Logo

Tuhat tervist

Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Eesti
Osa 101 - Hooaja viimane!
Tervisesaade tõmbab selleks hooajaks otsad kokku nippidega, kuidas oma sokkide sees peidus olnud jalad suveks ilusasti korda teha. Uurime, kuidas on üles ehitatud Eesti töötervishoiusüsteem. Lisaks teeme puust ja punaseks, kuidas saab kodus kahe väikelapsega koos trenni teha, nii et lapsed on lõbustatud ja vanem vormis.
Osa 100
Seekord räägime inimestele apteegis müüdavatest veterinaartoodetest. Võtame osa beebide füsioteraapiast ja uurime, kuidas saab oluliselt tõsta oma immuunsust, kui vaatad üle oma toidulaua.
Osa 99
Kõik meditsiinivaldkonnad arenevad, nende hulgas ka füsioteraapia. Uurime, mida tähendab füsioteraapias väljend "PEACE AND LOVE". Räägime apteegis pakutavatest vedeltoitudest, mis mõeldud täiskasvanutele. Teeme tutvust kaasaegsete diabeedi-tarvikutega ja jagame nippe, mida teha lisaks tabletiravile sooleparasiitide korral.
Osa 98
Südamekuu alguses räägime südamevitamiinidest. Uurime, mis on Eesti koolilaste suurimad tervisemured, millega nad ise kooliõe poole pöörduvad. Külastame häälepaelte logopeedi ja jagame toitumissoovitusi, mis sobivad just kevadisse aega.
Osa 97
Täna võtame luubi alla veenilaiendid ja teeme puust ning punaseks, kuidas uuritakse inimeste häälepaelu ja mida sealt avastatakse. Räägime koduõenduse teenusest ning tennisesportlaste tüüpilistest vigastustest.
Osa 96
Tänases tervisesaates võtame luubi alla probiootikumid: millal ja mida ja miks eelistada. Räägime skolioosist. Teeme kaasa koolilapse kaasaegse tervisekontrolli ja uurime, mis eristab linna- ja maakoha apteeke.
Osa 95
Tervisesaade õpetab sedakorda kasutama õigesti ja veelgi efektiivsemalt kraadiklaase. Uurime, kui kaua kestavad senitehtud uuringute põhjal Covidi antikehad. Võtame luubi alla üsna uue ameti tervishoiusüsteemis: teeme selgeks, kes on pansionaadi-õde. Lisaks jagame koos vaagnanpõhjalihaste füsioterapeudiga nippe, kuidas oma sisemisi lihaseid õigesti treenida.
Osa 94
Tänases saates uurime, kuidas kaitsta oma nahka külma ilma eest. Mida teeb kaasaegne kooliõde? Võtame luubi alla Eesti noorsportlaste tervise ja jagame nippe, kuidas õigesti venitama peab.
Osa 93
Tänases saates uurime, millised on kaasaegsed ortoosid ja kuidas neid õigesti kasutada. Võtame luubi alla Covidi vaktsiinid: kuidas need täpselt töötavad ja kui ohutud nad ikkagi on. Lisaks tuleb käsitlusele paljude naiste elu mõjutav diastaas. Maratoonar Roman Fosti aga õpetab meile, mida alustav pikamaajooksja jõusaalis tegema peab.
Osa 92
Sel korral tuleb tervisesaates juttu kulunud liigestest ja kaasaegsetest lahendustest probleemile. Uurime, misvahe on rauapuudusel ja aneemial ning kuidas valida õiget rauapreparaati. Vaatame, kuidas käib veebitrenni tegemine treeneri pilgu läbi. Lisaks alustame näpunäidete seeriaga, kuidas õigesti pikamaajooksuga alustada.
