Logo
Vaadatav -3977 tundi

Kuuuurija

Eetris on lugu näitleja Marje Metsuriga, kes peab juba mitu aastat võitlust Õismäel korteriühistuga. Nimelt on kortermaja evakuatsiooni väljapääs 16 korruselises majas blokeeritud ning abi ei näi olevat ka Päästeametist.
Eesti
2021
Osa 9
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob Eesti elu varjatud poolest päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat.
Osa 8
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob Eesti elu varjatud poolest päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat.
Osa 7
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat. Selles saates uurime seda, kuidas kümned ja kümned eesti inimesed tellisid endale moodsa moodulmaja aga täna on ilma nii oma rahast kui majast. Kuhu rahad kadusid ja kes selle ettevõtte taga on?
Osa 6
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad. Selles saates räägime ühe Tartu perega, kes sattus tänavu talvel naabrite tõttu väga ekstreemsesse olukorda. Nimelt ei kütnud naabrid oma pindasid suure külmaga ning kahe väikese lapsega pere pidi elama kohutavates tingimustes. Kuigi pere pöördus ka kohaliku omavalitsuse poole, siis kahjuks abi nad ei saanud kusagilt!
Osa 5
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat. Tänases saates räägib 33aastane mees, mis moodi ta kaheks ja pooleks aastaks vägistamise paragrahvi alusel vangi pandi. Hiljem leidsid aga kaks kohtuastet, et mees on süütu.
Osa 4
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat. Seekord räägime saates sellest, kuidas ohtlik sarivägistaja ihkab enneaegselt vabadusse ja käib juba Tartu lähedal tööl.
Osa 3
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat. Selles saates uurime, miks on tuhanded lõunaeestlased ilma kiirest internetipüsiühendusest. Tuleb välja, et ühe väikese seltskonna tõttu on internetiäri toppama jäänud ja kadunud on ka 4 miljoni eest eurotoetusi.
Osa 2
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat. Tänane saade räägib Põlvas juhtunud politseivägivallast. Nimelt kaebab üks pereisa, et kolm politseinikku oleksid ta äärepealt surnuks kägistanud.
Osa 1 - Uus hooaeg!
Esimeses saates uurime palju tähelepanu saanud Tabasalu Pihlakodu, kust tuli aastalõpus šokeerivat infot seoses eakate klientide seksuaalse ärakasutamisega 55-aastase hooldaja poolt. „Kuuuurija“ allika sõnul ei töötanud seal mitte ainult vanu inimesi ärakasutav seksuaalkiskja vaid ka narkomaan. Mis eesti hooldekodudes toimub ja kuidas me saaksime neid olukordi paremini ära hoida? Õõvastava juhtumi valguses avab esimest korda suu ka üks asutuse töötaja, kelle sõnul on avalikkusele rääkimata veel palju olulisi detaile. Saatejuht Katrin Lust.
Osa 15 - Hooaja viimane!
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat. Hooaja viimases saates annab intervjuu kurikuulsaks palgamõrvariks tituleeritud Imre Arakas. Räägime sellest, mis siis täpselt Iirimaal juhtus, kas läks ta sinna kedagi tapma ja miks ta istub täna Leedu vanglas.
Osa 14
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat kodumaa eripaigust, millest tihti rääkida ei taheta.
Osa 13
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad. Tänases saate esimeses pooles on traagiline lugu sellest, kuidas üks perekond tahtis taastada põlengus kaotatud kodu aga jäi laenulepingu tingimuste tõttu sellest hoopis ilma. Saate teine lugu räägib aga sellest kuidas populaarses Facebooki ostu-müügikeskkonnas tehakse heausksetel ostjatel taskud tühjaks.
Osa 12
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat. Tänases saates läheme suvisele Prangli saarele, kus rikaste saare elanike vahel on lahvatanud suur tüli ning mis paisub kui pärmitaigen – väidetav vägivald, süüdistused ja kohtuvaidlus. Saate teises pooles räägime aga Meelis Laoga sellest, mida ta arvab tänastest kriminaalidest.
