Täna kell 16.00 alustab Kanal 2s glamuurne ja müstiline Türgi hittsari „Stileto vendeta“, mille peategelaste elud on täis intriige ja saladusi.

Müstiline ja kaasahaarav Türgi telesari „Stileto vendeta“ on põnev ja haarav lugu neljast keskkooliaegsest sõbrannast. Merya, Pelini, Arzu ja Oya sõprus lõppes aastaid tagasi saatusliku vembu tõttu. Nüüd aastaid hiljem toob saatus nad taas kokku.

Aeg on tasuda vanad võlad ja kätte maksta tehtud tegude eest. Aeg võib olla muutnud neid veidi vanemaks, kuid see, mis kunagi kooliajal sai nende suhetele saatuslikuks – ei ole ununenud. Tüdrukute teismelistena korraldatud julm nali oma sõbrannale Oyale lõppes viimase jaoks laastavalt, häbistavalt ja enesetapumõtetega. Kolm neist jäid tihedalt suhtlema, kuid Oyast ei kuulnud nad aastaid midagi ega julgenud ka ise teda üles otsida. Sellele, miks üks sõbrannadest teistest eemale tõmbus, on väga veenev põhjus.

Nüüd aastaid hiljem, toob saatus nad oma kooli direktori matustel taas kokku. Aastatepikkused saladused, valed, reetmised paljastatakse, ilmuvad uued rivaalid ning pingeid ja intriige lisab mõrvamüsteerium.

 

Kuum draamasari „Stileto vendeta“ alustab Kanal 2s  juba täna kell 16.00 ja on eetris igal argipäeval.