Logo

Moeloojad

Eksperimentaal-võistlussari kulmineerub Tallinn Fashion Weekil ja moeshowl. Staaride looming astub lavalaudadele.
Eesti
2019
Osa 5 - Finaal!
Eksperimentaal-võistlussari kulmineerub Tallinn Fashion Weekil ja moeshowl. Staaride looming astub lavalaudadele.
Osa 4 - Missioonikomplekt
Tänane saade teeb katse maailma parimaks muuta, sest iga osaleja saab ülesandeks luua missiooniga riietus. Kuidas heategevus ja mood koos käivad ning mille pärast staarid südant valutavad, näeme läbi järjekordse loomelahingu.
Osa 3 - Signatuurkomplekt
Kolmas saade tervitab osalejaid väga isikliku ülesandega. Luua tuleb komplekt iseendale, ehk siis nö visiitkaart, kus lähtutakse ainult ja ainult iseendast. Eesti rahvas on näinud osalejaid kandmas kõikvõimalikke ja võimatuid riideid. Mõnda osalejat suisa riieteta. Nüüd saame teada, mis oleks staaride arvates see ainuõige. Ning muidugi, mis oleks kohtunike meelest ainuõige, sest selleski saates tuleb välja selgitada võitja.
Osa 2 - Teine sugupool
Eksperimendisarja teises saates ootab staare ees väljakutse, mis on paras pähkel ka professionaalidele. Nimelt tuleb lähtuda enda ideaalidest ning luua üks riideese vastassoole. Millised on aga need ideaalid? Kuidas näeb välja Oti ideaalnaine? Aga Hensugusta? Või kuidas peaks Anu ja Lenna silmis välja nägema üks tõeline mees? Lisaks ootab osalejaid ees üllatus. Kes laseb muusal end enim inspireerida ning võidab?
Osa 1 - T-särk
Algab eksperiment, kus moe alal saavad käe valgeks inimesed, kelle igapäevane töö on hoopis midagi muud. Tallinn Dollsi töölaudade taha istuvad Lenna Kuurmaa, Anu Saagim, Ott Lepland ja Hensugusta. Lasevad fantaasial lennata ja paljastavad endast sootuks uue külje. Esimese saate ülesandeks on luua T-särk, mis peab väljendama looja sõnumit ja isikupära. T-särk tundub lihtne riidetükk, kuid võib kanda mõjuvat sõnumit. Nii peakski loodav särk omal moel kokku võtma sündiva kollektsiooni kontseptsiooni. Lisatingimuseks on kindlasti ka see, et riie peab olema kantav teistelegi, sest lähevad ju kõik tooted esitlemisele moelaval ning müüki poodi. Pingutada tasub, sest iga ülesande lõpus selgub võitja. Kaotada ei taha aga keegi.