Kes olid 2018. aasta tähtsamad otsustajad, valusalt kukkujad ja tõusvad tähed? Suur erisaade „Postimehe 100 nägu Eestist ja maailmast“ toob täna kell 21.30 Kanal 2 ekraanile lõppeva aasta silmapaistvad inimesed meilt ja mujalt. 

Suures erisaates „Postimehe 100 nägu Eestist ja maailmast“ avatakse mõminaräppar Nublu fenomeni ning küsitakse, kes on suurimad kaotajad Marje Hansari otsusest, et Õllesummerit enam kunagi ei tule.

Lisaks lahatakse küsimust, mis viis president Kersti Kaljulaidi just Narva ning kas Indrek Tarandile osaks saanud jalalöök tagumikku muutis Eesti poliitilist kultuuri?

Mõistagi ei pääse ka teemast, mis erutas tuhandete eestlaste meeli - mida tegi astroloog Igor Mang oma klientidega Kadrioru puuõõnsuses.

Mitte vähem olulisena tõusis esile 2018. aastal ka Bill Browderi nimi, kelle avalduse põhjal uuritakse meeletut rahapesu. Miljoneid dollareid pesti ka läbi Danske Panga Eesti haru. Kes aga too Bill Browder üldse on? Oma valikuid kommenteerivad erisaates Postimehe ajakirjanikud.

 

Fotode autor Konstantin Sednev.