Osa 91
Arsti täpne käsi pole lõikuse ajal ainus oluline faktor, et opereeritud kehapiirkond uuesti korralikult tööle hakkaks. Jagame nippe, mida inimene ise enda jaoks ära saab teha. Uurime, milline on Eesti noorte seksuaaltervis ja millega tegeleb klaasaegne noortekabinet. Õpime hooldama silmaümbruse nahka ja vaatame, missuguseid põnevaid liikumisharjutusi saab lastele toas välja mõelda, nii et maja püsti jääks ja laps liikumiskoormuse kätte saaks.
Osa 90
"Tuhat tervist" uurib seekord, kuidas saab näiteks insuldi saanud inimest aidata tegevusterapeut. Räägime kuivadest silmadest ja tüüpilistest vigastustest, mida toob ette tugev jõusaalitreening. Lisaks jagame praktilisi nippe, kuidas lastega õues nii mängida, et talle eakohane füüsiline koormus oleks tagatud ka koduõppe perioodil.
Osa 89
Apteegi roll on maailmas muutumas. Viskame pilgu peale erinevatele tervishoiuteenustele, mida apteekides tulevikus ehk pakkuma hakatakse ja jagame nippe, kuidas märgata, et meie laps treenib liiga palju. Uurime, millised looduslikud ravimid külmetuse vastu konkureerivad teiste preparaatidega ning kuidas teha efektset maski-meiki.
Osa 88
Tervisesaates tuleb juttu sellest, et pidamatus on Eesti naiste seas märksa suurem probleem, kui arvatakse. Aga ka lahendusi on palju rohkem, kui teatakse. Uurime, kuidas määrata apteegis veresuhkrut ja vältida kõige sagedasemaid libeda aja vigastusi. Räägime ka sellest, et nüüdsest saab apteeki külastades infot ka sõeluuringute kohta, kuhu patsienti kalendriaasta jooksul oodatakse.
Osa 87
Täna tuleb juttu esimese tüübi diabeedist. Uurime, millal võtta tsinki. Õpime hoolt kandma maskialuse naha eest ning jätkame nippidega, kuidas kodukontor kehale ja vaimule mõnusaks teha.
Osa 86
Tervisesaate uue hooaja avasaade uurib, kuidas loobuda suitsetamisest ning langetada kehakaalu nii, et need tüüpilised uusaastalubadused ka kestma jääks. Räägime vaegkuulmisest ja kuulmisaparaatidest, mille toetused Eestis on Euroopas ainulaadsed. Lisaks jagame nippe, kuidas teha kodukontor kehasõbralikuks.
Osa 85
Selle aasta viimane tervisesaade võtab kokku tänavuse gripivaktsineerimise projekti apteekides. Õpime märkama algavat dementsust ja uurime, millised vitamiinivormid kõige paremini imenduvad. Kiirest, aga ilusast jõuluajast läbi terviseprisma räägib armastatud lauljanna Tanja Mihhailova-Saar.
Osa 84
Tänases saates paneme kokku koduse koroona-apteegi. Keskendume väikelaste allergiatele. Uurime, milliste vigastuste käes vaevlevad harrastus-jooksjad. Lahkame terviseteemasid koos Artjom Savitskiga.
Osa 83
Täna uurime põnevate apteegis tehtavate jala-laba uuringute kohta ja seda, kui paljude inimeste elu mõjutab teise tüübi diabeet. Räägime patjadest, mis kergendavad sadade meditsiiniasutuste argipäeva ning võtame ette hulga harjutusi, mida teha siis, kui alaselg valu teeb.
Osa 82
Tänases saates teeme juttu ohatistest. Õpime harjutusi, mis toovad hetkesse. Uurime, milline näeb välja kaasaegne vanadekodu just dementsusega inimestele. Oma laulja-karjäärist ja eluenergiast räägib Anett Kulbin.
Osa 81
Tervisesaade võtab luubi alla tabu pidamatuse teema. Räägime roteeruva dieedi ja toiduallergiate seosest. Avame gripivaktsiini põua tagamaid. Oma vägevast näitleja-elust ja õppetundidest räägib Karol Kuntsel.
