Logo

Parim enne

Anne on valusalt pettunud, et Kennet tema romantikasööstu tagasi tõrjus. Kehalised hädad toovad ta Mardi juurde, hingevaev sunnib üles otsima Annet. Anne ja Kenneti vahel hakkab toimuma midagi, mis isegi Meeta paljunäinud pähe ei mahu. Kellukese juurde saabub abi küsima ootamatu patsient, kes ühtlasi suudab lahendada mitmed Kaiet vaevanud mured. Gunnar aitab viimsele teekonnale saata ühe olulise pahe. Lõpuks on kõik hästi.
29. mai 2014 - Suur pidu - Hooaja viimane!
Anne on valusalt pettunud, et Kennet tema romantikasööstu tagasi tõrjus. Kehalised hädad toovad ta Mardi juurde, hingevaev sunnib üles otsima Annet. Anne ja Kenneti vahel hakkab toimuma midagi, mis isegi Meeta paljunäinud pähe ei mahu. Kellukese juurde saabub abi küsima ootamatu patsient, kes ühtlasi suudab lahendada mitmed Kaiet vaevanud mured. Gunnar aitab viimsele teekonnale saata ühe olulise pahe. Lõpuks on kõik hästi.
22. mai 2014 - Sotid sirgeks
Marti vaevab dilemma. Rahast võib vaid unistada, kuid abieluettepanek on juba peaaegu tehtud. Annet muserdab mure Kenneti pärast: kas tema värske kirg jääb platooniliseks või pälvib mehe poolt positiivset tagasisidet? Gunnar läheb Mardi juurde oma naist kaitsma, võttes kaasa külmrelva. Kaie saab haiglast jahmatava uudise.
15. mai 2014 - Üllatused ees, imestused taga
Annel on mure, mida ainult Kelluke suudab lahendada. Mart paljastab Meetale saladuse, et abiellumisega kaasneb kopsakas pärandus. Kaie lohutab Marti. Anne tunneb ennast taas naisena. Meeta laterdab saladuse välja. Mart päästab lämbuva patsiendi, aga kuuleb vanaemalt halva uudise.
8. mai 2014 - Uute kõrguste poole
Mardil on plaan muutuda rikkaks isaseks, et päästa Kaie. Kelluke annab Andrusele viimase võimaluse segadust selgitada. Gunnarit vaevab küsimus: kui ta peaks halvatuks jääma, kuidas käitub siis Meeta? Kaie teeb koos Mardiga retke pilvede alla. Meeta on tuleviku väljaselgitamiseks appi kutsunud selgeltnägeva eradetektiivi.
1. mai 2014 - Vanaema raha
Kaie hädad ei lõpe, tema õhtusel lisaraha teenimisel on kriips peal. Mart pöördub murega vanaema poole, kuid vanaema annab raha vaid teatud tingimustel! Statistik Andrus ja Kelluke valivad poest vajalikku metsavennavarustust. Anne demonstratiivse iseseisvuse paneb proovile ootamatult kohatud ujuja Kennet. Andrusele tuleb külla poeg.
24. aprill 2014 - Renomee ja mineviku varjud
Meeta ja Gunnar avastavad enda jaoks pangalaenu! Kuid hiilgavat tulevikku varjutab ootamatu tagasilöök, kui kohviku peale langeb räige kahtlus mürgitatud pasteedi müümises. Annel peaaegu et õnnestub Kelluke endasuguseks hüpnotiseerida, ent Statistik Andrus astub areenile õigel ajal ja ei loovuta seda, kes kuulub talle. Kaiet tabab traagiline paastukuur ja tema finantsiline tulevik tundub väga tume.
17. aprill 2014 - Valusad tõed ja magusad valed
Anne leiab telefoni teel üles olulise naisterahva, kelle abiga Kellukese õnne maha jahutada. Gunnarile enam ei meeldi, et Meeta eelistab tööd kodule. Mardi jaoks tundub Meeta turundusstrateegia kohatult lustilik. Poliitik õpetab Mardile ja Kaiele inimsuhetekunsti. Kelluke oma abieluplaanist ei tagane.
