Logo

Pilvede all

Kertu on Haapsalus ja palub Sirjelt abi. Mari annab Indrekule tööalast nõu. Siirit tabab üks pettumus teise järel, kuigi Valter püüab teda aidata. Urmas ilmub ootamatult Mari ja Indreku juurde. Sirje otsustab Liisat aidata ning sõidab pealinna.
Eesti
2019
Osa 12
Mari sõidab Sirje palvel Haapsallu. Kertu on Andrese ja Siiri suhtest rabatud ning teeb lõpuks otsuse ka enda ja Eriku tuleviku osas. Maimu hoiatab oma abilist. Gunnari testament tekitab lootust ja külvab segadust.
Osa 11
Siiri suudab taas üllatada ja Kertu teeb midagi, mida hiljem kahetseb. Mammu teeb emale etteheiteid. Urmas jõuab oodatud otsuseni, kuid selle tagajärjed puudutavad ka Sirjet. Maimu on oma abilisega väga rahul, kuid muretseb Eriku pärast.
Osa 10
Erik teeb Kertule siira ettepaneku. Sirje survestab Urmast, kes omakorda küsib abi nii Indrekult kui Albertilt. Siiri on oma uuest suhtest seitsmendas taevas. Ruudi püüab kodusest katastroofist kasu lõigata. Maimu saab endale lubatud abilise.
Osa 9
Mari ja Indrek sõidavad Haapsallu. Kertu on Erikule tänulik. Sirje päästab Urmase elu, kuid nõuab oma võlga tagasi. Mammu kuritarvitab vanemate usaldust. Siiril on Andresega elamusterohke kohting. Maimu tuleb lõpuks ometi tagasi koju!
Osa 8
Sirjega juhtunu shokeerib kõiki, kuid abi ei paista kusagilt. Liisal tekib Kertu ja Eriku suhtes lootus. Andres teeb ootamatu otsuse. Ruudi käitumine toob Murakate perre muudatused, mida lapsed pole oodanud. Eva pakub Sirjele tehingut.
Osa 7
Kertu ja Mari püüavad ema hoiatada, kuid Sirje usaldab Evat. Mammul on Marile Rauli kohta küsimusi. Albert ja Valter leiavad kiirelt ühise keele. Liisa püüab isa survestada ning Volts teebki Erikule pakkumise. Urmast tabab piinlik avalik skandaal.
Osa 6
Mari mõistab oma viga ja püüab seda heastada. Kertu sõidab koos Valteriga Haapsallu. Liisa püüab Eriku tulevikuplaanides selgust saada. Sirje on mures, kuid teeb täpselt seda, mida Eva ütleb. Siiri murdub, kuid maksab alanduse eest kätte.
Osa 5
Andres on Kertu peale pahane, kuid oma ettepanekust ei tagane. Indrek jagab Kadriga muret Mari pärast. Siiri teeb Urmasega lõpu ja on sihikule võtnud Andrese. Lapsed sõidavad Haapsalust tagasi koju. Eva on Sirje majas võimu võtnud.
Osa 4
Mari on oma uuest tuttavast järjest enam vaimustatud. Kertu saab aru, et Erikuga tal ühist tulevikku ei ole. Sirje on hädas, kuid abi tuleb täiesti ootamatust kohast. Siiri püüab nii Valteri kui Kertu kaudu Andrese kohta rohkem infot saada.
Osa 3
Siiri ründab Kertut ning Valter püüab tekkinud tüli lahendada. Andres palub Marilt abi. Kertu on Eriku käitumisest segaduses. Urmas valmistab Siirile pettumuse. Mammul ja Liisal tekib Sirjega konflikt. Mari sõlmib tänu Jasperile uue tutvuse.
Osa 2
Kertu on Erikuga toimunud muutustest segaduses. Kadri käitumine tekitab pingeid Mari ja Indreku vahel. Eva püüab Sirje kaudu Urmast üles leida. Siiri aga mässib end järjest suuremate valede võrku, kuniks Kertu otsustab sekkuda.
Osa 1
Mari karjäär on hoo sisse saanud, kuid kodus on sellest pinged. Kertu ootab kohtumist Erikuga, kuid hoopis Andresel on ootamatu uudis. Siiri püüab Urmast valega enda juures hoida. Sirje on Mammu ja Liisa enda heaks tööle pannud.
Osa 12 - Pilvede all – uue hooaja ootuses
Sissejuhatuseks näitame eelmise hooaja viimast episoodi. Sirje tunnistab Albertile tõtt. Kertu lükkab Eriku ettepaneku tagasi. Valter püüab Siirit lohutada. Indrek kutsub Mari üllatuseks Kadri neile külla. Mammu teeb stseeni. Gunnar lahkub salaja haiglast. Sirje saab ootamatu kirja...
Osa 11
Kertu püüab emale toeks olla, kuid Sirjet ei saa keegi aidata. Albert tunneb end Gunnariga juhtunus süüdi. Mari otsustab Indreku valikut kontrollida. Siiri on Urmasest pöörases vaimustuses. Liisa lepib Erikuga ära ja teeb isale ootamatu ettepaneku.
Osa 10
Sirje ootamatu käitumine on Mari ja Kertu jaoks üllatav, lapsed aga on vaimustuses. Siiri lubab endale kindlaks jääda. Erik õiendab lõpuks Riinaga arved. Indrek leiab endale otsitud abilise. Urmas tuleb Valteri juurde. Albert ja Gunnar satuvad hätta.
Osa 9
Kertu on Haapsalus ja palub Sirjelt abi. Mari annab Indrekule tööalast nõu. Siirit tabab üks pettumus teise järel, kuigi Valter püüab teda aidata. Urmas ilmub ootamatult Mari ja Indreku juurde. Sirje otsustab Liisat aidata ning sõidab pealinna.
Osa 8
Kertu ja Mari peavad nõu, mida Liisa ja Mammu plaani osas ette võtta. Erik on ootamatus olukorras ega leia kusagilt abi. Riina läheb üle igasuguse piiri. Urmase järjekordne muutumine tekitab Innas ja Albertis kahtlusi. Siiri teeb taas vale otsuse.
Osa 7
Indreku otsus toob kodurahu, kuid mehe üllatuseks lükkab Mari tema pakkumise tagasi. Kertu saab teada, mis Andrest vaevab. Siiri on pettunud ja püüab Erikust üle saada. Riina teeb panused valele kaardile. Mammul ja Liisal tekib ootamatu plaan.
Osa 6
Mari püüab Sirjet mõjutada, kuid emal on talle endale üllatus varuks. Indrek paneb Mammu ja Ruudi keerulisse olukorda. Kertu on rahul, et tõde on selgunud, kuid Siiri ei kavatsegi Erikust loobuda. Mari otsustab Riina manipuleerimisele lõpu teha.
Osa 5
Mari sõidab Haapsallu, kus tal on Gunnariga usalduslik kohtumine. Siiril on uudiseid, mis Kertu endast täiesti välja viivad. Erik saab endale uue kolleegi, kellest ta püüab iga hinna eest vabaneda. Riina seab üles lõksu, kuhu Indrek mõtlematult sisse astub.
Osa 4
Kertu ja Andres võtavad Joosu osas vastu olulise otsuse. Mari ja Indreku vahel on pinged ja Mammu otsustab vanemad proovile panna. Urmas otsib varju Alberti ning Inna juurest. Sirje plaan läheb vett vedama ja ta paneb Gunnari valiku ette.
Osa 3
Mari jagab oma kahtlusi ja hirme Valteriga. Kertu püüab Erikule mõistust pähe panna. Siiri tunnistab oma viga. Sirje otsustab Gunnari uue elustiili perekonna rahavankri ette rakendada. Mammul on Siimuga probleem. Riina saab oma tahtmise.
Osa 2
Kertu on Siiris pettunud. Mari paneb Indreku otsustava valiku ette. Sirje on Gunnari käitumisest endast väljas ning otsib abi Alberti ja Inna juurest. Erik saab oma oodatud kuulsuse, kuid probleemid alles algavad ja kõige enam kannatab Liisa...
Osa 1
Murakate perekond on juhtunust toibumas, ainult Indrek ei suuda firma hävingust üle saada. Kertu elab lastega üksinda ja püüab koos Andresega leida parimat lahendust Joosu jagamiseks. Erik valmistub telestaari eluks ning tahab selleks ära kasutada nii Riinat kui Siirit. Haapsalus on Sirjel uued plaanid, kuid Gunnari ja Urmase ootamatu tagasitulek ähvardab neile kriipsu peale tõmmata.
Osa 16
Kertu ja Andres otsustavad anda endile uue võimaluse, kuid Erik saab sellest teada. Sirje palub Innal ja Albertil saladust hoida, eriti Urmase abikaasa eest. Mari tahab Siimu perekonna kohta enamat teada. Indrek vallandab Riina, kuid otsusel on rängad tagajärjed...
Osa 15
Sirje on kodus tagasi, kuid Gunnari ja Urmase kadumislugu muutub veel segasemaks. Liisa sõidab koos Andrese ja Joosuga Tartusse. Erik sobitab Siiriga tutvust. Siim tuleb Mammu juurde õhtusöögile. Haapsallu ilmub ootamatult Urmase abikaasa. Andrese ja Kertu suhted soojenevad.
Osa 14
Siiri on Erikust vaimustuses, kuid Kertus tekitab see kahtlusi. Riina esitab Indrekule ultimaatumi. Mammu suhtleb Siimuga ja Liisa tunneb end taas üksikuna. Erik saab telestuudios ootamatu rolli ja šokeerib kõiki. Indrek suudab oma sõna maksma panna. Maril tekib taas konflikt Siimuga.
Osa 13
Sirje on Indias, kuid Gunnarist pole endiselt uudiseid. Mammu ja Liisa lepivad ära. Eriku uus karjäärivalik üllatab, kuid suurimaks üllatajaks on hoopis Volts. Albert on Pireti käitumisest nördinud. Mari teeb ootamatu otsuse. Liisa astub Maimu kaitseks välja ning ähvardab Erikut.
Osa 12
Mari püüab Sirjet ümber veenda, kuid tulutult. Andres palub Indrekult teenet. Mammu on Liisa peale pahane. Siiri on Haapsalu sündmustest põnevil. Mari ei mõista, miks Indrek Riinat ei talitse. Liisa on endast väljas ning otsib lohutust Eriku juurest. Urmase otsingud viivad ehmatava leiuni.
Osa 11
Sirje on Gunnari lahkumisest löödud ning Inna püüab talle toeks olla. Kuid samal ajal on kadunud ka Urmas... Andres kohtub Maimut külastades ootamatult ka Erikuga. Mammu leiab uusi sõpru, kuid Mariga tuleb sellest pahandus. Sirje saab teada, kuhu Gunnar sõitis. Andres hoiatab Kertut.
Osa 10
Indrek ei mõista Mari otsust Romani suhtes, kuid õigustab ennast Riina osas. Valter paneb Kertu keerulisse olukorda. Albert on Pireti käitumisest nördinud. Urmas saab aru, et Gunnar plaanib midagi. Andres toob lapsed koju, kuid Kertuga kohtumine võtab oodatust hoopis erineva pöörde.
Osa 9
Mari on Romani ülestunnistusest rabatud ning Mammu kannab ema määratud karistust. Erikul on Kertule suur uudis. Urmas võtab Alberti sihikule ning häbistab teda terve Haapsalu ees. Mari otsustab Mammu ja Romani ära kuulata. Siiri puistab Kertule südant. Gunnar šokeerib Albertit.
Osa 8
Sirje lastakse vabaks, kuid Mammu ja Liisa saavad teada saladuse vanaema minevikust. Kertu pakib Andrese asju ning otsib lohutust Eriku juurest. Mari saab Romani käitumisest valesti aru. Albert satub Urmasega konflikti. Kertu tunnistab Valterile, keda ja mida ta tegelikult soovib...
