Sel pühapäeval jõuab Kanal 2 ekraanile erisaade “Ma näen su häält: suurimad üllatused”, mis võtab luubi alla telekevade vaadatuima meelelahutussaate kõige üllatavamad olukorrad. Menusaate ägedamaid tipphetki meenutavad nii nõunikud,  teesklejad kui ka lauljad. 

Saates paljastub, milliseid kavalaid nippe kasutati ning mille põhjal langetasid oma otsuseid nõunike kogu liikmed. Muuhulgas selgub, et mitmed saates osalenud lauljad andsid oma hääle ka teesklejate suumaigutusvoorus esitatud palale.

Nõunikud meenutavad erilisi hetki ja tegelasi, kelle suurepärast lauluoskust ei osanud keegi ette näha. Nõunike kogu liige Mart Juur ütleb, et etteasted on jätnud kustumatu mälestuse. “Mõne puhul olen hiljem mõelnud, et millega ta praegu tegeleb ja kus teda näha saaks,” ütleb Juur. Saadet tasub vaadata ka neil, kel on tekkinud soov end saates proovile panna.

Selle kevade meeleolukaima telesõu “Ma näen su häält” esimese hooaja säravamad esitused ja suurimad üllatused jõuavad Kanal 2 ekraanile pühapäeval kell 20.05.