Täna kell 20.00 alustab Kanal 2s uus keskkonna- ja populaarteaduslik teleseiklus, kus saatejuht Marko Matvere ning toimetajad, „Meie pere ja muud loomad“ saates tuntust kogunud maaelu entusiast Heidi Hanso ning ajakirjanik Madis Kimmel asuvad ühiselt pulkadeks lahti harutama põnevaid keskkonnateemasid.
 
„Igas saates kajastame kolme põnevat keskkonnateemalist lugu, mis meid kõiki puudutavad. Ei maksa karta kuivi ja igavaid usutlusi, vaid pigem võib oodata pööraseid seiklusi, põnevaid fakte ja ohtralt nippe, kuidas me ise saame oma keskkonda paremaks muuta,“ tutvustab saate produtsent Alar Müürisepp.
„Muusika- ja meremees Marko Matvere ei vaja muidugi kellelegi tutvustamist ja sobib „Jälge“ vedama nagu valatult. Koos toimetajatega moodustub aga mitmekülgne trio, sest vaated elule ja keskkonnale on kõigil erinevad. Just nagu televaatajal,“ tõdeb Müürisepp.
 
Teemadering, mida järjepanu kajastama asutakse, on lai, aga aktuaalne. Nii võib leida saadetest osaluseksperimente Talliniki laevade lammutusreisidest, traditsioonilisest ja innovaatilisest metsahooldusest, prügisorteerimisest aga ka topgearilikust autode katsetamisest, puu otsas ja kõrgepingeliinidel ronimisest ning õhusaastet mõõtvatest e-ninadest.
 
 
Seikluslik keskkonnateemaline saatesari „Jälg“ alustab Kanal 2s täna kell 20.00, kohe pärast „Reporterit“.