10. aprill 2014 - Ahistaja ja aluspesu
Mart otsustab alustada uut elu uute riietega. Meeta võtab pankroti tõrjumiseks kasutusele kõik oma turunduslikud oskused. Gunnari meelest polnud ka kohviku vanal imagol häda midagi. Statistik Andrus asub võitlusse Kellukese ahistajaga. Kellukest ootab ees selline tulevikuõnn, mis ei sobi kuidagi kokku Anne uue maailmavaatega.
3. aprill 2014 - Lilled, pudel ja peied
Kaie kohtab ujujafiguuriga meest, mistõttu Mart on sunnitud tõdema, et ruineeriv armukadedus ei ole talle võõras tunne. Statistik tõestab katse-eksituse meetodiga, et tal on Kellukesele vägagi rahustav mõju. Nende tulevik tundub hele ja seda ei suuda rikkuda isegi Anne alatud trikid. Meeta ja Gunnar seisavad silmitsi tõega, mille nimi on pankrotioht.
27. märts 2014 - Sõda hormoonidega
Kelluke võiks eluga rahu olla, tema austajal on ühised tulevikuplaanid juba tehtud. Anne asub oma hormoonidega sõdima. Mart tõdeb taas, et naised on saladus, eriti kui teemaks on nende võime mäletada omaenda sõnu. Ärevushäiresse haigestunud poliitik loodab ennast ravida üle-eestilise rahvapartei asutamisega. Kelluke kogeb hüpnoositeraapia vapustavat mõju. Osades: Hilje Murel, Raimo Pass, Marta Laan, Mart Toome, Lee Trei, Andres Dvinjaninov jt.
20. märts 2014 - Koduvisiit ja leitud laps
Doktor Anne veendub, et psüühikahäirete eest ei ole ka psühhiaater kaitstud. Ta otsustab nutvast lapsest lahkuda sajanditevanust tarkust kasutades. Kellukesele see trikk kohe üldse ei meeldi. Gunnar ei suuda õnne uskuda, et ta vabaduses on. Doktor Marti tõttab koduvisiidile andunud austaja juurde, kust pääseb eluga vaid tänu Kaie sekkumisele. Meeta ja Gunnar jõuavad ära leppida, kui juba ilmub nende ellu lapsevanker. Osades: Marta Laan, Hilje Murel, Andres Raag, Mart Toome, Lee Trei jt.
13. märts 2014 - Laps ja luuraja
Kohtumine raseda neiuga mõjub Meetale rängalt. Gunnar peab tõdema, et ta polegi Meeta elu ainus mees. Areenile astub eradetektiiv. Doktor Anne üritab teda vaevavast painajast väga dramaatilisel moel lahti saada. Mai Kelluke ja Andrus selgitavad seda, kas parem on elada maal või linnas. Kaie elaks ükskõik kus, kus pea saab olla Mardi süles. Osades: Piret Kalda, Andres Raag, Marta Laan, Argo Aadli, Lee Trei jt.
6. märts 2014 - Mõtteteraapia
Gunnarit tabab õnnetus, kuid Meeta ei taha seda hästi uskuda. Anne omakorda ei soovi Gunnarit ravida. Kaie elab oma frustratsiooni välja lillede kallal. Statistik Andrusel on tekkinud Mardi suhtes kahtlusi. Ta külvab neid kahtlusi ka Kellukese hinge. Meeta satub Anne kabinetti valel ajal ning Gunnar peab oma selja ise terveks ravima. Annet ootab kodus nuttev üllatus. Osades Andres Raag, Piret Kalda, Marta Laan, Lee Trei, Raimo Pass jt.
27. veebruar 2014 - Loomaarsti needus - Uus hooaeg!
Doktor Mart on kutsutud klassivenna sünnipäevale. Gunnari abiga lahendab ta dilemma, keda sinna silmarõõmuks kaasa võtta. Sellegipoolest ootavad nii teda kui kolleeg Kaiet järgmisel päeval ees üllatused. Patsient Meelika saab kogeda Mardi veterinaarseid võimeid. Kelluke ja Statistik Andrus elavad üle ärevaid hetki, kuid halvaga see neil ei lõpe. Osades: Marta Laan, Mart Toome, Andres Raag, Lee Trei jt.
28. november 2013 - Armastus - Hooaja viimane!