Osa 80
Gripiteede joomise kõrghooaeg on alanud, aga tegu pole pooltki nii süütute ravimitega, kui arvatakse. Uurime, mida panna tähele gripitee valikul ja joomisel. Jagame väga praktilisi nippe, kuidas oma prille puhastama peaks. Uurime, kuidas raseduse ajal trenni teha. Kuidas alustada talisuplusega, räägib näitleja ja laulja Kalle Sepp.
Osa 79
Täna süveneme suuhooldustoodetesse: miks eelistada just apteegis müüdavaid suuhooldustooteid tavapoe omadele. Teeme selgeks, mis asi on mindfulness ehk teadvelolek. Lahkame alanud meeste tervise kuu raames Eesti mehe tervist ja enda omast räägib armastatud näitleja Egon Nuter.
Osa 78
Õpime ära tundma viirust. Räägime atoopilisest nahast. Elame kaasa enneaegsetele beebidele. Oma väga isikliku loo väärkohtlemisest, koduvägivallast ja depressioonist jagab turundaja Meelis Tomson.
Osa 77
Tänane saade annab ülevaate looduslikest immuunsuse-turgutajatest. Uurime, kuidas peaks imetama siis, kui Covid kallal. Räägime päikesevitamiinist. Oma särast ja energiast räägib Laura Prits.
Osa 76
Täna teeme puust ja punaseks, kuidas õigesti maski kanda! Tegeleme akne-probleemidega. Katsume aidata meeleoluhäirete all kannatavaid noori. Oma uue beebi ootusest ja blogimisest räägib Mari-Leen Albers.
Osa 75
Tervisesaade räägib sedakorda gripivaktsineermisest apteekides ja uurib, miks öeldakse, et C-vitamiin on uus D-vitamiin. Mis koht on rinnapiimapank? Oma elumuutvatest nippidest töö- ja eraelu korrastamisel räägib ajakirjanik Epp Reinmets.
Osa 74
Sel nädalal aitame leida nippe õigeks kätehoolduseks olukorras, kus me peseme ja desinfitseerime käsi oluliselt rohkem kui kunagi varem. Vaatame üle vitamiinid, mis sobivad eakatele inimestele. Uurime, kas beebiootel ema ikkagi peab kahe eest sööma ning oma ootamatust pöördest seni heas tervises räägib telemees Toomas Luhats.
Osa 73
Kui suvi end kokku pakib, tuleb teha muudatusi ka näohoolduses: vaatame üle sügisese näohoolduse ABC. Otsime õigeid vitamiine aktiivsetele täiskasvanutele. Süveneme kanepi-võõrutusprogrammi. Rõõmsaid ja tõsiseid terviseteemasid jagab saatejuht ja treener Liina Randpere.
Osa 72
Tervisesaade võtab sedakorda luubi alla erinevad desovahendid. Räägime, mis haigus on rasedusaegne diabeet ja süveneme vitamiinidesse, mida vajavad kasvavad lapsed. Oma mõtteid heast tervisest jagab Angeelika Kang-Osula.
Osa 71 - Uus hooaeg!
Hooaja avasaates õpetame naisi rinnavähki avastama. Uurime seoseid vaimse tervise ja Covidi vahel ning otsime lahendusi uneprobleemidele. Oma tervisest räägib telenägu Kerli Dello.
Osa 70 - Hooaja viimane!
Teeme põhjaliku ülevaate, kuidas tekivad ristallergiad. Uurime, kui suur probleem Eesti ühiskonnas on viljatus ja võtame kokku hooaja kõige ägedamad hetked.
Osa 69
Tervisesaate eelviimases episoodis uurime, kuidas luua ühendus vaimse tervise häirega lapsevanemate ja nende laste vahel. Räägime innovaatilisest lahendustest nahahooldustoodetes.