Osa 10
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat. Tänases saates jõuab vaatajani kaks teemat, mis mõlemad seotud patsientide haavatavusega. Esimene lugu räägib lihtsa operatsiooni läbi teinud naise valusatest tagajärgedest. Saate teine lugu uurib patsientide delikaatsete andmete levitamise skandaali tagamaid.
Osa 9
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad. Seekord räägime sellest, mis juhtub siis kui üürnik annab omanikule tagasi korteri, mis ei ole natuke segamini või kulunud, vaid puruks on läinud üürimise ajal isegi aknaklaasid. Saate teises pooles räägime naisega, kellelt võeti ära väike tütreke 11 aastat tagasi.
Osa 8
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat kodumaa eripaigust. Täna räägime sellest, et investeerimispettused ohustavad eestlaste sääste. Saates räägivad oma loo kaks petuskeemi ohvriks langenud eestlast, sealhulgas 72-aastane Arno, kes kaotas 35 000 eurot. Saate teises pooles tutvustame maailma tasemel Eesti profivõitlejaid, keda peaks kartma iga ennast täis patsaan.
Osa 7
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad. Täna võetakse vaatluse alla ühe Eesti pere pärandivaidlus. Kolme lapse isa pärandas oma vara kahele tütrele. Pärast isa surma otsustas nende vend testamendi kohtus vaidlustada. Vaidlus on kestnud aastaid ja pärandvara on jäänud jagamata. Uurime kuidas võiks see keeruline lugu laheneda ja miks venivad kohtuvaidlused sageli aastatepikkuseks?
Osa 6
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat kodumaa eripaigust, millest tihti rääkida ei taheta. Selles saates räägime ühe naisega, kes läks Tallinnas hambaarsti juurde. Hambaarsti tööde tulemusel oli naine aga pidevates valudes ning lõpuks selgus, et arst oli teinud ravivea.
Osa 5
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat kodumaa eripaigust, millest tihti rääkida ei taheta. Selles saates räägime raamatupidajaga, kes kaotas kôik oma säästud netikelmidele. Kuidas see ometi juhtuda sai, kui naine ei vajutanud ühtegi võõrast linki.
Osa 4
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat kodumaa eripaigust, millest tihti rääkida ei taheta. Seekord keskendume Nõmme elanikele, kes on äärmiselt rahulolematud uue krematooriumihoone pärast, mis asub nende elamupiirkonna vahetus läheduses. Konflikt linnaosa ja sealsete elanike vahel sai alguse juba neli aastat tagasi, mil hakati rajatist kavandama. Lisaks räägib Kiili valla mees sellest, kuidas ta on üritanud ligi 8 aastat vallaga asju ajada aga tulemust ei näi niipea tulevat. Nimelt on vaja Roberti majal projekte, mida vald aga juba aastaid vastu ei võta.
Osa 3
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat kodumaa eripaigust, millest tihti rääkida ei taheta. Selles saates räägib endine eriüksuslane, kuidas naine teda päevapealt maha jättis ning lastega minema kolis. Mees ei ole kuude kaupa saanud oma lastega suhelda ning väidab, et lastekaitsjate silmis on isad oma muredega võrreldes emade muredega täiesti nähtamatud.
Osa 2
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat kodumaa eripaigust, millest tihti rääkida ei taheta. Tänases saates sõidame Paidesse, kus ühes hooldekodus anti 94-aastasele prouale tema lähedaste teadmata kangeid psühhotroopseid ravimeid. Loo teeb šokeerivaks see, et kanged rahustid tegid vanainimesest paari nädalaga liikumatu voodihaige ning perearst, kes need vanainimesele välja kirjutas, ei käinud oma patsienti kunagi vaatamas.
Osa 1 - Uus hooaeg!
