Logo

Pöörased nullindad

Retro-doksari meenutab erakordselt pöördelist eelmist aastakümmet. Saatejuht-toimetaja Madis Kimmel vestleb inimestega, kelle teod on jätnud nullindatesse jälje. Täna saates: internet sai nullindade elu pärisosaks, südamete murdumine kolis rate.ee veebikeskkonda ja reeturlik võrk tõi avalikuks Kadriorgia. Millenniumi algul ootasid kõik aga hoopis arvutite õhku lendamist...
Eesti
2018
Osa 12
Retro-doksari meenutab erakordselt pöördelist eelmist aastakümmet. Saatejuht-toimetaja Madis Kimmel vestleb inimestega, kelle teod on jätnud nullindatesse jälje. Kümnend jättis jälje meile kõigile. Kellele helge, kellele sünge. Vaatame veelkord tagasi ja nopime välja seni varjus olnud olulised teemad.
Osa 11
Retro-doksari meenutab erakordselt pöördelist eelmist aastakümmet. Saatejuht-toimetaja Madis Kimmel vestleb inimestega, kelle teod on jätnud nullindatesse jälje. Nullindatel murti organiseeritud kuritegevus. Kuidas ja mismoodi see käis? Samasse kümnendisse jääb ka Eesti viimaste metsavendade lugu.
Osa 10
Retro-doksari meenutab erakordselt pöördelist eelmist aastakümmet. Saatejuht-toimetaja Madis Kimmel vestleb inimestega, kelle teod on jätnud nullindatesse jälje. Nullindatel sai kino ehk Eesti film tõusis tuhast. Välismaised ärimehed muutsid seevastu raudtee erastamise uudistes lahti rulluvaks tõsielu kinoks.
Osa 9
Retro-doksari meenutab erakordselt pöördelist eelmist aastakümmet. Saatejuht-toimetaja Madis Kimmel vestleb inimestega, kelle teod on jätnud nullindatesse jälje. Nullindatel kullatakse üle Eesti sportlased. Ühel hetkel tekib tunne, et alla kulla pole mõtet rääkima hakatagi. Edu saadab nii kergejõustiklasi kui suusatajaid. Paraku jookseb kullasära kannul ka dopingujutt.
Osa 8
Retro-doksari meenutab erakordselt pöördelist eelmist aastakümmet. Saatejuht-toimetaja Madis Kimmel vestleb inimestega, kelle teod on jätnud nullindatesse jälje. Tüdrukutebändid pühivad platsi puhtaks. Nexus, Nightlight Duo ja Vanilla Ninja vallutavad südamed, lavad ja meeste silmad.
Osa 7
Retro-doksari meenutab erakordselt pöördelist eelmist aastakümmet. Saatejuht-toimetaja Madis Kimmel vestleb inimestega, kelle teod on jätnud nullindatesse jälje. Nullindatel võtavad kujud jalad alla. 2004. aastal saavad nuia tunda punavägede vastu võidelnute austajad ja 2007. aastal jalutab pronkspoiss Aljoša Tõnismäelt Ülemiste poole.
Osa 6
Retro-doksari meenutab erakordselt pöördelist eelmist aastakümmet. Saatejuht-toimetaja Madis Kimmel vestleb inimestega, kelle teod on jätnud nullindatesse jälje. Nullindatel tekib uus parool "poliitbroiler". Ühtedele on parteikasvandikud pinnuks silmas, teistele aga normaalne nähtus. Teleajaloo jaoks paneb märgi maha hiigelsaade "Tantsud tähtedega".
Osa 5
Retro-doksari meenutab erakordselt pöördelist eelmist aastakümmet. Saatejuht-toimetaja Madis Kimmel vestleb inimestega, kelle teod on jätnud nullindatesse jälje. Täna saates: internet sai nullindade elu pärisosaks, südamete murdumine kolis rate.ee veebikeskkonda ja reeturlik võrk tõi avalikuks Kadriorgia. Millenniumi algul ootasid kõik aga hoopis arvutite õhku lendamist...
Osa 4
Retro-doksari meenutab erakordselt pöördelist eelmist aastakümmet, mil Eesti võitis Eurovisiooni lauluvõistluse ning astus nii Euroopa Liitu kui NATOsse. Maailmapilti ilmus aga paraku ka pidev hirm. Saatejuht-toimetaja Madis Kimmel vestleb umbes poolesaja inimesega, kelle teod on jätnud nullindatesse jälje. Nullindatel muutus kodumaine televisioon tundmatuseni, kleitide ja seelikute asemel läks teletegijatel vaja kummikindaid ja tugevat sotsiaalset närvi.
Osa 3
Retro-doksari meenutab erakordselt pöördelist aastakümmet, mil Eesti võitis Eurovisiooni lauluvõistluse ning astus nii Euroopa Liitu kui NATOsse. Saatejuht-toimetaja Madis Kimmel vestleb umbes poolesaja inimesega, kelle teod on jätnud nullindatesse jälje. Tänases osas räägivad toonase kõmupressi emalõvid, miks neid enam ühe pildi peal ei kohta. Ettevõtja Urmas Sõõrumaa analüüsib nullindate õppetunde.
Osa 2
Retro-doksari «Pöörased nullindad» meenutab erakordselt pöördelist eelmist aastakümmet, mil Eesti võitis Eurovisiooni lauluvõistluse ning astus nii Euroopa Liitu kui NATOsse. Maailmapilti ilmus aga paraku ka pidev hirm. Saatejuht-toimetaja Madis Kimmel vestleb umbes poolesaja inimesega, kelle teod on jätnud nullindatesse jälje. Seekordses saates on muu hulgas fookuses vandenõuteooriate ilmumine ja levik ning segadused Eesti Eurovisiooni võidu ümber.
Osa 1
Menusaade meenutab erakordselt pöördelist eelmist aastakümmet, mil Eesti võitis Eurovisiooni lauluvõistluse ning astus nii Euroopa Liitu kui NATOsse. Meie igapäevasesse maailmapilti ilmus aga paraku ka pidev terrorihirm. Saatejuht-toimetaja Madis Kimmel vestleb umbes poolesaja inimesega, kelle teod on jätnud nullindatesse jälje: teiste seas mõtestavad möödunud aastakümmet Andrus Ansip, Urmas Sõõrumaa, Lenna Kuurmaa, Mihkel Kärmas, Jan Uuspõld, Piret Järvis, Indrek Tarand, Peeter Võsa, Dave Benton, Anu Saagim jpt.