Osa 7
Mari ja Kertu saadavad lapsed Haapsallu, kuid Alberti tehtud plaanid keerab Sirje pea peale. Kertu tunnistab Marile, et Andres on koos Liinaga. Erik ilmub ootamatult Indreku juurde ning palub teenet, pöörates ka Riina enda vastu. Sirje viiakse ootamatult politseisse ülekuulamisele.
Osa 6
Piret on Tallinnas, et abielule Voltsiga punkt panna. Kertu saab teada, miks Valter tema suhtes nii osavõtlik on. Mari kohtub Urmasega ning püüab teda mõjutada. Lastel on Kertule etteheiteid, kuid ootamatult lahendab Erik olukorra. Sirje on pahane, et Gunnar tema kaitseks välja ei astu.
Osa 5
Mari on Haapsalus ning Albert saab teada, mida Piret plaanib. Albert omakorda usaldab Marile saladuse Gunnari kohta. Kertu leiab Maimu olukorrale lahenduse ning püüab Erikut emaga lepitada. Valteri käitumine tekitab kahtlusi. Urmas on tagasi Haapsalus ja šokeerib tervet linna.
Osa 4
Kertu usub Liisat, kuid Maril on õetütre käitumise kohta oma versioon. Indrek püüab Andresele nõu anda. Erik üritab oma kohustustest kõrvale hiilida ning kogu vastutust teiste kaela lükata. Gunnar usaldab Albertile oma suure saladuse. Piretil on uudiseid, mida keegi oodata ei osanud.
Osa 3
Mari püüab kodust õhkkonda parandada, kuid Indrek käitub kummaliselt. Kertu on rabatud Liisa süüdistustest Andrese suhtes. Erik saab haiglast Maimu kohta uudiseid. Valter püüab Kertule nõu anda, Mari aga otsustab õde ja õetütart omal moel aidata. Gunnaril on Sirje ees saladus.
Osa 2
Liisa keeldub koju tagasi tulemast ning lisaks kodustele muredele tekivad Kertul probleemid ka tööl. Mari ja Mammu lepivad ära, kuid pingeid tekitavad Murakate peres nii Riina kui Roman. Sirje teeb Albertile ootamatu ettepaneku, mille mehe üllatuseks isegi Inna heaks kiidab.
Osa 1
Peategelaste elus on aeg liikunud lähemale sündmustele, mida nägime filmis "Pilvede all. Neljas õde". Piret on teinud oma elus kannapöörde ja võtnud vastu nii mõnegi otsuse, mida lähedastel on raske mõista. Mari kulgeb edulainel ning on palganud endale abilise, kelles Indrek kipub konkurenti nägema. Kertu karjäär sujub samuti hästi, kuid eraelus on pöördelisi hetki. Haapsalus aga on Sirje taas suurelt ette võtnud ning kõiki üllatanud, seekord positiivselt.
Osa 14
Mari püüab harjuda uue pereliikmega. Erik külastab Kertu psühholoogi. Volts teeb jälle midagi lubamatut. Sirjel on kaupluses proovipäev. Riina ja Indrek tähistavad kahekesi oodatud sündmust. Piret on kõigis ja kõiges pettunud, kuid head uudised ei lase end kaua oodata...
Osa 13
Kertu on Erikule abi eest tänulik. Mari palub Piretilt teenet. Sirje kandideerib kauplusesse tööle. Riina on Eriku edusammudest vaimustuses. Mammu teeb midagi ootamatut. Gunnar hoiatab Innat. Piret otsib tasakaalu pere, töö ja hobide vahel.
Osa 12
Erik veedab järjest enam aega Kertu juures. Urmasel on Marile jahmatav uudis. Volts ei mõista Pireti valikuid. Sirje otsib jälle tööd ning leiab võimaluse Innat kiusata. Kertu küsib nõu psühholoogilt, kuid Erikule see ei meeldi. Mari on Mammu pärast mures.
Osa 11
Urmas veab Sirjet alt, põgeneb Haapsalust ning otsib üllatuslikult abi Mari juurest. Piret on Voltsis pettunud ja otsustab endale uue väljakutse leida. Kertu lubab lõpuks Liisa taas Eriku juurde. Sirje kahtlustab Gunnarit. Riina hakkab vaikselt võimu võtma.
Osa 10
Piret ja Kertu ei kiida Mari ootamatut otsust heaks. Piret kardab, et Volts ei tahagi enam last. Erik korraldab Kertule ootamatu stseeni. Sirje survestab Urmast ühist äri alustama. Gunnar saab Sirje plaanidest teada ning tagajärjed ei lase end oodata.
Osa 9
Piret jagab Sirjega oma hirme ja solvab Urmast. Mari saab Riina kohta teada midagi, mis muudab tema suhtumist. Kertul on Erikule uudiseid Liina ja Henri kohta. Erik seevastu valmistab Kertule tohutu pettumuse. Sirje hakkab Urmasega plaani pidama.
Osa 8
Piret on Urmasele raskel ajal toeks. Kertu on pettunud nii Andreses kui Erikus. Mari leiab võimaluse Riina mõjutamiseks, kuid Indrekule see plaan ei meeldi. Sirje haistab võimalust ega varjagi oma plaane. Piret tekitab olukorra, mis väljub tema kontrolli alt.
Osa 7
Maril on Indreku ja Riina suhtes kahtlused. Piret on Voltsi käitumises pettunud. Albert ja Inna veedavad nädalavahetuse Tallinnas. Sirjel on Gunnarile etteheiteid. Kertu soovib Andrese abiga Erikut ja Liinat lepitada. Urmast tabab ootamatu saatuselöök.
Osa 6
Kertule tunduvad Eriku pingutused kahtlased. Piret ja Volts lepivad ära. Mammu jääb Marile valetamisega vahele. Albert on reisist vaimustuses ja teeb juba uusi plaane. Riina provotseerib Indrekut ja saab oma tahtmise. Sirje loobub tööst salongis.
Osa 5
Albert sõidab Kertuga kruiisile, kuid puhkusereis võtab korraga ootamatu pöörde. Piret ei suuda Voltsi uskuda ega usaldada, Mari ei mõista jällegi Piretit. Riina ei jäta Indrekut rahule. Inna satub Sirjele kliendiks. Piretil on Mammuga usalduslik vestlus.
Osa 4
Piret on pulma-uudisest šokis. Mari jääb Indrekule vahele ja tunnistab kõik üles. Kertu on Andrese käitumisest üllatunud. Volts ja Urmas peavad poissmeestepidu. Albert otsustab Inna soovitust kuulda võtta ning Gunnar teeb ootamatu otsuse.
Osa 3
Kertu ja Andres jõuavad mesinädalatelt koju. Piret harjub uue koduga, lisaks on Voltsil talle suurepärane uudis. Mari mängib Indreku selja taga tulega, kuid pääseb puhtalt. Andres otsustab Erikuga leppida. Urmasel on Piretile jalustrabav uudis.
Osa 2
Pireti kannatus katkeb ja ta kolib kodust välja. Mari ei mõista Pireti käitumist, kuid kasutab olukorda enda huvides ära. Riina püüab Indrekuga leppida. Inna muretseb Alberti tervise pärast. Sirje üritab Gunnarit veenda uut, kuid sünget äri alustama.
Osa 1
Õed on jõuluõhtuks Mari juurde kogunenud, kuid kutsututest on nii mõnedki pereliikmed puudu. Kuid jõulud on teatavasti imede aeg... Albert ja Inna veedavad pühad Sirje ja Gunnariga. Uus aasta algab kõiki rõõmustava sündmusega!
Osa 16
Piret tunneb end Urmase valikust puudutatuna. Mari ja Riina teevad omavahel suhted selgeks. Kertu ootab Andrest koju, kuid mehe saabumine toob halbu uudiseid. Sirje üllatab Albertit. Piret teeb Voltsi osas šokeeriva avastuse...
Osa 15
Mari on Sirje peale solvunud. Piret ei tunne end uues kodus hästi. Kertu on otsustanud abi leida, et endas selgusele jõuda ja oma pereelu päästa. Indrek tekitab Mari ja Riina vahel tohutu segaduse. Erik teeb Kertule ootamatu kingituse. Piret kohtub Urmasega.
Osa 14
Eriku ootamatu külaskäik tekitab Kertu ja Andrese vahele uusi pingeid. Mari üritab oma kahtlustele Indreku ja Riina osas kinnitust leida. Piret püüab kohaneda uue koduga. Alberti ja Gunnari vahel tekib taas konflikt. Mari sõidab uuesti Haapsallu, et ema aidata.
Osa 13
Mari ei suuda mõista, miks Sirje tõde salgab. Maimu ja Kertu on pettunud, et Liina endiselt Erikut väldib. Piret on uue kodu suhtes vägagi kahtlev. Inna saab Alberti peale pahaseks. Mari otsustab Riina paika panna. Andres teeb Kertule üllatava ettepaneku.
Osa 12
Piretil on Voltsile kuhjaga etteheiteid. Mari otsustab Haapsallu sõita, et välja uurida, mis Sirjega toimub. Kertu kohtub Erikuga ning juhtub midagi ootamatut. Gunnar tuleb Albertit ähvardama. Riina ei hoia end Indrekuga flirtides tagasi. Volts suudab jälle üllatada.
Osa 11
Mari astub otsustava sammu Pireti ja Kertu lepitamiseks. Albertil on põhjust Sirje pärast muretseda. Maimu kohtub koos Liisa ja Joosuga ning Kertu teadmata Erikuga. Urmas tuleb Albertiga leppima. Piret ja Volts ei suuda leida kompromissi ühise kodu osas.
Osa 10
Erik räägib Andresele kohtumistest Kertuga. Sirje ähvardab Gunnarit ja läheb sellega üle piiri. Kertu süüdistab Piretit reetmises. Inna soovitab Urmasel Haapsallu jääda. Riina on Laurist sisse võetud, kuid mees huvitub ka Marist. Piret veedab aega Mammuga.
Osa 9
Kertu ja Mari räägivad omavahel asjad selgeks. Urmas palub Piretilt oma käitumise pärast andestust. Sirje käsib Mammul Inna ees vabandada. Kertu kohtub Andrese teadmata Erikuga. Piret küsib emalt Voltsi suhtes nõu. Indrekul on Lauri suhtes kahtlusi.
Osa 8
Piret ei suuda otsustada, kuidas tekkinud abielukriis lahendada. Mari juurde ilmub ootamatu külaline. Kertu paneb Pireti ebamugavasse olukorda. Sirje õpetab Mammule elutarkusi ja tekitab sellega paksu pahandust. Riina on Marile tänulik. Kertu ja Andres teevad pulmaplaane.
Osa 7
Piret on Voltsi ootamatust reaktsioonist ja selle tagajärgedest ahastuses. Mammu on Haapsalus ja Albertil tekivad lapsega probleemid, mida ta oodatagi ei oska. Maimu jutt ehmatab Kertut. Mari kohtub ootamatult Lauriga. Urmas on sunnitud oma aurupaadi müüki panema.
Osa 6
Piret on sadamas juhtunust paanikas. Maril ja Kertul on teineteisele etteheiteid. Indreku ja Riina töine kohtumine võtab ootamatu pöörde. Albert on tekkinud konfliktis Voltsi poolt. Maris tekitab Indreku muutunud suhtumine Riinasse kahtlusi. Erik tuleb Kertu ees vabandama. Volts nõustub lõpuks raviga ja saab teada Pireti saladuse.
