Täna kell 20.00 stardib Kanal 2 uus meelelahutuslik otsesaade „Õhtu“, mis vürtsitab argipäeva õhtuid kuumimate päevateemadega ja lõbusate intervjuudega erinevatelt elualadelt. Seda kõike „Õhtu!“ saatejuhtidele omases mahlakas ja lustakas võtmes. Saatejuhid Piret Laos, Jüri Butšakov ja Robert Rool ei kohku tagasi ühegi tundmatu nähtuse ees.
 
Igas „Õhtu!“ saates on külas tuntud, põnevad ja silmapaistvad Eesti inimesed, kes üllatavad meeleolukate lugude ja värskete uudistega. Saatejuhid aga panevad proovile üksteise närvid, huumorisoone ja taluvuse piirid. Kurioosumid, heitlused, katsed, paroodiad – kõik, mida on võimalik järele proovida, saab järele proovitud.
 
Tänases avasaates on stuudios külas värskelt poliitikasse pürgivad (noor)poliitikud Andrus Vaarik ja Raivo E. Tamm. Erikülalistena astuvad üles ka Ivan Orav ja härra Illar ning televaatajad saavad osa ajaloolisest poliitdebatist.
 
Saatejuhid Piret Laos ja Jüri Butšakov analüüsivad koos selfie ekspertiga, miks inimesed poolpaljaid pilte sotsiaalmeediasse postitavad ja mis sellega kaasneb? Sel teemal on stuudios arutamas ka laulja Laura Põldvere ning peagi esmakordselt isaks saava räppar Beebilõusta pruut ja tulevase lapse ema Ingrid Mänd.
 
Samuti on külas taroloog, kes saate „Õhtu!“ tulekut juba mitu kuud tagasi ette ennustas.
 
Uus meelelahutuslik otsesaade „Õhtu!“ alustab Kanal 2s juba täna õhtul kell 20.00, kohe pärast uudistemagasini „Reporter“! Kell 21.30 jõuab esmakordsel tele-ekraanile kodumaine suhtekomöödia „Svingerid“!