Logo

Paljas Porgand Itaalias

Romantiline tõsielusari! Eesti üks tuntumaid terviseblogijaid Paljas Porgand (Merilin Taimre) sõidab Roomet Poomiga Itaaliasse. Reisil selgub, kas värskelt armunud noored on ikkagi teineteise jaoks loodud ning kas nad saavad hakkama reisistressi ja intriigidega.
Osa 6 - Viimane!
Mõnusast rannaliival peesitamisest ei pruugi täna midagi välja tulla, sest muidu alati rüütellik Roomet on Merilini hämmastuseks jätnud maha kõige olulisema osa rannavarustusest. Õnneks on kaasas hea füüsiline ettevalmistus, sest noormehe vettehüpped lahutavad hästi nii tema printsessi kui kohalike fännide meelt. Noorte esimene suur romantiline seiklus on jõudnud lõpule ja aeg on seiklus kokku võtta.
Osa 5
Suured seiklused ja enam kui nädala kestnud tiirutamine mandril on Merilini ja Roometi tõeliselt ära väsitanud. Nüüd on aga aeg tõelist puhkust nautida, sest ees ootab eriti kuum Sardiinia saar ja imelised Neptuni koopad, milleni jõudmine paneb Merilini enesetunde tugevalt proovile. Taas ei õnnestu ka autoroolis seiklusi vältida ja appi tuleb kutsuda tugevad Itaalia mehed. Noored armunud tähistavad oma suhte uue kuu täitumist. Roomet juba teab, millest tema printsess sel päeval kõige enam unistab ja ei kohku tema soovi täitmiseks millegi ees tagasi.
Osa 4
Võtme autosse lukustamine on muutnud romantilise komöödia hoopis tragöödiaks. Nüüd tuleb noortel armunutel vastu võtta väljakutse pingelises olukorras mitte tülli minna ja leida lahendus, kuidas võõras riigis suurest hädast pääseda. Olukord laheneb Itaaliale omaselt, väikese viivituse ja grandioosse pääsemisega. Nähtud saavad legendaarsed Pisa torn ja Rooma linn ning juba ongi aeg seada auto rattad Sardiinia poole viivale praamile, et lõpetada puhkus eriti mõnusatel liivadel lesides.
Osa 3
Oma muinasjutulist seiklust jätkavad Merilin ja Roomet kaotasid raudteejaama saginas silmist Milanosse viiva rongi. Raske on jääda oma toitumisplaani juurde, sest kuulus Itaalia pizza meelitab igal tänavanurgal. Lisaks jätkub ka üllatusi, milleks isegi kogenud reisihundid tavaliselt valmis ei ole. Kuidas pääseda autosse, kui võtmed on seespool ja uksed lukus?
Osa 2
Eesti üks tuntumaid terviseblogijaid Paljas Porgand (Merilin Taimre) sõidab Roomet Poomiga Itaaliasse. Reisil selgub, kas värskelt armunud noored on ikkagi teineteise jaoks loodud ning kas nad saavad hakkama reisistressi ja intriigidega.
Osa 1
Romantiline tõsielusari! Eesti üks tuntumaid terviseblogijaid Paljas Porgand (Merilin Taimre) sõidab Roomet Poomiga Itaaliasse. Reisil selgub, kas värskelt armunud noored on ikkagi teineteise jaoks loodud ning kas nad saavad hakkama reisistressi ja intriigidega.