Osa 5
Piret ei suuda otsustada, kas rääkida Haapsalus juhtunust Voltsile või mitte. Mari survel tuleb Indrekul Riina ees vabandada. Erik võtab intervjuud andma minnes Kertu teadmata Liisa kaasa. Andrese ja Kertu otsus hakata pulmi planeerima ajab Maimu ärevusse. Volts sõidab koos Piretiga Haapsallu, et Urmasega asjad selgeks teha.
Osa 4
Piret otsustab Haapsallu sõita ja Urmaselt abi paluda. Riina tuleb Mari juurde Indreku peale kaebama. Kertu kahetseb oma otsust ja üritab Erikule antud lubadusest taganeda. Gunnar püüab Albertit ära kasutada. Kertu ja Mari kohtumine lõpeb tüliga. Urmase käitumine tekitab segadust.
Osa 3
Pireti suur unistus on lõpuks täitunud, kuid täiuslikust õnnest on ikka veel midagi puudu. Kertul on vaatamata Maimu abile raske Andrese äraolekul hakkama saada. Mari šokeerib Indrekut Riinale antud lubadustega. Sirje teeb Albertile ootamatu ettepaneku. Erik üllatab Kertut.
Osa 2
Piret on Haapsalus ja saab Sirjelt kõva kriitikat. Indrek ei suuda mõista, miks Mari teeb Riinale erandeid. Andrese ja Kertu vahel on pingeid, mida Erik kavatseb ära kasutada. Gunnar ja Sirje leiavad ootamatult uue äriidee. Saabuvad Voltsi analüüside vastused.
Osa 1
Pireti ja Voltsi pulmakutse tekitab saajates palju elevust, mõnes ka pettumust ja ootamatut segadust. Mari soosiv suhtumine Riinasse põhjustab pingeid nii tööl kui kodus. Piret muretseb nii pulmade kui Voltsi tervise pärast. Kertu kohtub Erikuga. Liinal on Andresele uudiseid. Gunnar tahab alustada puhtalt lehelt.
Osa 14
Sirjel on kõigile kolmele tütrele etteheiteid. Riina tekitab Mari ja Indreku vahel pingeid. Liina saab teada, mida Maimu on tema selja taga korraldanud. Gunnar teeb plaane, et oma elu muuta. Urmas hoiatab Albertit. Piretil on pulmastress.
Osa 13
Piret ja Kertu püüavad teineteisele abiks olla, kuid mõlemal on raske otsuseid langetada ja valikuid teha. Mari seevastu on kiire otsustaja ning Riina aitamisest tuleb Indrekuga palju pahandust. Inna jagab Albertiga valusat mälestust. Sirje saabub reisilt.
Osa 12
Piret otsib tuge ja mõistmist Urmaselt. Mari sõidab koos Mammuga Haapsallu. Andres kohtub hea tuttavaga minevikust. Gunnaril on Marile üllatavaid uudiseid. Lauri tuleb Pireti ees vabandama kõige ebasobivamal hetkel. Albert ei suuda Urmasele andestada. Mari ja Inna lepivad ära. Sirje sõidab ootamatult reisile.
Osa 11
Piret palub Mari abi ja puistab õele südant. Inna on pahane, et Urmas teda rahule ei jäta. Lauri tuleb Piretile külla, kuid mehe lootused asenduvad etteheidetega. Kertul on õdedele häid uudiseid. Mammu saab šoki ja Mari püüab last aidata nii hästi kui oskab. Maimu üritab Andrest ja Erikut lepitada. Volts üllatab Piretit.
Osa 10
Uudis Pireti kihlumisest tuleb kõigile üllatusena. Maril ja Indrekul on usalduskriis. Gunnar kolib tagasi Sirje juurde. Maimu tahab Liina teadmata Erikule last näidata. Mari võtab vastu tähtsa otsuse. Piretit vaevavad kõhklused, kuid Volts suudab need oma muretu olekuga hajutada, kuniks jälle ilmub välja Lauri...
Osa 9
Mari sõidab Haapsallu, et Albertilt nõu küsida, kuid kohtub teiste teadmata ka Gunnariga. Urmas on Piretil külas ja valmistab talle ootamatu üllatuse. Erik suudab Andrese ja Pireti endast välja viia. Inna ja Mari vahel tekib konflikt. Maimu püüab end jagada Eriku ja Liina vahel. Sirje muudab Gunnari suhtes meelt.
Osa 8
Kertu on Liisa saavutustega rahul, kuigi Maimul on mõlemale etteheiteid. Piret püüab hingevalu ravida remondi ja Mari abiga. Gunnar leiab peavarju Alberti ja Inna juures. Indrek on armukade. Inna kohtub Urmasega ja Sirje kasutab olukorda ära. Piret annab Laurile veel ühe võimaluse. Sirje tuleb Tallinnasse.
Osa 7
Kertu seab Erikule lõksu. Indrekul on Marile etteheiteid. Lauri võtab Piretiga ühendust, kuid järjekordne kohtumine saab ootamatu lõpu. Kertu saab kokku õdedega. Liisa paneb Eriku närvid proovile. Urmas aitab Albertil tööd leida. Gunnar paraneb, kuid seda kiiremini halvenevad tema suhted Sirjega.
Osa 6
Piret igatseb Voltsi, kuid mees ei taha temast enam kuuldagi. Indrekul on Mari suhtes kahtlused. Sirje kasutab iga võimalust Gunnari piinamiseks. Urmas tuleb Tallinnasse ja Piret saab teada midagi jahmatavat. Albert lastakse töölt lahti. Mari lepib Mammu treeneriga. Erik otsib abi lastekaitselt.
Osa 5
Kertu ja Andrese vahel on pinged, milles üks süüdistab Liinat ja teine Erikut. Mari korraldab Mammu ujumistrennis skandaali. Gunnar jõuab koos Sirjega tagasi Haapsallu. Piret kohtub ootamatult Lauriga ja läheb tülli Voltsiga. Inna teeb Albertile üllatava ettepaneku. Erik ähvardab Andrest.
Osa 4
Sirje otsus jahmatab Piretit. Mari ei kiida Indreku ja Mammu plaane heaks. Albert palub Inna käitumise pärast vabandust. Riina külastab Gunnarit. Andres on Liinaga ootamatult avameelne. Urmas puistab südant. Piret kohtub Erikuga ja sellel, mida mees plaanib, on valusad tagajärjed.
Osa 3
Piret satub piinlikku olukorda, kuid suudab sellest hoolimata jälle armuda. Kertu ja Liina kohtumine on kõike muud kui sõbralik. Mari teeb lõpuks otsuse ja Indrek kolib koju tagasi. Gunnar satub ootamatult haiglasse ja Sirje näeb selles võimalust kätte maksta.
Osa 2
Piret saab kutse konverentsile, kuid üritusest enam huvitab teda hoopis kutsuja. Mari lõpetab suhte Hannoga ja püüab oma koduse elu korda saada. Volts teeb ootamatu katse Piretiga suhet soojendada. Urmas puistab Sirjele südant, Andres püüab Liinale toeks olla ning Erik palub Kertult abi.
Osa 1
Kurb sündmus on perekonna kokku toonud ning leinaval Sirjel on oma kolmele tütrele nii mõndagi öelda. Piret kiidab heaks Kertu otsuse perega Rootsi jääda, kuid Mari pereelu seis jääb mõlemale mõistatuseks. Maimu püüab Eriku südametunnistust äratada, kuid mees ei taha Liinast ega lapsest kuuldagi. Inna leiab seltsi ja mõtteklaaslase Urmase näol ning Gunnar ei varjagi, kellele tema süda tegelikult lööb.
Osa 16
Mari ja Indreku abielu käriseb Sandra tõttu lõhki. Piret püüab Mammut katsumustest säästa. Kertu on tagasi Rootsis. Liina lubab Andresele, et hoiab Erikust eemale. Albert läheb koju tagasi, kuid Inna on oma lubaduse teoks teinud. Mari otsib lohutust Hanno seltskonnast. Sirje püüab Albertit aidata ja Innat hoiatada, kuid saatusel on omad plaanid...
Osa 15
Kertu on oma tuleviku osas otsuse teinud, kuid Piret püüab teda ümber veenda. Mari jääb Indrekule vahele ning mees saab teada, kus Sandra end varjab. Liina üritab veelkord Erikuga rääkida, kuid mees ei taha kuuldagi ei naisest ega lapsest. Inna paneb end Sirje ees piinlikku olukorda. Urmas püüab Innat ja Albertit lepitada. Kertu näeb Eriku tõelist palet.
Osa 14
Kertu ja Eriku kohtumine algab mõlema jaoks paljulubavalt. Liina on šokis ja Piret teeb talle ootamatu ettepaneku. Mari kohtub Kertuga, kuid ei kiida noorema õe plaane heaks. Inna mõõt saab täis ja Albert on sunnitud vastu võtma raske otsuse. Sirje tunneb end süüdi. Liina jagab Piretiga oma kahtlusi ning Erik teeb kõik selleks, et Kertut mõjutada.
Osa 13
Piret leiab uue korteri, kuid veedab varasemast rohkem aega Mammuga. Mari külastab Indreku teadmata Sandrat. Liina on tagasi ja võtab Erikuga ühendust. Albert leiab uue töö ja Inna loodab, et Sirje on igas mõttes minevik. Gunnar läheb üle piiri ja Mari mõõt saab täis. Liina tuleb Pireti juurde kliinikusse ning Erikut ootab ees üllatus...
Osa 12
Piret on segaduses ja solvunud, sest vaatamata taastärganud tunnetele ei taha Urmas midagi muuta. Mari püüab rohkem aega Mammule pühendada. Eriku kinnisidee Kertu suhtes aina süveneb. Sirje suudab Inna järjekordselt endast välja viia. Indrek tahab, et Piret välja koliks, kuid Mammu reageerib selle peale ootamatult. Gunnaril on Marile uudiseid.
Osa 11
Piret sõidab Haapsallu ja korraldab Urmasele skandaali. Mari sõlmib Gunnariga kokkuleppe. Liina kuulab Maimu nõu ning sõidab Andrese ja Kertu juurde. Mari ootamatu kohtumine Mammu klassijuhatajaga võtab üllatava suuna. Piret üritab Sirjet mõjutada, kuid ema ei võta teda kuulda. Erik paraneb, kuid Maimu mõõt saab lõpuks täis.
Osa 10
Piret tunneb end Aksli tõttu ebakindlalt. Mari kohtub salaja Gunnariga. Sirje kasutab võimalust Inna ja Alberti vahele kiilu lüüa. Indrek üritab Mariga suhteid korda saada. Maimu kohtub Eriku teadmata Liinaga ja hoiatab teda, kuid kumbki ei oska oodata seda, millega Erik tegelikult hakkama saab. Albert puistab Urmasele südant.
Osa 9
Piret kolib ajutiselt Mari juurde. Sirje pansionaat on pankrotis. Innal on uus töökoht, kuid Albert veedab naise arvates liiga palju aega Sirje seltskonnas. Mammu puistab Piretile südant. Sirjel on Urmasele jahmatav ettepanek. Andres püüab Liinale aru pähe panna, kuid naine tunneb end Eriku ees süüdi. Gunnaril on plaan ja ta leiab uue ohvri.
Osa 8
Mari survestab Indrekut, et mees Sandra üles otsiks. Piret saab halva uudise, mis Voltsi hoopis rõõmustab. Sirje on raskustes ja peab raha nimel tegema raskeid otsuseid. Erik püüab läbi Andrese Liinaga lepitust leida. Piret ei raiska Aksli osas aega. Sirje räägib Albertile, mis Urmase aurupaadis tegelikult juhtus. Mari juurde tuleb ootamatu külaline...