Mardi peas, Kaiega kõrvuti, tiirleb keegi naine ja väga raske on kõrvalt hinnata, on see reaalne, lihast ja luust inimene, või tundelise perearsti pettekujutelm. Kellukesel on romantiline pärastlõuna, kohtumine Anne ja Steve vahel näitab politseiuurijat sootuks teisest küljest kui varem.
21. november 2013 - Palgapäev
Kaie ootab last ja temaga alles intiimsest lähedusest unistaval Mardil on endale loogiline küsimus. Kellega? Kellukese vanatüdrukupõlv näitab möödaminekumärke, psühhiaatriakabinetti külastava poliitiku seenekaste, mida ta sõpradega söönud, ei tundu Annele teps mitte tatikastest kokku lõigatud olevat.
14. november 2013 - Kalapäev
Meeta saab soodsalt "värsket" kala ja kohvik näeb siin võimalust traditsioonidele vastava "kalapäeva" korraldamiseks. Mardi ja Kaie vahel on lahvatamas leek ja just siis leiab perearst end äkitsi pettusega silmitsi seisvat. Kellukesel on meeliülendav kokkusaamine. Meeta bioloogiline kell annab endast märku, mis asetab oma soorolli unarusse jätnud Gunnari sisepingete meelevalda.
7. november 2013 - Inimesed on nii ilusad ja head
Kaie on Sveni juures haiglas nuhkimas käinud Mardi peale vahkvihas. Pereõe aastatepikkune vennaga lahusolek saab nüüd ilusa lõpu. Anne saab teada, mida Roberti "laostumine" tegelikult tähendab.
31. oktoober 2013 - Lootus sureb viimasena
Kaiet tabab Mardi näpunäiteid järgides armumine, paraku tundub, et Amori noolel on seegi kord plaan isetust perearstist mööda lüüa. Roberi karjääri ja laitmatu reputatsiooni kohale ilmuvad rünkpilved, mehele endale, tundub, ei ole teda tabanud shokk reaalselt veel kohale jõudnud. Osades Lee Trei, Mart Toome, Tõnn Lamp, Marta Laan jt.
24. oktoober 2013 - Eitusfaas
Kaiel on eitusfaas, ta salgab kõike olnut ja olevat, ilmselget ja käegakatsutavat. Paanikas Mart kontakteerub Kaie venna Sveniga ja siit hakkab ta pereõe kohta nii mõndagi selguma. Roberti kalli veini omapäi avajatel on käes aeg seda omanikule hüvitama asuda. Osades Lee Trei, Mart Toome, Marta Laan, Hilje Murel, Tõnn Lamp, Erki Laur jt.
17. oktoober 2013 - Austrid bipolaarjoone tagant
Steve pakub Annele alustuseks omalaadset suhet. Väike tunderännak koos Mardiga annab Kaiele teadmise, et vähemalt vihkamine on tal selge ja sealt kõikematva armastuseni - on ainult pisike kukesamm. Annel tuleb korraks perearstiks kehastuda. Selgub, et Mardi kabinet ei ole tema omast karvavõrdki väiksem hullumaja. Osades: Erki Laur, Marta Laan, Mart Toome, Lee Trei jt.
10. oktoober 2013 - Tantrafestival
Anne pärast rivaalitsevad Steve ja Robert ei jäta jonni ja kui noore psühhiaatri jutule teisiti ei saa, siis läbi vaimsete kaebuste ja registratuuri ikka. Meeta on Gunnari teadmata tantrafestivalile sõitnud. Anne poole sisse mangunud Steve saab hakkama sigadusega, mis tõotab mõlemale kalliks maksma minna. Osades: Marta Laan, Erki Laur, Tõnn Lamp, Piret Kalda, Andres Raag jt.
3. oktoober 2013 - Elu mõte
Mardi ja Kaie kihlus oli nali, kihlatud dr Vallikivi aga ei taha aga enam kuidagi naljast aru saada. Steve ja Roberti omavaheline vastasseis võtab tõsised pöörded ja Anne tunneb end kotletina kahe rivaalitseva saiaviilu vahel... Kellukesel, ilmselgelt kanala peatuimal sulelisel, tuleb psühhiaatriakabinetis inimeste tõsiprobleemidega ihuüksinda silmitsi seista. Osades: Erki Laur, Tõnn Lamp, Marta Laan jt.
