Logo

100 erilist eestlast

Väga erilised eestlased väärivad erilist tähelepanu. Saatesarja tänases osas teeb ilma noor perekond, kes müüs maha oma maise vara ja otsustas kaubikusse elama kolida.
Eesti
2018
Osa 12
Tänases saates teeme tagasivaate 100 erilise eestlase põnevatele persoonidele ja näitame materjale, mis põhisaadetesse ei mahtunud.
Osa 11
Külastame eesti kunstnikku, kelle tööd on populaarsed isegi Lõuna-Ameerika kõige rangema režiimiga vanglates. Lisaks uurime eriliselt eestlaselt, kuidas ka kõige raskemal eluperioodil sisemist tasakaalu säilitada.
Osa 10
Külastame Tallinnas Kristiine linnaosas elavat hakkajat hobikunstnikku, kes põletab ülimalt elutruusid portreepilte otse puidule. Lisaks väisame Vilde tee vingeimat korter-jõuruumi, kus treenivad vaimu ja liha ühed vägagi erilised eestlased.
Osa 9
Tänane saade on tõeline silmade avaja. Leho külastab erilist eestlast, kes on avastanud viisi, kuidas vähese vaevaga palju raha teenida. Lisaks saame teada nõksu, mille abiga suitsetamine päeva pealt maha jätta.
Osa 8
Tsiviilisikute õhuvõitlus rahutaevas… on see võimalik? 100 erilist eestlast teeb tutvust ülimalt põneva alaga, mil nimeks Air Combat.
Osa 7
Saatesari "100 erilist eestlast" haarab sel korral härjal sarvist ja tutvub meestega, kes igapäevaselt tegelevad põneva praktikalise laskmisega. Lisaks läheme külla mehele, kes lööb laias ilmas laineid pulmavideograafina.
Osa 6
Sel korral sõidab Leho Lehis külla Saue hobyzone’i, kus kohtub Rando ja tema pojaga, kes tegelevad üheskoos raadioteel juhitavate krossibagide võidusõiduga. Saate teises pooles sukeldume pea ees põnevasse ja palju meediakära tekitanud 5G maailma.
Osa 5
100 erilist eestlast pöörab sel hooajal tähelepanu ka noortele talentidele. Üks talentidest on noor ja andekas muusik Jaagup Tuisk. Milline on Jaagupi igapäevaelu, kuidas sai alguse tema põnev teekond jpm, selle kõik uurib välja saatejuht Leho Lehis.
Osa 4
Kuidas lennata ilma, et peaks lennujuhtimistornilt luba küsima? Vastust teab joogalendur Karina Nõgisto-Hirvoja. Saates teises pooles uudistame üht väga väärtusliku ja rariteetset kellakogu.
Osa 3
Tutvume Nõmme noormeestega, kes on koondunud ühise nime “Keerdtrepp” taha. Kuidas on noormehed suutnud enda hobi suutnud pöörata elatusallikaks ja mida põnevat veel tehakse, selgub juba uue hooaja avasaatest.
Osa 2
Tuli, nägi ja pani põlema! Tuleartist Margarita Kristall on oma lemmik-elemendist teinud vinge elatusallika. Korvpall ja maratonijooks on eestlaste rahvus spordialad. Marti Medar on aga astunud sammukese edasi. Tema pani kossupalli ja jooksutossu blenderisse ning püstitas korralikud rekordid!
Osa 1
Loomad elutoas on eilne päev. Elerin Innose tasakaalus närvikavaga poni naudib autosõitu. Lisaks läheme külla tõelisele vibukütile. Jah, vibuga jaht on tõeliselt vinge ja vaikne.
Osa 12
Võtame kolmanda hooaja lõbusalt kokku! Parimad palad koos lisadega!
Osa 11
Tänases saates tutvume tõelise Eesti lainehundiga, kellele pole probleemiks surfilaual ka saltosid visata.
Osa 10
Saatejuht Leho Lehis paneb oma graatsilisuse ja painduvuse proovile ja katsetab postitantsu ning uurib selle võluva ja seksika tegevusala telgitaguseid. Veel tutvustame teadaolevalt ainsat trikikorvpallurit Eestis.
Osa 9
Hoogne koguperesaade võtab luubi alla Maarjamaa talendikate ja erakordsete inimeste tegemised. Tänases saates tutvume Eesti vanima Hevibändi Herald loojatega. Lisaks uudistame põnevat sääreväristajate maailma.
