Logo

Lustlik Eestimaa

Tänases saates läheb Katrin Lust Setomaad avastama ja leiab eest kohaliku pärli Obinitsa. Mis koht see on ja mis inimesed seal elavad - seda saates uurimegi!
Eesti
2020
Osa 6 - Viimane!
Viimases saates sõidame Räpina külje all asuvasse Linte külla, kus kohalik rahvas peab maha korraliku peo. Lööme kaasa lahedas muusikavideo tegemises ja räägime juttu kohaliku rahvaga.
Osa 5
Suviselt lõbusas ja positiivses saatesarjas tiirutab saatejuht Katrin Lust ringi mööda Eestimaad, et tuua televaatajateni eesti inimeste suvehetked erinevaist kodumaa paigust.
Osa 4
Seekord läheb Katrin Lust Valgamaad avastama! Vaatame, mis koht on Puka ja käime Valga ööklubis Jess, mille tagaaias asub riigi piiripost.
Osa 3
Tänases saates läheb Katrin Lust Setomaad avastama ja leiab eest kohaliku pärli Obinitsa. Mis koht see on ja mis inimesed seal elavad - seda saates uurimegi!
Osa 2
Seekord sõidab Katrin Lust külla pärnakatele ja vaatab mismoodi keeb elu suvepealinnas Pärnus. Miks on nii, et pärnakad ise ei puhkagi Pärnus, vaid käivad hoopiski päevitamas ja merevees kuskil mujal? Mis saladuslik koht on Läti piiri ääres asuv valge liivarannaga kaetud Lemme ja miks kogu Eesti sinna kokku sõidab?
Osa 1
Suviselt lõbusas ja positiivses saatesarjas tiirutab saatejuht Katrin Lust ringi mööda Eestimaad, et tuua televaatajateni eesti inimeste suvehetked erinevaist kodumaa paigust. Esimeses osas sõidetakse külla Kuuuurija saatest tuttavaks saanud kurva saatusega Edvinile, kes ostis vanaema päranduse eest endale Põlvamaale talu. Väikeses Aarna külas pole Edvin aga sugugi ainuke kuulsus. Kas saatejuht Katrin Lust probleemidest pääseb, selgub juba saates.