Saatejuht Katrin Lust võtab taaskord julgelt ette nii mõnegi jaoks ebamugavad teemad ning toob päevavalgele nii häirivat kui ka üllatavat kodumaa eripaigust, millest tihti rääkida ei taheta. Uue hooaja avaosas asub "Kuuuurija" lahendama jahmatavat lugu ühest Eestimaa vallast, kust eestlasi sunnitakse lahkuma oma kodudest, et teha ruumi sõjapõgenikele.
Osa 17
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Hooaja viimane Kuuuurija käis Haanja looduspargis. Kohalike sõnul ostetakse sealkandis metsa kokku äärmiselt alatute võtetega. Väidetavalt puudub metsaärimeestel igasugune austus looduse vastu ning raha saamise nimel raiutakse puid rohkem kui iial varem.
Osa 16
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Selles saates sõidame Peipsi ääres ja uurime, kas tõesti hakkab tulevikus kohalik reovesi voolama otse Kauksi randa. Kohalikud elanikud on igaljuhul uue reovee pumpla asukoha pärast endast väljas. Saate teises pooles räägime Iisraelis toodetud tarkvarast, mis võimaldab kasvõi haamriga puruks löödud telefonist kätte saada kustutatud pildid, sõnumid ja palju muud infot.
Osa 15
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Tänases saates räägime õnnetu saatusega naisest, kes kaotas tööõnnetuses oma näpud. Kuna Anneli käis tööl mustalt ehk mitteametlikult jäi ta ilma nii käest kui igasugustest toetustest. Teine tänane lugu jutustab Mariannast, kes soovis Lasnamäe korteris remonti teha. Sotsiaalmeediast leitud firmaga hoogsalt alanud ehitustööd on aga jäänud venima ning ähvardavad lõppeda kohtus.
Osa 13
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Tänases saates räägime sellest, kuidas 76-aastane vanaproua langes seksuaalvägivalla ohvriks. Saate teises pooles läheme aga maalilisse Taevaskotta Põlvamaal, mis võib varsti muutuda mudaauguks.
Osa 12
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Seekord räägime jõhkrast tiktoki kiusust, mis on saavutanud lausa uue taseme. Lapsevanemate sõnul on olukord hullemast hullem ning abi pole loota kusagilt! Saate teises pooles läheme külla Aavole, kellega kohtusime ka veebruari Kuuuurija saates. Värska hooldekodus inimvareks muutunud mees on nüüdseks heades kätes ning vahepeal kõvasti kosunud.
Osa 11
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Räägime kuidas pahatahtlikud inimesed on üles leidnud ka lasteabi telefoninumbrid ja kuhu nad on võimelised tegema valevihje ka kõige korralikuma perekonna kohta. Saate teises pooles kohtume Viljandist pärit Marjuga, kes räägib sellest, kuidas ta sai telefoniarve koos summaga mängu eest, mida ta ei ole enda sõnul mitte kunagi elus mänginud.
Osa 10
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Läheme Antsla külje alla Vaabinasse, kus on taaskord lahvatanud suur tüli teejupi pärast. Saate teises pooles räägime staažikast koolidirektorist, kellele Jõhvi Maakohus määras ligi 16 aastat trellide taga.
Osa 9
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Tänases saates räägib Valgast pärit poliitik Ester Karuse, kuidas kohalik vald andis ta 800 eurose tahvelarvuti pärast kohtusse. Saate teises pooles sõidame Väike-Maarjasse, kus kaks naabrimeest veavad teelõigu pärast vägikaigast.
Osa 8
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Selles saates läheme Võhmasse, kus ehitaja jättis pooleli suure kortermaja renoveerimistööd ning kuuekümne korteriga maja elanikud elavad lausa ebainimväärsetes tingimustes.
Osa 7
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Selles saates võtame ette ühe Tallinna Lasnamäel asuva toidupoe, kus väidetavalt koheldi eesti prouat väga halvasti. Naise sõnul ei räägitud selles poes riigikeelt ning töötingimused olid allapoole igasugust arvestust. Uurime, mis poes toimub ning kas tõesti koheldakse töötajaid seal halvasti.