Osa 8
Kas olete mõelnud, et milline näeb välja veealune maailm? Ei ole? Pole hullu, toome helis ja pildis koos vabasukeldujatega selle otse vaatajateni.
Osa 7
On vähe naisi, kes hetkekski kõhklemata Tallinna teletornist alla hüppaks. Meie leidsime sellise neiu üles ja toome ta televaatajate ette. Peale hulljulget hüpet saame aga tuttavaks jalgrataste tuunija Edekuga.
Osa 6
Lisaks erilistele inimestele on meie hulgas ka erilisi lemmikloomi, Tartu trikikass Müstik oskab vähemalt 60 erinevat lustakat trikki. Tutvume Müstiku ja tema peremehega. Samuti saame tuttavaks ka noore neiuga, kes on osav trampoliinvõimlemises.
Osa 5
Kui Eesti mees midagi tahab, siis peab ta ka selle saama - olgu selleks siis tank või lennuk. Saame tuttavaks erilise meistrimehega, kes ehitabki oma kätega puidust lennukeid ja tanke.
Osa 4
Kui naised midagi ette võtavad, siis ikka südamega! Tartu neiu Ketlin on kõva käsi BMX'i maailmas. Läheme talle külla ja räägime kõigest lähemalt. Lisaks trikiratastele kiikame ka muldellennunduse maailma!
Osa 3
Eesti inimesed on erilised ja seda sõna otseses mõttes! Sel korral lahkab saatejuht Leho Lehis poksitähe Markko Moisari elulugu ja astub koos temaga poksiringi. Peale poksimise piilume ka autoklassikute maailma.
Osa 2
Meil kõigil on kodus palju asju, kuid Näkiallika talu peremehel Peetril on 100 000 erinevat eset. Mis need on ja mida nendega teha saab - Peeter räägib lähemalt. Samuti sukeldume mudelautonduse pöörasesse maailma.
Osa 1
Tänane saade tuleb täis põnevust ja romantikat. Esmalt sukeldume pöörasesse rulluisumaailma, kus rulluisutaja Tõnis näitab kuidas 60km/h selg ees saab vingelt rullitada. Lisaks tutvume moodsa aja luuletaja ehk insta-poetessi Nete ja tema imelise elulooga.
Osa 10
Hooaja viimases saates teeme põgusa kokkuvõtte erilistest eestlastest ja nende tegemistest. Eetrisse jõuab ka palju sellist materjali, mis põhisaadetesse ei mahtunud.
Osa 9
Vastab tõele, et igas sadamas on vähemalt üks eestlane! Sel korral räägib meile oma loo üksi ümber maailma purjetanud Uku Randmaa! Lisaks reisile ümber maailma piilume karmi kui pöörasesse veemoto maailma.
Osa 8
Eriliste eestlaste avastusretk jätkub! Keilas toimetavad agarad noored, kes on ehitanud trikimotikatele suure harjutussaali ja teevad seal rasket tööd. Saate teises pooles läheme külla Kehra naisele, kes on osav tikkija.
Osa 7
Olid ajad, mil lendamine on kättesaamatu tegevus, kuid tänapäeval võib praktiliselt igaüks õhku tõusta. Tänases osas saame tuttavaks Randoga, kes sõidab drooniga rallit. Lisaks sõidame Haapsallu ja uudistame põnevat õllekappade kollektsiooni.
Osa 6
Tänases saates külastame Eesti härrasmeest, kes on oma elu pühendanud siberi haskidega tegelemisele. Lisaks räägib ja näitab Eesti legendaarseim pillimeister Kuldar Kalluste oma parimaid töid.
Osa 5
Eesti kuulsaim slackliner ja maailmarekordiomanik Jaan Roose on tuule tiibadesse saanud popikoon Madonnaga ringi tuuritades. Tegemist on tõeliselt erilise eestlasega, kellel seekord külas olemegi. Ta on Venemaa talendisaates oma trikitamisega köitnud miljoneid inimesi.
Osa 4
Sel korral läheme külla mehele, kes pakub sõna otseses mõttes teravaid elamusi. Meid võõrustab noameister Tõnu Arrak. Lisaks teravatele elamusele põikame taas Saaremaale ja uudistame Aadu muljetavaldavat vinüülikogu.
