Logo

Suve ÕHTU!

Toome suvisesse Saaremaa stuudiosse viikingipaadid! Külla tulevad tõelised maailmakodanikud Mart Haber ja Taivo Piller, kelle hubane maakodu asub Muhu saarel. Kristel Aaslaid viib meid Kuressaares oma lapsepõlveradadele. Aitame saarlastel kohukesi teha ja uue jogurti välja mõelda!
Eesti
2021
Osa 5 - Viimane! Tartus
Oleme kolinud Reede Õhtu mängulise saate stuudiost välja, et nautida ilusat ilma ning panna meeskonnad veel suuremate katsumuste ette! Sel korral oleme Tartu Lodjakojas ning kaptenite kõrval asuvad võistlustulle eurolaulik Laura Põldvere ning aasta meelelahutaja Andrei Zevakin. Kes võidab viie vooru kokkuvõttes saate ning miks mõlemad ühel hetkel vette hüppavad, selgub saates!
Osa 4 - Viljandis
Sel korral lõbutseb Suve Õhtu seltskond Lõuna Eestis, linnas mida ajalooliselt kutsuti saksa keeles Fellin ehk Viljandi. Kaptenite kõrval võtavad mõõtu erinevates meelelahutuslikes võistlustes kaks kohalikku meest - kogu Eestit uhkelt Eurovisioonil esindanud, laulja ja Viljandi oma lemmik armeenia juurtega poiss- Stefan ning rahva poolt palavalt armastatud Eestimaa kõige kultuursem kulturist Ott Kiivikas.
Osa 3 - Pärnus
Suvel seikleme ringi Eestimaa kaunites paikades ning täna oleme suvepealinnas Pärnus! Pärnu on tuntud spaade-paradiisina ning olemegi ennast mõnusalt sisse seadnud Tervise Paradiisi terrassile, kus meid ootab ees huvitav ja mänguline suve Õhtu! Kaptenite kõrval astuvad võistlustulle Endla teatri palavalt armastatud näitlejad Kadri Rämmeld ja Sander Rebane! Viie mängu käigus selgitame välja, kes on päeva parim meeskond! Selle jaoks tulevad meile appi ka mitmed väga põnevad üllatuskülalised!
Osa 2 - Tallinnas
Oleme kolinud Reede Õhtu mängulise saate stuudiost välja, et nautida ilusat ilma ning panna meeskonnad veel suuremate katsumuste ette! Sel korral oleme Tallinnas Iglupargis ning kaptenite kõrval asuvad võistlustulle kaks parimat sõpra - Jaagup Kreem ja Kristjan Jõekalda. Kes võidab viie vooru kokkuvõttes saate ning mida uut meeste kohta teada saame, selgub saates!
Osa 1 - Rakveres
Suve Õhtu ringreis mööda Eestit tutvustab Eestimaa ägedamaid linnu, kus veedame aega koos põnevate inimestega. Sel korral oleme Lääne Virumaal, Rakveres, kus kaptenite kõrval asuvad võistlustulle Rakvere armastatud näitleja Ülle Lichtfeldt ning Rakvere Vallimäel kuulsat väepealikku, Eestimaa Hannibali ehk Ivo Schenkenbergi kehastanud Karl Robert Saaremäe!
Osa 5 - Viimane!
Toome suvisesse Saaremaa stuudiosse viikingipaadid! Külla tulevad tõelised maailmakodanikud Mart Haber ja Taivo Piller, kelle hubane maakodu asub Muhu saarel. Kristel Aaslaid viib meid Kuressaares oma lapsepõlveradadele. Aitame saarlastel kohukesi teha ja uue jogurti välja mõelda!
Osa 4
Saame teada, kui hea õpilane oli Anne Veski Rapla koolis ja miks tal käitumine oli kaks! Õhtu saatejuhte värvatakse Rapla kossukooli - aga enne peavad kossumehed ise testi läbima! Millised mälestused on Birgit Sarrapil oma kodumaakonnast ning mis toimus Kapamänniku metsatukas?
Osa 3
Kohtume Merle Jäägeriga, kes oma Setumaa talust aitas endise omaniku vaimu minema. Võrumaasse armunud Lenna Kuurmaa ja Rolf Roosalu räägivad oma maakoha seiklustest! Lähme Värska tehasesse ja uurime, kuidas mull vee sisse saab. Jüri ja Robert võistlevad Tamula järvel süstade köieveos.
Osa 2
Oleme jõudnud Viljandisse, kus lööme stuudio püsti otse Ugala teatris! Külla tulevad Ugala näitlejad Aarne Soro, Andres Noormets ja Tanel Ingi! Käime olümpiaks valmistuva Eesti sõudemeeskonna treeningbaasis! Maailmarändurist kunstnik Ave Nahkur paneb Õhtu! saatejuhid pildi sisse! Ott Kiivikas näitab meile oma Viljandit!
Osa 1
Õhtu suvesaated on jõudnud Rakverre! Külla tuleb Rakveresse omanimelise äriimpeeriumi püstitanud Oleg Gross ja linna šarmantseimad mehed ning eluaegsed sõbrad näitleja Üllar Saaremäe ja poliitik Indrek Saar. Seikleme Rakvere linnuses ja võistleme erinevatel aladel. Meist saavad palgasõdurid, musketärid ja osaleme rüütliturniiril! Viime saatejuhid Kehala rallirajale kihutama koos rallisõitja Georg Grossiga!