Logo

Eestlased Euroopas koroonalõksus

Saatejuht Leho Lehis tegi Euroopale ringi peale ajal, mil koroona maailma sisuliselt pausile oli pannud. Saates tutvume eestlastega, kes end Euroopa erinevates riikides on mugavalt sisse sättinud. Kes on need eestlased ja kuidas käib elu keset pandeemiat? Euroopa ringreisi alustame Soomes põhjanaabrite juures. Kuidas on koroonalaine mõjutanud sealsete eestlaste rahakotti ning mis tunnetega vaadatakse Eesti peale?
Eesti
2021
Osa 10
Saatejuht Leho Lehis tegi Euroopale ringi peale ajal, mil koroona maailma sisuliselt pausile oli pannud. Saates tutvusime eestlastega, kes end Euroopa erinevates riikides on mugavalt sisse sättinud. Kes on need eestlased ja kuidas käib elu keset pandeemiat? Reisiseikluse viimases episoodis tõmbame otsad kokku. Saates saavad sõna kõik osalised ning vestleme väga põletavatel teemadel. Lõpuks jõuame Eestisse ning lööme numbrid kokku.
Osa 9
Saatejuht Leho Lehis tegi Euroopale ringi peale ajal, mil koroona maailma sisuliselt pausile oli pannud. Saates tutvume eestlastega, kes end Euroopa erinevates riikides on mugavalt sisse sättinud. Kes on need eestlased ja kuidas käib elu keset pandeemiat? Koroonapiirangud on elu Hollandis täiesti peapeale pööranud. Leho on esmalt hädas tühja kõhuga, kui see mure saab lahendatud, siis tekib kohe uus - avalikud WC-d puuduvad. Appi tõttab tore hollandlane, kes saatejuhile lahendust pakub ning oma koju kutsub.
Osa 8
Saatejuht Leho Lehis tegi Euroopale ringi peale ajal, mil koroona maailma sisuliselt pausile oli pannud. Saates tutvume eestlastega, kes end Euroopa erinevates riikides on mugavalt sisse sättinud. Kes on need eestlased ja kuidas käib elu keset pandeemiat? Teeme Londonist sääred ja võtame suuna palju elevust tekitavasse Hollandisse ning selle pealinna Amsterdami. Madalmaades võtab meid vastu Eesti neiu Tiia, kes tutvustab Hollandi melu ja igapäevaelu.
Osa 7
Saatejuht Leho Lehis tegi Euroopale ringi peale ajal, mil koroona maailma sisuliselt pausile oli pannud. Saates tutvume eestlastega, kes end Euroopa erinevates riikides on mugavalt sisse sättinud. Kes on need eestlased ja kuidas käib elu keset pandeemiat? Seekord saame Londonis tuttavaks Kristiinaga, kes on teinud koostööd paljude maailma superstaaridega. Kas ka tema elu on tänu pandeemiale tundmatuseni muutunud?
Osa 6
Saatejuht Leho Lehis tegi Euroopale ringi peale ajal, mil koroona maailma sisuliselt pausile oli pannud. Saates tutvume eestlastega, kes end Euroopa erinevates riikides on mugavalt sisse sättinud. Kes on need eestlased ja kuidas käib elu keset pandeemiat? Jätkub seiklus Londoni tänavatel. Kui tavaliselt on tänavad rahvast pungil, siis keset pandeemiat oli olukord isegi eestlasele päris mugav. Oli ruumi, oli silmailu ja leidub ka põnevat vaatamist. Lisaks kohtub saatejuht Kadiga, kes on professionaalne lapsehoidja ja teenib selle tööga väga head raha.
Osa 5
Saatejuht Leho Lehis tegi Euroopale ringi peale ajal, mil koroona maailma sisuliselt pausile oli pannud. Saates tutvume eestlastega, kes end Euroopa erinevates riikides on mugavalt sisse sättinud. Kes on need eestlased ja kuidas käib elu keset pandeemiat? Euroopa ringreis jätkub Inglismaal, kus tutvume kõik võimalike väljakutega ning vaatamisväärsustega. Saate teises pooles kohtume Võrust pärit Kristeliga, kes ajab Londonis väga edukalt vabakutselise elu.
Osa 4
Saatejuht Leho Lehis tegi Euroopale ringi peale ajal, mil koroona maailma sisuliselt pausile oli pannud. Saates tutvume eestlastega, kes end Euroopa erinevates riikides on mugavalt sisse sättinud. Kes on need eestlased ja kuidas käib elu keset pandeemiat? Euroopa ringreis jätkub Inglismaal. Leho kohtub Londonis juba tosin aastat elanud personaaltreeneri Jane ja tema tütrega, kes räägivad kaugel Inglismaal elamise võlust ning valust.
Osa 3
Saatejuht Leho Lehis tegi Euroopale ringi peale ajal, mil koroona maailma sisuliselt pausile oli pannud. Saates tutvume eestlastega, kes end Euroopa erinevates riikides on mugavalt sisse sättinud. Kes on need eestlased ja kuidas käib elu keset pandeemiat? Euroopa ringreisi alustasime Soomes põhjanaabrite juures ning enne kui siin otsad kokku tõmbame ja Inglismaa poole põrutame, vaatame mida vennasrahval meile veel pakkuda on. Kogume veel Soomes elavad eestlased kokku ja juttu tuleb nii koolisüsteemist, kiusamisest kui ka koduigatsusest. Päeva lõpuks jõuab saatejuht aga Londonisse, kus keeruline metroosüsteem noorel reisisellil juhtme tõsiselt kokku ajab.
Osa 2
Saatejuht Leho Lehis tegi Euroopale ringi peale ajal, mil koroona maailma sisuliselt pausile oli pannud. Saates tutvume eestlastega, kes end Euroopa erinevates riikides on mugavalt sisse sättinud. Kes on need eestlased ja kuidas käib elu keset pandeemiat? Euroopa ringreisi alustame Soomes põhjanaabrite juures. Kuidas on koroonalaine mõjutanud sealsete eestlaste rahakotti ning mis tunnetega vaadatakse Eesti peale?
Osa 1
Saatejuht Leho Lehis tegi Euroopale ringi peale ajal, mil koroona maailma sisuliselt pausile oli pannud. Saates tutvume eestlastega, kes end Euroopa erinevates riikides on mugavalt sisse sättinud. Kes on need eestlased ja kuidas käib elu keset pandeemiat? Euroopa ringreisi alustame Soomes põhjanaabrite juures.