26. september 2013 - Valel on lühikesed jalad
Meeta ja Gunnar on oma unistuste petureisilt tagasi. Mardil tuleb võrdsete jõukatsumises siiski Anne Sigmundile jätta. Kaie tunded seevastu tunduva pärast Mardi Anne käest tagasisaamist mehe vastu mõnevõrra üles soojenenud olevat. Osades: Andres Raag, Piret Kalda, Marta Laan, Mart Toome, Hilje Murel, Lee Trei jt.
19. september 2013 - Kummimees
Anne tähelepanuavaldused Mardi suunal jätkuvad, Kaie tunneb end kõrvalejäetuna. Meheksolemise testi läbib Mart tõrgeteta, seehuures kohtub oma tõsise "rivaaliga" ning esimest korda elus on tal eeldusi konkurendi seljatamiseks. Osades: Andres Raag, Piret Kalda, Marta Laan, Mart Toome, Hilje Murel, Lee Trei jt.
12. september 2013 - Puhkus
Meeta ja Gunnar on troopilisel pulmareisil. Siingi on suur suvi ning Mart ja Anne leiavad samuti mahti aja maha võtmiseks. Perearstikeskussesse maha jäetud pereõde Kaie leiab lahenduse, kuidas puhkuseradadel teineteisega "ristunud" Anne ja Mardi idüll lõpetada. Osades: Andres Raag, Piret Kalda, Marta Laan, Mart Toome, Hilje Murel, Lee Trei jt.
5. september 2013 - Pulmad
Pulmad on kulukas lõbu. Abieluranda sõudvad Gunnar ja Meeta leiavad võimaluse vähem kulutada, samasuguse võimaluse leiavad ka pulmakinkide tegijad. Anne kiikab parema puudumisel Mardi kapsaaeda... Anne salapärane Sigmund tõotab nüüd vabaks jääda... Kelluke viimasega kahekesijäämises suuremat õnnistust ei näe.
28. märts 2013 - Dr Copperfield
Eelnenud edusammudest innustunud Mart üritab enda kehtestamisel mustkunsti mängu tuua, millest Kaie koheselt osa saada tahab. Anne ja Gunnar leiavad end päris algusest, ehk õppesõiduautost ja nagu arvata - Meeta valvsa pilgu all sellised mängud heaga ei lõpe.
21. märts 2013 - Mission Impossible
Kuni Kaie on ametis Steve eemale tõrjumisega, leiab Mart aega Gunnari elutarkustest ühe ja teise kõrva taha panemiseks. Anne seisab silmitsi tavatu lähenemiskatsega, professionaalina suudab ta küll austajale diagnoosiga pidurid peale tõmmata. Aga selle varjus, märkamatult, astub esile uus.
14. märts 2013 - Kreenholmi Manufaktuur
Anne jaoks saavad sotid Robertiga sirgeks. Gunnari taasalustatut sõiduõpet hakkavad koormama tervisemaja puhveti reidid. Armukade Meeta nõuab Gunnari käest ultimaatumiga suuremat sidusust ning Kaie leiab mooduse, kuidas "noorte" kihlaplaanid eos farsiks keerata.
7. märts 2013 - Hea teeninduse päev
Näägutamistest tüdinenud Gunnar haarab ohjad enda kätte ning Meeta plaan külastajaid "Hea teeninduse päevaga" premeerida, ei kulge tänu sellele kõige edukamalt. Kuni Anne Roberti võimalikes orientatsioonides eksleb, õnnestub Mardil patsient Steve käest elu muutev nakkus hankida.
28. veebruar 2013 - Ema visiit
Kõik Anne pingutused Robertit endale lähemale saada luhtuvad järjekordselt. Poja Mardi pärast muretsev Aino tuleb meditsiinikompleksi korda majja looma ja Kaie mahhinatsioonide tulemusel leiab Anne end Mardile korraga tükk maad "lähemalt" kui ta soovinuks. Osades Marta Laan, Tõnn Lamp, Mart Toome, Anu Lamp, Lee Trei jt.
21. veebruar 2013 - Hullusärk
Robert toob oma tütre Margareti Annele töö juurde hoidmiseks. Mart ei pääse oma kabinetti ja selle vallutanud vahkvihas Kaie pöörab kogu päeva "pea peale". Olukorra lahendab pisike Margaret ja "pikkade käiste" abil rahustatud Kaie pakub päeva lõpus midagi meeliülendavat. Osades Tõnn Lamp, Marta Laan, Mart Toome, Lee Trei jt.
