot auhinnaraha on juba käeulatuses ja hakatakse punuma intriige saate võitmiseks. Kas kavalad plaanid on edukad? Saatesse saabub uus osaline, kas ta suudab endale kaaslase leida või tuleb üksi telki kolida?
Osa 6
Armastuse malev Sandri ja Liiliani teravaks kiskunud suhe areneb suhtedraamaks, millest ei ole tagasiteed. Malevlased hääletavad osalist, kes nende arvates saatesse ei sobi ja üks osaline peab lahkuma. Mis ajab Angela aegajal pööraselt kiljuma? Avalikuks tuleb ootamatu ja kentsakas foobia.
Osa 5
Armastuse maleva noored pääsevad lõpuks ometi peole ja ükski pidu ei möödu üllatusteta. Ülemeelikus tujus osalisi ootab uus osaline, kes lööb senised suhted totaalselt sassi. Rauno ja Angela tunnevad end napsuste kaaslaste hulgas ebamugavalt ja lendu lastakse sõnad, mis lõppevad solvumise ja pisaratega.
Osa 4
Tee tööd ja näe vaeva peab paika! Armastuse malevas on tekkinud kaks tugevat paari. Ülejäänute valikuvõimalused on aga ahtad ja paaride vahetamiseks on vähe võimalusi. Sander pingutab Liina südame tagasivõitmiseks ja laagriplatsil saab selgeks kui head on noorte seksuaalteadmised.
Osa 3
Kas rulaga Armastuse malevasse sisse kihutanud Rauno ja sportliku Angela esimesest pilgust süttinud „jaanituli“ jääbki põlema? Mida näevad otsekohese jutu ja hoolitsetud välimusega Raunos ülejäänud laagrilised? Saatesse saabub uus osaline ja Sander loodab, et lõpuks ometi on saatus tema palvetele vastanud.
Osa 2
Armastuse malevas tekkinud Jaanide armukolmnurk lahendatakse tantsulahinguga. Õhtusel peol lähevad lendu järjekordsed "naljad", mis suhetele saatuslikuks saavad. Saatesse saabub uus osaline, mis tähendab, et keegi peab ka lahkuma.
Osa 1 - Kirglik suhtereality!
Üheksa vallalist noort kogunevad Körtpärtli tallu otsima armastust ja restaureerima vana elumaja. Tõsielueksperimendiga pannakse proovile Eesti kirjandusklassika kõige levinuim tsitaat „tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka armastus“. Suhete loomiseks tuleb osalistel kohe moodustada paarid, kes elavad ja töötavad koos. Maha peetakse esimene pöörane pidu ja hommikul tuleb nii mõnelgi osalisel valimatult lendu lastud sõnu kibeldalt kahetseda.