Osa 7
Mari sõidab tagasi linna ja saab teada, millega Indrek on hakkama saanud. Lisaks võtab Sandra Mariga ühendust ja ähvardab teda. Piret ei varjagi oma eesmärki Aksli osas. Maimu leiab Eriku kohutavas olukorras. Sirje jääb Mammule valetamisega vahele. Piret tunnistab Marile, et aitas Indrekut. Andres lohutab Maimut ja Erik ründab Liinat.
Osa 6
Kliinikusse tuleb tööle uus arst, kelle suhtes Piret ei suuda kuidagi ükskõikseks jääda. Inna palub Mari abi, sest Sirje pansionaat on suurtes raskustes. Eriku pettumus on suur, kui Kertu nende kokkuleppest taganeb. Tulemuseks on konflikt Andresega ja suhtekriis Liinaga. Sirje veedab aega Mammuga. Indrek palub Piretilt teenet.
Osa 5
Urmas tuleb Piretile külla ja satub ootamatult vastamisi Voltsiga. Haapsalus on Maril avameelne vestlus Albertiga, kuid kõigi üllatuseks on hoopis Sirje see, keda Mari kuulda võtab. Sandra keerab oma nõudmistega vindi üle ja vihastab Indreku välja. Järgnev leppimine viib aga uue tülini. Liina reedab Erikule Andrese saladuse.
Osa 4
Mari ja Indrek ei suuda Sandra teemal kuidagi üksmeelele jõuda. Sirje külastab uurijat, kellel on Gunnari kadumise osas omad kahtlused. Inna otsib abi Urmaselt. Sandra esitab Indrekule esimesed nõudmised. Mari võtab lõpuks aja maha ning otsustab koos lastega mõneks ajaks Haapsallu sõita. Sirje läheb Pireti vastuseisust hoolimata tagasi oma koju.
Osa 3
Piret on Mari käitumisest shokeeritud. Mari seevastu ei mõista Indrekut, kes on Sandra suhtes teinud ootamatu otsuse, mis Mari soovidega kuidagi ei haaku. Maimu jagab Liinaga oma kahtlusi Andrese osas. Sirjel on Piretile uudiseid. Inna ja Urmas ei saa aru, miks Albert püüab Sirjet kaitsta. Piret otsib lohutust Voltsi seltskonnast.
Osa 2
Piret püüab leida parimat lahendust, kuidas Sirjet aidata, kuid emal on hoopis omad plaanid. Sandra ilmub välja ning teatab Marile ja Indrekule rabava uudise. Maimu tuleb Erikule külla, kuid leiab eest hoopis Liina. Albert ei mõista Inna käitumist. Sirje kolib Pireti juurde ning Mari teeb Sandra osas ootamatu ja meeleheitliku käigu.
Osa 1
Mari ja Piret seisavad taas tuttava probleemi ees – mida hakata peale Sirjega, keda on tabanud järjekordne saatusehoop? Kertu elab endiselt Rootsis, kuid ka teda ootavad ees olulised otsused. Eriku suhe Liinaga kulgeb mehe ärgitusel pöörase kiirusega. Mari ei suuda Indrekut usaldada. Haapsalus kuulevad Albert ja Inna ootamatut uudist, mis seab Sirje ja Gunnariga juhtunu hoopis uude valgusesse.
Osa 16
Kertu sünnitab poja. Piret on Haapsalus ja tunnistab Urmasele üles, et on kohtunud teise mehega. Sandra teeb Indrekule skandaali ja läheb üle piiri. Erik võtab vastu tähtsa otsuse. Sirje teeb oma kurjakuulutava plaani teoks.
Osa 15
Mari ja Indrek kuulevad alles õpetajalt, mis Mammuga tegelikult toimub. Mari püüab probleemi omal moel lahendada, kuid tulemuseks on täielik kaos. Maimu ja Liisa tulevad Erikule külla. Sirje valmistab Gunnarit ette, et oma plaan teoks teha.
Osa 14
Mari kolib koju tagasi, kuid Sandra annab talle korraliku lahingu. Piret kohtub taas Voltsiga ja mõistab, et tema ja Urmase vahel on kõik läbi. Gunnar puistab Albertile südant. Sirje peas tärkab plaan, mille teostamiseks vajab ta Urmase abi.
Osa 13
Piret sõidab Haapsallu ja on rabatud sellest, millega Urmas on hakkama saanud. Mari kohtub Andresega ja õemees annab talle head nõu. Erik saab ametikõrgendust. Sandral on Indrekule uudiseid. Sirje räägib Piretile oma hirmudest.
Osa 12
Mari astub Indreku ja Sandra lahkuajamiseks järgmise ja väga ootamatu sammu. Piret võtab õe nõu kuulda ja võtab ühendust mehega minevikust. Erikul on kauaoodatud kohtumine Liinaga. Sirje tõmbab Gunnari asemel hoopis Riina liistule.
Osa 11
Piretil on enda ja Urmase suhte osas kõhklusi. Sirje suudab Inna ja Alberti vahel taas tüli tekitada. Mari otsustab kontrollida, kas Indrek ikka peab nende kokkuleppest kinni. Andresel on Erikule ja Maimule ootamatu ettepanek.
Osa 10
Sirje tuleb pealinna, et Mariga kohtuda. Sandra üritab Mammuga suhteid klaarida. Maimu on meeleheitel Liisa lahkumisest ja süüdistab Erikut. Gunnar jääb Sirjele vahele. Urmase ja Pireti tulevikuplaanid panevad Alberti muretsema.
Osa 9
Mari püüab harjuda uue elukorraldusega, kuid see pole lihtne, sest Sandra osutab kardetust tugevamaks vastaseks. Piret naaseb Rootsist ja kohtub ootamatult vana armastusega. Erik ähvardab Andrest, kuid on Liina ees täiesti abitu.
Osa 8
Mari püüab Stockholmis Pireti meelt lahutada, kuid lõpuks on ta ise see, kes abi vajab. Sandra kohtub Mammuga. Erik teeb ootamatu avastuse. Sirje seab Gunnarile karmid reeglid. Andres peab nõu naisega, kellest Kertu midagi ei tea.
Osa 7
Mari sõidab Piretiga koos Rootsi. Sandral on hea meel, et Indreku tehing Sirjega ära jääb. Mammu on pettunud nii oma emas kui ka isas. Kertu ja Andrese otsus ajab Maimu paanikasse. Erik teeb karjääri ning Gunnar üllatab Sirjet.
Osa 6
Piret kolib Mari juurde. Albert üritab Sirjet veenda oma plaanist loobuma. Andres teeb Erikule teatavaks oma otsuse. Mari saab teada kogu tõe Indreku ja Sandra kohta ning otsustab viivitamatult tegutseda. Reedal on Piretile üllatus.
Osa 5
Maril tekivad Sandra ja Indreku suhtes kahtlused. Piret võtab vastu raske otsuse. Maimu püüab Erikut Andrese ees õigustada, kuid mees jääb oma plaanile kindlaks. Gunnar teeb Albertile etteheiteid ja püüab Sirjet ümber veenda.
Osa 4
Mari on mures, sest Indreku plaanid mõjutavad ka nende lapsi. Piret teeb veel ühe katse Urmasega leppida, kuid mees suudab jälle teha midagi ootamatut. Indrekul on Sandraga avameelne vestlus. Erik kohtub Kertuga ja palub temalt teenet.
Osa 3
Õed saavad kokku, kuid Maril on põhjust Pireti ja Kertu peale solvuda. Piret sõidab Haapsallu, et Urmasega asjad selgeks rääkida, mees aga suudab teda üllatada. Erik kohtub ootamatult Gunnari ja Riinaga. Sirje püüab Piretile aru pähe panna.
Osa 2
Albert sõidab Tallinnasse, et Indrekuga Sirje pakkumisest rääkida. Ühtlasi kohtub ta Pireti, Mari ja Kertuga, kuid mitte kõigil kolmel pole talle häid uudiseid. Kertu otsustab Erikuga asjad selgeks rääkida. Piret saab teada, et Urmas on tagasi Haapsalus.
Osa 1
Kas Mari ja Indrek on abielukriisist üle saanud? Mis juhtus Kertuga? Kas Piret ja Urmas on lõplikult lahus? Millise plaaniga üllatab Sirje Albertit? Kas Maimul õnnestub Erikule lõpuks töö leida? 12. hooaja avaosa annab vastused!
Osa 16
Sirje otsustab kihluspeo tühistada. Piret pole Urmasest üle saanud ja õde teeb talle ootamatu ettepaneku. Sirjel on Mariga avameelne vestlus, kuid tõeline pommuudis tuleb Indrekult. Kertu kohtub Erikuga ja usaldab taas meest liiga palju...
Osa 15
Erik ja Riina jäävad haledalt vahele. Mari otsustab Gunnariga suhtlemise lõpetada. Reet koormab Piretit töö ja kohustustega. Sirje võtab Alberti uuesti pansionaati tööle. Indrek kuuleb Sandralt halastamatut tõde Mari ja Gunnari kohta. Kertu vallandab Tuuli.
Osa 14
Mari otsustab veeta Mammuga ema ja lapse kvaliteetaega. Kertu külastab Piretit ja püüab õe kahtlusi hajutada. Erik saadab Riina laevale. Indrek tutvub Mari teadmata Sandraga. Urmas on Piretiga avameelne. Inna ja Albert paluvad Sirjelt teenet.
Osa 13
Sirje korraldab uhket kihluspidu, kuid mitte kõik ei rõõmusta selle sündmuse üle. Tuuli ja Urmase pidevad kohtumised panevad muretsema nii Kertu kui Pireti. Andres läheb merele ja Erik kavandab juba uut kurikavalat plaani. Mari kohtub Gunnariga.
Osa 12
Mari usaldab Sandrale oma suurima saladuse. Tuuli korraldab Urmase auks piduliku õhtusöögi. Erik ei lase Andrest Liisa juurde. Reet teeb Piretile ootamatu ettepaneku. Kertu ja Andres saavad teada, mida Erik on korraldanud. Piretil on Urmasele etteheiteid.
Osa 11
Piretit üllatab põhjus, miks Sirje oma pulmad edasi lükkab ja see lööb kiilu tema ja Mari vahele. Urmas läheb kirjastusse ja tutvub Tuuliga. Erik otsustab Liisa endale võita ja seda äärmiselt alatul kombel. Mari teeb oma elustiilis otsustava kannapöörde.
Osa 10
Maril on Albertiga avameelne vestlus. Tuuli püüab Kertut mõjutada ja Maimu hoiatab Erikut. Piret muretseb Urmase pärast ja Kertu teeb talle oodatud ettepaneku. Sirje ei usalda Gunnarit ja paraku on kahtlusteks põhjust enam kui küll.
Osa 9
Mari ja Indrek võtavad aja maha ning sõidavad lastega Haapsallu. Kertu ja Erik püüavad Liisa kasvatamise osas kokkuleppele jõuda. Piret korraldab Urmasele ebameeldiva üllatuse. Gunnar tunnistab Marile üles oma alatu vale ning Sirje otsustab Mari paika panna.
Osa 8
Piret ei suuda mõista, miks Urmas oma õde ja vanemaid aidata ei taha. Mari ja Indreku vahel toimub lõpuks ometi leppimine. Kertu püüab end kehtestada. Maimu korraldab õhinaga Eriku elu. Sirje teeb Innale ja Albertile jahmatava ettepaneku.
Osa 7
Mari keeldub koju minemast ja Indrek palub Pireti abi. Kertu sõidab tagasi Haapsallu. Erik üllatab Albertit. Sirje on tagasi ja planeerib pulmi. Piret ei mõista Urmase suhteid oma perega. Kertu ja Erik astuvad lõpuks ometi olulise sammu lahutuse suunas.
Osa 6
Mari püüab oma elu korda saada ja küsib Piretilt nõu. Kertu üritab harjuda uue elukorraldusega. Erik saab haiglast välja ja Maimu tahab poja elu korraldades ohjad enda kätte võtta. Gunnari ego saab haiget ja ta maksab selle eest valusalt kätte.
