Logo

Pilvede all

Kertu ja Siiri ärkavad pärast pidu Murakate kodus. Õed lepivad lõpuks ära. Urmasel on Siirile etteheiteid. Inna on solvunud, sest Albert on taas Sirje poolt. Liisa ei mõista oma vanemate käitumist. Mari sõidab Haapsallu ning jagab Sirjega ootamatuid uudiseid Pireti kohta...
Eesti
2021
Osa 4 - Viimane!
Sirje on sunnitud Indreku juures kõigile tõtt rääkima. Urmas ei hoia end tagasi ning esitab Sirjele omapoolsed tingimused. Erik ja Joosu leiavad ühised teemad. Kikul õnnestub Urmasele aru pähe panna. Siiri ja Andres valmistuvad reisiks, kuid ilmneb ootamatu takistus. Sirje aga teeb kõigi üllatuseks kannapöörde, millel on üllatav seos Valteriga. Lisaks selgub, et avaldatud tõe varju võis jääda üks veelgi suurem saladus...
Osa 3
Sirje on end Indreku kodus sisse seadnud ning püüab isa ja poja vahel tekkinud konflikti omal moel lahendada. Piret on emas pettunud ning jagab oma nördimust Albertiga, isa ootamatult pahandades. Urmas üllatab Kikut suurepärase ettepanekuga ning ka Andres teeb Siirile rõõmurohke üllatuse. Piret otsustab tagasi Tallinnasse sõita, kohtudes enne veel vana kolleegiga, kellelt loodab tuge leida. Andres annab Erikule asjalikku nõu, kuidas Joosuga lähedasemaks saada. Indrek püüab Sirjet survestada tõtt rääkima. Pireti kohtumisel Kiku ja Urmasega on üllatavad tagajärjed.
Osa 2
Piret kohtab Haapsalus vana kolleegi, kellelt kuuleb nii mõndagi huvitavat vahepeal toimunu kohta. Indrek peab Kertuga nõu, mida Mariga jagada ja mida mitte, paljastades ootamatu saladuse. Erik on Voltsi pakkumisest sõiduvees, kuigi asjad ei kulge just täpselt nii, nagu talle meeldiks. Ruudi järjekordne pahandus ületab laia kaarega Indreku taluvuspiiri ning ta otsustab poisi oma tegude eest vastutama panna. Kertul on Siirile palve, mis puudutab nii Joosut kui Erikut. Albert teeb Piretile pakkumise, pahandades sellega hingepõhjani Innat. Sirje teeb ootamatu käigu.
Osa 1
Eesti telepubliku lemmiksari jätkub aasta hiljem 300. episoodi sündmustest. Siiri ja Andres tähistavad esimest pulma-aastapäeva, olles samas teineteisest tuhandete kilomeetrite kaugusel. Kertu on just alustanud oma praksisega ning tunneb rõõmu ka Eriku saavutuste üle, sest mees on tagasi oma algsete liistude juures ehk automüüja ametis. Mari resideerub Pariisis, kus tütar Marite vahetusõpilase aastat veedab, samal ajal peab Indrek hakkama saama teismeliseikka jõudnud poeg Ruudi pead tõstvate probleemidega. Piret on Taanist tagasi ja uue elu alguses, kuid rõõmu varjutab saladus, millelt Sirje pole nõus katet pealt tõmbama – kust tuli raha, millega Sirje Piretit aitas? Albert ja Inna kulgevad endises harmoonias, kuid ei pääse nemadki Sirje ja tüdrukute probleemidest, täielikus idüllis paistab elavat hoopis Urmas, kes Kikuga oma õnne leidis.
Osa 8
Juubeliosa! Sarja 300. osas on kätte jõudnud Siiri ja Andrese pulmapäev. Urmas lahkub Murakate kodust ja seab end sisse Kiku juurde. Erik pole kindel, kas Kertu on Madisest üle saanud. Mari leiab hingerahu, Siiril on pulmapalavik ja Sirje jõuab Kopenhaagenisse.
