Logo
Vaadatav 278 päeva

Reede ÕHTU!

Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Eesti
Osa 26
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Tänase saate külalised on kogenud telemehed ja saatejuhid Roald Johannson ning Jüri Muttika. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 25
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Tänases saates panevad oma oskused proovile legendaarses teleseriaalis "Õnne 13" abielupaari mängivad Anne Veesaar ja Raivo E.Tamm. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 24
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Seekord on võistlemas telesõu Tähtede täht uue hooaja ühed peategelased mitmekülgne muusik Antti Kammiste ja kaasaegse souli laulja-laulukirjutaja Anett. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 23
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Tänase saate erikülalisteks on näitlejad Ülle Kaljuste ja Liis Haab. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 22
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Seekord panevad oma võimed proovile Spordiaasta tähed 2023 galal aasta naissportlaseks nimetatud ujuja Eneli Jefimova ja tema treener, aasta treeneriks tituleeritud Henry Hein. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 21
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Tänased võistlejad on Eesti korvpalli üks värvikamaid persoone Andres Sõber ja pea sama värvikas spordikommentaator Kalev Kruus. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 20
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Tänase saate erikülalised on "Telehommik" saatejuhid Romi Hasa ja Kristjan Gold. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 19
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Tänases saates on külalisteks armastatud raadiohääled Alari Kivisaar ja Maris Järva. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 18
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Tänase saate külalised on näitlejad Jan Uuspõld ja Ott Sepp. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 17
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 16
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 15
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Tänased külalised on näitleja ja meelelahutaja Henrik Normann ning armastatud telemees Kristjan Jõekalda. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 14
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Seekord on erikülalisteks abikaasad, kolme lapse vanemad pianist Johan Randvere ja laulja Evelin Samuel. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 13
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Seekord proovivad lisaks saatejuhtidele oma osavust Jaagup Kreem ning Ott Lepland. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 12
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Seekord on külalisteks Daniel Levi Viinalass koos oma naise Eleriga. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 11
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” üllatab lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kahe humoorika ja kaasahaarava vooruga, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Seekord aitavad paremust selgitada Hendrik Sal-Saller ja Mihkel Raud. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 10
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” üllatab lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kahe humoorika ja kaasahaarava vooruga, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Tänase saate külalised on Dagmar Oja ja Rolf Roosalu. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 9
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” üllatab lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kahe humoorika ja kaasahaarava vooruga, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Seekord on tegemist poliitikute erisaatega ning võistkondades on Jüri Ratas ning Urmas Reinsalu. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 8
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” üllatab vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kahe humoorika ja kaasahaarava vooruga, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Tänase saate külalised on endised tippjalgpallurid Mart Poom ja Martin Reim. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 7
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” toob lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele saatesse ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige kaasvõistleja. Tänase saate erikülalised on sarja "Naised vormis" politseinikke kehastavad Kristel Aaslaid ja Grete Kuld. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 6
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” on läbinud täienduskuuri ning lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele on saates ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige kaasvõistleja. Tänase saate külalised on andekas kunstnik, lasteraamatute autor Mari Parve koos abikaasa, multitalent Jesper Parve'ga. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 5
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” on läbinud täienduskuuri ning lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele on saates ka kaks uut humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige kaasvõistleja. Tänane saade on sarja "Papsid" eri, kus saatekülalisteks on näitlejad Tiit Sukk ja Priit Loog. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 4
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” näitab sel hooajal lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kahe uue humoorika ja kaasahaarava vooruga, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige kaasvõistleja. Tänase saate teema on Kanal 2 - 30 ja saatekülalisteks seekord Peeter Võsa, Keili Sükijainen, Tõnis Sarap, Mart Normet, Eda-Liis Kann ja Elo Mõttus-Leppik. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 3
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” näitab sel hooajal lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kahe uue humoorika ja kaasahaarava vooruga, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige kaasvõistleja. Tänases saates on külalisteks armastatud muusikutepaar Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 2
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” on läbinud täienduskuuri ning üllatab algaval hooajal lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kahe uue humoorika ja kaasahaarava vooruga, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige kaasvõistleja. Seekord on saates külas tippkokad Orm Oja ja Peeter Pihel. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 1
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” on üllatab lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kahe humoorika ja kaasahaarava vooruga, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Tänases saates asuvad erinevates vaimukates võistlustes omavahel mõõtu võtma tippsportlased Kristina Šmigun-Vähi ja Saskia Alusalu. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 18
Seekord astuvad koos saatejuhtidega vastamisi laulja ja muusikaprodutsent Andres Kõpper ning näitleja ja hiljuti debüütsingli välja andnud Franz Malmsten, kes pöörastes ja lustakates mängudes üksteisega mõõtu võtavad. Saate võitja saab valida heategevusorganisatsiooni, kellele võidusumma annetada. Saadet veavad tiimijuhid ja saatejuht, kes on loomulikult Õhtu enda saatejuhid Piret, Jüri ja Robi.