Osa 6
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Tänases saates uurime ühe põlenud hotelli saagat, mida katab saladusteloor. Kas tõesti süttis hotell elektrilistel põhjustel või oli seal taga midagi enamat. Saate teises pooles sõidame Pärnumaale, kus valla abiga parandati ära kanalisatsiooni veetrass. Kõik lõppes aga sellega, et kohalike kortermajade keldrid uputasid.
Osa 5
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Tänase saate esimeses pooles räägime Jaaguga, kes üüris Tallinna kesklinnas korterit, mille igas toas oli üleval valvekaamera. Saate teise pooles aga räägime kuulsa laulja Kalmer Tennosaare tütre Kadriga.
Osa 4
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Tänases saates uurime üht hooldekodus juhtunud lugu. Lähedased kardavad, et hooldusasutus on jätnud mehe nälga. Hooldekodu väidab aga vastupidist. Saate teises pooles räägime hambahaldjas Heinoga.
Osa 3
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Tänases saates räägime uskumatu loo sellest, kuidas välismaised netikelmid kasutasid oma pettuste korda saatmisteks eesti poliitiku ID kaarti ja eesti vanaproua arvelduskontot. Pettusega puutusid kokku sajad eestlased.
Osa 2
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Tänases saates otsib saatejuht kontakti ärimees Margus Valdesega, keda mitmed naised süüdistavad siivutus käitumises. Saate teises pooles kohtume Odessast pärit Sergeiga, kes väidab et Eesti ärimees Marcel Vichmann on jätnud tuhanded ukrainlased hätta.
Osa 1
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin alustab uue hooajaga ning võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Avasaates räägime kuidas netikelmid said valmis LHV panga võltsitud kodulehe ja püüdsid panga kliendid niimoodi püünisesse, et inimesed ei saanud esimese hooga isegi aru kuhu nende elusäästud kadusid.
Osa 15
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Selles saates räägime tänavamuusiku Ivariga tema raskest elust. Nimelt väidab Ivar, et MUPO tuli talle ilma põhjuseta kallale ning teda alandatakse pidevalt tänaval. Saate teises pooles räägime mehega, keda saatis kriminaalne minevik, kuid kes leidis Lootuse külast midagi, mis aitas tal end täielikult muuta.
Osa 14
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Tänase saate esimene lugu räägib uskumatust juhtumist, kus üks 71-aastane proua läks enda sõnul müüma ühte oma korteritest, kuid ostja sai enesele teadmata justkui loteriivõidu. Proua müüs talle ühe korteri asemel hoopiski kaks korterit ilma, et ostja ja müüja oleksid sellest aru saanud. Teises loos räägib Helen Kõpp, kuidas tõsielusaate võtted tema vaimsele tervisele mõjusid.
Osa 13
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Saate esimeses pooles räägib üks härra sarivõlgnikust. Sarivõlgnikul omakorda on ka päris huvitav versioon asjadest. Saate teises pooles sõidame Viru-Nigulasse, kuhu planeeritakse ehitada Eesti esimene tuumajaam.
Osa 12
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Selles saates räägib Boldi klient sellest, kuidas ta sai kullerilt peksa. Naine oli löögi tagajärjel mitu nädalat kodus ning talle tehti ka ômblused. Kuller ise ütleb, et ohver noris tüli ja tal ei jäänud muud üle kui teda lüüa.
Osa 11
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Tänases saates räägime sellest, kuidas Eesti surnumatjate vahel on puhkenud justkui sõda. Võitlus käib sisuliselt iga surnud hinge pärast.
Osa 10
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Seekordses saates räägib võlakütt Lembitu Kitt Kuuuurijale, kuidas ta ligi 3 aastat põhjuseta trellide taga oli. Kas tõesti saadeti süütu mees vangi või on siin loos midagi enamat?
