Täna  kell 21.30 stardib Kanal 2s Kuldgloobusele esitatud draamasari “Doktor Murphy” (“The Good Doctor”), mis oli eelmisel hooajal alustanud USA draamasarjadest edukaim.

Enam, kui 9 miljonit fänni võitnud USA haigla draamasarja keskmes on autislik ja geniaalne noor kirurg doktor Murphy (Freddie Highmore), kes oma seisundi tõttu näeb ja tunnetab lahendusi võimatuna näivates haigusjuhtumites seal, kus kõik teised arstid on alla andnud.

Kuid oma järsu ja tavatu suhtlusstiili tõttu tekitab ta kolleegides eelarvamusi ja vastuseisu ning on ülemuste seas mustas nimekirjas.

Kunagise menusarja “Dr. House” tegijate uus ja paeluv haigla draamasari pakub igas episoodis põnevaid ja üllatavaid juhtumeid ning haarab kaasa erinevate suhteliinide kujunemisel.

Sarja peategelast kehastavale näitlejale Freddie Highmore’le tõi roll Kuldgloobuse nominatsiooni. Teiste seas löövad sarjas kaasa näitlejad Nicholas Gonzales (“O.C”), Hill Harper (“CSI: NY”) ja Richard Schiff (“The West Wing”).

 “Doktor Murphy” alustab Kanal 2s täna kell 21.30, kohe pärast uue kodumaise reisiseikluse “Paljas Porgand Itaalias” avaepisoodi!