Osa 17
Koos saatejuhtidega astuvad vastamisi Eesti ajaloo üks paremaid jalgpallureid Ragnar Klavan ja räppar villemdrillem, kes pöörastes ja lustakates mängudes üksteisega mõõtu võtavad. Saate võitja saab valida heategevusorganisatsiooni, kellele võidusumma annetada. Saadet veavad tiimijuhid ja saatejuht, kes on loomulikult Õhtu enda saatejuhid Piret, Jüri ja Robi.
Osa 16
Täna astuvad koos saatejuhtidega vastamisi koomik Märt Koik ja laulja Mikk Saar, kes pöörastes ja lustakates mängudes üksteisega mõõtu võtavad. Saate võitja saab valida heategevusorganisatsiooni, kellele võidusumma annetada. Saadet veavad tiimijuhid ja saatejuht, kes on loomulikult Õhtu enda saatejuhid Piret, Jüri ja Robi.
Osa 15
Koos saatejuhtidega astuvad vastamisi Tähtede tähe staarid, mitmekülgne laulja Synne ja uus üllataja muusikataevas Tõnis Sarap, kes pöörastes ja lustakates mängudes üksteisega mõõtu võtavad. Saate võitja saab valida heategevusorganisatsiooni, kellele võidusumma annetada. Saadet veavad tiimijuhid ja saatejuht, kes on loomulikult Õhtu enda saatejuhid Piret, Jüri ja Robi.
Osa 14
Seekord astuvad koos saatejuhtidega vastamisi sisustusfirma Shishi disainerid ning omanikud Mart Haber ja Taivo Piller, kes võtavad mõõtu pöörastes ja lustakates mängudes. Saate võitja saab valida heategevusorganisatsiooni, kellele võidusumma annetada. Saadet veavad tiimijuhid ja saatejuht, kes on loomulikult Õhtu enda saatejuhid Piret, Jüri ja Robi.
Osa 13
Koos saatejuhtidega astuvad vastamisi olümpiavõitjad Gerd Kanter ja Erki Nool, kes pöörastes ja lustakates mängudes üksteisega mõõtu võtavad. Saate võitja saab valida heategevusorganisatsiooni, kellele võidusumma annetada. Saadet veavad tiimijuhid ja saatejuht, kes on loomulikult Õhtu enda saatejuhid Piret, Jüri ja Robi.
Osa 12
Koos saatejuhtidega astuvad vastamisi kaks armastatud Eesti inimest, kes pöörastes ja lustakates mängudes üksteisega mõõtu võtavad. Saate võitja saab valida heategevusorganisatsiooni, kellele võidusumma annetada. Tänases saates võtavad mõõtu näitlejad Christopher Rajaveer ja Märten Metsaviir. Saadet veavad tiimijuhid ja saatejuht, kes on loomulikult Õhtu enda saatejuhid Piret, Jüri ja Robi.