Osa 5
Piret tunnistab Reedale kõik üles. Mari teeb Gunnarile skandaali ja Albert jagab oma muret Kertuga. Piret muretseb tuleviku pärast ja Urmas usaldab talle oma saladuse. Gunnar tuleb Mari juurde vabandama ja Andresel on Kertule olulisi uudiseid.
Osa 4
Mari tunneb end süüdi nii Indreku kui laste ees. Erik suudab ka eemal olles Kertu ja Andrese vahel probleeme tekitada. Piret kardab, et Riina teeb oma ähvardused teoks. Sirje otsustab Gunnari armastuse proovile panna. Maimu usaldab Albertile saladuse.
Osa 3
Piret püüab uue tööga kohaneda. Kertu palkab kirjastusse uue kolleegi. Mari kolib Gunnari korterisse ja mees üllatab koheselt järgmise ettepanekuga. Albert on hädas nii Sirje kui Maimuga. Riina ilmub välja ja toob endaga kaasa uued pahandused.
Osa 2
Kertu küsib Piretilt nõu, kuid ootamatult on hoopis Urmas see, kes probleemile lahendust näeb. Mari kohtub Gunnariga ja mees teeb talle ootamatu ettepaneku. Sirje suudab Inna ja Alberti vahele kiilu lüüa, kuid ise samal ajal Gunnari valesid läbi ei näe.
Osa 1
Piret ja Urmas naudivad kooselu, kuid juba on mõlemal teineteise ees saladusi. Kertu on endale ja Andresele võimaluse andnud, kuid vaid üks neist on selles suhtes õnnelik. Mari ja Indreku abielus on kriis. Maimu suvitab Alberti ja Inna juures Haapsalus ning see annab Sirjele hea võimaluse pingeid lõkkele puhuda.
Osa 16
Mari jääb Indrekule vahele. Kertu otsustab siiski koos Liisa ja Andresega puhkama sõita. Piret sõidab koos Urmasega Haapsallu, kus teda tabab ootamatu üllatus. Erik otsib varju Maimu juurest, kuid nüüd on viimanegi piir ületatud...
Osa 15
Indrek teeb Marile ootamatu ettepaneku. Riinal ja Erikul tekib uus idee, kust ja kuidas raha saada. Piret paneb tulevase naabrinaise paika ja Kertu ütleb Andrese pakkumisest ära. Albert annab Sirjele lahkumisavalduse ja Maimu süda aimab halba.
Osa 14
Eriku tööintervjuu kujuneb katastroofiks. Piret ja Urmas otsivad uut kodu. Kertu muretseb Maria pärast, kuid Andres üritab ta mõtteid mujale viia, tehes üllatava pakkumise. Gunnar teeb Marile jahmatava ülestunnistuse ja Inna esitab Albertile ultimaatumi.
Osa 13
Maimu on kodus ja paraneb, kuid Erik ei halasta isegi talle, sest Riina nõudmised aina kasvavad. Mari küsib Kertult nõu ja Piret sõidab Haapsallu. Sirje on kaotusest löödud ja Alberti avameelsus keerab ootamatult tema enda vastu.
Osa 12
Sirje üritab Gunnariga leppida, kuid satub samas Mariga konflikti. Riina esitab Erikule oma tingimused. Mari on mures oma firma pärast ja Indrek teeb jahmatava ettepaneku. Kertu otsib tuge Andreselt ja Albertile tehakse üllatav pakkumine.
Osa 11
Maimuga juhtunu ehmatab kõiki. Sirje otsib tuge Innalt ja Albertilt, kartes, et Gunnar on tema elust jäädavalt lahkunud. Mari püüab Kärdiga lepitust leida, Piret unistab ühisest elust Urmasega ning Kertu püüab Erikuga reeglid paika panna.
Osa 10
Erik teeb meeleheitliku katse skandaali siluda, kuid keerab olukorra sellega veel hullemaks. Urmas üllatab Piretit, Mari teeb Kärdi suhtes ootamatu otsuse ja Kertu püüab Erikule aru pähe panna. Sirje suudab suhted rikkuda nii Gunnari kui Piretiga.
Osa 9
Kertu küsib Piretilt nõu, et langetada tähtis otsus. Mari tunneb end firmas ja peres juhtunu eest vastutavana. Maria süüdistab Kertut reetmises, Sirje ei usu Mari väiteid Gunnari kohta ja Erik langeb häbiväärselt enda kaevatud auku.
Osa 8
Andresel on Kertule jahmatavad uudiseid. Indrek saabub ootamatult Mari töö juurde ning leiab sealt eest Gunnari. Piret püüab välja mõelda, kuidas tema suhe Urmasega kulgema peaks ning Sirje kampaaniat tabab ootamatu tagasilöök.
Osa 7
Ootamatu edu üle rõõmustamise asemel vaevleb Kertu kahtluste käes. Mari kurdab oma muresid Vilmale, Piret püüab Innat ja Albertit lepitada ning Sirje on otsustanud vahendeid valimata võitjaks tulla. Erikule näidatakse koht kätte.
Osa 6
Kertu raamatuesitlus võtab ootamatu pöörde. Andres on Kertuga avameelne, Erik korraldab pöörase etenduse, Riina tutvub Urmasega, Sirje klaarib arveid nii Mari kui Gunnariga, Piretit ja Albertit ootab ees tohutu ehmatus.
Osa 5
Mari jagab Kärdiga oma kahtlusi, Piret on Innale toeks ja Kertu pabistab esitluse pärast. Laevas toimuv raamatuesitlus lööb kõik kaardid segamini, sest juba enne üritust läheb kõik vastupidi, kui oodatud. Kertu annab endast parima, kuid...
Osa 4
Kertul on õdedele häid uudiseid. Albert kurdab Sirjele oma muret Inna pärast. Mari matab end töösse, kuid probleemid kodus ei lase end kaua oodata. Kertu kohtub taas Andresega, Mari puistab Gunnarile südant ja Piret aitab Innat.
Osa 3
Mari jagab Piretiga oma muret ja Maimu püüab Kertut mõjutada. Riina on tagasi ning Erik ei tea, mida teha. Sirjel on Gunnarile etteheiteid, Urmas üllatab Piretit ning Kärt teeb Marile ootamatu ettepaneku. Indrek tuleb tagasi koju.
Osa 2
Kertu ja Maria klaarivad arveid, kuid kumb jääb peale, kui mängu astub Erik? Maimu ei kavatse poja trikkidega enam leppida ja seab omad tingimused. Piretit vaevavad kahtlused ja Mari veedab üha enam aega Gunnari seltskonnas.
Osa 1
Pireti suhe Urmasega on hoogsalt edasi arenenud, samal ajal kui Mari ei tea, mis saab tema abielust Indrekuga. Kertu pühendub tööle, kuid ka Erik ei anna võimalust end unustada. Haapsalus võtab Sirje vastu üllatava otsuse.
Osa 16
Erikul on Kertule ootamatu ettepanek. Mari tunnistab Sirjele oma suurt eksimust ja Piret kohtub ootamatult Urmasega. Gunnaril on Albertile ja Innale murettekitavaid uudiseid ning Maimu mõõt saab lõplikult täis.
Osa 15
Õed kohtuvad Pireti juures, et üksteisele toeks olla. Samal ajal viskleb Erik kahe naise vahel ning Sirjel on Albertile ja Innale uudiseid. Maimu pabistab Kertu raamatu pärast ning Mari otsustab selgeks teha, kes on see salapärane naine Indreku elus.
Osa 14
Piret kohtab Arturit ja satub piinlikku olukorda. Maril on ootamatu avastuse pärast Indreku suhtes närivad kahtlused. Gunnar avaldab Albertile ja Innale oma suure saladuse. Maria survestab Kertut ettepanekut vastu võtma.
Osa 13
Maria teeb Kertule üllatava ettepaneku. Erik ei saa Riinast rahu ning Kertu on sunnitud Liisaga seoses Maimult abi paluma. Mari püüab oma elu rööbastele tagasi sättida ja Piret annab õele head nõu.
Osa 12
Kertu püüab Erikut vältida, kuid Marial õnnestub tahtmatult olukord veel teravamaks ajada. Mari tunneb tuleviku ees hirmu, kuigi Sirje üritab teda tegevuses hoida. Maimul tuleb idee, kuidas päästa Kertu ja Eriku suhe. Piret kohtub taas Urmasega.
Osa 11
Piret on Haapsalus ja tutvub huvitava mehega. Maimul on Erikuga tõsine vestlus ning Sirje püüab Marile omal moel kasulik olla. Lastekaitseametnik külastab ootamatult Kertut ja teeb talle üllatava ettepaneku.
Osa 10
Mari püüab omal jõul hakkama saada, kuid vajalik abi tuleb sealt, kust ta seda oodata ei osanud. Piret mõistab, et suhtes Märdiga on tal tugev konkurent. Kertu ei tea enam, keda usaldada ja keda mitte. Riinal pole plaaniski Erikut rahule jätta.
Osa 9
Kertu jaoks on kooselu Erikuga vaatamata mehe püüdlustele pingeline ning tagajärjed ei lase end kaua oodata. Pireti lootused Märdi suhtes saavad hävitava hoobi ning ka Mari plaanid lendavad kõige karmimal moel vastu taevast.
Osa 8
Kõik on Liisa pärast mures ja tülid on kerged tekkima. Sirje sõidab pealinna, kuid sellest on rohkem kahju kui kasu. Liisaga juhtunu ajel annab Kertu lõpuks Erikule uue võimaluse ning ka Piret ja Märt astuvad oma suhtes sammukese edasi.
Osa 7
Mari püüab Mammuga lepitust leida, Kertu ja Erik sõidavad koos Liisaga perepuhkusele ning Piret püüab kolleegile toeks olla. Mari võitleb oma hirmudega, Piret ja Märt lihvivad suhtenurki ning Liisaga juhtub midagi ootamatut.
Osa 6
Indrek on Mari käitumise pärast tõsiselt mures, Artur saabub ootamatult Pireti juurde ja Kertu on Erikus tõsiselt pettunud. Mari jätab lapsed Indrekuga, kuid oodatud puhkuse asemel saab hoopis ootamatu kohtumise. Piret ja Märt lepivad ära.
Osa 5
Ruudiga juhtunu paneb Mari närvid tõsiselt proovile, Kertu puistab Mariale südant, samal ajal kui Erik seisab silmitsi vana kiusatusega ning Piretit tabab meestega seoses järjekordne pettumus. Inna on uuel tööpostil ja Gunnar küsib Albertilt nõu.
Osa 4
Piret kohtub ootamatult Arturiga, Kertul tuleb Maimut ja Erikut ehmatav idee ning Maril on oma unenäo tõttu halb eelaimdus. Inna ja Alberti vahel on pinged, Piret osaleb pimekohtingul ning Mari hirmud saavad kõige ootamatumal viisil teoks.
Osa 3
Erik tahab Kertuga lepitust leida, Mari on perega Haapsalus ja püüab Sirjele mõistust pähe panna ning Piret satub tobedasse olukorda. Maimu üritab Kertu ees Erikut kaitsta, Sirje üllatab Marit ning Piret võtab vastu ootamatu väljakutse.
Osa 2
Õed saavad Mari juures kokku. Piret igatseb ikka veel Arturit, Kertut tabab Erikuga seoses taas ebameeldiv üllatus ning Mari on mures Sirje pärast. Alberti ja Inna vahel tekivad erimeelsused. Ootamatult ilmub välja Marleen.