Osa 68
Tänases saates räägime vaimse tervise esmaabist. Uurime, kuidas eristada allergilist ja viiruslikku nohu. Oma tervisest ja pöörastest juhtumustest lavalaudadel räägib ooperilaulja Karmen Puis.
Osa 67
Sel korral teeme tervisesaates juttu probleemse naha meikimisest. Uurime, millal ja miks kasutada beetakaroteeni ning kuidas on toitumiskavade jälgimine mõjutamas eestlaste söömisharjumusi.
Osa 66
Tervisesaade jagab sel nädalal infot dementsusega inimeste elust Eestis. Jagame nippe, kuidas end õigesti kraadida ning põnevatest uuendustest nahahooldustoodetes. Oma tervisest räägib Olümpiakomitee sekretär, spordiajakirjanik Margus Kiiver.
Osa 65
Sedakorda võtab tervisesaade luubi alla puugid: kui me oma vaenlast tunneme, saame temast hoiduda. Räägime kevadväsimusest. Uurime ravimite ja päikese koostoimeid. Oma tervisenippe jagab lastelaulude looja Airi Liiva.
Osa 64
Sel nädalal võtab tervisesaade luubi alla allergeenid nahahooldustoodetes. Uurime, kuidas mõjutab päike ravimite toimet. Oma tervisesaladusi jagab spordiajakirjanik Margus Kiiver.
Osa 63
Sel korral võtame luubi alla kolmanda surmapõhjuse Eestis: räägime kroonilisest obstruktiivsest kopsuhaigusest. Määrame kehakoostist ning teeme puust ja punaseks, kuidas käib elustamine.
Osa 62
Seekordne tervisesaade jagab nippe, kuidas oma tervisekäitumisega ennast ja teisi kaitsta. Räägime astmast. Uurime, kuidas tervislikult vananeda. Oma hullupöörasest elustiilist räägib maailmakuulus slack-liner Jaan Roose
Osa 61
Täna jagame näpunäiteid, kuidas tulla toime küüne- ja jalaseenega. Räägime koroonaviirusest. Uurime, mispuhul kasutada nahaturgutuseks C-vitamiini, retinooli ja hüaloroonhapet. Oma tervisest räägib kitarrist Paul Neitsov.
Osa 60
Sedakorda süveneme bakterite ja inimeste koosellu. Uurime, millal ja missugust rauapreparaati eelistada. Teeme ülipõneva ringkäigu ravimite hulgilaos. Oma tervisenippidest pajatab legend Erich Krieger.
Osa 59
Teeme puust ja punaseks, kuidas kujunevad ravimite hinnad. Räägime nakkuslikest silmapõletikest ja uurime, kuidas leevendada kuivi silmi. Oma terviserõõme ja -muresid jagab lauljatar Laura Põldvere.
Osa 58
Paneme kokku asjaliku reisiapteegi nii suusa- kui rannapuhkusele. Uurime, kuidas mõjutab silmi kunstripsmete kandmine ning vaatame, kuidas hooldada õigesti värsket haava. Oma tervisenippe jagab superstaar Uudo Sepp.
Osa 57
Seekord keskendume B-vitamiinile: millist rolli see vitamiin meie kehas täidab? Teeme tutvust apteegirobotiga. Uurime, miks naised vahel rinnaga toitmisest loobuvad. Oma tervisest ja vaimust räägib ajakirjanik Anna-Maria Veidemann-Makko.
Osa 56
Sel korral aitame eristada noro- ja rotaviirust. Uurime, kuidas on võimalik ennetada lühinägelikkust. Ja uurime, mis vahe on seebil ja seebivabal seebil. Oma tervisest ja teiste tervisemurede kuulamisest räägib teletohter ja poliitik Viktor Vassiljev.
Osa 55
Täna tutvustame põnevat ametit - teeme selgeks, kes on kliiniline proviisor. Uurime, mida panna tähele talvise nahahoolduse puhul ning kuidas pohmelli korral õigesti pead parandada. Oma põneva elu saladusi jagab kirjanik Susan Luitsalu.
