Logo

Kaks kanget Lõuna-Ameerikas

Teet lendab Peruus kuulsate Nasca jooniste kohal. Kristjan lahkub Peruust ja siseneb ühe ebahariliku piiripunkti kaudu Boliiviasse. Teet alustab oma reisi üht oodatuimat matka - 4 päeva pikkust Inca Traili.
Eesti
2009
Osa 14 - Viimane osa!
Kahe sõbra seiklus hakkab läbi saama! Viimases osas on reisisellid Tshiilis, kus Kristjan külastab kohalikke veiniistandusi ja Teet Lihavõttesaari. Kuidas lõpeb seiklus? Mida suurest seiklusest meenutatakse? Mis sai kalliskivist?
Osa 13
Reisisellide seiklused jätkuvad! Kristjan ja Teet jõuavad õnnelikult Tshiilisse, mis hämmastab oma euroopalikkusega. Kaunid riigid ei väsi üllatamast.
Osa 12
Semud on jõudnud oma seiklustega Boliiviasse! Kristjan külastab kuulsat Iwanaku püramiidi ja sõidab mägedes kogu maailmas tuntud surmamaanteel. Kuid Teedu bussisõit saab eriti ootamatu lõpu...
Osa 11
Meeletu seiklus jätkub! Sõbrad on Boliivia pealinnas La Pazis ja tutvuvad sealse eluoluga. Teet seikleb tänavatel ja naudib looduseimesid, Kristjan seevastu kaeb jõukamate tegemisi ja külastab turgu.
Osa 10
Teet ronib oma rasket Inca Traili ja jõuab raske pingutuse tulemusena lõpuks peidetud Incade linna - Machu Picchusse. Mõlemad mehed imetlevad kaunist Titicaca järve, Teet Peruu ja Kristjan Boliivia poolt. Kristjan külastab Kuu ja Päikese saart ja ka kõrkjasaari ehk Urose ujuvsaari.
Osa 9
Teet lendab Peruus kuulsate Nasca jooniste kohal. Kristjan lahkub Peruust ja siseneb ühe ebahariliku piiripunkti kaudu Boliiviasse. Teet alustab oma reisi üht oodatuimat matka - 4 päeva pikkust Inca Traili.
Osa 8
Kahe sõbra suur seiklus jätkub! Kristjan on Peruu pealinnas Limas, kus tutvub rannaeluga ja rahvussöögiga. Teet külastab erakordseid saari, mis koosnevad linnuväljaheidetest ja lindudest ning tutvub ka kohaliku viina tegemisega.
Osa 7
Teet õpetab Ecuadoris kaera-jaani ning õpib ise salsat tantsima. Kristjan teeb Peruu pealinnas Limas linnaekskursiooni ja Teet kihutab Peruu linnas Piuras Daewoo Ticodega.
Osa 6
Teet sõidab Ecuadoris rongiga üle kurikuulsa Kuradi nina. Kõik läheb kenasti, kuni rong rööbastelt maha jookseb... Kristjan proovib rahvuslikul õhtusöögil merisiga, kes meie kultuuris on vaid üks armas lemmikloomake mitte hea kõhutäis. Kristjan jõuab kauaoodatud Macchu Picchuni ja Teet külastab Panama kübarate vabrikut.
Osa 5
Kristjan jõuab Cuscosse - iidsesse Inkade pealinna. Kaks kärtsu ja mürtsu täis aastavahetust: Kristjanil Cuscos ja Teedul Quitos. Uus aasta algab Teedule kurjakuulutavalt, sest 1. jaanuaril varastatakse tema tiimil kaamera...
Osa 4
Kahe sõbra seiklus Ecuadoris algab! Teet jõuab dzhunglisse ja Kristjan läheb vulkaanijalamile piknikule. Kas kohalikud saavad kaerajaani selgeks?
Osa 3
Kahe sõbra suur seiklus jätkub! Kui uskuda, et aasta jätkub nii nagu tema esimene päev, siis tõotab Teedu jaoks tulla väga raske aasta... Kas tõesti on vaja mõelda briljandi mahamüümise peale?
Osa 2
Humoorika seiklus-saate teises osas jõuab seljakotirändur Teet loodussõprade unistustemaale - samal ajal kohtub hotelliturist Kristjan Equadori presidendiga ja külastab kohalikku relvapoodi, näeme kuidas pidutsevad kohalikud ja kuidas ausad Eesti mehed.
Osa 1
Humoorikas seiklus-saates võtavad sõbrad Kristjan Jõekalda ja Teet Margna sihikule eksootilise Lõuna-Ameerika. Samas kui Kristjan unistab hotellides peesitamisest, kavatseb Teet seljakoti-rändurina metsikusse loodusesse minna. Kuidas kulgeb reisi põhjalik ja seiklusrohke ettevalmistus ja kas saame viimaks teada, et mispidi voolab vesi lõunapoolkeral?