Täna kell 21.30 on Kanal 2 meelelahutusshows “Nädalalõpp Kanal 2ga” kõik peapeale pööratud, kui saatekülalistest saavad hoopis saatejuhid ja vastupidi.

Saatekülalised Sepo Seeman ja Peeter Oja tulevad külla, et rääkida oma uuest etendusest “Kärbsed”, aga vahetavad hoopis Teedu ja Kristjaniga kohad ning sooritavad nende peal inimkatseid. Selgeks saab ka kumb on kogenum saatejuht, kas Teet või Kristjan.

Lõbusaid vestlusi ja toredaid saatekülalisi on saates veel. Reformierakonna esimees Kaja Kallas räägib Eesti poliitikamaastikule kätte jõudnud ärevatest aegadest, aga ka oma kogemusest pulmavanaks olemisel ning jätab Teedu tükiks ajaks hämmingusse.

Teleprodutsent ja maailmakoristuspäeva telejuht Mart Normet toob aga stuudiosse külakostiks veidi prügi ning korraldab Teedule ja Kristjanile omamoodi silmiavava viktoriini.

Laulja Heidy Tamme räägib oma Oscaritest ja suurest juubelist ning jagab meeleolukaid meenutusi oma pikast lauljakarjäärist. „Fidel Castro istus seal mõnusalt sigar suus aastal 1974 ja mina vaatasin, et ma kutsun ta tantsima ja ta tuligi,” meenutab Tamme lustakalt.

 

„Nädalaõpp Kanal 2ga“ on Kanal 2s täna kell 21.30, kohe pärast reportaaži „Roaldi nädal: võitlus sõralisega“.

 

Fotod Konstantin Sednev ja Raul Mee.