Osa 7
Kertu soovitab Erikul Andrese pakkumine vastu võtta. Urmase ja Kiku suhe saab hoo sisse. Siiri on sunnitud Valterile tunnistama, miks Asta ootamatult Tallinnasse saabus. Kertu kohtub Eriku teadmata Voltsiga. Sirje ja Albert püüavad leida võimalust, kuidas Piretit aidata.
Osa 6
Kertu ja Siiri ärkavad pärast pidu Murakate kodus. Õed lepivad lõpuks ära. Urmasel on Siirile etteheiteid. Inna on solvunud, sest Albert on taas Sirje poolt. Liisa ei mõista oma vanemate käitumist. Mari sõidab Haapsallu ning jagab Sirjega ootamatuid uudiseid Pireti kohta...
Osa 5
Kertu puistab Siirile südant. Mari ja Indreku suhted soojenevad, kui naine lõpuks tunnistab, mis teda vaevab. Albert on Inna pärast tõsises mures. Urmas tunneb end Murakate juures nagu pereliige. Albert saab teada, kelle käes on Urmase kullakangid. Kertu paneb Eriku paika.
Osa 4
Mari ei suuda tunnistada, et Kertul võiks tema suhtes õigus olla. Erik võitleb masenduse ja uute ahvatlustega. Urmase ja Kiku kohtumine paneb Mari muretsema. Sirje on Haapsalus ja tõmbab ka Inna ootamatute sündmuste keerisesse. Valter annab Siirile üllatava lubaduse.
Osa 3
Kertu ja Erik kolivad Sirje kaasabil uude koju. Mari nõuab Indrekult vastuseid. Inna kuuleb Urmase kohta ootamatuid uudiseid. Siiri jagab Valteriga oma tulevikuplaane. Kertu ja Eriku külaskäik Mari ja Indreku juurde lõpeb tüliga. Sirje sõidab ootamatult tagasi Haapsallu.
Osa 2
Sirje otsustab Tallinnasse jääda, sekkudes ühtlasi ka Siiri plaanidesse. Valter jagab Kertuga oma kahtlusi Eriku osas. Mari puistab südant nii Kikule kui Kertule, varjamata oma motiive Indreku suhtes. Kiku avastab Mammu saladuse ning Indrek on sunnitud Urmast tunnustama.
Osa 1
Viimase hooaja avaosa! Kertu elus on toimumas suured muutused ning Sirje püüab tütrele omal moel abiks olla. Albert on Mari suhtes kriitiline, sest ei mõista, mis Murakate peres toimub. Urmas survestab Indrekut end aitama. Siiri valmistub Valteri abiga unistuste pulmadeks.
Osa 8
Mari püüab Kertule mõistust pähe panna. Erik teeb Madisele üllatava pakkumise. Albertil on põhjust Indrekule nõu anda. Mari saab teada, kes on salapärane Märt tegelikult. Urmas jääb oma varandusest ilma. Siiri üllatab Andrest. Madis annab ootamatu lubaduse.
Osa 7
Kertu sõidab tagasi Tallinnasse ja saab Madiselt oodatud vastused. Mari otsib rahakriisile lahendust. Erik külastab taas Martat. Kertu jagab Liisaga Madise saladust. Albert on Urmase käitumisest šokeeritud. Madis üllatab Sirjet. Mari on Kikule abi eest tänulik.
Osa 6
Kertu jagab Albertiga oma kahtlusi. Liisa on tunnistajaks Eriku ja Madise kohtumisele. Kiku saab Mari juures ootamatult tööd. Indrek survestab Urmast. Andres saavutab Siiriga kompromissi. Kertu leiab Sirje juurest kirjad, mis tekitavad Madise suhtes uusi küsimusi.
Osa 5
Kertu sõidab Haapsallu, et enda ja Madise suhtes selgusele jõuda. Indrek üritab Urmast mõjutada, Marile mehe plaan ei meeldi. Andres ja Siiri püüavad lapse teemal kompromissi leida. Sirje ja Valteri suhted soojenevad. Madis tuleb ootamatult Mari juurde.