Osa 1
Vahepeal möödunud aasta jooksul on kolme õe elus toimunud olulised muutused. Piret on tagasi seal, kust kunagi alustas, kuid mis sai Arturist ja pulmadest? Mari poeg on sündinud, kuid kas Mari ise on vanadest vigadest õppinud? Kertu elab Liisaga kahekesi, kuigi Erikust lahutanud pole. Kas nende suhtel on veel lootust? Lisaks pealinnale jagub draamat ja kirge ka Haapsallu, kus Sirje ei lase iseendal ega ka teistel rahus elada.
Osa 15
Marleen on taas hädas, kuid aitamise asemel suudab Piret endale häda kaela tõmmata. Mari naudib tänu Mammule üha enam emarolli ning Kertul tuleb vastu võtta oma senise elu raskeim otsus...
Osa 14
Kertul tuleb hakkama saada Maimu etteheidetega ning Eriku nõrkustega. Mari hakkab nägema koduse elu plusse ning Arturil on Piretile kurvastav uudis. Sirje naudib Gunnari tähelepanu ning haub uut plaani.
Osa 13
Piret ei suuda oma armukadedust ohjata, Mari kahtlused osutuvad hullemaks tõeks, kui ta karta oskas ning Peep paneb Kertu keerulisse olukorda. Sirje näib olevat ainus, keda õnnejumal pole hüljanud.
Osa 12
Õed saavad Mari juures kokku. Sirjel on raha otsas ja ühest valest kasvab välja järgmine. Maimu püüab Erikule tööd leida, Maria teeb Kertule ahvatleva ettepaneku ja Piret ei suuda taas oma armukadedust talitseda.
Osa 11
Piret korraldab Arturile armukadedusstseeni, Mari ja Indreku kodus käärivad pinged ning Riina otsustab Kertu oma silmaga üle vaadata. Sirje valetab Üllele ning naudib head elu. Riina viskab Eriku välja.
Osa 10
Mari tunneb end juhtunu pärast süüdi. Erik üritab mängida kavalat topeltmängu. Piret on õnnelik Marleeni naasmise üle, Kertu kutsub Tõnu välja ning Sirje tüssab kõhklematult omaenda õde Üllet.
Osa 9
Sirje saabub ootamatult pealinna ja loomulikult on Piret see, kes peab tema plaanidega arvestama. Erik püüab Riinaga ära leppida, Kertu laseb Tõnul oma meelt lahutada ning Mari vihahool on ootamatud tagajärjed.
Osa 8
Piret sõidab Haapsallu, et Sirje manipulatsioonidele lõpp teha ja Inna kurnavast kohustusest päästa. Erik korraldab Kertule skandaali, Maimu on ahastuses, Kertu küsib Tõnult nõu ja Indrek püüab Mariga lepitust leida.
Osa 7
Piret ja Artur naudivad elu oma uues kodus. Maimu teeb abitu katse Erikule aru pähe panna. Indrek astub otsustavalt Mari ja Barbi suhte vahele, Tõnu oskab Kertut üllatada ning Sirje mängib süüdimatult Inna süütundel.
Osa 6
Piret, Mari ja Kertu saavad kokku, et vahepeal toimunu läbi arutada ja üksteisele toeks olla. Mari ei mõista Kertu kannatlikkust, Piret muretseb Marleeni pärast ja lisaks avastavad Inna ja Albert, et Sirje on jälle hädas.
Osa 5
Piretil tekib plaan, kuidas Marleeni aidata, kuid selleks vajab ta Alberti abi. Kertu tööalane kohtumine muutub ootamatult milleski enamaks. Indrek ei mõista, mis Mariga lahti on ning Eriku ja Riina reisiplaan saab ootamatu lõpu.
Osa 4
Piret saab teada, millist saladust Marleen varjab ning püüab sõbrannat aidata. Mari kohtub Indreku teadmata Barbiga. Kertu kohaneb oma uue ametiga ning Erik ja Riina teevad ettevalmistusi puhkusereisiks.
Osa 3
Kertu teeb Mariale ootamatu ettepaneku. Mari teed ristuvad inimesega, kellega kohtumist on ta kartnud, kuid samal ajal ka oodanud. Piret jagab Arturiga oma hirme ja Peep on Kertule toeks.
Osa 2
Kertu kohtub Mariaga, kuid tegelik abi saabub Mari näol, kes otsustavalt noorema õe elu korraldama hakkab. Piret ei mõista, miks Marleen teda tõrjub. Artur räägib Piretile oma ootamatust otsusest ning Erikut tabab tõeline shokk.
Osa 1
Piret, Mari ja Kertu on kõik oma elus jõudnud pöördeliste hetkedeni. Piret plaanib Arturiga pulmi ja ühist elu, Mari püüab kohaneda lapseootusega ning Kertu peab otsustama, mis saab tema abielust. Pireti unistus pidada pulmad Haapsalus ei tekita Sirjes erilist vaimustust ning lisaks suudab ta Alberti tulevase väimehe osas muretsema panna. Mari püüab hakkama saada Mammuga, kes elab oma suure õe rolli liigagi õhinal sisse ning Kertut vaevab lisaks igapäevaelu probleemidele küsimus, kuhu kadus Erik?
18. detsember 2013
Piret püüab Kertule toeks olla. Maimu pettub lõplikult Erikus. Mammu igatseb ema järele. Inna ja Albert annavad Sirjele õppetunni.
11. detsember 2013
Piret on seitsmendas taevas, kuid Marleen toob ta kiirelt maa peale. Indrek küsib Albertilt nõu. Kertu teeb viimase katse Erikuga suhted korda saada, kuid tulemus on hoopis midagi muud, kui oodatud...
4. detsember 2013
Arturil on Piretile ootamatu üllatus. Ülle annab Kertule nõu, Mari saab lõpuks oma kahtlustele kinnitust ning Sirje suudab Pireti endast välja viia.
27. november 2013
Eriku kahetsushood vahelduvad kiusatustega. Sirje saabub Tallinnasse, et Üllega leppida ja talle tõde rääkida. Mari tunneb end kehvasti, Marleen üllatab Piretit ja Kertu palub Peebu abi.
20. november 2013
Kertul on Pireti ja Arturi suhte osas suured lootused, kuid tema enda abielu Erikuga alles taastub kriisist. Maril on põhjust armukadeduseks ning Albert suudab taas Sirjet shokeerida.
13. november 2013
Eriku sünnipäev kujuneb katastroofiks. Ülle püüab Kertule toeks olla, Piretil on Sirjele etteheiteid ning Maimul on Erikuga tõsine jutuajamine. Mari püüab Piretile aru pähe panna.
6. november 2013
Marleen mõistab Pireti käitumise hukka. Mari otsustab Eriku ja Maria vahele võtta. Maimu korraldab Eriku sünnipäeva ning Kertu taipab, mis tema selja taga tegelikult toimub.
30. oktoober 2013
Albert püüab Piretit aidata, kuid muretseb samas ka Sirje pärast. Mari jagab oma kahtlusi Eriku ja Maria osas ning Kertu julgustab Peepu raamatut välja andma. Maimul tuleb suurepärane idee.
23. oktoober 2013
Piret läheb Arturile külla, kuid tulemus on kõike muud, kui oodatud. Peep üllatab Erikut, Mari tülitseb Indrekuga ja Albertil on Sirje pärast tõsine mure.
16. oktoober 2013
Maimu on suurest uudisest shokeeritud ja püüab Kertuga suur sõber olla. Sirje teeb midagi ootamatut. Artur üllatab Piretit ja Kertu annab Erikule head nõu.
9. oktoober 2013
Sirje saabub Tallinnasse, et oma õe eluga lähemalt tutvust teha ja plaanib Üllet ka oma tütardele tutvustada. Piret on Arturi pärast mures ja Albert pettub Sirjes.
2. oktoober 2013
Õed saavad Mari juures kokku ja kõigil on uudiseid. Sirje õde saabub Haapsallu. Piret ei mõista, miks Artur temast huvitatud pole. Albert on Üllest lummatud.
25. september 2013
Kertu teeb jahmatava otsuse. Mari püüab oma tahtmist saada ning Piret tutvub lõpuks Arturiga. Maimu annab Erikule nõu ja Sirje püüab Albertit ära kasutada.
18. september 2013
Mari ei taha teisest lapsest kuuldagi ja rikub ka pere puhkuseplaanid. Erik kahtlustab Kertut ja Piret teeb midagi endalegi ootamatut. Sirje saab hea uudise.
11. september 2013
Kertu satub Peebu tõttu piinlikku olukorda. Marleen püüab Piretit aidata ja Maril on Indrekuga tõsised lahkarvamused. Sirje saabub ootamatult Tallinnasse.
4. september 2013
Pireti, Mari ja Kertu elus on toimunud suured muutused. Kes on leidnud uue töö, kes plaanib õppima minna, kes püüab pühenduda perele. Kuid iga elumuutus toob kaasa uued inimesed ja ootamatud olukorrad ning lisaks on Sirjel ikka veel midagi varjata...
29. mai 2013 - Hooaja viimane!
Kas Mari ja Indrek jäävad kokku? Kas Erik saab Kertu ja Maria toel taas jalad alla? Mis saab Pireti tööst ja suhetest? Kellega leiab Albert oma õnne? Viimane osa toob vastused!
22. mai 2013
Mari sõidab Haapsallu, Alberti juurde. Emma esitab Pireti peale kaebuse. Maria tuleb Erikule appi ning Sirje saab suure rumalusega hakkama.
15. mai 2013 - Hooaja viimane!
Kertu kohtub Mariaga ja palub tema abi. Mari käib Piretil külas ja Sirje manipuleerib Albertiga. Beritiga hädas Mari pöördub abi saamiseks Indreku poole. Kas Mari ja Indrek jäävad kokku? Kas Erik saab Kertu ja Maria toel taas jalad alla? Mis saab Pireti tööst ja suhetest? Kellega leiab Albert oma õnne? Viimane osa toob vastused!
8. mai 2013
Mari ei suuda Beriti saatusega leppida, Berit seevastu oskab aga Marit üllatada. Piretil tuleb taas Emma tekitatud probleeme lahendada ning Kertu püüab aidata Erikut, kellel on tõsised töömured.
1. mai 2013
Piret püüab Mari aidata, kuid keerab nende suhted hoopis teravamaks. Kertu kohtub taas Maimuga, Volts ei jäta Piretit rahule ning Sirje püüab igal võimalikult moel Alberti tähelepanu võita.
24. aprill 2013
Mari püüab Beritit aidata, kuid olukord käib talle ilmselgelt üle jõu. Piret otsib turvakeskusest põgenenud Elisabetti ning kohtub Emma mehega. Maimu tuleb Kertu ja Erikuga lepitust otsima ning ka Sirje püüab Albertiga ära leppida.
17. aprill 2013
Indrek on tagasi ja Maril tuleb enda ja Beriti kohta aru anda. Albert tuleb Tallinnasse ning koos Piretiga valmistavad nad Kertule ja Erikule üllatuse. Väike Liisa jõuab lõpuks oma koju.
10. aprill 2013
Beriti saabumine paneb Mari ootamatult täiesti uude rolli ning pealtnäha lootusetusse olukorda. Kertu leiab endas jõudu, et mineviku saladustega tegeleda ning Piret püüab Emmat aidata. Sirjel on põhjust paanikaks.
3. aprill 2013
Kertu ja Erik teevad kõik, et Liisa tagasi saada, kuid see on raskem, kui arvata võis. Mari viskab Eva välja ja kolib tagasi oma koju. Albertil ja Sirjel on tõsine jutuajamine ning tagasi tuleb keegi, keda kindlasti ei oodatud...
27. märts 2013
Kõik on Liisaga juhtunust shokeeritud. Erik on hullumise äärel ning kõigi üllatuseks suudab just Kertu end kriitilisel hetkel kokku võtta. Mari klaarib Jaaniga arveid ning Piret kohtub taas Emmaga.