Osa 54
Alustame hooaega näpunäidetega, kuidas apteeginõustamise abil suitsetamisest loobuda. Uurime, kuidas teha ning õigesti hooldada kõrvaauke. Väisame haigla-apteeki, kus justkui kõik ravimid on tasuta. Oma tugevast füüsisest ja hellast loomingust räägib Saaremaa muusik Risto Ränk.
Osa 53
Aasta viimane tervisesaade tutvustab sel korral üht Euroopa kõige modernsemat opituba, lülisambakeskuses ITK-s. Uurime, mis asi on ravisoostusmus. Õpime hooldama kroonilisi haavandeid. Kuidas hoida end rõõmsa ja virgena, näpunäiteid jagab raadiohääl ning maaeluentusiast Pille Minev.
Osa 52
Täna uurime, millised on sagedasemad Eesti naisi kimbutavad günekoloogilised kasvajad. Teeme jala valgeks täiskasvanute balletis. Katsume taimedega unehäirete vastu võidelda. Uurime Eesti meelelahutusmaastiku ikoonilt Allan Roosilehelt, kuidas ta seda kõike jaksab?
Osa 51
Täna uurime: kellele ja millal peaks panema breketid, räägime luutihedusest ning selle mõõtmisest. Enda tervisliku elu saladusi jagab Liis Lusmägi.
Osa 50
Ravimtaimedes on suur jõud: teeme selgeks, kuidas nende abil kõige sagedasemaid tervisemuresid leevendada. Uurime, kes ja miks kannatavad hüpertoonia käes. Teeme puust ja punaseks, millised ravimid tuleb apteeki tagasi viia. Oma tervisest räägib disainer Marilin Sikkal.
Osa 49
Toidulisandid ei pruugi olla efektiivsed, kui me ei tea, kuidas neid õigesti võtta. Uurime toidulisandite koos- ja kõrvaltoimeid muude preparaatidega. Esteetiline meditsiin on Eestis üha populaarsemaks saamas: uurime, millistele kvalifikatsioonidele peab vastama esteetilise meditsiini teenuse pakkuja. Uurime, millal on veenilaiendid tervisele ohtlikud ja kuidas haigekassa nende ravi tulevikus rahastab. Oma heast tervisest räägib kirjanik ja ajakirjanik Merit Raju.
Osa 48
Kuidas puseriti hambad meie tervist mõjutavad? Teeme juttu vaagna varikoosist. Uurime, kuidas tulla toime põiepõletikuga. Hea elu saladusi jagab Naistelehe peatoimetaja Merle Luik.
Osa 47
Eesti ainus tervisesaade uurib, mis juhtub paarisuhtega, kui kummalgi osapooltest tekib armuke. Räägime gripi vastu vaktsineerimistest apteekides. Uurime, miks juua alkoholi vahele vett. Hea tervise nippe jagab kuulsaim türklane Eestis, Mustafa Celik.
Osa 46
Saatejuht Indrek Vetnamm võtab osa tervistavast pilatese-trennist ning uurib, mis asjad on suuhaavandid ehk aftid ja kuidas neile leevendust leida. Uurime, milliste murede korral otsida abi esteetilise meditsiini kliinikust. Oma hea tervise saladusi jagab Raadio Elmar peatoimetaja Mari-Liis Männik.
Osa 45
Sel nädalal uurime, miks käiakse öösel apteegis ning seda, kuidas aitavad uued, Eestis leiutatud retuusid x-jalgseid lapsi. Teeme selgeks, mis koht on silma-emo. Oma hea elu saladusi jagab Marek Sadam.
Osa 44
Täna jagame nippe, kuidas värske ema peale sünnitust oma keha eest kõige paremini hoolt peaks kandma. Uurime, miks peaks või ei peaks jooma pudelivett. Õpime ära tundma vaimset vägivalda. Hea tervise nippe jagab muusik ja kirjanik Marek Sadam.