Osa 11
Koos saatejuhtidega astuvad vastamisi kaks armastatud Eesti inimest, kes pöörastes ja lustakates mängudes üksteisega mõõtu võtavad. Seekordse paremuse peavad selgitama omavahel saatejuhid ja sisustusfännid Keili Sükijainen ja Merlin Miido. Saate võitja saab valida heategevusorganisatsiooni, kellele võidusumma annetada. Saadet veavad tiimijuhid ja saatejuht, kes on loomulikult Õhtu enda saatejuhid Piret, Jüri ja Robi.
Osa 10
Koos saatejuhtidega astuvad vastamisi kaks armastatud Eesti inimest, kes pöörastes ja lustakates mängudes üksteisega mõõtu võtavad.. Tänase saate vastasteks on Eesti Laul 2023 superfinalistid, Bedwettersi solist Joosep Järvesaar ja Ollie. Saate võitja saab valida heategevusorganisatsiooni, kellele võidusumma annetada. Saadet veavad tiimijuhid ja saatejuht, kes on loomulikult Õhtu enda saatejuhid Piret, Jüri ja Robi.
Osa 9
Koos saatejuhtidega astuvad vastamisi kaks armastatud Eesti inimest, kes pöörastes ja lustakates mängudes üksteisega mõõtu võtavad. Tänases saates püüavad omavahelist paremust selgitada sarja «Sassis» kaks peategelasi kehastavat näitlejannat Ragne Pekarev ja Karin Rask. Saate võitja saab valida heategevusorganisatsiooni, kellele võidusumma annetada. Saadet veavad tiimijuhid ja saatejuht, kes on loomulikult Õhtu enda saatejuhid Piret, Jüri ja Robi.
Osa 8
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Koos saatejuhtidega astuvad vastamisi kaks armastatud Eesti inimest, kes pöörastes ja lustakates mängudes üksteisega mõõtu võtavad. Seekordses vastasseisus on Mart Kivastiku filmi "Taevatrepp" näitlejad Mait Malmsten ja Hannes Hermaküla. Võitja saab valida heategevusorganisatsiooni, kellele võidusumma annetada.
Osa 7
Aasta parimas meelelahutussaates astuvad koos saatejuhtidega vastamisi kaks armastatud lauljat Anne Veski ja Reet Linna. Naistepäeva erisaates võetakse lustakates mängudes üksteisega mõõtu ning saate võitja saab valida heategevusorganisatsiooni, kellele võidusumma annetada. Saadet veavad tiimijuhid ja saatejuht, kes on loomulikult Õhtu enda saatejuhid Piret, Jüri ja Robi.
Osa 6
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 5
Koos saatejuhtidega astuvad vastamisi kaks armastatud Eesti inimest, kes pöörastes ja lustakates mängudes üksteisega mõõtu võtavad. Saate võitja saab valida heategevusorganisatsiooni, kellele võidusumma annetada. Saadet veavad tiimijuhid ja saatejuht, kes on loomulikult Õhtu enda saatejuhid Piret, Jüri ja Robi.
Osa 4
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 3
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 2
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 1
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 15
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 14
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 13
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 12
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 11
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 10
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 9
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 8
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 7
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 6
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 5
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 4
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 3
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 2
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 1
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 35
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 34
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 33
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 32
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 31
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 30
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 29
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 28
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 27
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 26
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Tänase saate erikülalised on Getter Jaani ja Uku Suviste. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 25
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 24
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 23
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 22
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 21
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 20
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 19
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 18
Igal reedel võtavad kaks tiimi eesotsas saatejuhtide Pireti, Roberti või Jüriga koos armastatud ja tuntud saatekülalistega üksteisega mõõtu erinevates pöörastes ülesannetes. Õhtu saatele omasel moel ei ole aga ükski võistlus päris tavaline. Nii tuleb võistlejatel end proovile panna näiteks mängudes nagu “mõttemadin” ja “kired ja lihased”. Heategevusliku saate võitja annetab 500 eurot enda valitud organisatsioonile.
Osa 17
Igal reedel võtavad kaks tiimi eesotsas saatejuhtide Pireti, Roberti või Jüriga koos armastatud ja tuntud saatekülalistega üksteisega mõõtu erinevates pöörastes ülesannetes. Õhtu saatele omasel moel ei ole aga ükski võistlus päris tavaline. Nii tuleb võistlejatel end proovile panna näiteks mängudes nagu “mõttemadin” ja “kired ja lihased”. Heategevusliku saate võitja annetab 500 eurot enda valitud organisatsioonile.