Osa 3
Võrumaal elab naine, kes loobus argitööst ja otsustas end pühendada hobile. Ta ehitas inglitele kodu ja neid ingleid on tal seal ligi 3000. Lisaks võtame suuna Saaremaale, kus toimetab härrasmees, kes kogub sõjavara.
Osa 2
On fakt, et eestlased on eriline rahvas! Näiteks Saaremaal elab naine, kelle portselannukud ei mahtunud koju ära ning seetõttu üürib ta hotellis neile suurt tuba. Lisaks teeme tutvust meestega, kes tegelevad Tallinna kesklinnas rüüteliku võitlusega.
Osa 1
Tänases saates läheme külla järvamaa naisele, kellel on kodus 23 erinevat liiki loomi. Lisaks kohtume võrumaa noormehega, kellel on peaaegu 60 hinnalist Ameerika autot.
Osa 12 - Jõulu-eri
Tartu mees Aare on kokku kogunud rohkem välgumihkleid kui aastas päevi! Ja uskuge, need tulemasinad on väärt vaatamist. Jõuluõhtule kohaselt räägime juttu ühe erilise jõulumemmega, kel nimeks Anni!
Osa 11
Seekord teeme lähemat tutvust sellise põneva alaga nagu Burlesque ja selle eestvedaja Affinity Starriga, kes ei jäta külmaks isegi kõige jäisema südamega inimest planeedil Maa. Lisaks uudistame Läänemaa mehe Karli pöörast motohobi nimega Unimoto!
Osa 10
Eriliste eestlaste seas on ka inimesi, kes pühendavad end koerte treenimisele - sel korral me ühe sellise erilise inimsega kohtumegi. Lisaks saame tuttavaks ka Heliga, kes tegeleb täpsuslaskmisega. Ta on kusjuures kuuekordne maailmameister.
Osa 9
Tänases saates on eriline eestlane Enar, kes on end jäädvustanud Eesti filmiajalukku kontimurdvate trikkidega. Lisaks tutvume meestega, kes ühel hetkel avastasid end elektrijalgrataste maailmast.
Osa 8
Kohtume eriliste Eesti naistega, kes tegelevad täiesti pöörase hobiga - nad kihutavad ringi murutraktoritega, kuid mitte heinamaal või krossirajal. Eriliste eestlaste lippu hoiab kõrgel ka tütarlaps Aveli, kes on hullunud Korea popi fänn ja hakkas seetõttu ka korea keelt õppima.
Osa 7
Saame tuttavaks väga erilise Eesti noormehega, kel nimeks Henri - ta on teinud oma elu korraliku realityshow, mida on veebis vaadatud juba 10 miljonit korda. Lisaks läheme külla mehele, kellel on alati aega. Nimelt on härra Arvol kodus ligi 500 erinevat ja hinnalist seinakella.
Osa 6
Väga erilised eestlased vajavad erilist tähelepanu. Saatesarja tänases osas teevad ilma päkapikkude kollektsionäärid ning noor ja uljas lennukikütt.
Osa 5
Väga erilised eestlased väärivad erilist tähelepanu. Saatesarja tänases osas teeb ilma noor perekond, kes müüs maha oma maise vara ja otsustas kaubikusse elama kolida.
Osa 4
Täna läheme külla mehele, kes kogub bussiootepaviljone. Eriline eestlane on ka Mehis, kelle vedurite ja vagunite kollektsiooni kogumaksumus on vähemalt 10 miljonit eurot!
Osa 3
Hoogsa koguperesarja tänases osas teeb ilma pensionär Peeter, kelle jaoks 100 korda kiigega üle võlli kütta pole mingi probleem. Külastame vintage-kraami kogujat Tuulit ja sõjaveteran Tõnist, kes töötas välja vinge välijõusaali.
Osa 2
Hoogsa koguperesaate tänases osas teevad ilma trikijalgpallur Eno Põltsamaalt ja driftikuningas Kevin, kes suudab iga auto oma pilli järgi tantsima panna.
Osa 1
Hooaja esimeses osas teevad ilma kaardijagamistrikkide Eesti meister Richard, Iisraeli enesekaitsekunsti viljelev Janek ja Kohila tüdruk Mona Maria, kellele meeldib aeg-ajalt “loomastuda”.