Pühapäeval kell 19.30 saab Kanal 2s kaasa mängida populaarsele telemängule „Kuldvillak“, kui ekraanile jõuab „Kuldvillaku“ erisaade, mis pühendatud 2020. aasta Tokyo suveolümpiamängudele. Pingelises mälumängus panevad end proovile olümpiavõitjad Erki Nool, Gerd Kanter, Jaak Uudmäe.
 
 
Mis ala mees oli Eestile esimese olümpiakulla võitnud Alfred Neuland?  Mis hüüdnime kandis 1992. aasta olümpial mänginud USA korvpallimeeskond? Mitu kuldmedalit on olümpialt võitnud Michael Phelps? Kus toimusid 1896. aastal esimesed kaasaegsed olümpiamängud? Kõik „Kuldvillaku“ saates kõlavad küsimused on seekord seotud olümpiamängudega ning ka tuleval aastal peetavate olümpiamängude sihtkoha riigi Jaapaniga.
 
Teemadena käivad läbi erinevad spordialad, tipphetked aga ka näiteks haledalt vahele jäämised ja valemängijad. Dramaatikat ja põnevust jagub seekordse „Kuldvillaku“ lõpuni, sest lisaks teadmistele läheb võitmiseks vaja ka kavalat strateegiat. Heategevusliku erisaate võitja annetab võidusumma enda valitud spordi organisatsioonile.
 
 
„Kuldvillak – Olümpia eri“ on Kanal 2 ekraanil pühapäeval  kell 19.30, kohe pärast uudistemagasini „Reporer+“.