Osa 43
Veresoonkonna lupjumine on varasemalt põhjustanud palju amputatsioone. Uurime, millised lahendused on nende murede korral kasutusel tänapäeval. Otsime vastust küsimusele, millal ja millega tuleb beebi hambaid hooldama hakata. Küsime, miks kasutavad paljud naised liiga kergekäelisest SOS-pille. Oma tervisest räägib jalgpallikohtunik Anni Rahula.
Osa 42
Tänane saade räägib eestlaste südamemuredest. Uurime, miks eelistada kreemidele hoopiski nahaõlisid. Katsume toime tulla hemorroididega. Tuntud inimese tervisenippe jagab kirjanik ja ajakirjanik Dagmar Lamp.
Osa 41
Tänane saade jagab nippe, kuidas tulla toime beebi kõhugaasidega. Uurime, mida ette võtta siis, kui juuksed välja langevad. Arutame Marek Kalmusega trenni juurde kuuluvate toidulisandite üle. Mõnusa elu saladusi jagab laulja Stefan Airapetjan.
Osa 40
Külmad sügisilmad lähenevad ja uurime, et miks need kurgud meil ikka sügiseti valutavad ning anname nõu kuidas teha nii, et kurk haigeks ei jääks. Vaatame üle kõige levinumad suguhaigused ja õpetame oma käsi masseerima ning räägime, et miks see hea on.
Osa 39
Tööstress ja vaimsed häired põhjustavad järjest enam haiguslehe võtmist. Uurime töötervisoiu arstilt, miks see nii on. Uurime, kuidas kaitsta end kõhuviiruste eest. Vaatame üle sügis-talvised meigimoe. Ja uurime Mart Normetilt, kuidas maailmakoristamine tema tervist mõjutab.
Osa 38
Puukentsefaliidi vaktsineerimine on hüppeliselt kasvanud, kuid lisaks puukidele seostatakse haiguselevikut ka toorpiimaga. Mida kujutab endast näojooga ja miks seda kombineerida mõnusate kreemidega? 10. september on rahvusvaheline suitsiidi-ennetuspäev. Uurime, miks võtab endalt aastas elu umbes 200 eestimaalast. Mõnusa elu nippe jagab saatejuht ja teletoimetaja, maaeluentusiast Heidi Hanso.
Osa 37
„Tuhat tervist“ alustab taas! Esimeses episoodis agame näpunäiteid lapsevanemale, kelle võsuke alustab kooliteed. Uurime, mis elukad on peatäid ja kuidas neist vabaneda. Peidame pigmendilaike ja räägime jõusaalist Marek Kalmusega.
Osa 36 - Hooaja viimane!
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 35
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 34
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 33
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 32
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 31
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 30
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 29
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 28
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 27
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 26
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 25
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 24
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 22
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 21
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 20
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 19
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 18
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 17
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 16
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 15
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 14
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 13
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 12
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 11
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 10
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 9
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 8
Täna teeme koos spetsialistidega ravimeid: uurime järele, kuidas toodetakse tablette ja milliseid salve toodetakse Eesti apteekides. Õpime õigesti oma suud ja hambaid hooldama ja teeme tutvust kaasaegsete ultraheli- ja geenitestidega, mis aitavad välistada kõhubeebi väärarenguid. Praktilisi tervisenippe jagab särav ja sportlik saatejuht-meelelahutusmaailma täht Kertu Jukkum.
Osa 7
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 6
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 5
Tuhat tervist võtab luubi alla viljakuse, beebid ja eakad. Mis asi on munarakudoonorlus ja kus seda teha saab? Uurime, milliseid vitamiine tuleks tarbida, kui kätte on jõudnud pensioniiga ja mida vahvat teha beebidega, kui õues viluks kisub.
Osa 4
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 3
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 2
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.
Osa 1 - Uus saatesari!
Põnev tervisesaade, mis sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Saates räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht Indrek Ventmann.