Logo

Hensugusta SHOW

Hensugusta on üks tõsiselt positiivne nähtus Eesti juutuubi maastikul. Tema ja tema pere ettevõtmistest pajatav humoorikas tõsielu-show on eesti noorte seas meeletult populaarne. Nüüd on Tartu külje alt pärit noormees sattunud ka telepurki. Koos Hensuga aitame teil klikke säästa ja vaatame üheskoos Youtube´i naljakamaid videoklippe.
Eesti
2019
Osa 24
Hooaja finaalsaade on pühendatud kõikidele neile, kelle nunnumeeter on alati 100 peal.
Osa 23
See mis võrku postitatud, see sinna ka jääb. Eriti viraalseks ehk massidesse läinud fotod ja videod. Hensugusta otsib üles kõige viraalsemad klipid.
Osa 22
Maailmas leidub kahte sorti inimesi, viisakaid ja ebaviisakaid. Hensugusta võtab ette ebaviisakad inimesed.
Osa 21
Sel korral pakub Hensugusta nalja nii noortele kui vanadele. Saate teemaks on "Sa oled ekspert"
Osa 20
Hensugusta kummalised seiklused "kõige-kõigemas" maailmas jätkuvad.
Osa 19
Hensugusta seikleb kõige-kõige radadel, mis tähendab seda, et saates võetakse ette kõige-kõigemad videod. Olgu nendeks siis äpardused, õnnestumised või niisama humoorikad seigad.
Osa 18
Hensugusta seikleb taas tähestikus ja otsib pööraseid videoklippe.
Osa 17
Pöörast klipisaadet juhib Hensugusta! Sel korral kaevame välja kõige piinlikumad koduvideod.
Osa 16
Hensugusta sukeldub taas pöörasesse koduvideote maailma. Üks on kindel - Hensugusta eest ei jää mitte ükski piinlik ja naljakas olukord saladuseks!
Osa 15
Hensugusta show jätkub taas suure sõnamängu lainetel. Pöörane seiklus tähestikus jätkub!
Osa 14
Jätkame sõnamänguga sealt, kus eelmisel korral pooleli jäime. Hensugusta rebib tähestiku järjekorras sõnu ja siis vaatame, mille põnevaga maailm meile vastu vahtimist lajatab!
Osa 13
Hensugusta hakkab tähestiku järjekorras sõnu rebima ja siis vaatame, mille põnevaga maailm meile vastu vahtimist lajatab!
Osa 12
Tänane saade on tõeline eneseabiõpikute lõpuboss! Hakkame rääkima kõige olulisemast asjast maailmas ja selleks on õnn! Ja õnnelik on inimene siis, kui tal läheb hästi!
Osa 11
Kunsti all peavad paljud silmas pintsliga vehkimist, kuid tegelikult on kunst igal pool, igas asendis. Olgu selleks koduloom, kes varastab köögikapist jahu või segadusse sattunud pereisa.
Osa 10
Öeldakse, et naer ravib! Sel korral võtame ette "Elu kõige tähtsamad otsused" ehk inimesed, kes plaanivad kuid nagu ikka, siis plaanid ei õnnestu!
Osa 9
Tänane "kiirete ja vihaste" episood on väga tormiline. Vajutame lapatsi põhja ja driftime külg ees paralleelmaailma.
Osa 8
Sel korral keskendume kõikidele karvastele nummipallidele ehk loomadele ja inimloomadele.
Osa 7
Tänane SHOW on pühendatud kõikidele Eestimaal ringituuseldavatele meestele ja naistele.
Osa 6 - Head ideed
Maailmas on pööraselt palju häid ideid. Aga mis juhtub siis, kui ideed saavad reaalsuseks? Tulemuseks on kaos!
Osa 5 - Pränkimine
Kuidas inimesi haneks tõmmata? Hensugusta teab, sest sel korral sukeldume pöörastesse vingerpusside ehk pränkide maailma.
Osa 4 - Reisimine
Reisimine on ohtlik, seetõttu Hensugusta reisil ei käigi. Palju parem on vaadata kui teised reisivad ja naljakalt ebaõnnestuvad.
Osa 3 - Sport massidesse
Hensugusta on üks tõsiselt positiivne nähtus Eesti juutuubi maastikul. Tema ja tema pere ettevõtmistest pajatav humoorikas tõsielu-show on eesti noorte seas meeletult populaarne. Tegemist on pööraseima klipisaatega, mida Eesti telemaastikul kunagi nähtud. Sel korral sukeldub Hensugusta naljakasse spordimaailma, et teha ülevaade pöörastest feilidest ja koomilistest juhtumistest.
Osa 2
Hensugusta on üks tõsiselt positiivne nähtus Eesti juutuubi maastikul. Tema ja tema pere ettevõtmistest pajatav humoorikas tõsielu-show Youtube´is on eesti noorte seas meeletult populaarne. Nüüd on Tartu külje alt pärit noormees sattunud ka telepurki. Koos Hensuga aitame teil klikke säästa ja vaatame üheskoos interneti avarustest leitud naljakamaid videoklippe.
Osa 1
Hensugusta on üks tõsiselt positiivne nähtus Eesti juutuubi maastikul. Tema ja tema pere ettevõtmistest pajatav humoorikas tõsielu-show on eesti noorte seas meeletult populaarne. Nüüd on Tartu külje alt pärit noormees sattunud ka telepurki. Koos Hensuga aitame teil klikke säästa ja vaatame üheskoos Youtube´i naljakamaid videoklippe.