Täna kell 20.00 stardib Kanal 2s Roald Johannsoni uus globaalne reportaažisari „Roaldi retked“, mis otsib üles põneva elusaatusega eestlased, kes on otsustanud kodumaa tolmu jalgeilt pühkida ja otsida õnne laiast maailmast.
 
„Roaldi retked” on Kanal 2 uus globaalne reportaažide sari, milles segunevad saatejuhi parimad omadused suhelda inimestega ausalt, otsekoheselt ja südamlikult, ent seekord lisavad vürtsi ja hoogu kirjud kultuurid, uued rahvad ning põnev tundmatus.
 
„Saatesarja fookuses on inspireerivad eestlased, kes on läinud unistuste sinilinnu jahile hoopis välismaale. Saatesarja eesmärk ei ole siiski portreteerida üksnes meie kaasmaalaste kõige laiahaardelisemaid ja vingemaid edulugusid, vaid tuua vaatajani ka lihtsad inimesed oma väiksemate võitude ja kaotustega,“ kirjeldab Roald Johannson enda uut projekti.
 
„See tähendab, et fookuses võib niisama hästi olla Peruus oma alpakanahkade impeeriumi loonud Viimsist pärit mees kui ka Atlandi ookeani ääres, askeetlikult saunatünnis elav endine vabadusvõitleja,“ lisab Roald Johannson.
 
„Roaldi retked” toob muhedal ja hoogsal moel ekraanile meie kaasmaalaste kõige põnevamad ja kurioossemad lood, milles on ühteviisi nii rõõmu, muret, ekstaasi kui unistusi.
 
Esimeses osas külastab Roald Lõuna-Ameerikas ühte eesti perekonda, kes on läbinud tohutu elumuutuse, kui otsustas kolida Tallinna külje alt pisikesest Kohila alevikust täielikku džunglisse. Mis neid sinna tõi ja kuidas nad seal hakkama saavad?
 
 
Roald Johannsoni uus reportaažisari alustab Kanal 2s täna kell 20.00, kohe pärast „Reporterit“.