Logo

Kolm naist Karavanis

Naiste vahel kogunenud pinged lahvatavad ereda leegiga. Suhteid proovitakse klattida emotsionaalse vestluse käigus, mida vürtsitavad ohtrad pisarad. Paraku saadab ka järgnevaid ettevõtmisi ebaõnnestumise maik, sest naistele valmistavad pahameelt turistide hord mägimatka lõpusirgel kui ka Baierimaa kõige nukram õhtusöögikogemus.
Eesti
2021
Osa 10
Kuigi reisi lõpp juba paistab, ei paista naiste äpardused veel lõppevat. Ootamatu vahejuhtum paneb proovile Kethi närvikava, Carola logistilised võimed ja Eeva sportliku vormi. Üks naine murdub pinge all, kuid pärast mõningast kosumist jõuab seltskond endalegi teadmata õhtusöögilauda koos kohaliku superstaariga.
Osa 9
Naiste päev möödub ratastel. Suure ringreisi lõpp hakkab lähenema ja kaks nädalat kolme naise seikluste koduks olnud karavan vajab hooldust. Viimane ühine õhtusöök karavani köögis annab hea võimaluse reisil kogetut meenutada.
Osa 8
Naiste vahel kogunenud pinged lahvatavad ereda leegiga. Suhteid proovitakse klattida emotsionaalse vestluse käigus, mida vürtsitavad ohtrad pisarad. Paraku saadab ka järgnevaid ettevõtmisi ebaõnnestumise maik, sest naistele valmistavad pahameelt turistide hord mägimatka lõpusirgel kui ka Baierimaa kõige nukram õhtusöögikogemus.
Osa 7
Naistele valmistab tuska, et nende ainus võimalus duši all käia, on limiteeritud minutite jooksul. Karavaniplatsilt järgmisse piirkonda teele asudes satuvad niigi pahurad naised autoavariisse. Hambaoperatsioonist taastuval Carolal saavad otsa valuvaigistid, mis omakorda vallandab emotsioonide laviini kõikide asjaosaliste vahel.
Osa 6
Karavan liigub vaevaliselt Baierimaalt Moseli jõe oru suunas. Naiste meeleolu mõjutab PMS ja kuum ilm kütab emotsioonid veelgi kõrgemale, kui selgub, et pärast pikka 30-kraadise ilmaga kulgemist ei olegi neil võimalik end järvevees jahutada. Naistel hakkab karavanireisist vaikselt siiber saama ja nad igatsevad koju.
Osa 5
Naised kulgevad karavaniga läbi maaliliste Lõuna-Saksamaa külade, kuid sihtkohtade ilu varjutab reisikaaslaste vajadus teistest eraldi aega veeta. Olmeprobleemid kasvavad üle pea kui selgub, et naised ei saa kuskil karavani vetsupaaki tühjendada.
Osa 4
Naistele jõuab kohale, et karavani olmeprobleeme tuleb ise lahendama hakata, sest reisil pole kaasas ühtegi meest, kelle kaela neid ülesandeid veeretada. Ootamatu terviseprobleem viib ühe neist opilauale. Moraalne dilemma alastuse teemal paneb Kethi teiste seltskonnast lahkuma.
Osa 3
Varajasest ärkamisest väsinud naised jõuavad pika päeva jooksul mitmeid sihtkohti külastada, kuid mille arvelt? Sellises olukorras muutuvad omavahelised suhted rabedaks ka kõige tühisemate erimeelsuste pärast. Päeva lõpuks saavad naised aru, et maag Anzori ennustusi oleks pidanud tõsisemalt võtma.
Osa 2
Naised sõidavad Ramsausse kohtuma kohalike nahkpükstes turismibossidega, kes naistele õhtusöögi välja teevad. Pinget tekitab karavani esimeseks ööbimispaigaks valitud metsatukk, millest järgmisel hommikul saab alguse eepiline mägimatk kunagisse Hitleri suvilasse.
Osa 1
Draamat täis rännuseiklus! Pikast koroonakevadest väsinud kolm sõbrannat Carola Madis, Eeva Esse ja Kethi Uibomägi otsustasid suvel kõige kiuste välismaale puhkama minna. Kõige soodsam ja ohutum võimalus reisimiseks oli lennata Saksamaale ja rentida seal autokaravan. Paberil tundus plaan hea, aga reaalsus oli midagi muud - suured isiksused kitsale pinnale kuigi hästi ära ei mahu. Kaks nädalat ratastel keris lisaks suurele kilometraažile üles ka pinged sõbrannade vahel. Erimeelsused ühise eelarve kulutamisel, hügieenitoimingute korraldamisel ja omaette aja leidmisel viskasid korraliku pommi kolme naise omavahelistesse suhetesse. Nii said nad lisaks kohalikele vaatamisväärsustele tuttavaks ka üksteise hingeeluga, mille sügavamaid soppe nad veel enne reisi kohanud ei olnud.