Logo
Vaadatav -10349 tundi

Keelatud vili

Alihan teeb Zeynepit tagasi võita püüdes vale otsuse ja Cemi üllatuslik ettepanek Zeynepile viib Alihani ja Zeynepi suhte ummikusse. Yildiz otsib võimalusi Ender kõigi ees häbiposti naelutada.
Türgi
2018
Osa 351
Emir hoiatab Yildizit Dogani eest. Yildiz otsustab Halit Cani aktsiaid ise juhtima hakata. Cagatay hakkab Kumru sõnade tõttu kahtlustama, et Yildizi ja Dogani vahel võib päriselt midagi olla.
Osa 350
Dogani ja Yildizi õhtusöök tekitab kõigis osapooltes uusi küsimusi. Cagatay on maruvihane, kui näeb haiglas Yildizi ja Halit Cani kõrval Dogani. Kumru haub uue plaani, mis lööb kõik senise pea peale.
Osa 349
Emiri ja Caneri jõupingutused Kumru telefonist tõendeid leida ei kanna vilja. Seekord tuleb Doganil Arzus pettuda. Yildiz pole nõus lahutama, kui Kumru talle kohtus tunnistajaks on. Kumru aga tahab, et Cagatay ja Yildiz võimalikult ruttu lahutaksid.
Osa 348
Cagatay võitleb Yildizi tagasivõitmise nimel. Kumru ja Ömer muutuvad üha lähedasemaks. Arzu ja Ender on mõlemad käivitanud teineteise hävitamise plaani. Yildizil on Emirile uus palve – koguda Kumru telefonist tõendeid Kumru ja Cagatay armusuhte kohta.
Osa 347
Pärast Doganiga lahkuminekut vannub Ender Arzule kättemaksu. Ta tahab temast lõplikult vabaneda. Arzule on uudis Enderi ja Dogani lahkuminekust meeltmööda. Dogan räägib Yildizile, mis Kumruga aastaid tagasi juhtus, ent Yildiz ei tea, kas tal tasuks meest uskuda. Cagatayl õnnestub valedega lahutus edasi lükata.
Osa 346
Dogan selgitab Enderile, et ei soovi temasuguse sepitsejaga suhet. Enderile on see suur hoop. Kumru saab haiglatöötajalt Denizilt teada, et Yildiz käis Kumru saladuse kohta infot hankimas. Seepeale otsustab Kumru Yildizit eksitada. Feyza kavatseb Cagatayle oma poja kohta tõtt rääkida, ent satub armukolmnurga keskele.
Osa 345
Ömer ütleb Feyzale, et teab tema tegelikke kavatsusi. Yildiz püüab koos Emiriga Kumru suurele saladusele jälile saada. Ender ja Caner ühendavad jõud Arzu valede teada saamiseks. Cagatay jaoks on Yildizi järjekordne kättemaks uus külm dušš. Yildiz vihastab, kui saab teada, et ta sõbranna Ender pole sugugi Kumruga distantsi hoidnud.
Osa 344
Yildiz saab vestlusest Doganiga aru, et Kumrul on suur saladus ning tahab selle välja uurida. Feyza näitab Cagatayle, et üritab teda Yildiziga lepitamisel aidata, kuid tegelikult kasutab juhust Cagatayle lähenemiseks.
Osa 343
Canan ilmub Kumru ette ja räägib, et Dogan teadis Kumru salasuhtest juba ammu ning pakkus tema vaigistamiseks raha. Dogan teeb ettevalmistusi oma kättemaksuplaani teostamiseks, kuid temale ootamatult teeb Kumru teistsuguse käigu. Yildiz annab lahutuse sisse. Ka Yildiz kuuleb, et Dogan teadis Cagatay ja Kumru suhtest enne kõiki teisi ja läheb temaga rääkima. Arzu paljastab Enderi plaani ja Enderil on tükk tegemist, et Doganile endast paremat muljet jätta.
Osa 342
Dogan nõuab Cagataylt kogu firma müümist temale, ent Cagatay pole nõus, mispeale vannub Dogan talle kättemaksu. Cagatay palub Feyzal Arzuga lähedaseks saada. Caner murrab Arzu koju sisse, et tema majast tõendeid leida.