Osa 9
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Sel korral räägime kunsti võltsimisest ja sellest, kuidas sajad kui mitte tuhanded inimesed arvavad, et nad on investeerinud hinnalisse teosesse aga tegelikult võib neil seinas olla hoopis odav võltsing.
Osa 8
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Seekordses saates teeme loo naisega, kes elab ilma elektrita aga saab kummalisel kombel elektriarveid edasi. Kuidas on see võimalik uurime saates.
Osa 7
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Tänases saates vaatame Nõmme elanike uskumatut tüli läbisõidutee üle. Tüli on muutunud juba füüsiliseks ja lahendust aitab leida Eesti kohtuveski. Toimetuse täpsustus. Nõmme läbisõidutee vaidluse osapooleks olevate Kõnnu tn T2 kinnistu omanike kommentaar saatele kättesaadav siit: https://kuuuurija.postimees.ee/7628663/saade-nomme-eramaja-elanikud-on-naabritega-raksus-ja-lahendust-aitab-otsida-kohus
Osa 6
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Selles saates räägib ühe ostukeskuse turvamees, millise kohutava terrori all ta koroona ajal elas. Nimelt filmis üks klient temast video ja postitas sotsiaalmeediasse ning nimetas meest jõhkardiks. Täna on turvamees kliendi kohtusse andnud.
Osa 5
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Selles saates sõidame külla 93-aastasele Ainole, kes kinkis suvila lapselapsele ning soovis, et too jätaks maja järeltulevatele põlvedele. Juhtus aga nii, et poja tütar müüs maja Aino tagaselja maha ning nüüd on proua paljaste pihkudega.
Osa 4
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole. Selles saates räägime tunnustatud arstiga, kes elab juba mitmeid aastaid ilma veeta ja käib seda toomas pudelite ja kanistritega allikalt. Kuidas on selline olukord Tartu külje all võimalik…
Osa 3
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole, mis peidab endas kaasahaaravaid lugusid. Seekord sõidame Kesk-Eestisse, kus ühes kortermajas käib juba pikemat aega kodusõda. Nimelt terroriseerib üks majaelanik teisi ning abi pole politseilt loota.
Osa 2
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole, mis peidab endas kaasahaaravaid lugusid. Selles saates räägib kurva loo ema, kelle poeg sõideti surnuks ning avarii põhjustaja ei ole jõudnud tänase päevani oma karistust kandma. Ema ei suuda uskuda, et tema poja elu ei maksa justkui mitte midagi.
Osa 1
Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole, mis peidab endas kaasahaaravaid lugusid. Tänases saates sõidame Pärnumaale, kus üks noor pere ostis väidetavalt järelmaksuga maja. Kuus aastat hiljem teatas omanik aga et maja nad endale ei saa ja nad on kõigest üürnikud. Perel ei jäänud üle muud kui kolme tütrega kodust välja kolida ning alustada kõike nullist.
Osa 18
Väsimatu Katrin Lust jätkab võitlust ülekohtu ja ebaõiglusega. Seekord räägib õnnetu üksikema sellest, kuidas tema 11-aastane poeg sai hakkama suuremat sorti jamaga. Saate teises pooles uurime, kas toidukappide toit on väärt kraam.
Osa 17
Väsimatu Katrin Lust jätkab võitlust ülekohtu ja ebaõiglusega. Tänases saates räägime sellest kuidas kena Eesti naine leidis endale ilukirurgi käbi Instagrami. Saate teine osa räägib aga sellest kuidas Tallinna vanalinna parkimiskohad on hõivanud riigiasutuste töötajate autod. Nende kallite kohtade eest ei pea nad tasuma mitte midagi.