20. märts 2013
Maimu on hakkama saanud tõelise sigadusega. Piret kohtub ootamatult vana tuttavaga. Mari tunneb end Eva tõttu ebakindlalt ja Paulil on Sirjele häid uudiseid.
13. märts 2013
Piret kohaneb oma uue tööga ning satub Sirjega teravasse konflikti. Mari kohtub Evaga ja palub tema abi. Albert püüab Kertut aidata ning Maimu saab hakkama tõelise sigadusega.
6. märts 2013
Mari püüab Indrekuga lepitust leida, kuid tulutult. Piret kandideerib uuele tööle ning püüab leida lahendust, kuidas aidata Sirjet ja Marit. Kertu ei suuda end kokku võtta ja viimases hädas pöördub Erik lõpuks Alberti poole.
27. veebruar 2013 - Uus hooaeg!
Eelmise hooaja lõpp paiskas õhku hulga küsimusi, millele nüüd lõpuks ometi vastused saame. Kuhu kadus Kertu? Mis sai Mari ja Indreku abielust? Millised muutused otsustas Piret oma elus ette võtta? Ja mis peamine - mis juhtus Sirje ja Jakobi vahel? Kolmapäeval näeme!
12. detsember 2012
Piret saab teada saladuse, mis annab vastuse nii mõnelegi küsimusele. Mari ei suuda end kontrollida ning tagajärjed on traagilised. Erik on Kertu kadumisest murtud ning Sirjet ootab ees saatuslik kohtumine Jakobiga... Mari püüab Indrekuga lepitust leida, kuid tulutult. Piret kandideerib uuele tööle ning püüab leida lahendust, kuidas aidata Sirjet ja Marit. Kertu ei suuda end kokku võtta ja viimases hädas pöördub Erik lõpuks Alberti poole.
5. detsember 2012
Sirje reaktsioon juhtunule rabab Albertit, kes võtab vastu ootamatu otsuse. Mari on sunnitud Jaaniga õhtu veetma. Sirje ja Pireti vahel puhkeb tüli ning Jakob külastab haiglas Kertut.
28. november 2012
Kertu saab emaks, kuid rõõmustavat uudist varjutavad ootamatud murepilved. Maimu on pettunud Eriku ja Kertu nimevalikus. Sirjet tabab halastamatu tagasilöök...
21. november 2012
Mari peab Barbiga äriplaane ja saab teada Jaani suure saladuse. Albert tunneb end Sirje poolt tõrjutuna. Paul ei taha endiselt Piretiga suhelda ning Jakob võtab Kertuga ühendust.
14. november 2012
Piret kohtub Holgeriga, kuid tulemus on hoopis muu, kui oodatud. Erikut häirivad Kertule saadetud lilled, Inna püüab Sirjega suhteid soojendada ning Indrek leiab lahenduse, kuidas Beritist vabaneda. Mari peab Barbiga äriplaane ja saab teada Jaani suure saladuse. Albert tunneb end Sirje poolt tõrjutuna. Paul ei taha endiselt Piretiga suhelda ning Jakob võtab Kertuga ühendust.
7. november 2012
Paul ei suuda Piretile andestada. Indrek ja Mari on Eva pärast mures. Kertu saab ootamatu üllatuse osaliseks. Berit ilmub välja!
31. oktoober 2012
Kertu on haiglas. Piret otsustab tagasi Haapsallu minna, kuid Holgeri tõttu lahvatab tema ja Pauli vahel uus tüli. Maril on Jaaniga taas ütlemist, millest oma osa saab ka Indrek. Albertil on Sirjele etteheiteid. Paul ei suuda Piretile andestada. Indrek ja Mari on Eva pärast mures. Kertu saab ootamatu üllatuse osaliseks. Berit ilmub välja!
24. oktoober 2012
Õed kohtuvad Kertu juures, kuid Pireti ja Mari vahel lahvatav konflikt mõjub Kertule ootamatult rängalt. Maimul on Sandri aitamiseks suurejooneline plaan. Sirje püüab endiselt Pireti elu korraldada.
17. oktoober 2012
Piret sõidab Kertu juurde. Mari otsustab Jaani saladused päevavalgele tirida. Inna soovib pansionaadist lahkuda ja sellest tõuseb suur tüli Sirje ja Alberti vahel. Paul ja Holger klaarivad arveid. Õed kohtuvad Kertu juures, kuid Pireti ja Mari vahel lahvatav konflikt mõjub Kertule ootamatult rängalt. Maimul on Sandri aitamiseks suurejooneline plaan. Sirje püüab endiselt Pireti elu korraldada.
10. oktoober 2012
Piretile mõjub Holgeri naasmine kodulinna rängalt. Kertu ja Erik on rabatud Sandri uuest stiilist. Mari sukeldub töösse ja see toob kaasa konfliktid Jaaniga.
3. oktoober 2012
Piret ja Kertu veedavad päeva Mari juures. Erik viib oma poja kalale. Sirje ja Albert vaidlevad Inna pärast. Mari teeb Evale ootamatu ettepaneku. Sirje teeb otsuse, mida Piret ei suuda mõista ega andestada. Piretile mõjub Holgeri naasmine kodulinna rängalt. Kertu ja Erik on rabatud Sandri uuest stiilist. Mari sukeldub töösse ja see toob kaasa konfliktid Jaaniga.
26. september 2012
Kertu püüab Sandri saladused päevavalgele tirida. Pauli romantiline plaan läheb vett vedama. Sander usaldab oma mure Maimule. Mari ja Indrek on Evast vaimustuses. Inna annab Piretile nõu.
19. september 2012
Mari leiab Mammule lapsehoidja, kes tundub liiga hea, et olla tõsi. Sander püüab Kertuga suhteid soojendada. Paul ja Piret püüavad selgusele jõuda oma ühise tuleviku osas. Kertu püüab Sandri saladused päevavalgele tirida. Pauli romantiline plaan läheb vett vedama. Sander usaldab oma mure Maimule. Mari ja Indrek on Evast vaimustuses. Inna annab Piretile nõu.
12. september 2012
Kertu on uudisest oma isa kohta rabatud. Sama ehmatav uudis ootab Beritiga kohtudes ees Marit. Piretil on Paulile ootamatu ettepanek. Sander ärritab Kertut ja üllatab Maimut.
5. september 2012
Hooaja avaosas selgub, kas Piret kolis tõesti Haapsallu? Mis sai Marist ja Indrekust? Kuidas kulgeb Kertu lapseootus ja kuidas sobib oma isa perre Sander? Kas Sirjel õnnestus oma unistus teoks teha? Milline rabav uudis ootab ees Albertit? Kertu on uudisest oma isa kohta rabatud. Sama ehmatav uudis ootab Beritiga kohtudes ees Marit. Piretil on Paulile ootamatu ettepanek. Sander ärritab Kertut ja üllatab Maimut.
30. mai 2012 - Hooaja viimane!
Kertu kohaneb lapseootuse ja kirjanikuks olemisega, samal ajal kui Erik kipub isakssaamist taas liiga tõsiselt võtma. Piret lepib õdedega ära ning kätte jõuab Mari pulmapäev!
23. mai 2012
Albert ei suuda Piretit mõista. Mari ja Indrek peavad tegelema Beriti võlgadega. Sirje püüab Kertule aru pähe panna ja Maimu on vaimustuses oma vastleitud lapselapsest.
16. mai 2012
Mari saab Beriti kohta teada nii mõndagi uut ja olulist. Kertut ootab ees veel üks üllatus ning Piret jõuab lõpuks tagasi koju.
9. mai 2012
Kertu on Haapsalus ja püüab endas ja oma soovides selgusele jõuda, samal ajal kui Erik saab nõu nii Marialt kui Arturilt. Mari kohtub üle pika aja oma isaga, et rääkida Beritist. Lõpuks on ka Piretist uudiseid.
2. mai 2012
Kertu otsib tuge ja mõistmist Mari juurest, kuid leiab end ühel hetkel siiski Haapsalust. Erik ei tea, mida teha, kuid hea nõu tuleb kõige ootamatumast kohast. Barbi otsustab Beritiga midagi ette võtta ja Sirje näeb taas Innas ohtlikku konkurenti.
25. aprill 2012
Barbiga juhtunu shokeerib kõiki, kuid kes räägib tõtt, kes valetab? Albert ei suuda mõista Sirje elevust vaatamata kurvale uudisele. Mari püüab oma uhkusest üle olla ja Kertul tuleb vastu võtta rabav uudis...
18. aprill 2012
Maril ja Jaanil on põhjust Barbi pärast muret tunda. Kertu on segaduses ega tea enam, keda ja mida ta tahab. Pulmaplaanid tekitavad pingeid Mari ja Indreku vahel ning Maria leiab Eriku toel lõpuks uue töö.
11. aprill 2012
Albertile teeb muret Sirje, kes sai ootamatu kingituse. Mari on Beritiga hädas ja Kertu saab lõpuks ometi valmis oma esimese raamatu. Erik aga saab huvitava pakkumise, millest ta ei suuda keelduda.
4. aprill 2012
Barbi aitab Maril pulmadeks valmistuda. Paul püüab teada saada, mis Pireti elus tegelikult toimub. Mari ja Kertu lepivad lõpuks ometi ära.
28. märts 2012
Mari kurdab Barbile oma muresid ja saab Indrekult üllatava ettepaneku. Erik laseb Arturi lahti, kuid ometi toob saatus sulase just õigel hetkel nende majja tagasi. Maimu püüab Mariat aidata ja nagu alati, on tema plaanidel oma tagamõte...
21. märts 2012
Berit palub Marilt teenet, mis tekitab pingeid Mari ja Indreku vahel. Erikut häirib, et Kertu pöörab Arturile liiga palju tähelepanu. Maria kolib Maimu juurde ning Paul räägib Kertule ja Marile Pireti rasedusest.
14. märts 2012
Sirje ja Alberti Kopenhaageni reis jõuab lõpule, kuid lahkudes on neil Pireti elu kohta küsimusi rohkem kui vastuseid. Mari satub lapse pärast Jaaniga konflikti. Maimu topib oma nina Maria ja Berit Mari ellu ning ka Kertu ellu jalutab sisse keegi kutsumata külaline...
7. märts 2012
Mari tunneb, et peab end emarollis pidevalt kellelegi tõestama. Kertu on haaratud oma uuest hobist. Maimul on suur mure, mis loomulikult seotud Mariaga. Albert on Pireti pärast mures, samal ajal kui Sirje naudib väga nende ühist reisi Kopenhaagenisse.
29. veebruar 2012
Kuidas läheb Kertul ja Erikul nende uues kodus? Kas Mari ja Indrek siiski leidsid teineteist? Millised olulised otsused võttis vastu Piret? Kelle huvides tegutseb Maimu? Kuhu ja miks reisivad Albert ja Sirje?
7. detsember 2011
Kertu teeb ettevalmistusi oma uue kodu soolaleivapeoks. Raul ei jäta Piretit rahule ning Mari korterisaaga saab ootamatu lõpu. Nagu ka Kertu ja Eriku soolaleivapidu, kus kõik on kohal...
30. november 2011
Kertule tuleb üllatusena Maimu soolaleivapidu, kust ei puudu ka Eriku ülemus Maria. Piret saab shokeeriva uudise, mille taga on Rauli kättemaks. Mari satub piinlikku olukorda ning lisaks ootab ka teda jahmatav uudis.
23. november 2011
Piret on toeks Albertile. Mari satub tahtmatult armukolmnurka. Kertu ja Erik peavad Mariaga läbirääkimisi. Sirje kadumise müsteerium leiab lahenduse.