14. veebruar 2013 - Meetal on varusid
"Kodutu" Kelluke on end Anne poole sisse seadnud ja on sellega noore psühhiaatri närvid korralikult proovile pannud. Mardi energia kulub end noore psühhiaatri tarvis vormi ajades. Gunnar ja Anne saavad lahendavad erimeelsusi. Kaie võtab vaevaks Meetalt "tolm" maha pühkida ja mõned iluprotseduurid teevad "mutiga" imet. Osades Hilje Murel, Marta Laan, Mart Toome, Andres Raag jt.
7. veebruar 2013 - Robert ei olegi nii "üksik"
Kelluke on psühhiaatriakabinetist oma isikliku elamise teinud ja see on Anne endast välja viinud. Mart saab enda sisemise kindluse leidmiseks pihku "krõbedate" ülesannetega teraapiaprogrammi, mille koomilised ülesanded tal täitma asuda tuleb. Anne tutvub Roberti "naispoolega" ja see kohtumine käib tal üle jõu. Osades Hilje Murel, Marta Laan, Mart Toome jt.
31. jaanuar 2013 - Mart võtab ilmet
Kaie (Lee Trei) tegeleb Mardi (Mart Toome) Anne (Marta Laan) jaoks sobivaks tuunimisega. Gunnar (Andres Raag) vajub üha sügavamale Meeta (Piret Kalda) tuhvlisse. Mart kasutab psühhiaatri teenust, Anne, aidates tal sisemist kindlust leida, ootab ise sedasama Robertilt (Tõnn Lamp), suutmata mõista, miks see selle mehe puhul nii raske tulema on.
24. jaanuar 2013 - Interjöör
Robert (Tõnn Lamp) tuleb sisekujundusspetsialistina Anne (Marta Laan) tööruume üle vaatama ja naine tunneb end stiilse noormehe kõrval lihtsakoelise maatüdrukuna. Õrnasüdameline Mart (Mart Toome) teeb esimese tõsise katse Annega sebida ja see ei ole maailma stiilseim katse. Päeva lõpp kompenseerib väntsutused üleelanud psühhiaatrile siiski kõik ja küllaga.
17. jaanuar 2013 - Seda meest on Anne oodanud
Perearstikeskuses ööbinud õde Kelluke (Hilje Murel) on õhtul unerohuga üle pingutanud ning hommikul tööle saabunud Anne (Marta Laan) vajab kabinetti pääsemisel abi. Gunnar (Andres Raag) paigaldab kohvikusse uut kohvimasinat ja Meetal (Piret Kalda) tuleb väärt masina hinnast alla saamiseks dr Vallikivi kaudu töömehele "imettegevaid" sinakaid tablette hankida. Perearst, dr Mart Vallikivi (Mart Toome) on Kaie (Lee Trei) kihutustöö abil psühhiaatrist juba enam kui sisse võetud, Anne ise otsib pingsalt lahendust, kuidas end staararhitekt Roberti (Tõnn Lamp) nägemisulatusse sokutada.
10. jaanuar 2013 - Oleme avatud
Romantikahõnguline komöödiasari viib meid meedikute maailma. Noor psühhiaater Anne (Marta Laan) kolib koos oma kabinetiõe Kellukesega (Hilje Murel) väikelinnast Tallinnasse. Kliinikus, kus ta tööle hakkab, saab tema "naabrimeheks" memmepojast perearst Mart (Mart Toome), kelle südames tärkab kaunitari ilmudes lootusesäde, mida tema öösiti stripparina töötav pereõde Kaie (Lee Trei) hakkab oma lõbuks tagant õhutama. Anne esimesteks kokkupuudeteks pealinlastega osutuvad aga nilbe sõiduõpetaja Gunnar (Andres Raag) ja rabavalt galantne Robert (Tõnn Lamp). Kogu selle möllu taustal intrigeerib ja otsib oma eluõnne ka kliiniku kohviku perenaine Meeta (Piret Kalda). Õhk muutub kirest ja unistustest lausa paksuks, sest eranditult kõik tegelased usuvad, et nende "parim enne" armastust leida ei ole veel kaugeltki möödas...