Osa 16
Väsimatu Katrin Lust jätkab võitlust ülekohtu ja ebaõiglusega. Räägime sellest, et tänavu kevadel läks põlema Tallinnas Pae tänaval suur kortermaja. Nüüd on elanikud hädas, et kindlustus ei pruugi majaga seotud kahjusid korvata. Saate teises pooles räägime soome blogija Hennaga, kes kirjutab eesti söögikohtadest nii, et sajad tuhanded soomlased selle järgi meie restorane ja kohvikuid külastavad.
Osa 15
Väsimatu Katrin Lust jätkab võitlust ülekohtu ja ebaõiglusega. Seekord räägib Tallinna mees meile, kuidas ta läks ühe hambaravi kliiniku reklaami õnge ja uskus, et kui ta laseb oma hammastega teha eksperimenti saab ta endale tuttuue naeratuse. Läks aga nii, et mehel on nüüd suus ainult köndid. Saate teises pooles räägib Paldiski õigeusukiriku preester Igor Prekup, mida ta arvab venelaste tegudest Ukrainas.
Osa 14
Väsimatu Katrin Lust jätkab võitlust ülekohtu ja ebaõiglusega. Selles saates räägib Mehis meile sellest, kuidas Tallinna kesklinnas pandi keset päeva pihta tema auto aga politsei ei vaevunud tema autovargust isegi mitte uurima. Saate teises pooles räägime loo kurvast hobusest, kes sattus halva omaniku juurde ja kes lasi mädanema tema jala.
Osa 13
Väsimatu Katrin Lust jätkab võitlust ülekohtu ja ebaõiglusega. Selles saates võtame luubi alla Anterro, keda kiusatakse jõhkralt TikTokis, kogu tema perekond elab juba üle aasta aja jõhkra terrori all. Saate teises pooles aga vaatame, kuidas saab Eesti hakkama Ukraina põgenike majutamisega.
Osa 12
Väsimatu Katrin Lust jätkab võitlust ülekohtu ja ebaõiglusega. Seekord vaatame Instagrami staaride omavahelist võitlust kohtus. Kas tõesti hakkavad nüüd kohtusse jõudma ka sotsiaalmeedia masinad. Saate teises pooles räägime Viljandist pärit mehega sellest, kuidas telefonihelin võttis tema nimel 6000 eurot laenu.
Osa 11
Väsimatu Katrin Lust jätkab võitlust ülekohtu ja ebaõiglusega. Ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole, mis peidab endas põnevaid, kurioosseid ja kaasahaaravaid lugusid. Seekordseslles saates räägime mehega, kel õnnestus tunnustatud kohtutäitur oma koha pealt maha võtta. Nimelt hakkas mees täituriga vaidlema kui sai aru, et too on saatnud talle alusetu nõude. Saate teises pooles sõidame Loksale, kus kohalik rahvas elas aastaid noamehe hirmu all, kes tänavu sügisel kahtlastel asjaoludel merel uppus.
Osa 10
Väsimatu Katrin Lust jätkab võitlust ülekohtu ja ebaõiglusega. Ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole, mis peidab endas põnevaid, kurioosseid ja kaasahaaravaid lugusid. Selles saates räägib noor ema meile sellest, kuidas ta sattus sünnitusmajas konfliktsesse olukorda ämmaemandaga, mis päädis sellega, et naine viidi lapse juurest ära kinnisesse asutusse. Saate teises pooles räägime sellest, kuidas üks mees põdes läbi koroona nii, et sellest ei jäänud digilukku mitte mingisugust jälge.
Osa 9
Väsimatu Katrin Lust jätkab võitlust ülekohtu ja ebaõiglusega. Ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole, mis peidab endas kurioosseid lugusid. Seekordses saates sõidame Maardusse, kus üks tore pere tellis endale prügi äravedamise teenuse. Asja uurima hakates selgus, et firma, kes prügi ära viis, ei omanud selleks tööks luba ning Keskkonnaameti sõnul on tegu väga problemaatilise prügiärimehega. Saate teises pooles uurime, mis seisus on meie riigi pommivarjendid. Tuleb välja, et neid praktiliselt pole.