Osa 4
Sirje saab kliinikus suurepäraselt hakkama ja teeb Valterile üllatava ettepaneku. Indrekul tekib Urmasega kohtumisel ootamatu idee. Mari püüab lastele tekkinud olukorda selgitada. Sirje ja Madise kohtumine lõpeb konfliktiga. Kertu leiab lohutust Erikult.
Osa 3
Kertu püüab Madisega rääkida, kuid mehe käitumine muutub järjest kummalisemaks. Siiri ja Andres satuvad ootamatult karantiini. Mari palub Kadrilt abi, kuid saab teada midagi häirivat. Sirje saabub pealinna ja seab end sisse Maimu juures. Indrek sõidab Haapsallu.
Osa 2
Mari on Indrekus pettunud ja saadab mehe Valteri juurde nõu küsima. Erik otsib samal ajal lahendusi vägagi ootamatust kohast. Kertul on Kikule etteheiteid. Sirje jagab Albertiga oma tulevikuplaane. Urmast tabab ootamatu langus ja veel ootamatum tõus!
Osa 1
Mari püüab Valteriga juhtunut heastada. Eriku ootamatu külaskäik ajab Kertu segadusse. Madise käitumine tekitab küsimusi. Andres püüab soojendada suhteid Siiri ja Joosu vahel. Indrek tunnistab üles, millega ta Mari selja taga hakkama on saanud.
Osa 8
Mari ei tea, kuidas Valteriga tekkinud ebamugavast olukorrast välja tulla. Siiri üritab teha kõik, et ema tagasi koju sõidaks. Albert keeldub Sirjet aitamast. Kiku püüab Liisale toeks olla. Madis püüab Kertut veenda abieluettepanekut vastu võtma.
Osa 7
Siiri reageerib Kertu suurele uudisele väga valulikult. Ka Mari ei suuda õe üle rõõmu tunda, kuid Indreku soovitusel otsib taas abi Valterilt. Sirjel tekib plaan, kuidas äri kiirelt käima saada. Erik püüab Kertut ümber veenda. Siiri saab oodatud ettepaneku.
Osa 6
Eriku pöörane plaan leiab lõpu politseijaoskonnas. Kertu on Urmase käitumisest Sirje kodus väga häiritud. Mari kohtub juhuslikult Valteriga ja leiab tänuväärse nõuandja. Volts päästab Eriku hädast välja. Madis üllatab Kertut ootamatu ettepanekuga.
Osa 5
Kertu sõidab Haapsallu, et Albertiga nõu pidada. Sirje ja Urmase vahel toimuv tekitab küsimusi ja kahtlusi. Mari püüab tütrega suhted korda saada. Siiri ehmatuseks saabub ootamatult külla ema Asta. Erik otsustab Madisega kohtuda ja arved õiendada.
Osa 4
Kertu püüab Mariga suhteid parandada, kuid Mammu paljastab ema salaplaani. Siiri teeb pere suurenemiseks usinalt ettevalmistusi. Urmas tuleb Innalt ja Albertilt abi paluma. Kiku püüab harjuda oma uue rolliga Kertu peres. Erik annab intervjuu.
Osa 3
Mari kohtub Erikuga ja lubab teda aidata. Siiri vale tuleb välja, kuid Kertu annab talle uue võimaluse. Sirje ja Urmas püüavad ühisele ettevõtmisele elu sisse puhuda. Erikul õnnestub Liisa oma plaanidesse kaasata. Mari jääb Mammule valetamisega vahele.
Osa 2
Mari sõidab Haapsallu, et veenda Albertit, Innat ja Sirjet enda plaani toetama. Siiri on Kertu uuest elukorraldusest vägagi häiritud ja palub abi Valterilt. Erikul tuleb Liisale selgitada, mis vanemate vahel toimub. Sirje ja Urmase äriplaan saab karmi kriitikat.
Osa 1
Kertu ja Eriku taastärganud suhe saab ootamatu lõpu. Mari püüab teha kõik, et nooremale õele aru pähe panna. Siiri tahab Andresega perekonda luua, kuid teeb seda liialt kiirustades. Urmas üritab leida kohta Sirje elus ja tema katuse all.