2010. aasta sügisel esimest korda Kanal 2 ekraanile alustanud „Pilvede all“ jõuab täna uhke numbrini, kui kell 21.30 on vaatajate ees järjekorras juba 250. osa! Sarja juhatab sisse lustlik erisaade „Rita Rätsepa põrsapõli“, kus sarjas ema Sirje rolli mängiv näitleja Rita Rätsep televaatajatega meeleolukaid lugusid jagab.

Väärikas juubel on seda erilisem, et sari on kõigi 17ne hooaja jooksul püsinud stabiilselt teletopi esikümnes. Sarja produtsent Toomas Kirss ei varjagi, et algselt oli plaanis uut sarja teha kõige rohkem kümme osa, kuid alates esimesest episoodist võttis vaataja kolm õde ja nende tegemised nii omaks, et üks hooaeg järgnes teisele ja edasine on juba ajalugu.

Kolm õde on aastate jooksul elanud sarnast elu, nagu nende fännidki ja küllap see ongi põhjus, miks vaatajad soovivad oma lemmikute tegemistega kursis olla. „Nagu eluski, saadakse ekraanil kokku ja minnakse lahku, lapsed sünnivad ja kasvavad, ametid ja elukohad vahetuvad, sõbrad tekivad ja kaovad jne. kuid kõigest hoolimata on üks mis jääb ja see on perekond – õed hoiavad alati kokku,“ resümeerib Kirss.

Üheks värvikamaks tegelaseks on „Pilvede all“ õekeste ema Sirje, keda kehastab alati särav Rita Rätsepp. Huvitav fakt on see, et algselt oli Sirje roll planeeritud sõnatuna, sest tegelane oli ratastoolis ning värskelt insuldi üle elanud. Tänaseks on Sirje sarja kõige sõnakam tegelane ja Rita Rätsepp võib oma värvika rolli üle igati uhke olla. Mida näitlejanna ise oma tegelasest arvab ja kuidas temast üldse näitleja sai, saame teada tänaõhtuses erisaates „Rita Rätsepa põrsapõli“. 

 

Erisaade „Rita Rätsepa põrsapõli“ on Kanal 2 ekraanil täna kell 21.00, sellele järgneb „Pilvede all“ 250. osa kell 21.30.