Logo

Eestlased Dubais

Kohtumised eestlastega Dubais jätkuvad. Sel korral võõrustab meid kunstnik Toomas, kes on Araabia Ühendemiraatides ülikooli õppejõud. Vaatame lähemalt, kuidas ja kus Toomas elab. Samuti külastame maailma suurimat tehis vihmametsa.
Eesti
2020
Osa 12 - Viimane!
Aeg on pakkida kohvrid ja võtta Dubaist veel kõik, mida võttab annab! Külastame vägevat Dubai Frame'i, teeme kokkuvõtte ja lööme kulutatud summad kokku.
Osa 11
Reisiseikluse eelviimases osas kohtume Eesti neiu Maarjaga, kes sattus Dubaisse elama praktiliselt päevapealt. Lisaks imetleme Dubais asuvaid vägevaid vaateid!
Osa 10
Elu Dubais on ootamatu ja ettearvamatu. Sel korral saame tuttavaks Dubais elavate saarlastega. Sander ja Agnes on end miljonilinnas mugavalt sisse seadnud. Lisaks läheb Leho shoppama ja uudistab Dubais asuvaid toidupoode.
Osa 9
Ehitusjärelvalveametnik Hillar vastutab Dubais selle eest, et kõrghooned saaksid õigel ajal valmis, objektidel oleks piisvalt tööjõudu ja kõik sujuks. Hillar võtab meid ühele ehitusobjektile kaasa.
Osa 8
Parimad sõbrannad Mari-Liis ja Kristiine on end Dubais korralikult sisse teadnud. Neil on hea töökoht, sõbrad ja elamispind. Läheme Eesti tüdrukutele külla ja vaatame kuidas nad elavad. Saate teises pooles viivad neiud meid kohta, kus on miljoneid lilli ning taimi.
Osa 7
Pole kahtlustki, et igas miljonilinnas kestab pidu ööpäevaringselt. Eesti noormees Keit haldab väga suurt osa Dubai ööelust, tema on Dubai klubide manager. Sel korral saame teada, kui stressirohke on olla eestlane Dubais. Lisaks külastame maailma suurimat kaubamaja, kus liikumises on tarvis GPS seadeldist.
Osa 6
Kohtumised eestlastega Dubais jätkuvad. Sel korral võõrustab meid kunstnik Toomas, kes on Araabia Ühendemiraatides ülikooli õppejõud. Vaatame lähemalt, kuidas ja kus Toomas elab. Samuti külastame maailma suurimat tehis vihmametsa.
Osa 5
Pole just palju perekondi, kes Eesti vara maha müünud ja kogu perega Dubaisse elama kolinud oleks. Julge hundi rind on rasvane ning üks julgetest on Reet Kivi oma perega. Läheme külla Kivide perekonnale Dubais.
Osa 4
Dubais on kinnisvara väga hinnas. Viljandist pärit Sandra on end sisse söönud Dubai kinnisvaraärisse ja tal läheb seal väga hästi! Sandra võtab meid endaga tööle kaasa ning uudistame Dubai luksuskinnisvara. Saate teises pooles hullame Dubai Legolandis!
Osa 3
Seiklused Dubais jätkuvad! Eesti neiu Terje pakkis juba mitu head aastat tagasi oma kodinad kokku ja kolis Dubaisse. Täna teeb ta seal peadpööritavat karjääri hotellinduses. Lisaks satub saatejuht Leho Lehis Dubai suusakuurordisse.
Osa 2
Kord aastas peetakse Araabiamaades sellist püha nagu Ramadan, mis tähendab seda, et päikesetõusust loojanguni ei tohi süüa ega juua. Paraku on meie reisiseltskond sattunud Dubaisse just sellisel ajahetkel. Proovime Ramadaniga hakkama saada ja satume Dubai turuvarblaste piiramisrõngasse.
Osa 1
Lustliku reisisarja avaosas saame tuttavaks saatejuht Leho Lehisega, tutvume veidi Araabiamaa kultuuri ja reeglitega ning lõpuks jõuame linna, kus raha kasvab piltlikult öeldes lihtsalt puu otsas. Tere tulemast Dubaisse!