Osa 16
Igal reedel võtavad kaks tiimi eesotsas saatejuhtide Pireti, Roberti või Jüriga koos armastatud ja tuntud saatekülalistega üksteisega mõõtu erinevates pöörastes ülesannetes. Õhtu saatele omasel moel ei ole aga ükski võistlus päris tavaline. Nii tuleb võistlejatel end proovile panna näiteks mängudes nagu “mõttemadin” ja “kired ja lihased”. Heategevusliku saate võitja annetab 500 eurot enda valitud organisatsioonile.
Osa 15
Igal reedel võtavad kaks tiimi eesotsas saatejuhtide Pireti, Roberti või Jüriga koos armastatud ja tuntud saatekülalistega üksteisega mõõtu erinevates pöörastes ülesannetes. Õhtu saatele omasel moel ei ole aga ükski võistlus päris tavaline. Nii tuleb võistlejatel end proovile panna näiteks mängudes nagu “mõttemadin” ja “kired ja lihased”. Heategevusliku saate võitja annetab 500 eurot enda valitud organisatsioonile.
Osa 14
Igal reedel võtavad kaks tiimi eesotsas saatejuhtide Pireti, Roberti või Jüriga koos armastatud ja tuntud saatekülalistega üksteisega mõõtu erinevates pöörastes ülesannetes. Õhtu saatele omasel moel ei ole aga ükski võistlus päris tavaline. Nii tuleb võistlejatel end proovile panna näiteks mängudes nagu “mõttemadin” ja “kired ja lihased”. Heategevusliku saate võitja annetab 500 eurot enda valitud organisatsioonile.
Osa 13
Igal reedel võtavad kaks tiimi eesotsas saatejuhtide Pireti, Roberti või Jüriga koos armastatud ja tuntud saatekülalistega üksteisega mõõtu erinevates pöörastes ülesannetes. Õhtu saatele omasel moel ei ole aga ükski võistlus päris tavaline. Nii tuleb võistlejatel end proovile panna näiteks mängudes nagu “mõttemadin” ja “kired ja lihased”. Heategevusliku saate võitja annetab 500 eurot enda valitud organisatsioonile.
Osa 12
Igal reedel võtavad kaks tiimi eesotsas saatejuhtide Pireti, Roberti või Jüriga koos armastatud ja tuntud saatekülalistega üksteisega mõõtu erinevates pöörastes ülesannetes. Õhtu saatele omasel moel ei ole aga ükski võistlus päris tavaline. Nii tuleb võistlejatel end proovile panna näiteks mängudes nagu “mõttemadin” ja “kired ja lihased”. Heategevusliku saate võitja annetab 500 eurot enda valitud organisatsioonile.
Osa 11
Igal reedel võtavad kaks tiimi eesotsas saatejuhtide Pireti, Roberti või Jüriga koos armastatud ja tuntud saatekülalistega üksteisega mõõtu erinevates pöörastes ülesannetes. Õhtu saatele omasel moel ei ole aga ükski võistlus päris tavaline. Nii tuleb võistlejatel end proovile panna näiteks mängudes nagu “mõttemadin” ja “kired ja lihased”. Heategevusliku saate võitja annetab 500 eurot enda valitud organisatsioonile.
Osa 10
Igal reedel võtavad kaks tiimi eesotsas saatejuhtide Pireti, Roberti või Jüriga koos armastatud ja tuntud saatekülalistega üksteisega mõõtu erinevates pöörastes ülesannetes. Õhtu saatele omasel moel ei ole aga ükski võistlus päris tavaline. Nii tuleb võistlejatel end proovile panna näiteks mängudes nagu “mõttemadin” ja “kired ja lihased”. Heategevusliku saate võitja annetab 500 eurot enda valitud organisatsioonile.
Osa 9
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 8
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 7
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 6
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 5
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 4
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 3
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 2
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Osa 1
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.