Logo

Žiguliga isamaal

Millised sõidukid kogunesid Eesti suurimale Žigulide kokkutulekule? Kui suured pisarad tulevad silmist välja, kui süüa Eesti kõige kangemat tšillit? Saatejuhid Robert Rool ja Kristjan Ojang.
Eesti
2021
Osa 14
Hoogsa matkasaate viimases osas on reisisellid Hiiumaal. Siinkandis on ägedad kaptenid, sitked kalurid ja osavad skulptorid. Käes on reisi lõpp ja seda tähistatakse suurelt - Kristjan ja Robert saavad rolli metsiku lääne etenduses!
Osa 13
Žigulid jätavad selja taha Mandri-Eesti ja suunduvad Muhu- ja Saaremaale. Uudishimu terita filmist „Siin me oleme” tuttav maanteemuhk ja Salme maapõue varandused. Saatejuhid on Robert Rool ja Kristjan Ojang.
Osa 12
Millised sõidukid kogunesid Eesti suurimale Žigulide kokkutulekule? Kui suured pisarad tulevad silmist välja, kui süüa Eesti kõige kangemat tšillit? Saatejuhid Robert Rool ja Kristjan Ojang.
Osa 11
Lääne-Virumaal on võimalik leida üles Eesti kõige madalam koht ning näha, mis juhtub siis, kuid panna plahvatama 7000 tonni lõhkeinet. Robert ja Kristjan panevad oma kunstnikuoskused proovile Rakveres ja vajutavad gaasi põhja põllurallil Äksis. Saatejuhid Robert Rool ja Kristjan Ojang.
Osa 10
Seekordses saates otsustavad Kristjan ja Robert minna appi Eesti sõudemeeskonnale ning kandideerivad olümpiakoondise abilisteks. Kuidas sportlikud katsed Viljandi järvel õnnestusid? Saatejuhid Robert Rool ja Kristjan Ojang.
Osa 9
Robert ja Kristjan saavad seekordses saates käe valgeks üherattalise mootorrattaga sõitmisel. Valgast leitakse aga üles Eesti võimsaim Žiguli, millega tuleb maha pidada üks korralik kiirendusvõistlus. Saatejuhid Robert Rool ja Kristjan Ojang.
Osa 8
Mis imeloom on vesioinas? Tänases saates avastame Võrumaad ja tutvume erakordselt suure telefonide, mobiiltelefonide ja arvutite koguga. Saatejuhid Robert Rool ja Kristjan Ojang.
Osa 7
Robert ja Kristjan saavad omal nahal tunda palveränduri kurnavat elu Vastseliinas. Võrus avastab reisiseltskond Žigulidel aga autokollektsioon, kus leidub ka sõidukeid, mida mulja maailmas enam alles ei olegi. Saatejuhid Robert Rool ja Kristjan Ojang.
Osa 6
Setumaa sõbralike inimeste kõrval avastavad Žiguli-reisisellid seekord ka kagu-Eesti maalilist piirkonda. Saame tuttavaks otsekohese relvakogujaga ja käime korraks ära ka Venemaal. Saatejuhid Robert Rool ja Kristjan Ojang.
Osa 5
Reisituur jõuab seekord Setomaale, kus Kristjan ja Robert peavad ära õppima kohaliku keele, kohalikud peokombed ja kohalikud tantsud. Kuidas raske katsumusega hakkama saadakse? Saatejuhid Robert Rool ja Kristjan Ojang.
Osa 4
Peipsi-äärne kuulus sibulatee peidab imelisi vaatamisväärsusi, veel põnevamaid inimesi ja Žigulidel reisijaid segadusse ajavaid näitusi. Esimene sõit üle Emajõe tehakse ka äsja renoveeritud Kavastu praamiga. Saatejuhid Robert Rool ja Kristjan Ojang.
Osa 3
Täna alustavad Žigulid teekonda Peipsi ääres. Mida põnevat võib näha Vasknarvas ja kuidas pannakse reisiseltskonna teadmise proovile Mustvees? Robert ja Kristjan võtavad vastu väljakutse meisterdada mootorsaega valmis puust Žiguli. Saatejuhid Robert Rool ja Kristjan Ojang.
Osa 2
Kui tavalised inimesed viskavad tühjad pudelid ära, siis tegelikult saab nendest ka suvila ja sauna ehitada. Reisiseltskond Žigulidel külastab hiigelsuurt Narva põlevkivikarjääri ja võtab koha sisse 50 miljonit eurot maksva ekskavaatori juhikabiinis. Saatejuhid Robert Rool ja Kristjan Ojang.
Osa 1
Esimene saade viib reisisellid Ida-Virumaale, kus saadakse lähemalt tuttavaks Narva omapäraste vaatamisväärsustega ja tehakse kiiremad tiirud sealse leiutaja Aleksei ulmeliste masinatega. Saatejuhid Robert Rool ja Kristjan Ojang.