16. november 2011
Töö juures üles kerkivad probleemid toovad Piretile meelde valusad seigad lapsepõlvest. Indrek püüab Mari mõtteid õigele lainele juhtida, Maria teeb Erikule ootamatu ettepaneku ning Albertil on põhjust Sirje pärast muret tunda.
9. november 2011
Piretil on uues ametis suured plaanid, samal ajal kui Mari tunneb, et ei saa Indreku antud ülesandega hakkama. Kertu on otsustanud endale ja Erikule uue kodu leida ning Albert arvab, et on Sirjet alt vedanud.
2. november 2011
Piret küsib Albertilt nõu ootamatu tööpakkumise osas. Kertu saab aru, mis tema elus valesti on ning Paul on Mari pärast mures.
26. oktoober 2011
Mari saabub Haapsallu, et emale ja Albertile oma suurt uudist teatada. Haiglat tabanud koondamislaine ei jäta ka Piretit puutumata. Kertu satub paanikasse, sest Uku on otsustanud maja maha müüa.
19. oktoober 2011
Piretit ootavad ees ebameeldivad üllatused, sest Raul ei jäta teda ikka rahule ja haiglat ootab ees uus koondamislaine. Kertu ja Erik shokeerivad Maimut ning Indrek püüab Marile toeks olla.
12. oktoober 2011
Pireti rõõmuks on Paul tagasi ning otsustab mõneks ajaks kodulinna jääda. Kertu on Eriku peale Maria kingi tõttu solvunud ning Marit shokeerivad Jaani nõudmised.
5. oktoober 2011
Piretil ja Peetril on järjekordne arusaamatus, kuid kas nende suhe peab veel ühele tagasilöögile vastu? Mari on sunnitud oma väärtushinnanguid muutma ning otsib tuge ja toetust Barbilt. Erikul on sünnipäev ja Kertu teeb kõik, et mehel oleks ilus päev, kuid siis astuvad mängu Maria ja Maimu...
28. september 2011
Mari ei saa aru, mis temaga toimub ning püüab Barbilt nõu ja tuge leida. Kertu saab teada, kes on see salapärane naine naabermajas. Pireti toel saavad Mari küsimused lõpuks oodatud vastused...
21. september 2011
Piretil on mure Peetri pärast ning koju jõudes ootab teda ebameeldiv üllatus. Mari kohtub Haapsalus mehega, kes toob meelde valusad minevikumälestused. Maimu seab Kertule lõksu üles, kuid langeb ootamatult ise sinna sisse...
14. september 2011
Maril on keeruline suvepäevadel juhtunust üle saada ning ta püüab Indrekust eemale hoida. Piret saadab Peetri luulelaagrisse, kuid tagajärjed ei lase end kaua oodata. Kertul on taas tegemist Ukuga, sest mehe majja ilmub ootamatult võõras naine.
7. september 2011
Kolm õde ootavad sind taas oma tegemistele kaasa elama. Piret on Peetriga kokku kolinud ja püüab meeleheitlikult enda ja luuletajaks hakanud mehe suhet toimima saada. Mari naudib oma tööd ja vahelduse mõttes ka Indrekut, kuid sellel on saatuslikud tagajärjed. Kertul on palju peavalu Eriku ülemusest Mariast, kes on Maimu suur lemmik ja ühtlasi ka Erikust väga huvitatud. Sirje ja Albert on värskelt abiellunud, kuid loodetud abieluõnne asemele jagub vähemalt Albertile küll vaid muresid...
25. mai 2011 - Hooaja viimane!
Piret kohtub Pauliga, kuid loodetud vastuste asemel tekib veel rohkem küsimusi. Kertu ja Maimu leiavad ühise hobi, kuid üksmeel ei kesta kaua. Indrek tutvustab Marile lähemalt tema uut tööd ja võimalikku uut elu. Rauli valed tulevad päevavalge ja lõpuks Piret taipab, millise vea ta on teinud...
18. mai 2011
Piret kohtub Roberti naisega, kellel on talle üllatavaid uudiseid. Mari suhted oma uue ülemusega lähevad järjest teravamaks. Kertu otsib oma kohta elus ning Albert on olukorras, kus tal tuleb teha raske otsus...
11. mai 2011
Robert suudab Pireti segadusse ajada ning midagi head ei tõota ka kohtumine Rauliga. Kertu ja Maimu testivad teineteise piire ning Marit ootab ees üllatav kohtumine Jaanuse isaga.
4. mai 2011
Mari püüab Piretile mõistust pähe panna, kuid vanemat õde ei heiduta isegi Rauli abikaasa kurb saatus. Erik tutvustab Kertule virtuaalelu võimalusi ning Maril on liigutav kohtumine Jaanusega. Sirjel on Albertile oluline uudis.
27. aprill 2011
Pauli ja Roberti vahel juhtunu paneb Pireti raskesse olukorda. Mari jahmatuseks on uue tööpakkumise taga vana tuttav, kelle väljailmumine pole Marile just parim uudis... Kertule ei anna Eriku komandeering hingerahu ning Piret annab Raulile uue võimaluse.
20. aprill 2011
Piret otsustab end töösse matta, kuid ka see ei päästa teda Raulist. Heiki teeb Marile jahmatava pakkumise. Maimu püüab Kertuga suhteid siluda, kuid selle taga on tal järjekordselt kaval plaan... Albert korraldab Sirjele sünnipäevapeo.
13. aprill 2011
Piret püüab enda ja Rauli suhtes selgust luua, kuid kõik muutub veel keerulisemaks. Mari kohtub Jaanuse isaga ning Erikul on Kertule häid uudiseid. Albertil on põhjust Innalt abi paluda.
6. aprill 2011
Piret püüab oma tunnetes selgusele jõuda ja palub Mari abi. Erik saab rabava uudise. Maimu püüab Kertuga lepitust leida ning Mari on mures Jaanuse pärast.
30. märts 2011
Kertuga juhtunu raputab kogu perekonda. Erik seisab raske valiku ees ja teeb lõpuks olulise otsuse. Mari kuuleb Barbilt shokeerivat uudist. Piret kohtub Rauli isaga, et saada infot enda ja Kertu isa kohta. Alberti ja Inna suhted muutuvad järjest soojemaks.
23. märts 2011
Pireti suhe Rauliga muutub järjest pöörasemaks, kuid ka Robert ei lase ennast unustada. Kertul on taas põhjust Mari õlal nutmas käia. Albert leiab Sirje korterisse üürilise.
16. märts 2011
Pireti külaskäik Haapsallu toob uudiseid ja valusa kohtumise Pauliga. Mari saadetakse koolitusele, kuid hoopis kasulikuma õppetunni annab talle Barbi. Kertu avastab õudusega, et lisaks ämmale tuleb tal võidelda veel palju kangema vastasega.
9. märts 2011
Kas Piret vahetas töö- ja elukohta? Kas Marist sai tõesti kooliõpetaja? Kas Kertu ootab last? Mis sai Erikust?
25. november 2010
Kertu ja Eriku puhkus on ühele neist puhas piin, teisele aga tõeline elamus. Piret jääb haigeks, kuid saatuse tahtel tuleb abi sealt, kust ta seda oodata ei osanud. Erikut tabab ootamatu ja shokeeriv uudis, sama juhtub Kertuga. Mari kohtub isaga ning saab oma küsimustele vastused.
17. november 2010
Piret satub Roberti viha alla ning sellel on karmid tagajärjed. Mari läheb töövestlusele ega suuda kuidagi harjuda uue rolliga, mis tal omaks tuleb võtta. Eriku ja Kertu puhkus ei alga sugugi nii, nagu planeeritud. Diana püüab Piretit aidata ning Mari saab teada tõe oma isa kohta...
10. november 2010
Kohtumine Anuga jätab Piretisse sügava jälje, millest tal on raske üle saada. Kertu ja Eriku pereteraapia jookseb liiva. Barbi annab Marile isa-teemal head nõu ning päeval, mil kolm õde taas kodulinna lähevad, on neil kindel plaan, kuidas tõde päevavalgele kaevata. Robert saab teada, mis tema abikaasaga toimub.
3. november 2010
Kertu võtab isaotsimise teema põhjalikult käsile, kuid tulemus on hoopis midagi muud, kui ta oli lootnud. Indrek teeb Marile pakkumise, mis naist hingepõhjani solvab. Sama shokeerivalt mõjub Marile Barbi ülestunnistus. Roberti abikaasa võtab taas Piretiga ühendust ning Erik ja Kertu sõlmivad olulise kokkuleppe.
27. oktoober 2010
Albert räägib õdedele, mis sel saatuslikul ööl nende korteris toimus. Mari naudib uue korteriomaniku tähelepanuavaldusi ega näe võimalusi, mida Barbi talle soovitada püüab. Piret saab kodulinnast ahvatleva pakkumise, milles on ilmselgelt ka Pauli käsi mängus. Kertu püüab jätkuvalt ühendada kasulikku meeldivaga.
20. oktoober 2010
Piret püüab keskenduda isaotsingutele, kuid Kertust enam vajab tema abi hoopis Diana. Mari avastab, et koos korteriga soovitakse ka teda ära osta ning võimalik uus omanik avaldab Marile nii mitmelgi moel muljet... Erik püüab kavalusega Kertu tähelepanu taas endale võita, kuid edu paistab olevat ajutine.
13. oktoober 2010
Peeter, Robert ja Paul püüavad endiselt kindlustada omale kohta Pireti elus, kuid viimane neist valib nüüd hoopis uue taktika. Mari satub piinlikkusse olukorda ning saab teada tõe Barbi kohta. Kertut vaevavad mitmed hirmud, kuid veel suuremas segaduses on Erik, kes ei mõista, mis tema naisega toimub.
6. oktoober 2010
Mari võtab end kokku ja pühendab terve päeva isaotsingutele. Tulemused on rõõmustavad, kuid ainult Mari enda jaoks. Erik kahtlustab, et Kertu treeningud Uku juures on kujunemas millekski enamaks, kui lihtsalt trenn. Pireti vastuvõtule saabub ootamatu patsient.
29. september 2010
Pireti töö esitab talle väljakutse, millest noore arsti jõud seekord üle ei käi. Mari on Kertule antud lubaduse tõttu sunnitud teenet paluma ühelt oma üheöösuhte partnerilt. Kertu otsustab lisaks isaleidmise teemale käsile võtta ka ennast ning Erik teeb oma naisele teenet tehes iseendale hoopis karuteene...
22. september 2010
Piret saab töö juures valusa õppetunni, kuid tema parim sõbranna näeb olukorda hoopis teises valguses. Mari tööotsingud näivad lootusetud, kuid selle asemel saab ta omale uue ja huvitava tuttava. Kertu leiab isaotsingutel esimese niidiotsa.
15. september 2010
Piret ei mõista, mis meestega lahti on, sest nii Peeter, Robert kui ka Paul on otsustanud Pireti endale võita. Marit ootab ees ebameeldiv üllatus, millega ta polnud osanud arvestada. Erik rabab Kertut ootamatu otsusega lapsesaamise teemal.
8. september 2010
Eesti populaarseima telesarja esimene hooaeg nüüd taas ekraanil! Kodumaine draamasari suhetest, saladustest ja romantikast. Täiskasvanuks saades ja kodust lahkudes kaotasid kolm õde (Elisabet Tamm, Liis Haab ja Inga Allik) üksteist silmist, igaühel oli oma elu ja omad unistused. Nüüd, aastaid hiljem, toob nende ema tabav õnnetus õed taas kokku ja lisaks tänastele probleemidele hakkavad pinnale kerkima ka seni kiivalt varjatud minevikusündmused. Teistes osades Ain Lutsepp, Indrek Sammul, Rein Oja, Rita Rätsep, jpt. Sarja stsenarist on Eleonora Berg, rezhissöör Indrek Simm ja produtsent Toomas Kirss.